irenaka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 __Lara napisał(a):I jak irenako z kaską? cosik lepiej? ;) Lepiej:multi: Jadę z Aresikiem na operację do Warszawy:multi:. To najważniejsza sprawa w tej chwili. Bardzo dziękuję WSZYSTKIM:loveu::loveu::loveu: za pomoc.
gusia0106 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 irenaka napisał(a):Lepiej:multi: Jadę z Aresikiem na operację do Warszawy:multi:. To najważniejsza sprawa w tej chwili. Bardzo dziękuję WSZYSTKIM:loveu::loveu::loveu: za pomoc. Gdzie?? Kiedy?? I czemu nic nie mówisz?? :mad:
irenaka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 gusia0106 napisał(a):Gdzie?? Kiedy?? I czemu nic nie mówisz?? :mad: Spokojnie Aga:evil_lol: Przecież nie mogłam planować żadnego wyjazdu, bo nie było pieniędzy na operację. Napisałam już pw do Myszki:loveu:
Neigh Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 irenaka napisał(a):Spokojnie Aga:evil_lol: Przecież nie mogłam planować żadnego wyjazdu, bo nie było pieniędzy na operację. Napisałam już pw do Myszki:loveu: NOOO ŁADNIE. A my??? kto sie z nami umówi.....Małpa Wredna:obrazic: Aaaa zapomniałam Wam powiedzieć, że przepytałam dr Bisennika. Założył pewnie ze jesteśmy jakąś sektą czy cuś......wiec potulnie wziął makietę stawu do ręki i zrobil mi wykład. Także jestem oświecona, niekoniecznie jaśnie
Soema Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 irenaka napisał(a):Nie ma żadnego umawiania:mad:;). Myszka wpisuje datę operacji na wątku, ja przyjeżdżam i komitet powitalny już czeka;). Doliczyłam się chyba 10 osób:cool3:. Miejcie litośc dla studenta w sesji...:oops: Jaki komitet, jakie osoby?:mdleje:
irenaka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Neigh napisał(a):NOOO ŁADNIE. A my??? kto sie z nami umówi.....Małpa Wredna:obrazic: Aaaa zapomniałam Wam powiedzieć, że przepytałam dr Bisennika. Założył pewnie ze jesteśmy jakąś sektą czy cuś......wiec potulnie wziął makietę stawu do ręki i zrobil mi wykład. Także jestem oświecona, niekoniecznie jaśnie Nie ma żadnego umawiania:mad:;). Myszka wpisuje datę operacji na wątku, ja przyjeżdżam i komitet powitalny już czeka;). Doliczyłam się chyba 10 osób:cool3:.
Soema Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Neigh napisał(a):Komitet powitalny złożony z "dziewczyn krzyczkowych z Wawy i okolic ( czyli mnie hihih)". Biedny student niechaj je orzechy.....+ czekoladę. Serio pomaga:-) Nie mów mi o słodyczach... właśnie kończę ciastka :oops: czekolada z orzechami również jest.. Ekhm.. wracając do tematu, już myślałam że o niedzielę chodzi...:roll: ale chyba nie, bo pw nie dostałam :obrazic:
Neigh Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Soema napisał(a):Miejcie litośc dla studenta w sesji...:oops: Jaki komitet, jakie osoby?:mdleje: Komitet powitalny złożony z "dziewczyn krzyczkowych z Wawy i okolic ( czyli mnie hihih)". Biedny student niechaj je orzechy.....+ czekoladę. Serio pomaga:-)
irenaka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Soema napisał(a):Nie mów mi o słodyczach... właśnie kończę ciastka :oops: czekolada z orzechami również jest.. Ekhm.. wracając do tematu, już myślałam że o niedzielę chodzi...:roll: ale chyba nie, bo pw nie dostałam :obrazic: Następna z zadartym nosem;) Czekam na zapowiedzi pogody na niedzielę. Pewnie jutro pw. dostaniesz. Jak będzie znowu lało, to nic z tego nie będzie:shake:
irenaka Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Neigh napisał(a):Komitet powitalny złożony z "dziewczyn krzyczkowych z Wawy i okolic ( czyli mnie hihih)". Biedny student niechaj je orzechy.....+ czekoladę. Serio pomaga:-) Nie tylko krzyczkowe będą, mam taką nadzieję;).
