pucka69 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Irenko - 25.07 przemyślę. W każdym razie dziękuje za WCZEŚNIEJSZE powiadomienie :eviltong:
Neigh Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 PUCKA ŻMIJA!!!!!!!!!!!!! Wiecie co? chyba będę......acha! No dobra, celem rehabilitacji wybierzta se weekend i zapraszam na ognicho:-) Byle szybko póki mam ślicznie wypielone i na nowo nie zarosło:-) Na razie ogródek sie piknie prezentuje, co nie Gusia?:-)
gusia0106 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Neigh napisał(a):PUCKA ŻMIJA!!!!!!!!!!!!! Wiecie co? chyba będę......acha! No dobra, celem rehabilitacji wybierzta se weekend i zapraszam na ognicho:-) Byle szybko póki mam ślicznie wypielone i na nowo nie zarosło:-) Na razie ogródek sie piknie prezentuje, co nie Gusia?:-) Ogródek to ona ma bezwzględnie boski...............
irenaka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Ewa Marta napisał(a):Ja też się wpisuję na listę i jak najbardziej mogę stawiać:loveu: Poza kawą i ciachami, zrobimy może dobry uczynek i wyprowadzimy dwa psy? Ajaksa i Axela:loveu: Ty się Ewuniu:loveu: nie masz co wpisywać na listę. Już dawno na niej jesteś to jako Numer 1 :loveu: Boję się tylko konfrontacji z nowymi psiakami, serce mam pojemne, tylko nie wiem, czy aż tak bardzo:evil_lol: Słyszę o tym Ajaksie już tak długo, że pewnie dołączę do grona total zakręconych na Jego punkcie.
mysza 1 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 A mnie dogo nie działało od niedzieli, teraz tez ledwo co:roll: Pucka, dziekuję za książkę z Twojego bazarku, wczoraj dostałam, pieniążki juz dawno wpłaciłam.
Wisełka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 gusia0106 napisał(a):Ogródek to ona ma bezwzględnie boski............... Ale CI fajnie....... wieczorkiem z piwkiem na leżaczku :cool:
Ewa Marta Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 irenaka napisał(a):Boję się tylko konfrontacji z nowymi psiakami, serce mam pojemne, tylko nie wiem, czy aż tak bardzo:evil_lol: Słyszę o tym Ajaksie już tak długo, że pewnie dołączę do grona total zakręconych na Jego punkcie. Irenko, Ajaksa nie da się ominąć i przejść obojętnie. To pies, o którym myślisz, jak już go poznasz. Siedze na wakacjach i mimo to, stale zaglądam, czy ktoś u niego był, czy był na spacerze... Ja wracam w niedzielę i na pewno od razu do niego pojadę.
Neigh Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 mysza 1 napisał(a):A ciotki wszystkie na leżaczkach i grillują?:razz: Ależ skąd....... po nocy??? Ja na przykład na wątku koszatniczek udowadniam, ze nie jestem wielbłądem oraz nie przepadam za głaskaniem przez obcych facetów o imieniu nomen omen Jacek hihih ( tu oczko do Gusi). Naprawdę interesująca lektura:-)
gusia0106 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Irenko, daj znać czy doszły ulotki bo nie wiem czy mam kręcić dym od rana czy mogę trochę popracować ;)
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 gusia0106 napisał(a):Irenko, daj znać czy doszły ulotki bo nie wiem czy mam kręcić dym od rana czy mogę trochę popracować ;) Ulotki dotarły wczoraj wieczorem. Nie był to Rafałek:placz:;) Moje rozczarowanie jest wielkie:evil_lol: I dlaczego nikt nie chciał pieniędzy za transport?:mad:;) Za to ulotki wyszły boskie:multi: jestem naprawdę zaskoczona jakością projektu, jakością druku i papieru. Bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim:loveu: którzy pomogli w jej powstaniu :B-fly::B-fly::B-fly:
gusia0106 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 irenaka napisał(a):Ulotki dotarły wczoraj wieczorem. Nie był to Rafałek:placz:;) Moje rozczarowanie jest wielkie:evil_lol: I dlaczego nikt nie chciał pieniędzy za transport?:mad:;) Za to ulotki wyszły boskie:multi: jestem naprawdę zaskoczona jakością projektu, jakością druku i papieru. Bardzo serdecznie dziękuję Wszystkim:loveu: którzy pomogli w jej powstaniu :B-fly::B-fly::B-fly: Mrugałam rzęsami tak długo aż się udało bez pieniędzy;)
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Wisełka napisał(a):Ale CI fajnie....... wieczorkiem z piwkiem na leżaczku :cool: Zaczekaj jak nam to jeszcze zacznie na wątku opisywać:placz:;) Dorzuci jeszcze opis zapachów z grilla:cool3: i wtedy faktycznie zbieram się drugi raz do Warszawy i wpraszam do Neigh.
