mysza 1 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ewa Marta napisał(a):Kosiarzy 37, tam gdzie jest w tej chwili Ajaks? To też niedaleko:lol: Edit: odp. na post poniżej... Tak, właśnie tam.
irenaka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='danka1234']Bazarek na krzyczkowe psiaczki. http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-dziewczece-na-krzyczki-do-28-06r-139966/#post12456946 :calus: Dziękuję!!
Soema Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 irenaka napisał(a):Oj dzieje, nawet nie wiecie ile jest poza wątkiem:evil_lol:. Inaczej ten wątek miałby już tysiąc stron:evil_lol: I kto wtedy, chciałby śledzić losy naszych psiaków?:evil_lol: Żądamy szczegółów ! Jeśli to chodzi o psiaki krzyczkowe..:cool1:
irenaka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 magda222 napisał(a):Ale się dzieje :loveu: Oj dzieje, nawet nie wiecie ile jest poza wątkiem:evil_lol:. Inaczej ten wątek miałby już tysiąc stron:evil_lol: I kto wtedy, chciałby śledzić losy naszych psiaków?:evil_lol:
irenaka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Soema napisał(a):Żądamy szczegółów ! Jeśli to chodzi o psiaki krzyczkowe..:cool1: Nie wygłupiaj się:evil_lol: Przecież gdybym chciała np. uzgadniać wersję ulotki z Tobą na wątku, to by reszta świata zwątpiła;).
Soema Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 irenaka napisał(a):Nie wygłupiaj się:evil_lol: Przecież gdybym chciała np. uzgadniać wersję ulotki z Tobą na wątku, to by reszta świata zwątpiła;). :hmmmm: już się nie wygłupiam..:oops:
gusia0106 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 A jakby ktoś chciał zobaczyć sukę z łapanki Neigh to jest tutaj. Suka znaczy ;) http://www.dogomania.pl/forum/f96/znaleziona-czarna-podpalana-dobermanka-okolice-wawy-140185/#post12475211
figomania Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Cześć, chciałam tylko spytać czy to allegro dla piesków z krzyczek jeste pewne??? tzn. czy bezpiecznie tam wplacić pieniążki? na wcześniejszej cegle wpłacałam bezpośrednio na konto fundacji a teraz podane jest konto p. Magdaleny K, prosze o informację.
Soema Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='figomania']Cześć, chciałam tylko spytać czy to allegro dla piesków z krzyczek jeste pewne??? tzn. czy bezpiecznie tam wplacić pieniążki? na wcześniejszej cegle wpłacałam bezpośrednio na konto fundacji a teraz podane jest konto p. Magdaleny K, prosze o informację. O którym allegrze mówisz? Błagamy o pomoc!!! Dramat krzyczkowskich psów!!! (664407617) - Aukcje internetowe Allegro o tym?
magda222 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jezu!Dobrze,że tu weszłam jeszcze dzisiaj... To ja robiłam allegro i to nieprawda,że jest podane moje konto! Wszyscy wpłacają na konto fundacji.Nawet na wszelkie pytania jakie są do mnie wysyłane na maila odpowiadam,że mają wpłacać zakupione cegiełki na konto fundacji!
Soema Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dziś poznałam osobiście Figielka i Patosa.. Szkoda, że w takich okolicznościach.. Zadziwił mnie charakter Figielka, jaki jest potulny wobec innych psiaków, za to jego energia jest niewiarygodna :) cudny psiak. Ale Patos :loveu: przy Figielku wydaje się być potężny i jest taki łagodny, nic tylko kochać. Aż dziwne, że te psiaki tyle czekają.. Ares mnie obszczekał przez siatkę. Mam nadzieję, że ulotki przyniosą im domki. Może kiedyś poznam je bliżej i na spokojnie..