Neigh Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 irenaka napisał(a):Nie tylko krzyczkowe będą, mam taką nadzieję;). Ja też - czas przewietrzyć to popindolone towarzystwo. Noo i TWA potrzebuje świeżej krwi hihi.
mysza 1 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Jutro postaram się umówić tą operację, zgodnie z sugestią Irenki, ma byc po 10 lipca. Ale się będzie działo:eviltong:
Asior Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Pani Irenko, proszę mnie nie uwzględniać na niedziele, bo ja naprawde nie dam rady... fotelika nie mam.......
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Asior napisał(a):Pani Irenko, proszę mnie nie uwzględniać na niedziele, bo ja naprawde nie dam rady... fotelika nie mam....... Asiu:loveu:Musisz mi obecać, że następnym razem coś z tym fotelkim załatwisz:shake:.
Ewa Marta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 mysza 1 napisał(a):Jutro postaram się umówić tą operację, zgodnie z sugestią Irenki, ma byc po 10 lipca. Ale się będzie działo:eviltong: Masz babo placek, a ja w tym czasie będę na urlopie:-( Ominie mnie taka okazja poznania Irenki i Aresa.... Życie nie jest sprawiedliwe czasami:shake:
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiorku, na piechotkę się przejdź, no ja też miałabym dłuuuuugi spacer z mojego zapupia do Krk. Autobusem 5 godzin, a na pieszo... Kto jarzy matme? :lol:
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Ewa Marta napisał(a):Masz babo placek, a ja w tym czasie będę na urlopie:-( Ominie mnie taka okazja poznania Irenki i Aresa.... Życie nie jest sprawiedliwe czasami:shake: Nie wiem Ewuniu:loveu: czy masz czego żałować. Jak znam siebie ( a znam), to przyjadę do Warszawy, zostawię Aresiątko:loveu: w gabinecie doktorka, każą mi przyjść za parę godzin a ja i tak będę pod tym gabinetem warowała. Cóż za mnie za pożytek towarzyski przy takim charakterze? Jak przyjedziesz do Krakowa, to będzie inaczej. Pójdziemy na lody i kawę:multi:
Asior Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 irenaka napisał(a):Asiu:loveu:Musisz mi obecać, że następnym razem coś z tym fotelkim załatwisz:shake:. nic nie załatwie, bo nie mam skąd :roll:
Ewa Marta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Irenko, tuż obok kliniki (w tym samym budynku) jest cukierenka, w której będziesz mogła spokojnie poczekać, napić się kawy i zjeść najpyszniejsze na świecie malutkie eklerki:loveu: Bardzo żałuję, że mnie nie będzie, bo ktoś MUSI Cię stamtąd wyciągnąć na kilka metrów chociażby, żebyś nie słyszała tych odgłosów, nie wariowała z nerwów. Wiem coś o tym, ja po operacji oczu mojej suni warowalam pod drzwiami i umierałam ze strachu, że usłysze jej pisk, a lekarz mi jej nie da na ręce. To koszmarne chwile i uważam, że nie wolno siedzieć i czekać. Ty musisz być spokojna, jak pójdziesz do Aresika po wybudzeniu,. Niepotrzebna mu będzie rozdygotana opiekunka, tylko spokojna i pewna siebie Irenka:lol:
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='magda222']Odnowiłam allegro cegiełkowe krzyczkowiaków: Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (670907277) - Aukcje internetowe Allegro To czwarte allegro.W ostatnim sprzedały się 53 cegiełki.W dwóch poprzednich wszystkie... Bardzo Was proszę-rozsyłajcie je wszędzie!!! Wszystkie cegiełki sprzedane!!!!:multi: Bardzo dziękuję wszystkim którzy rozsyłają informacje o Krzyczkach. Ale zmartwiło mnie jedno. Przeczytałam teraz na wątku Miszy, że prowizja allegro to 4% od sprzedanych cegiełek + 12 za wyróżnienie:placz:. Magda się nie przyznała, że są to takie wysokie koszty, choć pytałam. To było czwarte, łatwo obliczyć jakie poniosła koszty:placz:. Może ktoś z Was może zasponosorawać kolejne allegro? To kwota 52,00 za 200 cegiełek. A może ktoś ma coś na bazarek, zrobię żeby było na opłaty. W ostateczności mogę zrobić opłatę z tego co wpływa na fundację, sama jestem teraz bez kasy:shake:. Może ktoś pomóc?
