gusia0106 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Romi napisał(a):Ryza to 500 kartek formatu A4. Biorąc pod uwage że ulotki będą formatu A5, to na jednej kartce mieszczą się 2 ulotki. Omijam już kwestie że druk będzie dwustronny czyli na 500 kartkach mieści się 1000 ulotek formatu A5. Ponieważ potrzebujemy 5000 szt, czyli 1000 x 5 ryz = 1 pudełko ( w pudełku jest 5 ryz papieru, czyli 2500 kartek) czy wszystko jasne ? Jasne, dzięki za poprawkę wujku Romi
Romi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gusia0106 napisał(a):Jasne, dzięki za poprawkę wujku Romi no to skoro jasne to już nie zaciemniam (i nie ściemniam że się znam na liczeniu) :evil_lol:
irenaka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 gusia0106 napisał(a):Jasne, dzięki za poprawkę wujku Romi Gusia:loveu: Powinnaś napisać : Tak jest SZEFIE!!;)
Romi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 irenaka napisał(a):Gusia:loveu: Powinnaś napisać : Tak jest SZEFIE!!;) No właśnie SZEFOWO Irenko :lol:
Ewa Marta Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Neigh napisał(a):A ja bardzo proszę "allegrowo - cegiełkowe" dziewczyny o dodanie tam zdania.. "bardzo nam zalezy, by wreszcie przestać zbierać po 5 zł.......jeśli wiec znasz Kogoś, kto ma wystarczająco duże serce by zmieścił się w nim pies z Krzyczek...pokaż mu tę stronę! Czas by psiaki wreszcie znalazły swoje miejsce. Bo hotel, gdzie karmią i nie biją nigdy nie zastąpi własnego kąta i pana" Stronę widziało kilka tysięcy ludzi.........nam potrzeba zaledwie kilku domów!!! Wyjątkowych fakt. To doskonały pomysł. Trzeba to podkreślić, że nie chodzi tylko o zbieranie pieniędzy, ale przede wszystkim o znalezienie im prawdziwych domów!
paros Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Poprawiłam opisy na stronie krzyczkowej i dodałam nowe fotki :lol: http://krzyczki.jg1.pl/ Czy coś jeszcze poprawić, dodać...?
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='paros']Poprawiłam opisy na stronie krzyczkowej i dodałam nowe fotki :lol: http://krzyczki.jg1.pl/ Czy coś jeszcze poprawić, dodać...? Jolu:loveu: Jeżeli mogę prosić, to podmień zdjęcia psów z Niepołomic na któreś z pierwszej strony tego wątku.
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Zapraszam na kolejny bazarek. Malicja:loveu: dziękuję. http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-nie-tylko-dla-krzyczek-do-dnia-27-06-2009-a-140063/#post12465906
paros Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 irenaka napisał(a):Jolu:loveu: Jeżeli mogę prosić, to podmień zdjęcia psów z Niepołomic na któreś z pierwszej strony tego wątku. Przecież podmieniłam :roll:
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 paros napisał(a):Przecież podmieniłam :roll: Na pierwszej stronie są stare, a na stronie do adopcji nowe. Prosiłam o zmianę tej pierwszej strony.
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 A gdzie jesteście jak Was tu nie ma;)? Nie lubię być na wątku sama:shake:
Ewa Marta Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jesteśmy, krążymy wokół duchem i sercem cały czas z psiakami:loveu:
Soema Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jesteśmy :) wysłałam wczoraj ostateczne wersje ulotek.
