irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 danka1234 napisał(a):Zakonczylismy pierwszy bazarek,mamy z niego 45zł.Czy mam przesłać te pieniadze teraz czy tez moge zaczekać do zakończenia drugiego bazarku i wpłacić te pieniadze razem? Ależ oczywiście, może być razem. Bardzo dziękuję:loveu:.
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Ja nadal tu zaglądam. ;-) Pani irenko, a coś się stao, bo pisała pani że wysyłać pani nie może... Delikatnie pisząc, miałam małą;) wojnę domową:evil_lol: o psy i dogo. Ale już jest OK. Musiałam tylko dopieścić Tz-ta, głaski mu się należały;)
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ewa Marta napisał(a):ja też zaznaczam swoją obecność:loveu: A ja myślałam, że jesteś na urlopie:-o Nawet długaśny mail napisałam i nie wysłałam. Oj, sierota ze mnie;)
Ewa Marta Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 irenaka napisał(a):A ja myślałam, że jesteś na urlopie:-o Nawet długaśny mail napisałam i nie wysłałam. Oj, sierota ze mnie;) Irenko, na urlop jadę 3 lipca, w związku z rozbitym samochodem i rozpoczętą rehabilitacją kolana nigdzie nie ruszyłam się wcześniej. Kombinuję jednak, jak mieć stały dostęp do internetu na wakacjach, bo chyba już nie dam rady wytrzymać bez informacji o tym, co się dzieje z naszymi podopiecznymi:roll:
Lu_Gosiak Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 przepraszam za offa ale potrzebuje kogoś z Gniezna do sprawdzenia domku, kto jest z dogo z Gniezna??
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gosiu taką listę z mapy dogo podrzuciłam ci na wątku Stefika ;-) Irenko, w takim razie cieszę się zę jest już ok ;) Zaglądam tu ale wstyd mi bo te zaproszenia mi strasznie wolno idą :roll:
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Gosiu taką listę z mapy dogo podrzuciłam ci na wątku Stefika ;-) Irenko, w takim razie cieszę się zę jest już ok ;) Zaglądam tu ale wstyd mi bo te zaproszenia mi strasznie wolno idą :roll: Wysyłanie zaproszeń na dogo ma swoje uroki:evil_lol: Czekamy: 17sekund........ 47sekunk a czasami 447 sekund:evil_lol: Kochane DOGO!!;) Dziękuję Ci za czas i serducho dla Krzyczek!!:buzi:
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 irenaka napisał(a):Wysyłanie zaproszeń na dogo ma swoje uroki:evil_lol: Czekamy: 17sekund........ 47sekunk a czasami 447 sekund:evil_lol: Kochane DOGO!!;) Dziękuję Ci za czas i serducho dla Krzyczek!!:buzi: Nie ma za co jak tylko nadrobię coś niecoś to porobię jakieś ogłoszonka
Asior Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='irenaka'] Czekamy: 17sekund........ 47sekunk a czasami 447 sekund:evil_lol: no właśnie sssstrasznie wku....jące :mad: a potem post skoczy o 5 miejsc w góre i wtedy można się powiesić :roll:
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Asior napisał(a):no właśnie sssstrasznie wku....jące :mad: a potem post skoczy o 5 miejsc w góre i wtedy można się powiesić :roll: Muszę coś z tymi Twoimi nerwami zrobić:evil_lol: Popatrz mi głęboko w oczy i licz;) Jeden.......dwa...... trzy.... Przeszło trochę?;) Jak nie, to Kaszpirowskiego wołam;)
Asior Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 moje nerwy sa nie do opanowania.. jestem cholerykiem :evil_lol: PANI IRENKO... krzyczkowskie allegro się skończyło.. odnawiamy??? PATOS WYSTAWIONY kilka dni temu.. co z tymi???
gusia0106 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Komu poprawić humor? :lol: Komu zastrzyk energii? :lol: MAM DOM DLA RADARA! 3 albo 10 lipca, w zależności od tego jak się chłopak będzie czuł po kastracji, jadę zawieźć go do domu ( z ogrodem !! :lol: ) do Wrześni, pod Poznaniem.
