Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
I jak irenako z kaską? cosik lepiej? ;)

Lepiej:multi: Jadę z Aresikiem na operację do Warszawy:multi:.
To najważniejsza sprawa w tej chwili.
Bardzo dziękuję WSZYSTKIM:loveu::loveu::loveu: za pomoc.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Lepiej:multi: Jadę z Aresikiem na operację do Warszawy:multi:.

To najważniejsza sprawa w tej chwili.

Bardzo dziękuję WSZYSTKIM:loveu::loveu::loveu: za pomoc.

Gdzie?? Kiedy?? I czemu nic nie mówisz?? :mad:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Gdzie?? Kiedy?? I czemu nic nie mówisz?? :mad:

Spokojnie Aga:evil_lol: Przecież nie mogłam planować żadnego wyjazdu, bo nie było pieniędzy na operację. Napisałam już pw do Myszki:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Spokojnie Aga:evil_lol: Przecież nie mogłam planować żadnego wyjazdu, bo nie było pieniędzy na operację. Napisałam już pw do Myszki:loveu:

NOOO ŁADNIE. A my??? kto sie z nami umówi.....Małpa Wredna:obrazic:

Aaaa zapomniałam Wam powiedzieć, że przepytałam dr Bisennika. Założył pewnie ze jesteśmy jakąś sektą czy cuś......wiec potulnie wziął makietę stawu do ręki i zrobil mi wykład. Także jestem oświecona, niekoniecznie jaśnie

Posted

irenaka napisał(a):
Nie ma żadnego umawiania:mad:;).
Myszka wpisuje datę operacji na wątku, ja przyjeżdżam i komitet powitalny już czeka;).
Doliczyłam się chyba 10 osób:cool3:.

Miejcie litośc dla studenta w sesji...:oops:

Jaki komitet, jakie osoby?:mdleje:

Posted

Neigh napisał(a):
NOOO ŁADNIE. A my??? kto sie z nami umówi.....Małpa Wredna:obrazic:

Aaaa zapomniałam Wam powiedzieć, że przepytałam dr Bisennika. Założył pewnie ze jesteśmy jakąś sektą czy cuś......wiec potulnie wziął makietę stawu do ręki i zrobil mi wykład. Także jestem oświecona, niekoniecznie jaśnie

Nie ma żadnego umawiania:mad:;).
Myszka wpisuje datę operacji na wątku, ja przyjeżdżam i komitet powitalny już czeka;).
Doliczyłam się chyba 10 osób:cool3:.

Posted

Neigh napisał(a):
Komitet powitalny złożony z "dziewczyn krzyczkowych z Wawy i okolic ( czyli mnie hihih)".
Biedny student niechaj je orzechy.....+ czekoladę. Serio pomaga:-)

Nie mów mi o słodyczach... właśnie kończę ciastka :oops: czekolada z orzechami również jest.. Ekhm..
wracając do tematu, już myślałam że o niedzielę chodzi...:roll: ale chyba nie, bo pw nie dostałam :obrazic:

Posted

Soema napisał(a):
Miejcie litośc dla studenta w sesji...:oops:

Jaki komitet, jakie osoby?:mdleje:

Komitet powitalny złożony z "dziewczyn krzyczkowych z Wawy i okolic ( czyli mnie hihih)".

Posted

Soema napisał(a):
Nie mów mi o słodyczach... właśnie kończę ciastka :oops: czekolada z orzechami również jest.. Ekhm..
wracając do tematu, już myślałam że o niedzielę chodzi...:roll: ale chyba nie, bo pw nie dostałam :obrazic:

Następna z zadartym nosem;)
Czekam na zapowiedzi pogody na niedzielę. Pewnie jutro pw. dostaniesz.
Jak będzie znowu lało, to nic z tego nie będzie:shake:

Posted

Neigh napisał(a):

Nie tylko krzyczkowe będą, mam taką nadzieję;).

