Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irenko, muszą być konkrety:
- czy to będzie transport Warszawa-Kraków-Warszawa czy Warszawa-Kraków-Warszawa-Kraków-Warszawa
-ile psów jest do zabrania
-i ile rzeczy
-czy konieczna przyczepka czy samo kombi ale duuuże wystarczy

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Irenko, muszą być konkrety:
- czy to będzie transport Warszawa-Kraków-Warszawa czy Warszawa-Kraków-Warszawa-Kraków-Warszawa
-ile psów jest do zabrania
-i ile rzeczy
-czy konieczna przyczepka czy samo kombi ale duuuże wystarczy

Gusia:loveu:, transport Warszawa i okolice. Żaden Kraków.
Nie dotyczy transportu psów.
Zaraz piszę Ci pw. w tej sprawie.
Chyba chcesz, żebym padała do stóp?
Choć pewnie wiesz, że i tak padnę:calus:.

Posted

Moje drogie :

Mam do adopcji sukulent zwany Hobbitem - taki śmieszny nieco w stylu "drzewka szczęścia", tylko zamiast listków są takie podłóżne glutki. Też formuje takie drzewko. Jest średniej wielkości.

Tysiące odnóżek a także posadzonych scindapsusuów - takie pnącze o sercowatych liściach

Dużego fikusa beniamina - do przesadzenia, bo zaczyna z doniczki wyłazić, chociaż one lubią za małe. Tak ciut niższy ode mnie;-)

Ja mam dużo roślin, rosną mi jak "gupie". Cokolwiek wsadzę, to rośnie ....do tego mam taką niby szklarnie, niby oszkloną werandę i tam to jest dzungla.....Wejść się juz nie da i chętnie bym tak jedną trzecią oddała.

Wyłącznie w dobre ręce, na podstawie umowy adopcyjnej ( ustnej), noo na pooadopcyjną można mnie zaprosić :diabloti: dodała łaskawie.

Adopcja kosztuje złotówkę inaczej się nie udaje

Posted

marysia55 napisał(a):
eeee tam , po co im te foty :diabloti: rozpieszczasz te kobiety na wątku :evil_lol::evil_lol:

Już długo nie miały fotek z psiakami, ale może faktycznie Twoje foty wstawię.
Nie wiem tylko, czy mnie nie zlinczują:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Gusia:loveu:, transport Warszawa i okolice. Żaden Kraków.
Nie dotyczy transportu psów.
Zaraz piszę Ci pw. w tej sprawie.
Chyba chcesz, żebym padała do stóp?
Choć pewnie wiesz, że i tak padnę:calus:.

Mogę dorzucić drugie spore kombi z trumną na górze na lżejsze przedmioty:loveu:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Mogę dorzucić drugie spore kombi z trumną na górze na lżejsze przedmioty:loveu:

Już kiedyś miałam zapytać:lol:
Czy Ty jesteś na pewno na urlopie?:evil_lol:
Dziękuję Ewuniu:loveu: za pomoc!!

Posted

irenaka napisał(a):
Chyba ogłoszę alarm na wątku:placz:.
Teraz dostałam mail i mój przyjazd do Warszawy wisi na włosku.
Zlitujecie się i załatwiajcie w Warszawie transport.
Potrzebuję samochód z hakiem + przyczepka. Trzeba przewieźć parę rzeczy w okolicach Warszawy.
.........................

To ja już nic nie rozumiem :shake: To znaczy, że nie wiadomo czy Ares przyjedzie na zabieg? I jak z zabraniem rzeczy dla Moona? :cool3:

Posted

paros napisał(a):
To ja już nic nie rozumiem :shake: To znaczy, że nie wiadomo czy Ares przyjedzie na zabieg? I jak z zabraniem rzeczy dla Moona? :cool3:

Alarm odwołany. Gusia :loveu:już działa. Ewunia:loveu: też chce pomóc.
Nie zmieniam żadnych planów. Spoko.

