irenaka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Dziewczyny, może lepiej przez Romka puszczać ten transport ulotki? Grodzisk Wam nie pasuje?
mysza 1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 irenaka napisał(a):Dziewczyny, może lepiej przez Romka puszczać ten transport ulotki? Grodzisk Wam nie pasuje? Grodzisk ok 30 km od Warszawy ale moj maż tam bywa (dzisiaj był:razz:) Mówi, że będzie tam w środę. Podajcie namiar na ten Grodzisk wobec tego proszę (adresik)
irenaka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='mysza 1']Grodzisk ok 30 km od Warszawy ale moj maż tam bywa (dzisiaj był:razz:) Mówi, że będzie tam w środę. Podajcie namiar na ten Grodzisk wobec tego proszę (adresik) Myszko:loveu: Romi teraz w pracy, pewnie dopiero jutro tu zajrzy i poda szczegóły.Mam nadzieję, że będzie wygodniej w ten sposób i nie będzie to zbyt wielki kłopot dla Twojego męża.
mysza 1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Żaden kłopot;), czekam na info, kurczę w ciągu dnia nie moge wejsc na dogo ( z pracy), coś szwankuje.
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oto jestem znow. Noo fajna imprezka :p pozdrowienia dla wszystkch imprezowiczow :-)
irenaka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 A&S napisał(a):oto jestem znow. Noo fajna imprezka :p pozdrowienia dla wszystkch imprezowiczow :-) Już się martwiałam, że wyjechałaś i nie dałaś znać;).
_ogonek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 nieee ja siedzę na doooopci na moim zadooooopiooo. :p zaprasam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/11-stworkow-kolorowych-do-adopcji-do-16-07-a-141583/
Asior Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 dziewczyny... przybywajcie POTRZEBNA PILNA POMOC!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/kiedys-byl-owczarkiem-141580/
Asior Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 tragedia.. Jemu trzeba tymczasu a skad taki wziąć.. bez psów....?????
gusia0106 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Kolejny bazarek dla psiaków http://www.dogomania.pl/forum/f99/strzaly-do-papieza-super-ksiazka-na-psy-z-krzyczek-do-15-07-g-00-00-a-141621/#post12585490
irenaka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Bardzo dziękuję Gusiu:loveu: Daję go na pierwszą.
irenaka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kamila_s napisał(a):Witaj Irenko;):loveu: Część Aniołku:loveu: Rozumiem, że urlop w Polsce już się skończył:shake:
Kamila_s Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a nawet mi nie mow Irenko..wrocilam wczoraj w nocy i wciaz ledwo zyje:shake: Romi wyslal mi zdjecia z imprezki.SA SUPER!!!:loveu: Irenko moja mama byla zachwycona prezentem od Ciebie i chciala mi go zwedzic:evil_lol::evil_lol:
irenaka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kamila_s napisał(a):a nawet mi nie mow Irenko..wrocilam wczoraj w nocy i wciaz ledwo zyje:shake: Romi wyslal mi zdjecia z imprezki.SA SUPER!!!:loveu: Irenko moja mama byla zachwycona prezentem od Ciebie i chciala mi go zwedzic:evil_lol::evil_lol: Ledwo żyjesz? Czyżbyś po wyjeździe od Gosi też "robiła" za Białą Damę:evil_lol: A co do prezentu, to musisz dokupić pierścionek, nie chciałam pytać Cię o rozmiar, bo nie byłoby niespodzianki. Odezwę się do Ciebie na mail, tylko muszę troszeczkę się odrobić, moi klienci ostatnio nie pozwalają mi złapać oddechu i mam mało czasu.
Olga132 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 właśnie wpłaciłam 45 zł pochodzące z mojego książkowego bazarku na psy z Krzyczek
Kamila_s Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Irenko blagam nie rob juz wiecej za biala dame bo jeszcze jak dzis o tym mysle to mam usmiech jak slonce!!:evil_lol::evil_lol:;)dobrze tylko,ze wszystko dobrze sie skonczylo..ten Marcys to ma z Toba:evil_lol::evil_lol:
Neigh Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Szanowne Ciotki z Wawy i okolic - uprasza się o udanie się w kierunku szaf i wygrzebanie : ręczników, kocy, prześcieradeł,pościeli, pieluch, podkładów, poduszek itp. Wszystko ma być czyste! Pakujemy tira dla Moona z Krakowa. Mały offik, ale nie będę za całym warszawskim odłamem TWA po całym dogo latać...a tu na bank zaglądają.
Neigh Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czytasz w moich myślach:-) Mało tego włazi do samochodu.....na razie tylko przednimi łapkami. Jak pomyślę, ze nie tak dawno sikał w nim ze strachu, to się wierzyć nie chce, co nie?:-)
Saphira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No to witamy z rana :cool3::cool3::cool3: Was też tak łeb dzisiaj boli:shake::shake::shake:
Recommended Posts