irenaka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jeszcze mam uwagę;). Jeżeli kobitka w sile wieku;), czyli ja, zaprasza wszystkich na spotkanie 25.07 o godz. 11, to znaczy, że wszystkich:mad:;) którzy mogą. Miejsce spotkania: Wila-Vet na ul. Kosiarzy 37 lok. 70. Najważniejszy jest Ares, ale jak uda Wam się odgonić mnie od kliniki, to zjemy ciacho i wypijemy kawę:evil_lol:. Bardzo chcę poznać ludzi których znam tylko wirtualnie z dogo lub rozmów telefonicznych. Bardzo serdecznie zapraszam.
irenaka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Romi napisał(a):No to ja już szykuję autko :cool1: .... chyba.... Czyżby mail nie doszedł? Może zadzwonię;)
Romi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 irenaka napisał(a):Czyżby mail nie doszedł? Może zadzwonię;) doszedł, doszedł, tylko że ja na Dogo wpisywałem się jak byłem w pracy :razz:
Ewa Marta Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='irenaka']Najważniejszy jest Ares, ale jak uda Wam się odgonić mnie od kliniki, to zjemy ciacho i wypijemy kawę:evil_lol:. Irenko, ta klinika nie wytrzyma najazdu tylu osób, dlatego żeby mogli spokojnie operować, musisz wyjść z nami na kawę bo inaczej staniemy przed drzwiami i zaczniemy skandować "Irenka! Irenka!":lol: Kawiarenka będzie miała niezły obrót:multi:
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Ewa Marta']Irenko, ta klinika nie wytrzyma najazdu tylu osób, dlatego żeby mogli spokojnie operować, musisz wyjść z nami na kawę bo inaczej staniemy przed drzwiami i zaczniemy skandować "Irenka! Irenka!":lol: Kawiarenka będzie miała niezły obrót:multi: A może hasełko : Ares!! Ares!! Pan Doktorek lekko zwątpi;) jaką pies ma obstawę:evil_lol: Teraz będę agitować :cool3: bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania?
gusia0106 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Irenko, ja to już czekam na Was!!! :multi::multi::multi: Nie poznasz Ajaksa kurcze, ale może to i dobrze, bo serce złamane będziesz miała na pół a nie na trzy części
magda222 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irenaka'] http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? Zagłosowane :)
Ewa Marta Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irenaka']Teraz będę agitować :cool3: bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? Głosowałam już kilka dni temu. Oczywiście na Biafrę:lol:
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Dziękuję dziewczyny:loveu: za głosowanie. Ja do dzisiaj nie mogę zrozumieć dlaczego nie miałam wcześniej szczęścia poznać i współpracować z Biafrą:loveu:. Jak teraz wiem co robi, jak robi i do czego jest zdolna aby ratować zwierzęta, to wprost nie mogę uwierzyć, że tacy ludzie chodzą po ziemi. Dobrze, że nie czyta tego wątku, zaraz bym jeszcze po głowie dostała;) za tą laurkę, bo skromna na dodatek jest ogromnie. Przypomnijcie mi przy jutro przy kawie, żebym opowiedziała jak się poznałyśmy.
gusia0106 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 irenaka napisał(a):Przypomnijcie mi przy jutro przy kawie, żebym opowiedziała jak się poznałyśmy. O ile dacie nam dojśc do głosu chociaż jednym słowem :evil_lol: Bo mam taką teorię, że jak będziesz i Ty i Neigh, to nikt inny nie będzie miał szansy się przebić w dialogu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 gusia0106 napisał(a):Irenko, ja to już czekam na Was!!! :multi::multi::multi: Nie poznasz Ajaksa kurcze, ale może to i dobrze, bo serce złamane będziesz miała na pół a nie na trzy części Dostałam zdjęcia Ajaksa z Ewą na mail. Wiem że to mało, ale nie da się nie dostrzec jak Ona go kocha!!! Jest BOSKI!!!! Na spotkanie z Wami też się nie mogę doczekać, ale z góry proszę o wyrozumiałość, bo mogę być lekko;) nie do użytku. Stres mnie zjada już dzisiaj:oops:.