Posted

irenaka napisał(a):
Już kiedyś miałam zapytać:lol:
Czy Ty jesteś na pewno na urlopie?:evil_lol:
Dziękuję Ewuniu:loveu: za pomoc!!

Irenko, jestem na urlopie do niedzieli, ale co to za urlop bez kontaktu z Wami? No to wykupiłam dostęp do internetu na 2 tygodnie i jestem;) Od niedzieli po południu mogę pomóc.

Posted

paros; napisał(a):

Ja też się wystraszyłem, aż do Irenki zadzwoniłem.

Posted

Pewnie część z Was już wie z wątku Patoska, że wczoraj w Niepołomicach była niezła zabawa:evil_lol:. Była Marysia 55:loveu: z synem i Pan Doktor który zajmował się Patoskiem i zaszczepił na wirusówki psy z Krzyczek.
Szczepienia na wściekliznę będą za dwa tygodnie.
Nasze psiaki nawet pomimo upału mają niespożytą energię. Najwięcej chyba Filipek:loveu:, ale trudno się dziwić, skoro non stop się kąpie w baseniku. Myślę, że dla niego dom z ogrodem nie jest obowiązkowy, ale dom z basen koniecznie:evil_lol:. Amor:loveu: szaleje a Aresiątko:loveu: widać, że cierpi:-( i kuleje, choć uśmiech na pyszczku też się pojawia przy głaskach.
Sonia i Filip zupełnie nie mieli ochoty podchodzić do Marysi i Przemka, może będzie lepiej przy następnej wizycie.
A Figielek:loveu:, jak to Figielek patrzy człowiekowi w oczy i "mówi": Kochaj mnie, pieść mnie i nie zapominaj o tych łakociach co są na stole:evil_lol:.
Nie wiem skąd w Figielku tyle radości i energii,ale zazdroszczę temu kto go adoptuje.
Do Marysi55 mam żal;), bo swojego syna Przemka dzielnie broni przed dogo a facet ma takie serce i podejście do psów, że aż wstyd, żeby się tak marnował:evil_lol:. Na dodatek w domu Marysia ma tylko jednego psa, zaniża nam strasznie średnią na dogo:mad:;). Składam formalny wniosek, aby dopsić Marysię 55. Wprawdzie ma jeszcze kota, ale w razie czego, możemy się chyba postarać również o dokocenie ( ależ ja słowa wymyślam:diabloti:).
Jedynym minusem wczorajszej wizyty były komary, ich ilość jest makabryczna, ale jakoś dało się przeżyć.
Kilka fotek mam i wkleję, pod warunkiem, że mi cierpliwości do dogo:mad: wystarczy.

Posted

irenko, w takim razie złóż wniosek na mnie :D Mam jednego szczura i rybki akwariowe :lol:

i co do bazarku mojego (wybacz ze pisze tu ale zaraz mnie wywali i gdzie indziej niet)
oczywiscie ze tak razem wplacisz na konto 33,80 ;)

Posted

Irenko, dzwonił do mnie pan z Krakowa, bardzo miły, ma zakład stolarski i sunię. Sunia nie jest sterylizowana ale powiedziałam mu, ze psa do niesterylizowanej dać nie mozemy. Obiecał, że to zrobi.
Generalnie szuka psiaka do towarzystwa dla suni. Chciał mojego onkowatego ale pomyślałam żeby wziął może jakiegoś od Ciebie, o ile dom będzie tego wart. Podałam Twój numer telefonu, powiedziałam o wspaniałych psach w Niepołomicach.
Nie wiem tylko czy nie chodzi o pilnowanie tego zakładu ale z rozmowy wynioskowałam, że nawet jesli tam psy mieszkają to biegają wolno. Zresztą jak zadzwoni to wypytasz i zdecydujesz co dalej.
Jest jeszcze schronisko w Krakowie w razie czego stamtąd wiele psów potrzebuje domu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...