mysza 1 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Wszystkie ciotki na łikendy pojechały na działki:evil_lol: pusto aż głupio. Mam ulotki:eviltong:, trochę zeszło ale są. Teraz dogadam się z Gusią na przekazanie.
Neigh Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 A ja tyram. I humor mi nie dopisuje. Na innym wątku wyczytałam, ze Puśka ( przebywająca w Poznaniu) znalazła dom:-). Super! Szkoda, ze się nikt nie chwali.
gusia0106 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Neigh napisał(a):A ja tyram. I humor mi nie dopisuje. Na innym wątku wyczytałam, ze Puśka ( przebywająca w Poznaniu) znalazła dom:-). Super! Szkoda, ze się nikt nie chwali. Ooooo, ja też nic nie wiedziałam. Podeślij jakiegoś linka czy coś
mysza 1 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Puśka była pod opieką Goni P? Żeby te wszystkie krzyczkowe już znalazły. Widziałam ulotkę, następnym razem trzeba będzie umieścić telefon adopcyjny w środku ksiązeczki i powiększyć zdjęcia psów. Taka moja sugestia po obejrzeniu wydruku. Bo w środku jest sporo wolnego miejsca a telefon jest dopiero na ostatniej stronie.
Neigh Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='gusia0106']Ooooo, ja też nic nie wiedziałam. Podeślij jakiegoś linka czy coś http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunie-zabrane-z-krzyczek-czekaja-na-dom-pomozcie-w-oglaszaniu-pilne-123853/index10.html Bardzo proszę
mysza 1 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No ładnie, znowu nikt nie zagląda do krzyczkowców.:mad: Ja wcześniej nie mogłam...
Romi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Saphira napisał(a):I tylko jednego psiuna zaprosili:mad: Psiaki były cztery :lol:
Romi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='Romi']To przedsmak tego co było :lol: Mała poprawka. Więcej zdjęć zainteresowani (uczestnicy) otrzymają na e-mail.
irenaka Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Asior napisał(a):więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!! Może zacznijmy od tego, że bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Gosi:loveu: za zaproszenie oraz wszystkim za fantastyczny weekend w leśniczówce:multi:. A co zdjęć, to może ustalmy, że jeszcze jedno może być. Najlepiej znikającej białej damy:evil_lol:, oczywiście, jeżeli ktoś zdążył zrobić jej zdjęcie;). Wracamy później do tematu głównego, czyli psów z Krzyczek.
Asior Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 niestety ... zwijałyśmy się ze śmiechu.. nikt nie zdążył cyknąć fotki :evil_lol:
Romi Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 irenaka napisał(a):Może zacznijmy od tego, że bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Gosi:loveu: za zaproszenie oraz wszystkim za fantastyczny weekend w leśniczówce:multi:. A co zdjęć, to może ustalmy, że jeszcze jedno może być. Najlepiej znikającej białej damy:evil_lol:, oczywiście, jeżeli ktoś zdążył zrobić jej zdjęcie;). Wracamy później do tematu głównego, czyli psów z Krzyczek. Tak tak, bardzo dziękujemy za zaproszenie i SUPER imprezkę. Co do "znikającej białej damy" ta ja niestety nie zrobiłem zdjęcia gdyż byłem zajęty z panami czymś innym :knajpa::drink1:
Asior Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ja jeszcze chciałam powiedzieć, ze strasznie się cieszę, ze poznałam Gosię, BEATKĘ (moją idolkę) i Kamilę ;) (oraz ich tż-tów ;) WSPANIALI LUDZIE!!!! Dziękuje za zaproszenie ;)
Lu_Gosiak Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Dzieki:loveu::loveu: mi również było strasznie miło Was gościć, we wrzesniu powtarzamy zjazd dogomaniaków - mam nadzieje, że wtedy wiecej ludzi sie skusi;):evil_lol::evil_lol: ale Biała Dama była niepowtarzalna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asior Twoj zieciu jest boski:cool3::cool3:
Asior Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 SONIA WYRWANA Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (681155301) - Aukcje internetowe Allegro ARES - URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA PSÓW (681196358) - Aukcje internetowe Allegro FIGIEL URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (681219074) - Aukcje internetowe Allegro AMOR - URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (681248371) - Aukcje internetowe Allegro FILIPEK URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY DLA ZWIERZĄT (681268525) - Aukcje internetowe Allegro
gusia0106 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ciotka? A na Kosiarzy się nie wybierasz? ;) Ulotki byś zostawiła
mysza 1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 gusia0106 napisał(a):Ciotka? A na Kosiarzy się nie wybierasz? ;) Ulotki byś zostawiła Kiedy wyjazd do Krakowa? Mój chłop może jutro podwieźć do Ciebie do domu tylko nie wiem w jakich godzinach jesteś?
gusia0106 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 mysza 1 napisał(a):Kiedy wyjazd do Krakowa? Mój chłop może jutro podwieźć do Ciebie do domu tylko nie wiem w jakich godzinach jesteś? Dziś wieczorem mam mieć potwiedzenie ale jak wszystko dobrze pójdzie to w środę. Od 17 jestem, a potem koło 20 jadę do Ajaksa. Jak chłopu wygodniej :D
mysza 1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A jutro można Ci podwieźć? W jakich godzinach? Na Kosiarzy też może podwieźc ale po co masz taszczyć.
Recommended Posts