Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie ciotki na łikendy pojechały na działki:evil_lol: pusto aż głupio.

Mam ulotki:eviltong:, trochę zeszło ale są. Teraz dogadam się z Gusią na przekazanie.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tyram. I humor mi nie dopisuje.

Na innym wątku wyczytałam, ze Puśka ( przebywająca w Poznaniu) znalazła dom:-). Super!
Szkoda, ze się nikt nie chwali.

Posted

Neigh napisał(a):
A ja tyram. I humor mi nie dopisuje.

Na innym wątku wyczytałam, ze Puśka ( przebywająca w Poznaniu) znalazła dom:-). Super!
Szkoda, ze się nikt nie chwali.

Ooooo, ja też nic nie wiedziałam.
Podeślij jakiegoś linka czy coś

Posted

Puśka była pod opieką Goni P?
Żeby te wszystkie krzyczkowe już znalazły.

Widziałam ulotkę, następnym razem trzeba będzie umieścić telefon adopcyjny w środku ksiązeczki i powiększyć zdjęcia psów. Taka moja sugestia po obejrzeniu wydruku. Bo w środku jest sporo wolnego miejsca a telefon jest dopiero na ostatniej stronie.

Posted

[quote name='Romi']To przedsmak tego co było :lol:

Mała poprawka. Więcej zdjęć zainteresowani (uczestnicy) otrzymają na e-mail.

Posted

Asior napisał(a):
więcej zdjęć, więcej zdjęć!!!!

Może zacznijmy od tego, że bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Gosi:loveu: za zaproszenie oraz wszystkim za fantastyczny weekend w leśniczówce:multi:.
A co zdjęć, to może ustalmy, że jeszcze jedno może być.
Najlepiej znikającej białej damy:evil_lol:, oczywiście, jeżeli ktoś zdążył zrobić jej zdjęcie;).
Wracamy później do tematu głównego, czyli psów z Krzyczek.

Posted

irenaka napisał(a):
Może zacznijmy od tego, że bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Gosi:loveu: za zaproszenie oraz wszystkim za fantastyczny weekend w leśniczówce:multi:.
A co zdjęć, to może ustalmy, że jeszcze jedno może być.
Najlepiej znikającej białej damy:evil_lol:, oczywiście, jeżeli ktoś zdążył zrobić jej zdjęcie;).
Wracamy później do tematu głównego, czyli psów z Krzyczek.

Tak tak, bardzo dziękujemy za zaproszenie i SUPER imprezkę.
Co do "znikającej białej damy" ta ja niestety nie zrobiłem zdjęcia gdyż byłem zajęty z panami czymś innym :knajpa::drink1:

Posted

ja jeszcze chciałam powiedzieć, ze strasznie się cieszę, ze poznałam Gosię, BEATKĘ (moją idolkę) i Kamilę ;) (oraz ich tż-tów ;)
WSPANIALI LUDZIE!!!!
Dziękuje za zaproszenie ;)

Posted

Dzieki:loveu::loveu: mi również było strasznie miło Was gościć, we wrzesniu powtarzamy zjazd dogomaniaków - mam nadzieje, że wtedy wiecej ludzi sie skusi;):evil_lol::evil_lol: ale Biała Dama była niepowtarzalna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asior Twoj zieciu jest boski:cool3::cool3:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ciotka? A na Kosiarzy się nie wybierasz? ;)
Ulotki byś zostawiła

Kiedy wyjazd do Krakowa? Mój chłop może jutro podwieźć do Ciebie do domu tylko nie wiem w jakich godzinach jesteś?

Posted

mysza 1 napisał(a):
Kiedy wyjazd do Krakowa? Mój chłop może jutro podwieźć do Ciebie do domu tylko nie wiem w jakich godzinach jesteś?

Dziś wieczorem mam mieć potwiedzenie ale jak wszystko dobrze pójdzie to w środę. Od 17 jestem, a potem koło 20 jadę do Ajaksa. Jak chłopu wygodniej :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...