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 gusia0106 napisał(a):Mrugałam rzęsami tak długo aż się udało bez pieniędzy;) Tylko rzęsami?:cool3: Facet słaby interes zrobił:evil_lol:
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 irenaka napisał(a):Tylko rzęsami?:cool3: Facet słaby interes zrobił:evil_lol: Udławiłam się :roflt: Irenko, a zdjęcia są wyraźne?
mysza 1 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zdjęcia sa wyraźne, ale wg mnie za małe. Tam jest miejsce na większe, dopiero na wydruku to widać. I więcej numerów tel Irenki, bo jest tylko na ostatniej stronie małym drukiem. Ja bym zrobiła większe i w srodkowej częsci.
Soema Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Zdjęcia sa wyraźne, ale wg mnie za małe. Tam jest miejsce na większe, dopiero na wydruku to widać. I więcej numerów tel Irenki, bo jest tylko na ostatniej stronie małym drukiem. Ja bym zrobiła większe i w srodkowej częsci. Dlatego właśnie ulotka była wstawiana na wątek, by pisać swoje uwagi ;) jak one nie przyniosą efektu, to może innym razem..
mysza 1 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Tak tak, ja wiem, ale projekt to jedno a wydruk od razu inaczej. Wszystko widać jak na dłoni;) Na przyszłośc bym poprawiła.
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Pousychaliście od upału wszyscy czy jak? Chyba tak, choć nad Krakowem w tej chwili burza, może ktoś się podleje. Jutro jestem w Niepołomicach, chcecie foty, czy mam sobie darować?;)
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Tak tak, ja wiem, ale projekt to jedno a wydruk od razu inaczej. Wszystko widać jak na dłoni;) Na przyszłośc bym poprawiła. To nasz pierwszy raz Iwonko:loveu:, początki są zawsze trudne;). Mam tylko nadzieję, że będzie jakiś odzew na te ulotki. Tak długo te CUDA:loveu: czekają na domy. Zbyt długo:shake:
Asior Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 burza będzie chyba wsdzechczasów.. Tak wali piErunami i błyska, ze normalnie się wszystko w posadach trzęsie.. :roll:
gusia0106 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 irenaka napisał(a):Chyba tak, choć nad Krakowem w tej chwili burza, może ktoś się podleje. Jutro jestem w Niepołomicach, chcecie foty, czy mam sobie darować?;) Ja CHCĘ!!!!!!!!!:evil_lol:
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Chyba ogłoszę alarm na wątku:placz:. Teraz dostałam mail i mój przyjazd do Warszawy wisi na włosku. Zlitujecie się i załatwiajcie w Warszawie transport. Potrzebuję samochód z hakiem + przyczepka. Trzeba przewieźć parę rzeczy w okolicach Warszawy. Kto pomoże? Ewentualnie sprawdźcie, ile kosztuje wynajęcie przyczepki ( zapłacę), może sam samochód z hakiem gdzieś się znajdzie. Rzucam się do stóp osoby która to załatwi:evil_lol:.
irenaka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 gusia0106 napisał(a):Ja CHCĘ!!!!!!!!!:evil_lol: Postaram się.:calus:
Recommended Posts