magda222 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='figomania']Cześć, chciałam tylko spytać czy to allegro dla piesków z krzyczek jeste pewne??? tzn. czy bezpiecznie tam wplacić pieniążki? na wcześniejszej cegle wpłacałam bezpośrednio na konto fundacji a teraz podane jest konto p. Magdaleny K, prosze o informację. Jeśli zakupiłaś cegiełki to musiałaś dostać automatycznie maila zwrotnego z moimi danymi i rzekomym moim nr konta jako kontem do wpłaty. Wiem,że automatycznie przychodzą tylko moje dane jako użytkownika allegro.Ale nie ma tam podanego mojego nr konta! Zgadzam się,żebyś wkleiła tu moje dane z nr konta,które podobno dostałaś.
irenaka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='figomania']Cześć, chciałam tylko spytać czy to allegro dla piesków z krzyczek jeste pewne??? tzn. czy bezpiecznie tam wplacić pieniążki? na wcześniejszej cegle wpłacałam bezpośrednio na konto fundacji a teraz podane jest konto p. Magdaleny K, prosze o informację. Mam okazję serdecznie Ci podziękować za wpłatę na Krzyczki:loveu:. Dobrze, że jesteś na wątku. Allegro dla psiaków z Krzyczek jest jak najbardziej pewne, konto Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą obowiązuje. Zapewniam Cię też, że gdybym nie miała pełnego zaufania do Magdy222, to nigdy bym się nie zgodziła na allegro cegiełkowe w Jej wykonaniu. Ta dziewczyna jest szalenie uczciwa i ostatnią koszulę odda dla psów. Opłaca również ze swoich prywatnych pieniędzy prowizję od każdej takiej aukcji cegiełkowej. Natomiast ostrzegam przed wysyłaniem pieniędzy do Fundacji Sfora. Już pisałam na wątku, że w ubiegłym tygodniu dziewczyna z Niemiec poinformowała mnie, że na NK jest ogłoszenie w którym np. na Amora i Aresa z Niepołomic zbierane się pieniądze. Nigdy Sfora nie płaciła za te psy, zawsze rachunki były opłacane z prywatnego konta na które były zbierane pieniądze dla Krzyczek. Jedynym wyjątkiem była sytuacja, kiedy Sfora przejęła pieniądze z tego prywatnego konta i wówczas płaciła jeden rachunek. W styczniu tego roku pieniądze które pozostały z rozliczenia tego prywatnego konta, Sfora przekazała na moją prośbą na konto Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. Jestem uczulona, wręcz przewrażliwiona na punkcie jasności rozliczeń. Sama długo byłam tylko darczyńcą i bardzo mi zależy, aby konto Krzyczek było prowadzone przejrzyście, stąd moja decyzja o założeniu osobnego wątku rozliczeniowego. http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-prosba-o-wsparcie-rozliczenia-133857/#post11987139 Każdy z darczyńców znajdzie tam swoją wpłatę. Część osób wpłaca pieniądzie bezpośrednio na hotel i na tym wątku rozliczam te wpłaty osobno. Mam nadzieję, że jest to przejrzyste rozliczenie. Jedynie o co zawsze proszę, to wyraźne zaznaczenie w tytule przelewu Krzyczki. Gdybyś miała jeszcze jakieś wątpliwości, pisz na wątku. Można też z każdym tematem zwrócić się bezpośrednio do mnie : 500-18-19-20 lub mail: irenaka7@wp.pl. Bardzo Cię też proszę o podanie na pw imienia i nazwiska, sprawdzę Twój przelew. Nie mam jeszcze pełnego rozliczenia wpłat za ostatni okres, ale zadzwonię do fundacji i potwierdzę na wątku, czy przelew doszedł.
