Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magda222']Ale o co chodzi z tym allegro?
Bo przecież ja robię.I non stop odnawiam.[/quote]
Ale Ty chyba robisz cegielkowe? A Asior ogłoszeniowe?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już się pogubiłam :mdleje: Ale ogłoszonka mam tu gdzieś chwila muszę wykopać:
o mam:
Sonia z Niepołomic:
EFOERTY.COM.PL cwirek.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl PAJECZYNA dwukropek.pl
Figielek się robi.

Posted

Witam,
Długo się nie odzywałam, ale jakby co ... to literka Z jest już zrobiona dawno temu, chociaż brak mojego nicka w alfabecie - szkoda czasu,żeby ktoś powielał to co zrobiłam. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Posted

[quote name='Jota']Witam,
Długo się nie odzywałam, ale jakby co ... to literka Z jest już zrobiona dawno temu, chociaż brak mojego nicka w alfabecie - szkoda czasu,żeby ktoś powielał to co zrobiłam. Pozdrawiam i życzę powodzenia![/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Dziękuję:loveu:. Dałabym głowę, że zaznaczałam Cię przy Z od razu jak się zgłosiłaś, ale wybacz siwej głowie, widocznie miałam jakieś omamy wzrokowe:shake:.[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='irenaka']Nic nie licz i nie rób przekładek. Spokojnie, jak będzie transport od Gusi wysyłaj do mnie. Zrobię imprezę w domu, zaproszę niczego nieświadome towarzystwo i będą liczyć:diabloti:
A jak dziękowałaś?
Mam nadzieję, że darczyńca zadowolony;)[/quote]

Wspaniale:eviltong: Irenko co do podziękowań i takich tam to nie moge na publicznym forum:evil_lol: ale nie jestem ladacznicą, naprawdę:evil_lol:

Posted

Jeeeeeeny aleście napisały.,

Uroczyście oświadczam, ze się kajam ( i wcale nie z powodu relaksu;-) ). Ale Mała ma rację, zawsze opindałałam za zapeszanie. No to sobie głośno i dobitnie powiedziałam co o sobie myślę.

Co do jakiś przekładek, to mimo, ze nie wiem o co chodzi to sie zgłaszam do pomocy:-)

Co do pomarańczowego dywanu, to ja wiem, ale nie powiem:-)

Co do 2 warszawskich - chodzi o 2 psy pod naszą opieką, które nie mają allegro - zakładam, ze Lisia i Pręgusia nie? Chociaż zdjeć kurrrde nie mamy i nie mam pomysłu jak je zrobić.........

Co do ulotek, wydaje mi się, ze mamy za mało psów na nie

Co do brzuchola - Irenka mówisz masz, zaraz Ci wyślę, ja się poryczałam...

Posted

Rafał, czyli transport do Krakowa, jest teraz we Włoszech więc nie mam z nim jak pogadać, ale podejrzewam, że będzie jechał do Krakowa koło wtorku. Jak się Mysza wyrobi z odbiorem ulotek i wszystko pójdzie zgodnie z planem to za tydzień ulotki powinny być w Krakowie.

Posted

Mam pytanie.Wczoraj listonosz przyniósł mi przekaz pieniężny(130 zł).
Na kwitku są dane dwóch osób:Marta G. i Tomasz G.(nazwiska są różne) z Pabianic.W miejscu na korespondencję nic nie pisze.Nie znam tych ludzi.Nie wiem na co przeznaczone są te pieniądze (robię też allegro innym psiakom czasem).Czy to może ktoś z Was?Albo może znacie te osoby?
Dodam,że wśród kupujących u mnie na allegro nie ma takich nazwisk.

Posted

Gusia, ulotki będę miała jutro. Bywasz na Kosiarzy? Bo jutro tam jestem o 18:15. Jak nie to jakoś Ci podrzucę innego dnia, jutro już nie dam rady.

Posted

magda222 napisał(a):
Na kwitku są dane dwóch osób:Marta G. i Tomasz G.(nazwiska są różne) z Pabianic.W miejscu na korespondencję nic nie pisze.Nie znam tych ludzi.Nie wiem na co przeznaczone są te pieniądze (robię też allegro innym psiakom czasem).Czy to może ktoś z Was?Albo może znacie te osoby?

