Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']To ja jeszcze poproszę o zmianę w pierwszym poście -
Radar zdecydowanie już znalazł super dom i innego nie szuka :multi:

:crazyeye::crazyeye: cudna wiadomość :p:p:p

Posted

gusia0106 napisał(a):
To ja jeszcze poproszę o zmianę w pierwszym poście -
Radar zdecydowanie już znalazł super dom i innego nie szuka :multi:

Zrobiłam aktualizację pierwszej strony, mam nadzieję, że teraz będzie OK?
Mam jeszcze do dziewczyn z Warszawy pytanie.
Na mail zgłosiła się Pani, która pyta o psa w typie bernardyna który był w Krzyczkach a na liście psów ze strony Krzyczek żaden mi nie pasuje mi do bernardyna.Czy ktoś kojarzy takiego psa i gdzie jest? Może nie przeżył?:-(

Posted

[quote name='irenaka']Zrobiłam aktualizację pierwszej strony, mam nadzieję, że teraz będzie OK?
Mam jeszcze do dziewczyn z Warszawy pytanie.
Na mail zgłosiła się Pani, która pyta o psa w typie bernardyna który był w Krzyczkach a na liście psów ze strony Krzyczek żaden mi nie pasuje mi do bernardyna.Czy ktoś kojarzy takiego psa i gdzie jest? Może nie przeżył?:-(

Czy chodzi o tego, może ten, który jest na filmie?

http://www.youtube.com/watch?v=KPmX9Na-7gs

Bernardynkę zabrała Emir, trzeba poszukać na stronie Emira.

Było kilka w typie bernardyna. Psy z Krzyczek były zabierane od grudnia 2007r, a cała akcja miała miejsce w czerwcu i dla tej akcji była założona strona. Dlatego są tu zdjęcia psów czekających na zabranie w momencie rozpoczęcia akcji.
Mnóstwo zdjęć było na wątkach krzyczkowych ale wątki te zostały przeniesione do archiwum :cool3: ale ja mam mnóstwo zdjęć psiaków.
A o co chodzi z tym bernardynem?

Posted

Psy w typie bernardyna były dwa - tak od stycznia.... Oba wylądowały u Emir. Jeden na 100 procent nie zyje. Imienia nie pamiętam. Jest na "filmiku" z Krzyczek pod ścianą...

I czytałam o tym chyba na stronie Emir...

A o co konkretnie chodzi?

Posted

To Samir (leonberger) odszedł za TM :-(

Ten z filmiku to Dexter, raczej w typie owczarka pireneryjskiego ale nie wiem gdzie jest :shake:

jeszcze był duży piękny samiec w typie bernardyna

Posted

Dziewczyny, Pani pyta tylko co stało się z psem. Teraz już wiem, że chodzi o psa z filmiku o Krzyczkach. Poprosiłam Panią o kontakt z Fundacją Emir skoro były przynajmniej dwa psy i oba zabrane są przez tą fundację.

Parosku:loveu: ja mam nadzieję, że czytasz wątek Patoska i wiesz, że zapraszam w sobotę na kawę i ciacho, bo jestem w Warszawie.
Zaproszenie dotyczy również wszystkich z wątku Krzyczek i nie tylko.

Posted

O widzisz Irenka Samir - o niego chodzi, o właśnie był taki bardziej leonbergerowaty ( mówiłam Ci przez tel). Mnie się wydaje, ze to on jest na zdjęciach.... ale mogę się mylić rzecz jasna.

Dzięki Paros, bo by mnie to męczyło...

Posted

Neigh napisał(a):
O widzisz Irenka Samir - o niego chodzi, o właśnie był taki bardziej leonbergerowaty ( mówiłam Ci przez tel). Mnie się wydaje, ze to on jest na zdjęciach.... ale mogę się mylić rzecz jasna.

Dzięki Paros, bo by mnie to męczyło...

Jeszcze była sunia w typie leonberger - Gerda została adoptowana :lol:

Posted

Dziewczyny, mam informację w sprawie 1% wpłacanego na Krzyczki.
Chyba pieniądze prędko nie trafią na konto Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą, czyli też do naszych psów z Krzyczek:-(.
Okazuje się, że Viva dostaje już powoli przelewy z tego podatku, ale bez list darczyńców. Te listy mogą nawet docierać do nich w okolicach listopada. Oznacza to, że Viva nie ma jak przekazać pieniędzy dalej.
Tłumacząc z polskiego na nasze, walczymy dalej o przetrwanie a ulgę poczujemy, jak Fundacja Zwierzę nie jest rzeczą będzie miała pieniądze na koncie.