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 gusia0106 napisał(a):Komu poprawić humor? :lol: Komu zastrzyk energii? :lol: MAM DOM DLA RADARA! 3 albo 10 lipca, w zależności od tego jak się chłopak będzie czuł po kastracji, jadę zawieźć go do domu ( z ogrodem !! :lol: ) do Wrześni, pod Poznaniem. Czy ja mogę się cieszyć;) Czy może jeszcze nie:shake:? Tak bym chciała, żeby Radarek:loveu: przełamał złą passę.
gusia0106 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 irenaka napisał(a):Czy ja mogę się cieszyć;) Czy może jeszcze nie:shake:? Tak bym chciała, żeby Radarek:loveu: przełamał złą passę. W zasadzie to nie wiem :lol: Cieszyć na maksa to będzie się można jak go tam zawiozę i zdecyduję zostawić ;) Ale można się uśmiechać ;)
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Asior']moje nerwy sa nie do opanowania.. jestem cholerykiem :evil_lol: PANI IRENKO... krzyczkowskie allegro się skończyło.. odnawiamy??? PATOS WYSTAWIONY kilka dni temu.. co z tymi??? Odnawiamy i dziękuję:loveu:. Przelew wyjdzie jutro. I szykuj się na niedzielę. Mam dość tej pani przed Irenką:evil_lol:. I miałaś mi za Patosa podać kwotę, bo nie ja płacę.
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='gusia0106'] Ale można się uśmiechać ;) Nawet nie wiesz, jak jest mi to potrzebne:shake:. Pozwalam sobie na cień [FONT=Verdana]nadziei[/FONT] i uśmiechu ;)
Asior Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 irenaka napisał(a): I szykuj się na niedzielę. Mam dość tej pani przed Irenką:evil_lol:. a co z niedzielą :crazyeye:????
Romi Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 irenaka napisał(a): ...I szykuj się na niedzielę. Mam dość tej pani przed Irenką:evil_lol:. O Wy paskudy jedne :angryy: imprezkę szykujecie i wujka Romiego nie weźmiecie :angryy::mad:
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Romi']O Wy paskudy jedne :angryy: imprezkę szykujecie i wujka Romiego nie weźmiecie :angryy::mad: Czy Ty dzisiaj całkiem nie pracujesz?;) Zabieram Cię oczywiście, jak można szefa nie zabrać na imprezę:evil_lol: Asiu:loveu: Impreza ma być niespodzianką
_ogonek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jaka impreza :razz: Kuka mać jak mnie te PW wkurzają!
Asior Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='irenaka'] Asiu:loveu: Impreza ma być niespodzianką jest problem.... Po pierwsze: nie mam już fotelika... po drugie wiemy czym się ta podróż moze dla Kacpra skończyć.. a raczcej dla auta Romka :cool3: a po trzecie chłop mi nie zostanie z młodym kolejny dzień, jak bym chciała jechać bez niego....
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Jaka impreza :razz: Kuka mać jak mnie te PW wkurzają! Jak jesteś chętna, to zapraszam:loveu:. Kto jeszcze:loveu:?
Soema Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A&S napisał(a):Jaka impreza :razz: Kuka mać jak mnie te PW wkurzają! Może coś się zmieni, jak dogo na nowych serwerach będzie..;)
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Soema napisał(a):Może coś się zmieni, jak dogo na nowych serwerach będzie..;) Widzę kolejną potencjalną imprezowiczkę:evil_lol: Co Ty na to?;)
irenaka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Asior']jest problem.... Po pierwsze: nie mam już fotelika... po drugie wiemy czym się ta podróż moze dla Kacpra skończyć.. a raczcej dla auta Romka :cool3: a po trzecie chłop mi nie zostanie z młodym kolejny dzień, jak bym chciała jechać bez niego.... Coś kręcisz:cool3: Przecież faceta też można zabrać. Jak będzie rozrabiał, to gdzieś zostawimy po drodze;)
Recommended Posts