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 gusia0106 napisał(a):O ile dacie nam dojśc do głosu chociaż jednym słowem :evil_lol: Bo mam taką teorię, że jak będziesz i Ty i Neigh, to nikt inny nie będzie miał szansy się przebić w dialogu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zabiorę ze sobą minutnik;), każda będzie miała po dwie minuty na wypowiedź:evil_lol: Inaczej się nie da. Będziecie bez szans.
gusia0106 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Neigh napisał(a):JA się mogę w ogóle nie odzywać:obrazic: Akurat :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Romi Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 irenaka napisał(a):Zabiorę ze sobą minutnik;), każda będzie miała po dwie minuty na wypowiedź:evil_lol: Inaczej się nie da. Będziecie bez szans. No nie wiem czy to pomoże, bo jak będziecie się trzymać ustalonego czasu tak jak to robią nasi posłowie w Sejmie, to nic to nie da :evil_lol:
Saphira Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wpłaciłam na ten m-c 100 na konto fundacji z dopiskiem na psy krzyczkowe. Mam nadzieję, ze choc ciupinkę pomogę.
gusia0106 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Saphira napisał(a):Wpłaciłam na ten m-c 100 na konto fundacji z dopiskiem na psy krzyczkowe. Mam nadzieję, ze choc ciupinkę pomogę. Jasneeee, że tak :cool3: Baaaaardzo dziękujemy:loveu:
irenaka Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Saphira napisał(a):Wpłaciłam na ten m-c 100 na konto fundacji z dopiskiem na psy krzyczkowe. Mam nadzieję, ze choc ciupinkę pomogę. Ktoś jeszcze jest przy forsie tego lata:evil_lol: Bardzo dziękuję:loveu:.
mysza 1 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Trzymam kciuki za spokojna podroż i czekam na spotkanie:loveu:
Asior Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='irenaka'] Teraz będę agitować :cool3: bo bardzo ważne jest dla mnie, aby Fundacja Biafry wygrała w głosowaniu Krak - Vetu: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kandydata-na-lipiec-141696/#post12594314 Przyłączy się ktoś do głosowania? Pani Irenko, właściwe głosowanie jest TU : Trzeba się zalogować i kliknąć głos w ankiecie... Biafra jest na pierwszej pozycji ;) Forum o psach i kotach
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 [quote name='Asior']Pani Irenko, właściwe głosowanie jest TU : Trzeba się zalogować i kliknąć głos w ankiecie... Biafra jest na pierwszej pozycji ;) Forum o psach i kotach Biafra prowadzi dużą różnicą głosów :multi::multi: ale nie zaszkodzi jeszcze zagłosować. Kto się leniwi, prosimy natychmiast głosować :mad::mad:
Neigh Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Ehem, ehem. No to ja już jestem....... Powiem tak -bardzo dobrze takie spotkania mi robią. BARDZO. Dochodzę po nich do wniosku, że jestem całkowicie normalna:-). Mało tego opanowana. Mam także wniosek by w razie ( oby nie ) konieczności operowania, zszywania i takich tam...oddelegowowywać mnie z Myszą1. 1 km przed lecznicą uwiązać Irenkę ( ino na mocnym sznurze), a tak z 0,5 EweMarte pospołu z Gusią. Ja zaczynam współczuć wujkowi Romiemu:-) Ludzie ( tu zniżyła głos do poufnego szeptu......to regularne wariatki są :evil_lol:). Lekarz nas niemal wyrzucił z lecznicy:-). Jedna płacze, z drugą nie ma kontaktu, trzecia chlipie....... DOM WARIATÓW
malawaszka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Neigh napisał(a): Mam także wniosek by w razie ( oby nie ) konieczności operowania, zszywania i takich tam...oddelegowowywać mnie z Myszą1. 1 km przed lecznicą uwiązać Irenkę ( ino na mocnym sznurze), a tak z 0,5 EweMarte pospołu z Gusią. Ja zaczynam współczuć wujkowi Romiemu:-) Ludzie ( tu zniżyła głos do poufnego szeptu......to regularne wariatki są :evil_lol:). Lekarz nas niemal wyrzucił z lecznicy:-). Jedna płacze, z drugą nie ma kontaktu, trzecia chlipie....... DOM WARIATÓW no to się działo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Neigh Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Oj żebyś Malawaszko wiedziała..... I teraz tak - bardzo proszę Paros o: - Puśka i Radar mają dom, a jak się dziś dowiedziałam i Bazyli:-). SUPER i prosimy o wprowadzenie poprawek na stronie - myślę, ze Aresowi warto na stronce zmienić numer telefonu na Gusi. Dobrze by też było napisać, ze psisko jest w dt w Wawie. Wiem też, ze Mistrz, który jest na stronie miał być zabrany do domu, ale sprzeciwil się temu rezydent. Pani chętna na Mistrza próbowała działać.......nie wiem czy coś z tego wyszło/wyjdzie. Ale kciuki na bank sie przydadzą. No i ta tajemnica - 2 spośród "krzyczkowych" ze strony mają szanse na dom.......KCIUKI konieczne po prostu. Kurrde w tych krzyczkowych na stronie cały czas mi brakuje suńki zabieranej z Krzyczek przez Zmysła. Ona zdaje sie w "Kocim świecie" wylądowała. Ktoś wie coś o jej losach??
Recommended Posts