irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 magda222 napisał(a):Przyznam,że chwilowo nie dam rady sponsorować allegra :oops: Przepraszam :oops: Za co Ty kobieto przepraszasz:evil_lol: To ja powinnam przeprosić i wcześniej Cię przycisnąć do ściany, żebyś się przyznała, jakie to są koszty:crazyeye:. Wystaw Madziaszku;) kolejną aukcję na 200 cegiełek i napisz, w jakim terminie trzeba wpłacić tą prowizję.
gusia0106 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Irenko, jakby była taka opcja, to sprawdźcie Aresa na koty, dobra? Mam dom na odleeeeeeeeeeeeegłym horyzoncie. A w domu dwa koty ;)
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Ewa Marta']Wydaje mi się, że te koszty powinny zostać pokryte z wpływów do fundacji. Gdyby nie allegro, nie byłoby na nim całej tej kwoty. Opłata za allegro, które zbiera pieniądze na psiaki, to zwykły koszt uzyskania przychodu i należałoby wszystkie te allegra z tych właśnie pieniędzy opłacić. To oczywiście tylko moje zdanie... Ewuniu:loveu: Oczywiście, że się z Tobą zgadzam. Przysięgam, że nie wiedziałam , że te opłaty są tak wysokie:shake:. Przeczytajcie dzisiejszy post 468: http://www.dogomania.pl/forum/f28/misza-schorowany-samotny-zrozpaczony-mix-kalkaz-blaga-o-deklracje-139644/index47.html
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 gusia0106 napisał(a):Irenko, jakby była taka opcja, to sprawdźcie Aresa na koty, dobra? Mam dom na odleeeeeeeeeeeeegłym horyzoncie. A w domu dwa koty ;) Sprawdzę te kociątka;), tylko muszę chyba Aresa rozdzielić z Amorkiem. Amor z pewnością je goni a Ares będzie go naśladował.
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 irenaka napisał(a):Za co Ty kobieto przepraszasz:evil_lol: To ja powinnam przeprosić i wcześniej Cię przycisnąć do ściany, żebyś się przyznała, jakie to są koszty:crazyeye:. Wystaw Madziaszku;) kolejną aukcję na 200 cegiełek i napisz, w jakim terminie trzeba wpłacić tą prowizję. Eee tam... To umówmy się,że połowę opłat za allegra pokryję ja. Zapłata za czerwiec musi zostać dokonana do 15 lipca.
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To do roboty cioteczki: Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (672950119) - Aukcje internetowe Allegro Rozsyłamy :)
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 magda222 napisał(a):Eee tam... To umówmy się,że połowę opłat za allegra pokryję ja. Zapłata za czerwiec musi zostać dokonana do 15 lipca. Madzia:loveu: ja bardzo nie lubię wulgaryzmów, więc nie prowokuj ciotki Ireny:cool3: I jeszcze mnie będziesz miała na sumieniu, bo bana dostanę:evil_lol: Dziękuję Ci za kolejną aukcję:multi:
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='magda222']To do roboty cioteczki: Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (672950119) - Aukcje internetowe Allegro Rozsyłamy :) Rozsyłamy:multi: Tak przy okazji;). Kto wysłał mail do Pana Irka z Oświęcimia? Przyznać się;), chcę podziękować za ten kontakt.
gusia0106 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='magda222']To do roboty cioteczki: Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (672950119) - Aukcje internetowe Allegro Rozsyłamy :) Ode mnie link już poszedł po ludziach ;)
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Hop hop................................................