Posted

irenaka napisał(a):
Nie tylko krzyczkowe będą, mam taką nadzieję;).

Ja też - czas przewietrzyć to popindolone towarzystwo. Noo i TWA potrzebuje świeżej krwi hihi.

Posted

Asior napisał(a):
Pani Irenko, proszę mnie nie uwzględniać na niedziele, bo ja naprawde nie dam rady... fotelika nie mam.......

Asiu:loveu:Musisz mi obecać, że następnym razem coś z tym fotelkim załatwisz:shake:.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jutro postaram się umówić tą operację, zgodnie z sugestią Irenki, ma byc po 10 lipca. Ale się będzie działo:eviltong:

Masz babo placek, a ja w tym czasie będę na urlopie:-( Ominie mnie taka okazja poznania Irenki i Aresa.... Życie nie jest sprawiedliwe czasami:shake:

Posted

Asiorku, na piechotkę się przejdź, no ja też miałabym dłuuuuugi spacer z mojego zapupia do Krk. Autobusem 5 godzin, a na pieszo... Kto jarzy matme? :lol:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Masz babo placek, a ja w tym czasie będę na urlopie:-( Ominie mnie taka okazja poznania Irenki i Aresa.... Życie nie jest sprawiedliwe czasami:shake:

Nie wiem Ewuniu:loveu: czy masz czego żałować.
Jak znam siebie ( a znam), to przyjadę do Warszawy, zostawię Aresiątko:loveu: w gabinecie doktorka, każą mi przyjść za parę godzin a ja i tak będę pod tym gabinetem warowała.
Cóż za mnie za pożytek towarzyski przy takim charakterze? Jak przyjedziesz do Krakowa, to będzie inaczej. Pójdziemy na lody i kawę:multi:

Posted

irenaka napisał(a):
Asiu:loveu:Musisz mi obecać, że następnym razem coś z tym fotelkim załatwisz:shake:.

nic nie załatwie, bo nie mam skąd :roll:

Posted

Irenko, tuż obok kliniki (w tym samym budynku) jest cukierenka, w której będziesz mogła spokojnie poczekać, napić się kawy i zjeść najpyszniejsze na świecie malutkie eklerki:loveu: Bardzo żałuję, że mnie nie będzie, bo ktoś MUSI Cię stamtąd wyciągnąć na kilka metrów chociażby, żebyś nie słyszała tych odgłosów, nie wariowała z nerwów.
Wiem coś o tym, ja po operacji oczu mojej suni warowalam pod drzwiami i umierałam ze strachu, że usłysze jej pisk, a lekarz mi jej nie da na ręce. To koszmarne chwile i uważam, że nie wolno siedzieć i czekać. Ty musisz być spokojna, jak pójdziesz do Aresika po wybudzeniu,. Niepotrzebna mu będzie rozdygotana opiekunka, tylko spokojna i pewna siebie Irenka:lol:

Posted

[quote name='magda222']Odnowiłam allegro cegiełkowe krzyczkowiaków:
Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (670907277) - Aukcje internetowe Allegro

To czwarte allegro.W ostatnim sprzedały się 53 cegiełki.W dwóch poprzednich wszystkie...
Bardzo Was proszę-rozsyłajcie je wszędzie!!!

Wszystkie cegiełki sprzedane!!!!:multi:
Bardzo dziękuję wszystkim którzy rozsyłają informacje o Krzyczkach.
Ale zmartwiło mnie jedno. Przeczytałam teraz na wątku Miszy, że prowizja allegro to 4% od sprzedanych cegiełek + 12 za wyróżnienie:placz:.
Magda się nie przyznała, że są to takie wysokie koszty, choć pytałam.
To było czwarte, łatwo obliczyć jakie poniosła koszty:placz:.
Może ktoś z Was może zasponosorawać kolejne allegro?
To kwota 52,00 za 200 cegiełek.
A może ktoś ma coś na bazarek, zrobię żeby było na opłaty.
W ostateczności mogę zrobić opłatę z tego co wpływa na fundację, sama jestem teraz bez kasy:shake:.
Może ktoś pomóc?

