mariamc Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mnie się podoba:loveu: Ile ma kosztować druk? Czy u mnie , u zaprzyjażnionych psiarzy, nie byłoby taniej?
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 mariamc napisał(a):Mnie się podoba:loveu: Ile ma kosztować druk? Czy u mnie , u zaprzyjażnionych psiarzy, nie byłoby taniej? Koleżanka Danusia nie czyta dokładnie wątku Krzyczek:mad:;) Czy koleżanka Danusia nie wie, że mam problem z drukiem i szukam chętnego do wydrukowania 5000 ulotek? Przyjeżdżaj do Krakowa, postawisz goferka, to Ci wybaczę:evil_lol: A tak poważnie, szukam oczywiście chętnego do druku, tylko oczywiście nie mam kasy. I oczywiście jak będzie kasa, to w pierwszej kolejności pójdzie na opłaty + operację Aresa. W tej chwili mogę tylko pomarzyć o druku, chyba, że wujek Romek coś wydrukuje. Ale nie będą to takie ilości które mnie interesują.
mariamc Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Wiesz,że koleżanka Danusia zakręcona na psa Maksa:evil_lol: Jestem na etapie dalszego doposażania" schronu" W środę jadę na szkolenie do Bydgoszczy i będę kierownik całą gębą ,tz, mordą;) Czy można zrobić projekt w corelu, nie wiem co to znaczy ani jak się to pisze.
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='mysza 1']Irenko, zrobiłam bazarek. http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-markowe-ciuszki-zara-camaieu-h-m-reserved-na-psy-z-krzyczek-do-27-06-a-139947/#post12455301 Załatwię Ci druk ale co z transportem? Transport ulotek?:oops: Często ktoś jeździ Wwa - Krk, może się ktoś znajdzie..
gusia0106 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='mysza 1']Irenko, zrobiłam bazarek. http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-markowe-ciuszki-zara-camaieu-h-m-reserved-na-psy-z-krzyczek-do-27-06-a-139947/#post12455301 Załatwię Ci druk ale co z transportem? Poproszę najlepszą możliwą wersję na maila - pdf. jakiś dobry, co tam macie. Jaki ma być rozmiar? Ja załatwię transport ;)
mysza 1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Irenko, zrobiłam bazarek. http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-markowe-ciuszki-zara-camaieu-h-m-reserved-na-psy-z-krzyczek-do-27-06-a-139947/#post12455301 Załatwię Ci druk ale co z transportem? Poproszę najlepszą możliwą wersję na maila - pdf. jakiś dobry, co tam macie. Jaki ma być rozmiar?
mysza 1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 gusia0106 napisał(a):Ja załatwię transport ;) Tak też myslałam;)
arjuna Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 czy możecie mi szybko podać dane do przelewu z allegro? kupiliśmy cegiełki i chcielibyśmy zaplacić;)
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='arjuna']czy możecie mi szybko podać dane do przelewu z allegro? kupiliśmy cegiełki i chcielibyśmy zaplacić;) Bardzo dziękuję:loveu: Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Dla przelewów zagranicznych: BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674 Koniecznie z dopiskiem : DLA PSÓW Z KRZYCZEK
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Ulotka bardzo ładna:p Właśnie, czekam dziewczyny na opinie. Wiktor:loveu: siedzi pewnie przed kompem;) i zastanawia się dlaczego nikt nie wypowiada swoich opinii. Bardzo proszę o uwagi i sugestie.