Ja myślę, ze ktoś po prostu wysłał na adres a nie na konto. Dziwne....nie ma adresu zwrotnego? Możesz wtedy napisać i zapytać o przeznaczenie.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gusia, ulotki będę miała jutro. Bywasz na Kosiarzy? Bo jutro tam jestem o 18:15. Jak nie to jakoś Ci podrzucę innego dnia, jutro już nie dam rady.

Mysza, przepraszam Cię, się zakręciłam i odpowiedziałam Ci na wątku Radara :oops:

Posted

Neigh napisał(a):

Co do pomarańczowego dywanu, to ja wiem, ale nie powiem:-)

Co do 2 warszawskich - chodzi o 2 psy pod naszą opieką, które nie mają allegro - zakładam, ze Lisia i Pręgusia nie? Chociaż zdjeć kurrrde nie mamy i nie mam pomysłu jak je zrobić.........

Co do ulotek, wydaje mi się, ze mamy za mało psów na nie

Co do brzuchola - Irenka mówisz masz, zaraz Ci wyślę, ja się poryczałam...

Co do dywanu- milczymy, jak ktoś mi zapeszy swoim gadulstwem to zamorduję;)
Sprawa nr 2- jak chcecie aby Asior zrobiła allegro jak nie ma zdjęć?
Może najpierw "wsad" przygotujcie? Nie mam w takiej sytuacji co prosić o allegro.
Sprawa nr 3 - uważam, że jeżeli będziemy mieć zgodę na darmowy kolportaż ulotek przez Pocztę, to zrobimy błąd nie robiąc ulotki.
Nawet jeżeli nie mamy sześciu psów pod opieką w Warszawie, to trzeba pomóc dziewczynom które mają inne psy z Krzyczek, np. Lamii.
A brzuchola już miałam wcześniej. Dostałam zdjęcia z DT z rozliczeniem, tylko przeczytałam go dopiero jak je robiłam.
Dziękuję DT za pamięć.
Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić kolejne rozliczenie wpłat, ale nie wiem, czy wyrobię czasowo. Przelewy na koniec miesiąca poszły + rozliczenie kosztów allegro Magdy za cegiełki.
Od wczoraj już wiem na pewno, że nie jestem wariatką i niestety mój Marcepanek też chory, serducho. Nie wiem dlaczego weci nie umieją szanować właścicieli psów tylko lekceważą ich spostrzeżenia.
Dobrze, że jest Ania Kułyk:loveu:.

Posted

irenaka napisał(a):
Może najpierw "wsad" przygotujcie? Nie mam w takiej sytuacji co prosić o allegro.
Sprawa nr 3 - uważam, że jeżeli będziemy mieć zgodę na darmowy kolportaż ulotek przez Pocztę, to zrobimy błąd nie robiąc ulotki.
Nawet jeżeli nie mamy sześciu psów pod opieką w Warszawie, to trzeba pomóc dziewczynom które mają inne psy z Krzyczek, np. Lamii.
A brzuchola już miałam wcześniej. Dostałam zdjęcia z DT z rozliczeniem, tylko przeczytałam go dopiero jak je robiłam.
Dziękuję DT za pamięć.
Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić kolejne rozliczenie wpłat, ale nie wiem, czy wyrobię czasowo. Przelewy na koniec miesiąca poszły + rozliczenie kosztów allegro Magdy za cegiełki.
Od wczoraj już wiem na pewno, że nie jestem wariatką i niestety mój Marcepanek też chory, serducho. Nie wiem dlaczego weci nie umieją szanować właścicieli psów tylko lekceważą ich spostrzeżenia.

Zdjęcia Lisi są Krzyczkowe - one nie są złe, ona na nich ładnie wygląda, więc jeśli można to ja bym wykorzystała te. Tekst o niej też jest.
A na drugie allegro to ja bym Bryzę dała - jej zdjęcia też są.

Moim zdaniem na Pręgusię jest za wcześnie.

A o psach Lamii nie wiem niestety zupełnie, ale to zupełnie nic.
Może Jola wie?