gusia0106 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ewa Marta napisał(a):Irenko, tuż obok kliniki (w tym samym budynku) jest cukierenka, w której będziesz mogła spokojnie poczekać, napić się kawy i zjeść najpyszniejsze na świecie malutkie eklerki:loveu: Bardzo żałuję, że mnie nie będzie, bo ktoś MUSI Cię stamtąd wyciągnąć na kilka metrów chociażby, żebyś nie słyszała tych odgłosów, nie wariowała z nerwów. Wiem coś o tym, ja po operacji oczu mojej suni warowalam pod drzwiami i umierałam ze strachu, że usłysze jej pisk, a lekarz mi jej nie da na ręce. To koszmarne chwile i uważam, że nie wolno siedzieć i czekać. Ty musisz być spokojna, jak pójdziesz do Aresika po wybudzeniu,. Niepotrzebna mu będzie rozdygotana opiekunka, tylko spokojna i pewna siebie Irenka:lol: Do zabierania na kawę i ciacho zapisuję sie na ochotnika :lol: Irenka, ale muszę Cię o czymś uprzedzić...w tej lecznicy mieszka wielki, piękny, o cudownym charakterze owczarek niemiecki - Ajaks. I Ewa , i Mysza i ja zakochane już w nim jesteśmy bez pamięcie, więc podejrzewam, że wyjedziesz z Warszawy z podwójnie złamanym sercem :razz:
irenaka Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 gusia0106 napisał(a):Do zabierania na kawę i ciacho zapisuję sie na ochotnika :lol: Irenka, ale muszę Cię o czymś uprzedzić...w tej lecznicy mieszka wielki, piękny, o cudownym charakterze owczarek niemiecki - Ajaks. I Ewa i ja zakochane już w nim jesteśmy bez pamięcie, więc podejrzewam, że wyjedziesz z Warszawy z podwójnie złamanym sercem :razz: Dostałam pw. Gusiu:loveu: i masz rację. Jak się zakocham w Ajaksie, to będę miała podwójnie złamane serce:-(. Oby jednak tak się stało.
magda222 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 irenaka napisał(a):Wszystkie cegiełki sprzedane!!!!:multi: Bardzo dziękuję wszystkim którzy rozsyłają informacje o Krzyczkach. Ale zmartwiło mnie jedno. Przeczytałam teraz na wątku Miszy, że prowizja allegro to 4% od sprzedanych cegiełek + 12 za wyróżnienie:placz:. Magda się nie przyznała, że są to takie wysokie koszty, choć pytałam. To było czwarte, łatwo obliczyć jakie poniosła koszty:placz:. Może ktoś z Was może zasponosorawać kolejne allegro? To kwota 52,00 za 200 cegiełek. A może ktoś ma coś na bazarek, zrobię żeby było na opłaty. W ostateczności mogę zrobić opłatę z tego co wpływa na fundację, sama jestem teraz bez kasy:shake:. Może ktoś pomóc? Przyznam,że chwilowo nie dam rady sponsorować allegra :oops: Przepraszam :oops:
Ewa Marta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 irenaka napisał(a):Przeczytałam teraz na wątku Miszy, że prowizja allegro to 4% od sprzedanych cegiełek + 12 za wyróżnienie:placz:. Magda się nie przyznała, że są to takie wysokie koszty, choć pytałam. To było czwarte, łatwo obliczyć jakie poniosła koszty:placz:. Może ktoś z Was może zasponosorawać kolejne allegro? To kwota 52,00 za 200 cegiełek. A może ktoś ma coś na bazarek, zrobię żeby było na opłaty. W ostateczności mogę zrobić opłatę z tego co wpływa na fundację, sama jestem teraz bez kasy:shake:. Może ktoś pomóc? Wydaje mi się, że te koszty powinny zostać pokryte z wpływów do fundacji. Gdyby nie allegro, nie byłoby na nim całej tej kwoty. Opłata za allegro, które zbiera pieniądze na psiaki, to zwykły koszt uzyskania przychodu i należałoby wszystkie te allegra z tych właśnie pieniędzy opłacić. To oczywiście tylko moje zdanie...
gusia0106 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ewa Marta napisał(a):Wydaje mi się, że te koszty powinny zostać pokryte z wpływów do fundacji. Gdyby nie allegro, nie byłoby na nim całej tej kwoty. Opłata za allegro, które zbiera pieniądze na psiaki, to zwykły koszt uzyskania przychodu i należałoby wszystkie te allegra z tych właśnie pieniędzy opłacić. To oczywiście tylko moje zdanie... I moje też ;)
Recommended Posts