Ewa Marta Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Piękne ulotki:lol: To rzeczywiście dobry pomysł, żeby nie podkreślać ich przeszlości... Są takie optymistyczne. Czy będzie możliwość umieszczenia gdzieś formatu, z którego można drukować? Postaram sie też załatwić troszkę kopii. Może nie za dużo, ale jakoś sie zbierzemy i wydrukujemy te 5000:loveu:
mysza 1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 irenaka napisał(a):Właśnie, czekam dziewczyny na opinie. Wiktor:loveu: siedzi pewnie przed kompem;) i zastanawia się dlaczego nikt nie wypowiada swoich opinii. Bardzo proszę o uwagi i sugestie. Zdublowany post.
mysza 1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 irenaka napisał(a):Właśnie, czekam dziewczyny na opinie. Wiktor:loveu: siedzi pewnie przed kompem;) i zastanawia się dlaczego nikt nie wypowiada swoich opinii. Bardzo proszę o uwagi i sugestie. Bardzo ładna, super:loveu: Mogę juz drukować, czekam na sygnał. Chyba nikt nie zauwazył, że mogę wydrukować całość za darmo.
Ewa Marta Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Mogę juz drukować, czekam na sygnał. Chyba nikt nie zauwazył, że mogę wydrukować całość za darmo. No nie, rzeczywiście nam to umknęło:loveu: Poważnie możesz wydrukować 5000 ulotek za darmoszkę? Super!!!!!!!
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dziewczyny zaczekajcie jeszcze chwilę, są kosmetyczne poprawki - literówki.
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Bardzo ładna, super:loveu: Mogę juz drukować, czekam na sygnał. Myszko:loveu: Jak wydrukujesz to przepadło;) Mnie też się bardzo ulotka podoba, ale ja stara konserwatystka jestem:evil_lol:. Może ktoś ma uwagi przed wydrukiem?
mysza 1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Jeszcze przyjrzymy się litwerówkom, mamy czas.;) Jaki format?
Asior Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Pani Irenko :loveu: A kto drukował ulotki dla Tamb i Karusi??? Moze maja jakiegoś znajomego w drukarni???? Tamte były profesjonalne!!!!
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Jeszcze przyjrzymy się litwerówkom, mamy czas.;) Jaki format? "wkastrowany".. musiał Gamoń :diabloti: skopiować z błędem :) Myślałam jeszcze nad zdjęciem Aresa.. Bo tylko on pokazuje swój profil.
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Ewa Marta']Piękne ulotki:lol: To rzeczywiście dobry pomysł, żeby nie podkreślać ich przeszlości... Są takie optymistyczne. Czy będzie możliwość umieszczenia gdzieś formatu, z którego można drukować? Postaram sie też załatwić troszkę kopii. Może nie za dużo, ale jakoś sie zbierzemy i wydrukujemy te 5000:loveu: Ewuniu:loveu:! Odezwij się na mój mail : irenaka7@wp.pl Prześlę Ci wersję ostateczną. Tylko nie wysyłaj pw, mam zapchaną skrzynkę. Muszę znaleźć trochę czasu na odpowiedzi:oops:.
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Asior napisał(a):Pani Irenko :loveu: A kto drukował ulotki dla Tamb i Karusi??? Moze maja jakiegoś znajomego w drukarni???? Tamte były profesjonalne!!!! Pojęcia nie mam Asiu:loveu:. Ale prawda jest taka, że nie stać mnie w tej chwili na drukarnię. Choć z drugiej strony, nie wiem jakie ma możliwości Myszka1:loveu:. Ona do tej pory wyskakuje;) na wątku z samymi profesjonalnymi uwagami i znajomościami:evil_lol:.
irenaka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Soema napisał(a):"wkastrowany".. musiał Gamoń :diabloti: skopiować z błędem :) Myślałam jeszcze nad zdjęciem Aresa.. Bo tylko on pokazuje swój profil. Co się dziwisz facetowi, najchętniej pewnie by wykasował to słowo z ulotki:evil_lol: Może to drugie zdjęcie Aresa jak leży wstawić? Wtedy widać go całego. Masz to zdjęcie?
Soema Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 irenaka napisał(a):Co się dziwisz facetowi, najchętniej pewnie by wykasował to słowo z ulotki:evil_lol: Może to drugie zdjęcie Aresa jak leży wstawić? Wtedy widać go całego. Masz to zdjęcie? Mam :) zaraz wyślę mu..
Recommended Posts