Asior Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='irenaka'] A może ktoś zna kogoś z Poczty Polskiej, kto ewentualnie może pomóc? Idę gryzmolić pismo. popytam..... PANI IRENKO...... PROSZĘ OPRÓŻNIĆ SKRZYNKĘ BO MUSZĘ PANI COŚ WYSŁAĆ
irenaka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='mgie']Ja również wpłacałam 9 czerwca (podobnie jak moje koleżanki) i nie widzę wpłat. Mam sprawdzone dwa przelewy. Są księgowane pod datą 17.06.2009. Bardzo Cię proszę o przesłanie samych danych tej trzeciej osoby na mail do fundacji. Niestety w takich przypadkach, kiedy przelew nie idzie przez bank tylko operatora pocztowego czas księgowania może się wydłużyć nawet do dwóch tygodni. To jakiś koszmar, ale cieszę się, że się wyjaśniło. Pięknie dziękuję za pomoc:loveu:. Ogromnie dziękuję też Izie:loveu: z Fundacji, która przekopuje się przez te sterty papierów i sprawdza dokładnie moje zgłoszenia. [FONT=Verdana]Sherlock Holmes w spódnicy;) przy takiej ilości zwierząt pod opieką.[/FONT] [FONT=Verdana]Jeszcze jedna prośba do Was.[/FONT] [FONT=Verdana]Czy Beata G. wysyłała 50,00 na Krzyczki?[/FONT] [FONT=Verdana]Przelew jest opisany : dla psów.[/FONT] [FONT=Verdana]Ktoś się przyznaje do tego przelewu?[/FONT]
mgie Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 irenaka uff jak się ciesze,że się wyjaśniło. Już się bałam,że coś pokręciłam z numerem konta.:shake: Przepraszam za kłopot i zamieszanie. edit. Wysłałam dane trzeciej osoby.
mysza 1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Irenko, nie bój nic, w tą czerwoną może nie ale w inną i owszem. W ogóle się nie przejmuj tymi kosztami, w razie czego wezmę tam na raty, znają nie to dadzą. Albo coś wymyślę. Pojechałam sobie dzisiaj sluzbowo, z pustymi rękami nie ma co wracac to mam http://www.dogomania.pl/forum/f28/znaleziony-przy-trasie-malutki-pedzel-mial-nie-zyc-blaga-o-dom-140290/#post12485528. Kurde, a w poniedziałek znowu wyjeżdzam na 3 dni:shake:. Sorry za offa, wyżalam się...
Neigh Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 To jest jakiś obłęd.........zamiast się nam te psy wyadtowywać, to przybywają nam nowe.
mysza 1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Dzwoniłas do mnie ale akurat łapałam z Asiaf pewną suke w ciaży... oddzwaniałam ale nie odbierałaś... Co z kotem? Nie wiecie kto umie banerki robić? Potrzebuję pilnie.
Charly Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 mysza 1 napisał(a):Dzwoniłas do mnie ale akurat łapałam z Asiaf pewną suke w ciaży... oddzwaniałam ale nie odbierałaś... Co z kotem? Nie wiecie kto umie banerki robić? Potrzebuję pilnie. MagYa robi śliczne:) MagYa^^
_ogonek_ Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Asior robi też bardzo ładne i o uszy obił mi się nick Owczarkowa.
Asior Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ALLEGRO PATOSA... wyróżnione tak jak miało być ;) PATOS - OWCZAREK URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY (668158624) - Aukcje internetowe Allegro JEST JEDNAK MAŁY PROBLEM.... WSZYSTKIE ZDJĘCIA Z POZOSTAŁYCH AUKCJI POZNIKAŁY :roll: PANI IRENKO... mogła by mi Pani wysłać wszystkie jeszcze raz :( Bo nie zapisałam ich sobie na kompie :( Najlepiej wszystkie jakie Pani ma....
Neigh Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='mysza 1']Dzwoniłas do mnie ale akurat łapałam z Asiaf pewną suke w ciaży... oddzwaniałam ale nie odbierałaś... Co z kotem? quote] Do amputacji.... Odwiedziłam Ajaxa przy okazji - fajny gośc....ale ma mało miejsca:(. Tekst z dziś : Gusia: zakochałam się......nooo suuuper koleś, długowłosy. Cudny jest. I nie ma nowotworu!! Ma problemy z tarczycą tylko. I ma na imię Ajax Nooo i tak sobie wyobraźcie jakby ktoś "nie z branży" to podsłuchał:-)Wniosek : ale se faceta znalazła......co za imię! Jakiś wieśniak...albo go rodzice nie lubili.
irenaka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='Asior']ALLEGRO PATOSA... wyróżnione tak jak miało być ;) PATOS - OWCZAREK URATOWANY Z OBOZU ZAGŁADY (668158624) - Aukcje internetowe Allegro JEST JEDNAK MAŁY PROBLEM.... WSZYSTKIE ZDJĘCIA Z POZOSTAŁYCH AUKCJI POZNIKAŁY :roll: PANI IRENKO... mogła by mi Pani wysłać wszystkie jeszcze raz :( Bo nie zapisałam ich sobie na kompie :( Najlepiej wszystkie jakie Pani ma.... Asiu:loveu:! Pięknie dziękuję . Wszystkich zdjęć Ci nie wyślę, bo każdy pies ma ich ok.100, ale wybiorę po kilka dla każdego psa. Tylko napisz mi jaka ma być rozdzielczość i wysyłam. Jaka kwota do płacenia za Patosa allegro?
