Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Dziewczyny, może lepiej przez Romka puszczać ten transport ulotki?
Grodzisk Wam nie pasuje?

Grodzisk ok 30 km od Warszawy ale moj maż tam bywa (dzisiaj był:razz:) Mówi, że będzie tam w środę.
Podajcie namiar na ten Grodzisk wobec tego proszę (adresik)

Posted

[quote name='mysza 1']Grodzisk ok 30 km od Warszawy ale moj maż tam bywa (dzisiaj był:razz:) Mówi, że będzie tam w środę.
Podajcie namiar na ten Grodzisk wobec tego proszę (adresik)

Myszko:loveu: Romi teraz w pracy, pewnie dopiero jutro tu zajrzy i poda szczegóły.Mam nadzieję, że będzie wygodniej w ten sposób i nie będzie to zbyt wielki kłopot dla Twojego męża.

Posted

A&S napisał(a):
oto jestem znow. Noo fajna imprezka :p pozdrowienia dla wszystkch imprezowiczow :-)

Już się martwiałam, że wyjechałaś i nie dałaś znać;).

Posted

a nawet mi nie mow Irenko..wrocilam wczoraj w nocy i wciaz ledwo zyje:shake:
Romi wyslal mi zdjecia z imprezki.SA SUPER!!!:loveu:
Irenko moja mama byla zachwycona prezentem od Ciebie i chciala mi go zwedzic:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
a nawet mi nie mow Irenko..wrocilam wczoraj w nocy i wciaz ledwo zyje:shake:
Romi wyslal mi zdjecia z imprezki.SA SUPER!!!:loveu:
Irenko moja mama byla zachwycona prezentem od Ciebie i chciala mi go zwedzic:evil_lol::evil_lol:

Ledwo żyjesz? Czyżbyś po wyjeździe od Gosi też "robiła" za Białą Damę:evil_lol:
A co do prezentu, to musisz dokupić pierścionek, nie chciałam pytać Cię o rozmiar, bo nie byłoby niespodzianki. Odezwę się do Ciebie na mail, tylko muszę troszeczkę się odrobić, moi klienci ostatnio nie pozwalają mi złapać oddechu i mam mało czasu.

Posted

Irenko blagam nie rob juz wiecej za biala dame bo jeszcze jak dzis o tym mysle to mam usmiech jak slonce!!:evil_lol::evil_lol:;)dobrze tylko,ze wszystko dobrze sie skonczylo..ten Marcys to ma z Toba:evil_lol::evil_lol:

Posted

Szanowne Ciotki z Wawy i okolic - uprasza się o udanie się w kierunku szaf i wygrzebanie : ręczników, kocy, prześcieradeł,pościeli, pieluch, podkładów, poduszek itp. Wszystko ma być czyste!
Pakujemy tira dla Moona z Krakowa.
Mały offik, ale nie będę za całym warszawskim odłamem TWA po całym dogo latać...a tu na bank zaglądają.

Posted

Czytasz w moich myślach:-)
Mało tego włazi do samochodu.....na razie tylko przednimi łapkami. Jak pomyślę, ze nie tak dawno sikał w nim ze strachu, to się wierzyć nie chce, co nie?:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...