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Irenko, tuż obok kliniki (w tym samym budynku) jest cukierenka, w której będziesz mogła spokojnie poczekać, napić się kawy i zjeść najpyszniejsze na świecie malutkie eklerki:loveu: Bardzo żałuję, że mnie nie będzie, bo ktoś MUSI Cię stamtąd wyciągnąć na kilka metrów chociażby, żebyś nie słyszała tych odgłosów, nie wariowała z nerwów.
Wiem coś o tym, ja po operacji oczu mojej suni warowalam pod drzwiami i umierałam ze strachu, że usłysze jej pisk, a lekarz mi jej nie da na ręce. To koszmarne chwile i uważam, że nie wolno siedzieć i czekać. Ty musisz być spokojna, jak pójdziesz do Aresika po wybudzeniu,. Niepotrzebna mu będzie rozdygotana opiekunka, tylko spokojna i pewna siebie Irenka:lol:

Do zabierania na kawę i ciacho zapisuję sie na ochotnika :lol:

Irenka, ale muszę Cię o czymś uprzedzić...w tej lecznicy mieszka wielki, piękny, o cudownym charakterze owczarek niemiecki - Ajaks. I Ewa , i Mysza i ja zakochane już w nim jesteśmy bez pamięcie, więc podejrzewam, że wyjedziesz z Warszawy z podwójnie złamanym sercem :razz:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Do zabierania na kawę i ciacho zapisuję sie na ochotnika :lol:

Irenka, ale muszę Cię o czymś uprzedzić...w tej lecznicy mieszka wielki, piękny, o cudownym charakterze owczarek niemiecki - Ajaks. I Ewa i ja zakochane już w nim jesteśmy bez pamięcie, więc podejrzewam, że wyjedziesz z Warszawy z podwójnie złamanym sercem :razz:

Dostałam pw. Gusiu:loveu: i masz rację. Jak się zakocham w Ajaksie, to będę miała podwójnie złamane serce:-(.
Oby jednak tak się stało.

Posted

irenaka napisał(a):
Wszystkie cegiełki sprzedane!!!!:multi:
Bardzo dziękuję wszystkim którzy rozsyłają informacje o Krzyczkach.
Ale zmartwiło mnie jedno. Przeczytałam teraz na wątku Miszy, że prowizja allegro to 4% od sprzedanych cegiełek + 12 za wyróżnienie:placz:.
W ostateczności mogę zrobić opłatę z tego co wpływa na fundację, sama jestem teraz bez kasy:shake:.
Może ktoś pomóc?

Przyznam,że chwilowo nie dam rady sponsorować allegra :oops: Przepraszam :oops:

Posted

irenaka napisał(a):
Przeczytałam teraz na wątku Miszy, że prowizja allegro to 4% od sprzedanych cegiełek + 12 za wyróżnienie:placz:.
Może ktoś pomóc?

Wydaje mi się, że te koszty powinny zostać pokryte z wpływów do fundacji. Gdyby nie allegro, nie byłoby na nim całej tej kwoty. Opłata za allegro, które zbiera pieniądze na psiaki, to zwykły koszt uzyskania przychodu i należałoby wszystkie te allegra z tych właśnie pieniędzy opłacić. To oczywiście tylko moje zdanie...

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Wydaje mi się, że te koszty powinny zostać pokryte z wpływów do fundacji. Gdyby nie allegro, nie byłoby na nim całej tej kwoty. Opłata za allegro, które zbiera pieniądze na psiaki, to zwykły koszt uzyskania przychodu i należałoby wszystkie te allegra z tych właśnie pieniędzy opłacić. To oczywiście tylko moje zdanie...

I moje też ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...