Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda222 napisał(a):
Przyznam,że chwilowo nie dam rady sponsorować allegra :oops: Przepraszam :oops:

Za co Ty kobieto przepraszasz:evil_lol:
To ja powinnam przeprosić i wcześniej Cię przycisnąć do ściany, żebyś się przyznała, jakie to są koszty:crazyeye:.
Wystaw Madziaszku;) kolejną aukcję na 200 cegiełek i napisz, w jakim terminie trzeba wpłacić tą prowizję.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewa Marta']Wydaje mi się, że te koszty powinny zostać pokryte z wpływów do fundacji. Gdyby nie allegro, nie byłoby na nim całej tej kwoty. Opłata za allegro, które zbiera pieniądze na psiaki, to zwykły koszt uzyskania przychodu i należałoby wszystkie te allegra z tych właśnie pieniędzy opłacić. To oczywiście tylko moje zdanie...

Ewuniu:loveu: Oczywiście, że się z Tobą zgadzam.
Przysięgam, że nie wiedziałam , że te opłaty są tak wysokie:shake:.
Przeczytajcie dzisiejszy post 468:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/misza-schorowany-samotny-zrozpaczony-mix-kalkaz-blaga-o-deklracje-139644/index47.html

Posted

gusia0106 napisał(a):
Irenko,
jakby była taka opcja, to sprawdźcie Aresa na koty, dobra?

Mam dom na odleeeeeeeeeeeeegłym horyzoncie.
A w domu dwa koty ;)

Sprawdzę te kociątka;), tylko muszę chyba Aresa rozdzielić z Amorkiem.
Amor z pewnością je goni a Ares będzie go naśladował.

Posted

irenaka napisał(a):
Za co Ty kobieto przepraszasz:evil_lol:
To ja powinnam przeprosić i wcześniej Cię przycisnąć do ściany, żebyś się przyznała, jakie to są koszty:crazyeye:.
Wystaw Madziaszku;) kolejną aukcję na 200 cegiełek i napisz, w jakim terminie trzeba wpłacić tą prowizję.

Eee tam...
To umówmy się,że połowę opłat za allegra pokryję ja.
Zapłata za czerwiec musi zostać dokonana do 15 lipca.

Posted

magda222 napisał(a):
Eee tam...
To umówmy się,że połowę opłat za allegra pokryję ja.
Zapłata za czerwiec musi zostać dokonana do 15 lipca.

Madzia:loveu: ja bardzo nie lubię wulgaryzmów, więc nie prowokuj ciotki Ireny:cool3: I jeszcze mnie będziesz miała na sumieniu, bo bana dostanę:evil_lol:
Dziękuję Ci za kolejną aukcję:multi:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Irenko, tuż obok kliniki (w tym samym budynku) jest cukierenka, w której będziesz mogła spokojnie poczekać, napić się kawy i zjeść najpyszniejsze na świecie malutkie eklerki:loveu: Bardzo żałuję, że mnie nie będzie, bo ktoś MUSI Cię stamtąd wyciągnąć na kilka metrów chociażby, żebyś nie słyszała tych odgłosów, nie wariowała z nerwów.
Wiem coś o tym, ja po operacji oczu mojej suni warowalam pod drzwiami i umierałam ze strachu, że usłysze jej pisk, a lekarz mi jej nie da na ręce. To koszmarne chwile i uważam, że nie wolno siedzieć i czekać. Ty musisz być spokojna, jak pójdziesz do Aresika po wybudzeniu,. Niepotrzebna mu będzie rozdygotana opiekunka, tylko spokojna i pewna siebie Irenka:lol:

Właśnie miałam o tej cukierence napomknąć:eviltong:

Posted

Dopiero teraz zajrzałam na allegro dla psów krzyczkowych i zobczyłam tam swoja Droopi - to ta dropiata z taką cieniutką szyjka.
Coż, teraz juz takiej nie ma :eviltong:
A burcia robi postepy - ostatni dała mi szyje do drapania, drapałam dluga a ona trwała taka rozanieloana, na koniec polizała mi dłoń i smignęła do budy.
W siepniu trzeba ją będzie wysterylizować - warto to by pomyśleć o jakiś funduszach :p

Posted

irenaka napisał(a):
Madzia:loveu: ja bardzo nie lubię wulgaryzmów, więc nie prowokuj ciotki Ireny:cool3: I jeszcze mnie będziesz miała na sumieniu, bo bana dostanę:evil_lol:
Dziękuję Ci za kolejną aukcję:multi:

Nie ma za co kochana :) Zawsze do usług :)
A ja tam se lubię pokląć czasem :diabloti: Od razu mi wtedy lepiej :diabloti:

Posted

Olga132 napisał(a):
allegro juz się zakończyło:multi:

Już jest kolejne:razz: i już rusza do przodu:multi: link na poprzedniej stronie:p

Posted

Ja dostałam ze 4 zapytania o numer konta. Osoby nie chciały przez allegro - wśród nich jedna, która wzięłą suczynkę z Krzyczek. Chyba Gusia ją do domu wiozła. Taka mała, włochata - do dt p. Darii........a oczywiście została. Jak większośc

Posted

Jednak z mojego bazarku powinno wyjść nie 106zł, a 170zł lub 188zł:loveu:. Czekamy aż madcat1981, co zbierala na swoje konto kaske, zaliczy wszystkie egzaminy w weekend na uczelni i przeslę kaskę:evil_lol:!

Posted

Olena, super wieści.

Irenko data operacji 18 lipca, o ile to sobota, zaraz sprawdzę, godz.11. Może być? Wzięłam 11, bo dojazd z Krakowa, żebyś nie wstawała o 4 rano.
Anestezjolog będzie, gratis;), normalnie 100zł.
Daj znać gdyby data/godzina była nieodpowiednia, zmienimy.
Ares będzie mógł spokojnie wracac po operacji. I będzie dobrze, mam obiecane.

Posted

[quote name='mysza 1']Olena, super wieści.

Irenko data operacji 18 lipca, o ile to sobota, zaraz sprawdzę, godz.11. Może być? Wzięłam 11, bo dojazd z Krakowa, żebyś nie wstawała o 4 rano.[/quote]

Ojejku...to juz niedługo...trzy tygodnie...

Posted

Olenko:loveu: dziękuję!!!
Myszko:loveu: Wszystko pasuje. :calus:
Zwłaszcza jak wujek Romek już wie i nie składa protestu::evil_lol:

[quote name='Romi']Ojejku...to juz niedługo...trzy tygodnie...[/quote]

Posted

[quote name='irenaka']Olenko:loveu: dziękuję!!!
Myszko:loveu: Wszystko pasuje. :calus:
Zwłaszcza jak wujek Romek już wie i nie składa protestu::evil_lol:[/quote]

Ciociu Irenko, ja wiem co Ty masz na myśli...:mad:
Pogadamy dzisiaj... :mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...