gusia0106 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='irenaka']Aga i nie mam nadal choćby zalążka informacji do ulotki dla psów z Warszawy. Myślisz coś?[/quote] Wiem, że nie o mnie chodziło z tą Agą :evil_lol: ale się wtrącę. Bo jak dla mnie to z warszawskich psów do adopcji póki co nadaje sie tylko Lisia i Bryza. Lisia nie ma dobrych zdjęć bo jej się po prostu takich zrobić nie da. Pręgusia ani Kair ani Burka póki co do domu się nie nadają. A szkoda akcji ulotkowej czy ogłaszania, żeby później ludziom tłumaczyć, że jeszcze ze 2 miesiące muszą poczekać. Radar z kolei jedzie za dwa tygodnie niecałe do domu. Nie wiem czy jest sens robienia podwójnej akcji ulotkowej - teraz dla Lisi i Bryzy, a później dla Kaira, Pręgusi i Burki. Lisi i Bryzie przydałoby się takie porządne allegro jakie mają psiaki Niepołomickie. Ale to tylko moje zdanie.
irenaka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Gusia, oczywiście, że nie ma w takiej sytuacji sensu już teraz robić ulotki. Tylko prawda jest taka, że ja nic na temat psów w Warszawie nie wiem, dlatego czekam na decyzje. Skoro tak chcecie, to tak robimy ( a właściwie nic nie robimy):evil_lol: Jeszcze bym Was prosiła o umowy na DT, co ze szczepieniami psów itp. Muszę mieć biznes plan:evil_lol:, bo inaczej się później ugotujemy z kosztami dodatkowymi. A co do allegro, to Asiorek już deklarował chęć pomocy, tylko jakiś tekścik i zdjęcia trzeba wysłać do dziewczyny.
Neigh Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ja też to wczoraj Irenie mówiłam - z psów do adopcji na już moze iśc Radar ( ale on już ma dom). Z tej najbardziej bezpośredniej grupy jedynie Lisia...i to też nie do każdego. Pręgusia.....jeszcze trochę. Kair tiaaa drugie tyle. Aczkolwiek jak się ogląda Kaira wywalonego brzucholem do głaskania, to się nie wierzy... Obroże też już nosi. Ale bardziej jak narowisty koń siodło;-). Wydaje mi się, ze szkoda kasy na ulotki dla tak nielicznej gromadki. Co do allegro.......cóż prosiłam o nie kilka razy. Irena znalazłam stare maile z tekstami psów......niczego nowego nie wymyślę. Można też wziąć teksty ze strony Paros - bo tam są mniej wiecej te same.
Asior Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 PANI IRENKO, dopiero jutro wystawię allegro dla krzyczek, miałam ostatnio zawalone....
irenaka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Asior']PANI IRENKO, dopiero jutro wystawię allegro dla krzyczek, miałam ostatnio zawalone....[/quote] Wiem Asiu, że nie wyrabiasz, ale proszę zrób jeszcze te dwa psiaki z Warszawy + szóstkę z Krakowa:calus:. Łatwiej wtedy pilnować ich w całości. Nie śmiem napisać, że goferki postawię, bo to moja obsesja:oops:, nie Twoja.
irenaka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Neigh']Ja też to wczoraj Irenie mówiłam - z psów do adopcji na już moze iśc Radar ( ale on już ma dom). Z tej najbardziej bezpośredniej grupy jedynie Lisia...i to też nie do każdego. Pręgusia.....jeszcze trochę. Kair tiaaa drugie tyle. Aczkolwiek jak się ogląda Kaira wywalonego brzucholem do głaskania, to się nie wierzy... Obroże też już nosi. Ale bardziej jak narowisty koń siodło;-). Wydaje mi się, ze szkoda kasy na ulotki dla tak nielicznej gromadki. Co do allegro.......cóż prosiłam o nie kilka razy. Irena znalazłam stare maile z tekstami psów......niczego nowego nie wymyślę. Można też wziąć teksty ze strony Paros - bo tam są mniej wiecej te same.[/quote] Ale ktoś oberwie;) Ja też chcę brzuchol Kairka:loveu: zobaczyć:cool3:. Teksty wrzuć na wątek albo do mnie na mail + oczywiście zdjęcia.
gusia0106 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Neigh']Ja też to wczoraj Irenie mówiłam - z psów do adopcji na już moze iśc Radar ( ale on już ma dom).[/quote] A jak mi jeszcze raz napiszesz czyli zapeszysz, że Radar ma dom, zanim go tam zawiozę, to normalnie tak Cię palnę, że mi będziesz tydzień bez muzyki tańczyć! :mad: A co gorsze relaksu nie załatwię!:diabloti:
_ogonek_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Neigh odradzam jakąkolwiek dyskucję z gusią w tym wypadku chyba mówi serio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do Radarka to ja się tylko uśmiecham :p
irenaka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='gusia0106']A jak mi jeszcze raz napiszesz czyli zapeszysz, że Radar ma dom, zanim go tam zawiozę, to normalnie tak Cię palnę, że mi będziesz tydzień bez muzyki tańczyć! :mad: A co gorsze relaksu nie załatwię!:diabloti:[/quote] Nasza Gusia:loveu:: uosobienie spokoju, dobroci i wszelkiej słodyczy:evil_lol: Nie mogę uwierzyć w to, co czytam:evil_lol:
gusia0106 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='irenaka']Nasza Gusia:loveu:: uosobienie spokoju, dobroci i wszelkiej słodyczy:evil_lol: Nie mogę uwierzyć w to, co czytam:evil_lol:[/quote] A bo mnie zdenerwowała :diabloti: Wbijała mi do głowy "zakaz cieszenie póki w domu nie będzie i się wszystkiego nie sprawdzi" a patrzecie jaką mi tu wrogą robotę odwala. Po dobroci się nie da to groźna być musiałam :evil_lol:
mysza 1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ulotki krakowskie już są. w zasadzie od czwartku były ale ja jeszcze nie miałam czasu odebrac:oops: Jedna sprawa- nie było możliwości dzielenia co 100 sztuk wg zaleceń poczty. Drukują jak leci i nie mam na to wpływu. Nie pozostaje nic innego jak liczyć i samemu zrobic te przekładki.Mogę wziąć częśc ale wszystkiego nie dam rady...