gusia0106 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nooo, to pierwsze cegiełki z allegro sprzedane. Moje dziewczyny z pracy - co już nie raz udowodniły - boskie są :loveu:
mysza 1 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ewa Marta napisał(a):Irenko, tuż obok kliniki (w tym samym budynku) jest cukierenka, w której będziesz mogła spokojnie poczekać, napić się kawy i zjeść najpyszniejsze na świecie malutkie eklerki:loveu: Bardzo żałuję, że mnie nie będzie, bo ktoś MUSI Cię stamtąd wyciągnąć na kilka metrów chociażby, żebyś nie słyszała tych odgłosów, nie wariowała z nerwów. Wiem coś o tym, ja po operacji oczu mojej suni warowalam pod drzwiami i umierałam ze strachu, że usłysze jej pisk, a lekarz mi jej nie da na ręce. To koszmarne chwile i uważam, że nie wolno siedzieć i czekać. Ty musisz być spokojna, jak pójdziesz do Aresika po wybudzeniu,. Niepotrzebna mu będzie rozdygotana opiekunka, tylko spokojna i pewna siebie Irenka:lol: Właśnie miałam o tej cukierence napomknąć:eviltong:
Krysiam Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dopiero teraz zajrzałam na allegro dla psów krzyczkowych i zobczyłam tam swoja Droopi - to ta dropiata z taką cieniutką szyjka. Coż, teraz juz takiej nie ma :eviltong: A burcia robi postepy - ostatni dała mi szyje do drapania, drapałam dluga a ona trwała taka rozanieloana, na koniec polizała mi dłoń i smignęła do budy. W siepniu trzeba ją będzie wysterylizować - warto to by pomyśleć o jakiś funduszach :p
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 irenaka napisał(a):Madzia:loveu: ja bardzo nie lubię wulgaryzmów, więc nie prowokuj ciotki Ireny:cool3: I jeszcze mnie będziesz miała na sumieniu, bo bana dostanę:evil_lol: Dziękuję Ci za kolejną aukcję:multi: Nie ma za co kochana :) Zawsze do usług :) A ja tam se lubię pokląć czasem :diabloti: Od razu mi wtedy lepiej :diabloti:
iwlajn Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Olga132 napisał(a):allegro juz się zakończyło:multi: Już jest kolejne:razz: i już rusza do przodu:multi: link na poprzedniej stronie:p
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 iwlajn napisał(a):Już jest kolejne:razz: i już rusza do przodu:multi: link na poprzedniej stronie:p I na pierwszej stronie wątku;)
mysza 1 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ode mnie chłopak kupił, nie wiem czy ktos jeszcze ale prosiłam o rozsyłanie, zawsze to jakas reklama psiaków.
Neigh Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ja dostałam ze 4 zapytania o numer konta. Osoby nie chciały przez allegro - wśród nich jedna, która wzięłą suczynkę z Krzyczek. Chyba Gusia ją do domu wiozła. Taka mała, włochata - do dt p. Darii........a oczywiście została. Jak większośc
Olena84 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Jednak z mojego bazarku powinno wyjść nie 106zł, a 170zł lub 188zł:loveu:. Czekamy aż madcat1981, co zbierala na swoje konto kaske, zaliczy wszystkie egzaminy w weekend na uczelni i przeslę kaskę:evil_lol:!
mysza 1 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Olena, super wieści. Irenko data operacji 18 lipca, o ile to sobota, zaraz sprawdzę, godz.11. Może być? Wzięłam 11, bo dojazd z Krakowa, żebyś nie wstawała o 4 rano. Anestezjolog będzie, gratis;), normalnie 100zł. Daj znać gdyby data/godzina była nieodpowiednia, zmienimy. Ares będzie mógł spokojnie wracac po operacji. I będzie dobrze, mam obiecane.
Romi Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='mysza 1']Olena, super wieści. Irenko data operacji 18 lipca, o ile to sobota, zaraz sprawdzę, godz.11. Może być? Wzięłam 11, bo dojazd z Krakowa, żebyś nie wstawała o 4 rano.[/quote] Ojejku...to juz niedługo...trzy tygodnie...
irenaka Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Olenko:loveu: dziękuję!!! Myszko:loveu: Wszystko pasuje. :calus: Zwłaszcza jak wujek Romek już wie i nie składa protestu::evil_lol: [quote name='Romi']Ojejku...to juz niedługo...trzy tygodnie...[/quote]
Romi Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='irenaka']Olenko:loveu: dziękuję!!! Myszko:loveu: Wszystko pasuje. :calus: Zwłaszcza jak wujek Romek już wie i nie składa protestu::evil_lol:[/quote] Ciociu Irenko, ja wiem co Ty masz na myśli...:mad: Pogadamy dzisiaj... :mad:
Recommended Posts