Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To znowu ja.Chciałam tylko napisać,że sprzedały się pierwsze cegiełki z nowej aukcji.
Jedna Pani zakupiła 40 cegiełek :multi: Bardzo dobry początek :loveu:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu:loveu: Poszukam tego tekstu na wątku i wyślę na mail.
Niespodzianka nie będzie taka wielka, większość dziewczyn z Warszawy już wie, część z Krakowa też, więc tylko jutro potwierdzę;).

Posted

irenaka napisał(a):
Madziu:loveu: Poszukam tego tekstu na wątku i wyślę na mail.
Niespodzianka nie będzie taka wielka, większość dziewczyn z Warszawy już wie, część z Krakowa też, więc tylko jutro potwierdzę;).

Jak żałuję w tej chwili,że nie jestem z Warszawy albo Krakowa ;)

Posted

magda222 napisał(a):
Jak żałuję w tej chwili,że nie jestem z Warszawy albo Krakowa ;)

Ale wpaść na mini zlot możesz ;)
Ja to np. Cię serdecznie zapraszam :cool3:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Chyba jednak będę;) w sobotę. O której zbiórka? Pewnie przed 11 dotrzecie.

Jak to chyba?
Myszaaa!! Obecność obowiązkowa!! :evil_lol:

Jako, że i tak sobie mailujemy i gadamy z Irenką, to powiem, że tak się umawiamy wstępnie na 10:30

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ale wpaść na mini zlot możesz ;)
Ja to np. Cię serdecznie zapraszam :cool3:

Dziękuję :loveu:
A tajemnicę zdradzisz? :cool1:

Posted

magda222 napisał(a):
Dziękuję :loveu:
A tajemnicę zdradzisz? :cool1:

A skąd :evil_lol:
Od ogłaszania dobrych (?) wiadomości i rozwiewania tajemnic jest tu Irenka :cool3:

Posted

gusia0106 napisał(a):
A skąd :evil_lol:
Od ogłaszania dobrych (?) wiadomości i rozwiewania tajemnic jest tu Irenka :cool3:

To zaczynam się uśmiechać do Irenki ;) Bo nie wiem czy wytrzymam do jutra :p

Posted

irenaka napisał(a):
Ukłony za pamięć i buziaki za pomoc :calus:

Ja cały czas pamiętam irenako, wolno mi to idzie, ale ciągle pamiętam i co jakiś czas wysyłam ;)

Posted

Będzie post zbiorczy:evil_lol:
Myszko:loveu: cieszę się strasznie, bo po naszej rozmowie było mi przykro, że szefowie taki numer chcą nam zrobić. Na szczęście zrozumieli swój błąd:evil_lol:

Madziu:loveu:, Karinko:loveu:
Zaproszenie do Warszawy cały czas obowiązuje.
Meldować szybko, która może jechać.
Może jeszcze Asiorek pojedzie, przynajmniej mam taką nadzieję.

Gusia:loveu:
Zdradź może dzisiaj tą tajemnicę, bo dziewczyny nie zasną:evil_lol:.
Umówmy się, że mnie najlepiej wychodzi ucinanie plotek, reaguję alergicznie jak ktoś je rozsiewa.

Posted

irenaka napisał(a):
Gusia:loveu:
Zdradź może dzisiaj tą tajemnicę, bo dziewczyny nie zasną:evil_lol:.
Umówmy się, że mnie najlepiej wychodzi ucinanie plotek, reaguję alergicznie jak ktoś je rozsiewa.

Na pewno? :diabloti:

Posted

magda222 napisał(a):
Dawaj gusia!!!!!!!!!!!

No już dobrze, dobrze....z tym, że to nic takiego.

Chodzi o to, że jak wiecie Ares przyjeżdża w sobotę na operację do Warszawy.
No. Tyle, że już z niej nie wraca ;)

Oznacza to tylko tyle, że zostaje u mnie na DT.
W zasadzie chyba nie ma różnicy czy domu będzie szukał będąc w mazowieckim czy w małpolskim.

Ale, tak jak w przypadku Radarka,chciałabym żeby wszystko było jasne od początku do końca:

To jest tylko dom tymczasowy. Nie zastanawiam się czy zostanie czy nie, nie biorę go na DT z myślą, że się zasiedzi. Cokolwiek pomyślicie....ja nie jestem jeszcze gotowa na własnego psa. Mój Vario nie żyje 3 miesiące i 24 dni....a to był zdecydwanie, niezaprzeczalnie i bezwzgędnie mój pies życia.