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Ale ulga, że jesteście:evil_lol:. Muszę chyba poskakać z radości:multi::multi::multi:. A nowej wersji ulotki nie dostałam:shake:.
magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jesteśmy Irenko :loveu: Wiecie co?Wystawiłam wczoraj te cegiełki i z drżącym sercem czekałam... Bałam się,że ludziom się allegro opatrzyło,spowszedniało i nie kupią...Do dziś nic. Ale właśnie poszła pierwsza cegiełka :)
Soema Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 irenaka napisał(a):Ale ulga, że jesteście:evil_lol:. Muszę chyba poskakać z radości:multi::multi::multi:. A nowej wersji ulotki nie dostałam:shake:. Już masz :oops: wybacz...:Rose:
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 magda222 napisał(a):Jesteśmy Irenko :loveu: Wiecie co?Wystawiłam wczoraj te cegiełki i z drżącym sercem czekałam... Bałam się,że ludziom się allegro opatrzyło,spowszedniało i nie kupią...Do dziś nic. Ale właśnie poszła pierwsza cegiełka :) Ja też na allegro zaglądałam i miałam czarne myśli. Ale ja jestem total niepoprawna optymistka:oops:. Zaraz sobie wybijam z głowy czarnowidztwo:evil_lol:.
irenaka Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Soema napisał(a):Już masz :oops: wybacz...:Rose: Czy koleżanka:loveu: sobie ze starszyzny robi tzw. .....:evil_lol:? Nie ma nic do wybaczania. Ciężka robotę miałaś z Wiktorem nad tą ulotką. To Wam należą się piękne podziękowania i kwiaty :Rose: A może zamiast kwiatów;) ::chlup::chlup: A dla Madzi:loveu: za allegro cegiełkowe: :calus::Rose:
magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 irenaka napisał(a):A dla Madzi:loveu: za allegro cegiełkowe: :calus::Rose: Ufff... Dobrze,że mi goferkami nie chcesz dziękować :megagrin:
mysza 1 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ulotka została pochwalona przez agencję, profesjonalna robota, nic nie musieli zmieniać. Napisałam Ci w mailu Irenko wszystko nt wydruku, generalnie w przyszły piątek powinno być to umówię się z Gusią. Będzie 10.000 sztuk, papier kredowy. Konsultacja u dr Bisennika w sprawie Aresika załatwiona, Irenko w mailu szczególy.
Neigh Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Najpierw się poryczałam ze szczęścia.........potem mnie adrenalina nosiła.......a teraz czuję się kosmicznie zmęczona. Uroczyście oświadczam, że po ponad miesiącu udało się mi złapać tę sukę, o której Wam kiedyś pisałam ( ze będę ja karmić krzyczkową karmą, czy się Wam podoba czy nie). Matko i córko jestem tak szcześliwa, ze nie macie pojęcia. Gusi wysłałam nawet zdjęcia telefonem. Wygląda gorzej niż Tygryś po wyrwaniu z Krzyczek. W łapaniu pomagali mi Kamila, Bronek - Kasia z Mają, i jakaś dziewczyna z Mamą i jeszcze jakiś chłopak z jakaś dziewczyną. Jechali wzdłuż drogi szpalerem, żeby pies nie wyskoczył na jezdnię po sedalinie. A to tubylcy, takich mam sąsiadów!!! Jeśli czytacie DZIĘKi! To było naprawdę niesmaowite. Ale złapałam ja:-) W chustę Klanza skokiem na Sandokana. Sorki za offa, ale WRESZCIE jakiś sukces.
gusia0106 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Aga..........doszło to zdjęcie..... Komentarz taki jak w sms-ie. Tu bym go wpisała, ale dostanę bana;) Jedno jest pewne - sandokanem uratowałaś dziś tej suce życie.
Neigh Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 gusia0106 napisał(a):Aga..........doszło to zdjęcie..... Komentarz taki jak w sms-ie. Tu bym go wpisała, ale dostanę bana;) Jedno jest pewne - sandokanem uratowałaś dziś tej suce życie. Wiem........teraz już rozumiesz, czemu wczoraj w podkoszulku po nocy ją ganiałam.......to była kwestia godzin. Prawda jest taka, ze dzięki hojnie rozsypywanej po polach eukanubie ( o zgrozo!) w ogole żyje.
gusia0106 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Mysza? A jak by się takie ulotki zrobiło na mazowieckie Krzyczkowe to masz jeszcze możliwości drukarniane czy już e tam?
Recommended Posts