Posted

magda222 napisał(a):

Madziu:loveu:
Ja myślę, że jeżeli na allegro cegiełkowym na Krzyczki nie ma podanych Twoich danych z adresem to nie są to pieniądze na Krzyczki.
Może nie kojarzysz tylko komu podawałaś swoje namiary i są to pieniądze na inne psiaki.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Zdjęcia Lisi są Krzyczkowe - one nie są złe, ona na nich ładnie wygląda, więc jeśli można to ja bym wykorzystała te. Tekst o niej też jest.
A na drugie allegro to ja bym Bryzę dała - jej zdjęcia też są.

Moim zdaniem na Pręgusię jest za wcześnie.

A o psach Lamii nie wiem niestety zupełnie, ale to zupełnie nic.
Może Jola wie?

Aga:loveu:
To ustalcie to z drugą Agą:loveu: i wyślijcie mi teksty + zdjęcia.
Jeden pies, jeden mail.
Temat ulotki w tej chwili zostawiamy, czekamy na decyzję Poczty.

Posted

irenaka napisał(a):
Aga:loveu:
To ustalcie to z drugą Agą:loveu: i wyślijcie mi teksty + zdjęcia.
Jeden pies, jeden mail.
Temat ulotki w tej chwili zostawiamy, czekamy na decyzję Poczty.

:evil_lol:
Bez ustaleń wysłałam Lisię ustaloną wcześniej.

Bryzy mam zdjęcia ale nie mam tekstu. Napiszę do Kanzaj...

Posted

[quote name='A&S']Ja już się pogubiłam :mdleje: Ale ogłoszonka mam tu gdzieś chwila muszę wykopać:
o mam:
Sonia z Niepołomic:
EFOERTY.COM.PL cwirek.pl petworld.pl kupsprzedaj.pl PAJECZYNA dwukropek.pl
Figielek się robi.

A&S :loveu: Wrzucam ogłoszonka na pierwszą. Jak możesz, to kop dalej;)
Dokop się proszę jeszcze do następnych ogłoszeń:evil_lol:.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Rafał, czyli transport do Krakowa, jest teraz we Włoszech więc nie mam z nim jak pogadać, ale podejrzewam, że będzie jechał do Krakowa koło wtorku. Jak się Mysza wyrobi z odbiorem ulotek i wszystko pójdzie zgodnie z planem to za tydzień ulotki powinny być w Krakowie.

Czekałam na Rafałka:loveu: z dobrą kawą i może goferka dorzucę;)

Posted

irenaka napisał(a):
Dziękuję DT za pamięć.

Jeeeeeeeeeny Irena weź se zapisz co???

LISIA nie będzie mieć lepszych zdjęć niż ma - bo na widok aparatu spindala.......Kolejne robione są coraz gorsze

Pręgusia jeszcze gorzej......

No chyba, ze się znajdzie ktoś z zacięciem foto i będzie u Patrycji siedział jakiś czas....Nie będę wkoło macieju wysyłać tego co jest zamieszczone:-) na 1 stronie, albo u Paros
Bryza ma zdjęcia.
Wszystko jest na stronie PAROS!

Mogę szukać domu psom. Lamii nie zamierzam pomagać, ona w sprawie naszych psów palcem nie kiwnęła. I to mówię oficjalnie jasno i wprost. Jeśli się mnie ktoś będzie pytał o psa w typie Roxi - Przylepy to na bank przekieruję do dt, podobnie rzecz sie ma z Zeusem. Bo o nich pamiętam, bo z Zeusem gadałam, bo Przylepę wiozłam.
Osoba o wspomnianym nicku dla mnie umarła tak rok temu. KONIEC
Pozostałe psy o których wiem to "moja" Bryza i Burka, która nawet nie jest wysterylizowana.
I bardzo mi przykro - mozecie się na mnie obrazić nawet śmiertelnie. Ale ja jestem góralka.....nie zapominam.

Zdjęcia brzuchola masz, czy film?:loveu: Bo ja Ci film za drugim razem wysłałam. Ale jak nie chcesz to nie:eviltong:

Posted

Czasami Aga czuję się jak dziecko we mgle.
Przyjmuję do wiadomości Twoje oświadczenie. Ty odpowiadasz za psy w Warszawie, nie mam zamiaru się wtrącać. To była tylko propozycja, tematu nie ma.

Posted

Udało mi się wejść:multi::multi:
Trzymajcie kciuki za moje otwarcie.

W schronisku będę miała neta od wtorku,może złapię chwilę oddechu.

Chociaż nie widzę, aby ktoś specjalnie za mną tęsknił:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...