Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romi napisał(a):
Ryza to 500 kartek formatu A4.
Biorąc pod uwage że ulotki będą formatu A5, to na jednej kartce mieszczą się 2 ulotki. Omijam już kwestie że druk będzie dwustronny
czyli na 500 kartkach mieści się 1000 ulotek formatu A5. Ponieważ potrzebujemy 5000 szt, czyli 1000 x 5 ryz = 1 pudełko ( w pudełku jest 5 ryz papieru, czyli 2500 kartek)

czy wszystko jasne ?

Jasne, dzięki za poprawkę wujku Romi

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Jasne, dzięki za poprawkę wujku Romi

no to skoro jasne to już nie zaciemniam (i nie ściemniam że się znam na liczeniu) :evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):
A ja bardzo proszę "allegrowo - cegiełkowe" dziewczyny o dodanie tam zdania..

"bardzo nam zalezy, by wreszcie przestać zbierać po 5 zł.......jeśli wiec znasz Kogoś, kto ma wystarczająco duże serce by zmieścił się w nim pies z Krzyczek...pokaż mu tę stronę! Czas by psiaki wreszcie znalazły swoje miejsce. Bo hotel, gdzie karmią i nie biją nigdy nie zastąpi własnego kąta i pana"

Stronę widziało kilka tysięcy ludzi.........nam potrzeba zaledwie kilku domów!!! Wyjątkowych fakt.

To doskonały pomysł. Trzeba to podkreślić, że nie chodzi tylko o zbieranie pieniędzy, ale przede wszystkim o znalezienie im prawdziwych domów!

Posted

[quote name='paros']Poprawiłam opisy na stronie krzyczkowej i dodałam nowe fotki :lol:

http://krzyczki.jg1.pl/

Czy coś jeszcze poprawić, dodać...?

Jolu:loveu: Jeżeli mogę prosić, to podmień zdjęcia psów z Niepołomic na któreś z pierwszej strony tego wątku.

Posted

irenaka napisał(a):
Jolu:loveu: Jeżeli mogę prosić, to podmień zdjęcia psów z Niepołomic na któreś z pierwszej strony tego wątku.

Przecież podmieniłam :roll:

Posted

paros napisał(a):
Przecież podmieniłam :roll:

Na pierwszej stronie są stare, a na stronie do adopcji nowe.
Prosiłam o zmianę tej pierwszej strony.

Posted

Jesteśmy Irenko :loveu:
Wiecie co?Wystawiłam wczoraj te cegiełki i z drżącym sercem czekałam...
Bałam się,że ludziom się allegro opatrzyło,spowszedniało i nie kupią...Do dziś nic.
Ale właśnie poszła pierwsza cegiełka :)

Posted

irenaka napisał(a):
Ale ulga, że jesteście:evil_lol:.
Muszę chyba poskakać z radości:multi::multi::multi:.
A nowej wersji ulotki nie dostałam:shake:.

Już masz :oops: wybacz...:Rose:

Posted

magda222 napisał(a):
Jesteśmy Irenko :loveu:
Wiecie co?Wystawiłam wczoraj te cegiełki i z drżącym sercem czekałam...
Bałam się,że ludziom się allegro opatrzyło,spowszedniało i nie kupią...Do dziś nic.
Ale właśnie poszła pierwsza cegiełka :)

Ja też na allegro zaglądałam i miałam czarne myśli.
Ale ja jestem total niepoprawna optymistka:oops:.
Zaraz sobie wybijam z głowy czarnowidztwo:evil_lol:.

Posted

Soema napisał(a):
Już masz :oops: wybacz...:Rose:

Czy koleżanka:loveu: sobie ze starszyzny robi tzw. .....:evil_lol:?
Nie ma nic do wybaczania. Ciężka robotę miałaś z Wiktorem nad tą ulotką.
To Wam należą się piękne podziękowania i kwiaty :Rose:
A może zamiast kwiatów;) ::chlup::chlup:

A dla Madzi:loveu: za allegro cegiełkowe: :calus::Rose:

Posted

Ulotka została pochwalona przez agencję, profesjonalna robota, nic nie musieli zmieniać. Napisałam Ci w mailu Irenko wszystko nt wydruku, generalnie w przyszły piątek powinno być to umówię się z Gusią. Będzie 10.000 sztuk, papier kredowy.

Konsultacja u dr Bisennika w sprawie Aresika załatwiona, Irenko w mailu szczególy.

Posted

Najpierw się poryczałam ze szczęścia.........potem mnie adrenalina nosiła.......a teraz czuję się kosmicznie zmęczona.

Uroczyście oświadczam, że po ponad miesiącu udało się mi złapać tę sukę, o której Wam kiedyś pisałam ( ze będę ja karmić krzyczkową karmą, czy się Wam podoba czy nie).

Matko i córko jestem tak szcześliwa, ze nie macie pojęcia.
Gusi wysłałam nawet zdjęcia telefonem. Wygląda gorzej niż Tygryś po wyrwaniu z Krzyczek.

W łapaniu pomagali mi Kamila, Bronek - Kasia z Mają, i jakaś dziewczyna z Mamą i jeszcze jakiś chłopak z jakaś dziewczyną. Jechali wzdłuż drogi szpalerem, żeby pies nie wyskoczył na jezdnię po sedalinie. A to tubylcy, takich mam sąsiadów!!!

Jeśli czytacie DZIĘKi! To było naprawdę niesmaowite.

Ale złapałam ja:-) W chustę Klanza skokiem na Sandokana. Sorki za offa, ale WRESZCIE jakiś sukces.

Posted

Aga..........doszło to zdjęcie.....
Komentarz taki jak w sms-ie.
Tu bym go wpisała, ale dostanę bana;)

Jedno jest pewne - sandokanem uratowałaś dziś tej suce życie.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Aga..........doszło to zdjęcie.....
Komentarz taki jak w sms-ie.
Tu bym go wpisała, ale dostanę bana;)

Jedno jest pewne - sandokanem uratowałaś dziś tej suce życie.

Wiem........teraz już rozumiesz, czemu wczoraj w podkoszulku po nocy ją ganiałam.......to była kwestia godzin. Prawda jest taka, ze dzięki hojnie rozsypywanej po polach eukanubie ( o zgrozo!) w ogole żyje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...