mysza 1 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='gusia0106']Pomogę ;)[/quote] Uff:loveu:, dzięki, bo to syzyfowa robota. Umówimy się na przekazanie jak tylko je odbiorę.
gusia0106 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='mysza 1']Ulotki krakowskie już są. w zasadzie od czwartku były ale ja jeszcze nie miałam czasu odebrac:oops: Jedna sprawa- nie było możliwości dzielenia co 100 sztuk wg zaleceń poczty. Drukują jak leci i nie mam na to wpływu. Nie pozostaje nic innego jak liczyć i samemu zrobic te przekładki.Mogę wziąć częśc ale wszystkiego nie dam rady...[/quote] Pomogę ;)
irenaka Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='mysza 1']Ulotki krakowskie już są. w zasadzie od czwartku były ale ja jeszcze nie miałam czasu odebrac:oops: Jedna sprawa- nie było możliwości dzielenia co 100 sztuk wg zaleceń poczty. Drukują jak leci i nie mam na to wpływu. Nie pozostaje nic innego jak liczyć i samemu zrobic te przekładki.Mogę wziąć częśc ale wszystkiego nie dam rady...[/quote] Nic nie licz i nie rób przekładek. Spokojnie, jak będzie transport od Gusi wysyłaj do mnie. Zrobię imprezę w domu, zaproszę niczego nieświadome towarzystwo i będą liczyć:diabloti: A jak dziękowałaś? Mam nadzieję, że darczyńca zadowolony;)
_ogonek_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 irenaka mogę powysyłać zaproszenia na taka imprezę :diabloti:
Ewa Marta Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='gusia0106']A jak mi jeszcze raz napiszesz czyli zapeszysz, że Radar ma dom, zanim go tam zawiozę, to normalnie tak Cię palnę, że mi będziesz tydzień bez muzyki tańczyć! :mad: A co gorsze relaksu nie załatwię!:diabloti:[/quote] Ja od razu uprzedzam, bo boję się narazić:roll: Ja się nie cieszę nie zapeszam, ale tak sobie na przyszłośc myślę i hipotetycznie zakładam, że kiedy w końcu Radarek będzie miał swój dom:loveu: to który psiak będzie miał szczęście znaleźć u Ciebie Gusiu kolejny tymczas? Masz szczęśliwą rękę do nich, bo i domki sie zgłaszają i psy zaczynają się śmiac od ucha do ucha:lol: Zdradź tajemnicę, czy któryś psiak ma szansę na to, żeby pokitłasić się na Twoim pomarańczowym dywanie?
gusia0106 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Ewa Marta']Ja od razu uprzedzam, bo boję się narazić:roll: Ja się nie cieszę nie zapeszam, ale tak sobie na przyszłośc myślę i hipotetycznie zakładam, że kiedy w końcu Radarek będzie miał swój dom:loveu: to który psiak będzie miał szczęście znaleźć u Ciebie Gusiu kolejny tymczas? Masz szczęśliwą rękę do nich, bo i domki sie zgłaszają i psy zaczynają się śmiac od ucha do ucha:lol: Zdradź tajemnicę, czy któryś psiak ma szansę na to, żeby pokitłasić się na Twoim pomarańczowym dywanie?[/quote] :lol::lol::lol: Jakby to powiedzieć ;) Propozycję zgłosiłam, ale o szczegóły to już trzeba Irenkę męczyć :evil_lol:
_ogonek_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Co wy chcecie panią Irenkę kompletnie zamęczyć :mad: :evil_lol:
Ewa Marta Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='A&S']Co wy chcecie panią Irenkę kompletnie zamęczyć :mad: :evil_lol:[/quote] Jeśli już, to chyba odciążyć:lol: Bo rozumiem, że Gusia ma na myśli któregoś krzyczkowego:lol: Już mu zazdroszczę tego dywanu:razz:
Soema Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Ewa Marta']Jeśli już, to chyba odciążyć:lol: Bo rozumiem, że Gusia ma na myśli któregoś krzyczkowego:lol: Już mu zazdroszczę tego dywanu:razz:[/quote] A ja też.. :loveu: :cool1:
_ogonek_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 gusia ja jestem do adopcji, taki biedny potrzebujący piesek z "pustym" brzuszkiem :evil_lol: Pani Irenko my nadal hopkamy wątek :p
Soema Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='A&S']gusia ja jestem do adopcji, taki biedny potrzebujący piesek z "pustym" brzuszkiem :evil_lol: Pani Irenko my nadal hopkamy wątek :p[/quote] Chyba niepotrzebnie, najlepiej pw wysylac, nie wydłużać.. Czyli ulotek warszawskich na razie nie robimy?
_ogonek_ Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B][quote name='Soema']Chyba niepotrzebnie, najlepiej pw wysylac, nie wydłużać..[/B] Czyli ulotek warszawskich na razie nie robimy?[/quote] Czy mogę wiedzieć co miałaś na myśli bo ja nie myślę dzisiaj :roll::roll::roll:
magda222 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ale o co chodzi z tym allegro? Bo przecież ja robię.I non stop odnawiam.
Recommended Posts