Neigh Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='irenaka'] Natomiast ostrzegam przed wysyłaniem pieniędzy do Fundacji Sfora. Już pisałam na wątku, że w ubiegłym tygodniu dziewczyna z Niemiec poinformowała mnie, że na NK jest ogłoszenie w którym np. na Amora i Aresa z Niepołomic zbierane się pieniądze. Nigdy Sfora nie płaciła za te psy, zawsze rachunki były opłacane z prywatnego konta na które były zbierane pieniądze dla Krzyczek. Jedynym wyjątkiem była sytuacja, kiedy Sfora przejęła pieniądze z tego prywatnego konta i wówczas płaciła jeden rachunek. W styczniu tego roku pieniądze które pozostały z rozliczenia tego prywatnego konta, Sfora przekazała na moją prośbą na konto Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-prosba-o-wsparcie-. Nie powstrzymam się.......no nie dam za cholerę rady. I mimo świadomości piekła, które mogę rozpętać napiszę krótko i zwięźle "tiaaaaaa".
Saphira Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Nie znalazłam swojej wpłaty, a wpłacałam 100,00 zł 10 czerwca:cool3:
irenaka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Neigh napisał(a):Nie powstrzymam się.......no nie dam za cholerę rady. I mimo świadomości piekła, które mogę rozpętać napiszę krótko i zwięźle "tiaaaaaa". Aguś:loveu: Nie ma się co denerwować, tylko wszystko wyjaśniać. Jak ktoś śledzi wątki Krzyczek, to sam wszystko wyczytał, ale jak kolejny raz błagamy o pomoc dla Krzyczek ( bo sytuacja jest nadzwyczajna) a ktoś wątków nie czytał, to trzeba to wyjaśniać. Jestem jak zwykle do dyspozycji każdego, kto ma pytania i uwagi. Każdy pomysł jest do przedyskutowania, uwagi też.
irenaka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Saphira napisał(a):Nie znalazłam swojej wpłaty, a wpłacałam 100,00 zł 10 czerwca:cool3: Nie znalazłaś swojej wpłaty z 10.06, bo na wątku są wpłaty tylko do 06.06. Czekam na rozliczenie z fundacji i wtedy wkleję na ten wątek listę darczyńców z wpłatami a na wątek rozliczeniowy tą samą listę + narastająco saldo. OK?
figomania Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dane Sprzedającego mag222k (123): Magdalena K......... W........... 4/59 43-100 Tychy 510154276 to dostałam w mailu zwrotnym ale juz wiem, że to nie numer konta tylko numer tel., przepraszam za moją niewiedzę (poza tym późna pora była) ale jestem bardzo wyczulona na punkcie zbiórek (złe doswiadczenia) i zawsze wolę sie upewnić. pieniądze wpłacam. ps.wstawilam kropki w strategicznych miejscach bo dużo oszołomów na tym świecie, pozdrawiam.
irenaka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Bardzo się cieszę, że wszystko się wyjaśniło. I nie masz za co przepraszać, ja bardzo często na tym wątku proszę o uwagi, pytania. To bardzo mi ułatwia życie. Na zaufanie darczyńców trzeba zasłużyć. Wielu z nich miało ( i ja też) bardzo niedobre doświadczenia, co nie znaczy, że odwracam się od potrzebujących. Trzeba po prostu sprawdzić i się upewnić. Pięknie dziękuję za wpłatę:loveu:.
irenaka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 mysza 1 napisał(a):Dobrze, że wszystko jasne. Ciekawe, kto na NK profile ustawiał, trzeba koniecznie zmienić info o zbiórce na Sforę. Dziewczyna z Niemiec która mi sprawę zgłosiła już napisała do tej osoby. Nie jestem zarejestrowana na NK i dlatego takie "kombinacje":shake:.
mysza 1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Dobrze, że wszystko jasne. Ciekawe, kto na NK profile ustawiał, trzeba koniecznie zmienić info o zbiórce na Sforę.
mariamc Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 w końcu udało mi się :diabloti: Dziewczyny, uroczyste otwarcie naszego schroniska: 03.07. :loveu::loveu::loveu: Zapraszam, w końcu przyjedzcie na ten mój koniec świata;)
Recommended Posts