irenaka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='mgie']irenaka uff jak się ciesze,że się wyjaśniło. Już się bałam,że coś pokręciłam z numerem konta.:shake: Przepraszam za kłopot i zamieszanie. edit. Wysłałam dane trzeciej osoby. Za nic nie przepraszaj, trzecią wpłatę też mam potwierdzoną. Bardzo dziękuję Wam :loveu:za pomoc dla psiaków.
irenaka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='mysza 1']Irenko, nie bój nic, w tą czerwoną może nie ale w inną i owszem. W ogóle się nie przejmuj tymi kosztami, w razie czego wezmę tam na raty, znają nie to dadzą. Albo coś wymyślę. Pojechałam sobie dzisiaj sluzbowo, z pustymi rękami nie ma co wracac to mam http://www.dogomania.pl/forum/f28/znaleziony-przy-trasie-malutki-pedzel-mial-nie-zyc-blaga-o-dom-140290/#post12485528. Kurde, a w poniedziałek znowu wyjeżdzam na 3 dni:shake:. Sorry za offa, wyżalam się... Muszę Myszko:loveu: przejmować się kosztami, bo nawet jak dadzą na raty, to kiedyś zapłacić trzeba:shake:. A tak w ogóle, to przecież z Krakowa jestem, kaski nie lubię wydawać i szukam zawsze gdzie będzie taniej:evil_lol:. Napisz, czy potrzebujesz ogłoszeń Pędzelka, dziś nie zrobię, ale od jutra mogę ruszyć.
Asior Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 irenaka napisał(a):Asiu:loveu:! Pięknie dziękuję . Wszystkich zdjęć Ci nie wyślę, bo każdy pies ma ich ok.100, ale wybiorę po kilka dla każdego psa. Tylko napisz mi jaka ma być rozdzielczość i wysyłam. Jaka kwota do płacenia za Patosa allegro? Ja teraz jadę do schroniska, będe po południu.. Ale proszę mi wysyłać, rozdzielczość zdjęć 800x600 Nie zapcha mi Pani sklrzynki, mam 7 giga pojemności ;) POroszę mi wysłać po minimum 10 zdjęć.... Im więcej zdjęć tym lepiej... wiem to już z doświadczenia...
magda222 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cegiełki stoją w miejscu... Rozsyłacie cioteczki link do aukcji?
irenaka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 magda222 napisał(a):Cegiełki stoją w miejscu... Rozsyłacie cioteczki link do aukcji? Ja przyznaję ze skruchą, że od dwóch dni nic nie wysłałam. Nie przyznam się na wątku, mogę na pw napisać dlaczego:oops:
magda222 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 irenaka napisał(a):Ja przyznaję ze skruchą, że od dwóch dni nic nie wysłałam. Nie przyznam się na wątku, mogę na pw napisać dlaczego:oops: Aż się boję...Napisz kochana...
irenaka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dziewczyny, jeszcze ogromna prośba do wszystkich , którzy czytają. Szukam dobrego weta- ortopedy w okolicach Konina lub Bydgoszczy. Trzeba dobrej diagnostyki i ewentualnie operacji. Rączka w górę, kto coś wie:-(?
mysza 1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Irenko, bardzo Ci dziękuję:loveu: za ofertę zrobienia ogłoszeń Pędzelkowi vel Puszkowi ale jeszcze tego by brakowało, żebys ogłoszenia mu robiła. Mam koleżankę która jutro zrobi serię, także jestem spokojna. Jesli chodzi o zdjęcia Patoska to piekne są takie, na których całuje i liże (Ciebie Irenko?) no w każdym razie kogoś liże a na drugim się tuli. Pokazują jego miłość do człowieka. Ostatnio wszędzie dalam je do ogłoszeń, bez zgody osoby ze zdjęcia na używanie wizerunku:eviltong: Uciekam, bo wcześnie trzeba wstać i znikam na parę dni. Myślami będę z psiakami z Krzyczek. P.S. Ajaksio jest cudny:loveu:
Saphira Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 irenaka napisał(a):Dziewczyny, jeszcze ogromna prośba do wszystkich , którzy czytają. Szukam dobrego weta- ortopedy w okolicach Konina lub Bydgoszczy. Trzeba dobrej diagnostyki i ewentualnie operacji. Rączka w górę, kto coś wie:-(? Med-Wet Przychodnia dla Zwierząt J. Mederski 86-300 Grudziądz, Konstytucji 3 Maja kujawsko-pomorskie Tel.: (56) 4644722 To podobno jeden z najlepszych w Polsce psich ortopedów. Facet odbył praktykę w Stanach. Ostatnio pokazywali go w wiadomosciach bo operował słynną sunię, która była psim ratownikiem. Bydgoszcz dzieli od grudziądza jakieś 70 km.
irenaka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Bardzo Ci dziękuję, już przekazuję dalej:loveu::loveu::loveu:
_ogonek_ Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja nadal tu zaglądam. ;-) Pani irenko, a coś się stao, bo pisała pani że wysyłać pani nie może...
danka1234 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Zakonczylismy pierwszy bazarek,mamy z niego 45zł.Czy mam przesłać te pieniadze teraz czy tez moge zaczekać do zakończenia drugiego bazarku i wpłacić te pieniadze razem?
Recommended Posts