Posted

Ano właśnie, czyli tak jak mówiłam......do końca roku trzeba się martwic samemu. Fatalnie to wygląda. FATALNIE.

Kurna olek, trzeba jakoś ruszyc te adopcje. 3 z Niepołomic ze 2 z Wawy i byśmy odetchnęły......

Posted

Nowe allegro cegiełkowe:
Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (694291928) - Aukcje internetowe Allegro
Z uwagi na to,że Irenka zleciła przelanie na moje konto 180 zł za poprzednie aukcje,a prosiłam żeby przelała o połowę mniej dwie aukcje do przodu są zapłacone.
Jestem także w trakcie wyjaśniania tych 130 zł,które ktoś przesłał bezpośrednio na mój adres jakiś czas temu.Wydaje mi się,że to miało być na krzyczkowiaków,ale może się mylę... Lepiej sprawdzić.Mam tylko adres domowy tych ludzi,więc muszę napisać do nich list lub kartkę i czekać na odpowiedź.

Posted

Madziu:loveu: Dziękuję serdecznie kolejny raz za pomoc.
Wszystkie dziewczyny z którymi rozmawiałam na temat zwrotu kosztów allegro są zgodne ze mną, że są to koszty które musimy ponieść, aby uzyskać jakiekolwiek wpłaty na rzecz Krzyczek, dlatego jedna osoba nie może ich ponosić, zwłaszcza, że są one naprawdę wysokie.
Mam tylko prośbę, abyś przy następnej akcji cegiełkowej wykorzystała nowy tekst napisany przez Neigh. Istotne jest to, żeby uświadomić ludziom, że prosimy ich o pomoc zwłaszcza w szukaniu domów.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję:calus:.

Posted

Asior napisał(a):
P. Irenko, koniec allegro krzyczkowego i Patosika.. odnawiamy???

Wstrzymaj się Asiu do niedzieli, czyli do mojego powrotu z W-wy.

Posted

[quote name='Neigh']Ano właśnie, czyli tak jak mówiłam......do końca roku trzeba się martwic samemu. Fatalnie to wygląda. FATALNIE.
quote]
Koleżanka Aga próbuje siać znowu czarnowidztwo:mad:;), koleżanka Irena, jako wieczna optymistka chce wierzyć, że przetrwamy.
Aguś:loveu: My musimy dać radę, rok za nami, kilka miesięcy więcej nie stanowi różnicy.
A mnie cieszy dzisiaj najbardziej fakt, że Aresiątko:loveu: jedzie na operację do Warszawy, nie będzie już cierpiał, nie mogę się doczekać wyjazdu.
Jutro będzie niespodzianka!!;)

Posted

__Lara napisał(a):
Jak jest nowe allegro cegiełkowe to dobrze, będę rozsyłać z zaproszeniami :)

Ukłony za pamięć i buziaki za pomoc :calus:

Posted

Niespodzianki lubiem:-)
Nic na to nie poradzę, ze ja to się wolę unurzać w najgorszych wizjach, po to żeby potem sie cieszyć ze jest jednak lepiej.

Irena, ja nie ma cienia wątpliwości ze damy radę. Czy chcemy, czy nie - specjalnie nie mamy wyjścia.

Posted

Neigh napisał(a):
Niespodzianki lubiem:-) ....

Ja też lubię niespodzianki, a w szczegolności w wykonaniu cioci Irenki :evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):

Mam tylko prośbę, abyś przy następnej akcji cegiełkowej wykorzystała nowy tekst napisany przez Neigh. Istotne jest to, żeby uświadomić ludziom, że prosimy ich o pomoc zwłaszcza w szukaniu domów.

O przepraszam!Pamiętałam o tym,żeby zmienić tekst a jak przyszło co do czego to zapomniałam :oops:
Chyba ten urlop nie posłużył mi dobrze na pamięć ;)
A mogę prosić nr strony na której on jest?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...