Ale do rzeczy:

• DT u mnie jest całkowicie bezpłatny - zmniejszy się więc troszkę kwota do comiesięcznego zbierania
  • zakładam Aresowi oddzielny wątek (ale tu też będą informacje ;) )
  • jak się okaże, że jakaś kasa jest na niego potrzebna bo np. badania trzeba zrobić czy coś, to bazarkuję i zbieram ją na oddzielnym wątku właśnie
  • relacja opisowa i zdjęciowa na bieżąco
  • karmę mam - załatwianą w zeszłym roku na akcję Krzyczki właśnie - dobra jakościowo
  • socjalizacja (o ile będzie potrzeba ), głaskanie, tulanie, czesanie - bez ograniczeń ;)
Ale wszystko jeszcze zależy od Irenki. Bo może np. przyjedzie w sobotę, przeprowadzi wizję lokalną i się okaże, że na DT się nie nadaję :p

Posted

__Lara napisał(a):
Ja cały czas pamiętam irenako, wolno mi to idzie, ale ciągle pamiętam i co jakiś czas wysyłam ;)

Laro:loveu: A może w ramach małego relaksu, wyskoczysz na zlot do Warszawy? Będzie fajnie. Tylko ja będę wyłączona z obiegu towarzyskiego, bo Aresiątko ma operację. Nerwy mnie pewnie zjedzą.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ale wszystko jeszcze zależy od Irenki. Bo może np. przyjedzie w sobotę, przeprowadzi wizję lokalną i się okaże, że na DT się nie nadaję :p

No jasne Gusiu, Ty się w ogóle nie nadajsze na DT:loveu: Co to za DT, w którym pies dochodzi wspaniale do siebie, poznaje troskę człowieka, a potem mu na dokładkę znajdują wymarzony i wspaniały domek stały:lol: Nie, no stanowczo się nie nadajesz;););)

Posted

gusia0106 napisał(a):

Jasne, że nie:evil_lol:
Ty Kochanie:loveu: nie tylko na DT się nadajesz, ale DS i to ten z górnej półki i ze złotymi klamkami:evil_lol:.
Ale ja wiem Gusiu o Vario, wiem o Twoich uczuciach i nawet mi przez myśl nie przeszło, że Ares u Ciebie zostanie.
Jestem szalenie wdzięczna, że weźmiesz Aresa na DT, ale i tak już teraz beczę. Wiem, że to psu ma być dobrze nie mnie, ale nic nie poradzę, beczę jak durna:placz:. Pewnie do tej Warszawy przyjadę znowu, bo mnie w Krakowie rozniesie.
Nie zgadzam się tylko na jedno, żadne samodzielne finansowanie.
Ares nadal jest nasz, nie Twój i tak będzie do momentu aż znajdzie DS.
Dlatego wszystkie wydatki nadal rozliczam na konto Krzyczek.
Pamiętaj, że będą duże koszty pewnie po operacji, konsultacji czy leków.
I będę się przy tym upierać:mad:;).

Posted

irenaka napisał(a):
Laro:loveu: A może w ramach małego relaksu, wyskoczysz na zlot do Warszawy? Będzie fajnie. Tylko ja będę wyłączona z obiegu towarzyskiego, bo Aresiątko ma operację. Nerwy mnie pewnie zjedzą.

Zlot do Warszawy? a kiedy ? ;) ja to jestem trochę spłukana, za niedługo wyjeżdżam i jeszcze zajmuję się chrześnicą, która urodziła się przedwczoraj, tzn. pomagam ;)

Posted

irenaka napisał(a):
Nie zgadzam się tylko na jedno, żadne samodzielne finansowanie.
Ares nadal jest nasz, nie Twój i tak będzie do momentu aż znajdzie DS.
Dlatego wszystkie wydatki nadal rozliczam na konto Krzyczek.
Pamiętaj, że będą duże koszty pewnie po operacji, konsultacji czy leków.
I będę się przy tym upierać:mad:;).

Pogadamy jak już przyjedziecie, co oznacza, iż kwestia jest negocjowalna :cool3:

A do Warszawy możesz wpadać i co tydzień.
Serdecznie zapraszamy :loveu:

Posted

Phiiiii a ja o tym wszystkim wiedziałam od daaawna. :p

Wiecie co? Zauważcie że kolorystyka jest ważnym motywem przewodnim naszego tajnego języka. A to różowa trawa, a to pomarańczowy dywan;-) Słowa klucz:-)

A mało tego jest jeszcze druuuuuga tajemnica. Ale nie powiem, nie powiem:-)

Posted

gusia0106 napisał(a):
No już dobrze, dobrze....z tym, że to nic takiego.

Gusiu... I Ty twierdzisz,że to NIC TAKIEGO?!
To wspaniała wiadomość :multi:

Irenko,widzisz?Wszystko powoli wychodzi na prostą :)
Będzie dobrze :)

Posted

Neigh napisał(a):

A mało tego jest jeszcze druuuuuga tajemnica. Ale nie powiem, nie powiem:-)

No nie :mad: Ja chyba kogoś uduszę :mad:
Stanowczo domagam się wyjawienia wszystkich tajemnic :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...