Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka1234 napisał(a):
Czy psiaczki potrzebują jeszcze ogłoszeń?

Dzisiaj robiłam aktualizację pierwszej strony z ogłoszeniami.
Jeżeli możesz mi pomóc z którymś z psiaków z Niepołomic będę wdzięczna.
Może Filip?

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariamc napisał(a):
Kochaś ma dom :loveu::loveu::loveu:
On taki był nieufny do obcych,ja mogłam wyciągnać mu kość z gardła.
Wujka Horsta kochał całym psim serduszkiem.
Jak przychodzili po psy musieliśmy zamykać go w kojcu , bo potrafił chwycić za kostkę.
A jak przyszli po niego "nowi Rodzice" , to poszedł z nimi jakby to był od zawsze ich pies.
W lecznicy chciał skubnąć naszą wetkę.Karolina -wet. też mówiła,że aż dziwne Ich pies od zawsze.:multi::multi::multi:

Super Danusiu:loveu: Pies wybiera dom:loveu::multi::multi:

Posted

Soema napisał(a):
Nie było mi kilka dni.. a tu takie cuda :)
cegiełki szaleją, super !:multi:

no wlasnie a Ty gdzie sie szwedasz:mad::diabloti:zapraszasz mnie na watek i uciekasz:mad::mad::mad:

Posted

chita napisał(a):
no wlasnie a Ty gdzie sie szwedasz:mad::diabloti:zapraszasz mnie na watek i uciekasz:mad::mad::mad:

:oops::oops: oOł... W środę burza była, piorun uderzył tak blisko domu, że spalił się modem i drukarka...:roll:
a wszystko wyłączone było..

Irenko wysłałam Ci maila.

Posted

mariamc napisał(a):
Kochaś ma dom :loveu::loveu::loveu:
On taki był nieufny do obcych,ja mogłam wyciągnać mu kość z gardła.
Wujka Horsta kochał całym psim serduszkiem.
Jak przychodzili po psy musieliśmy zamykać go w kojcu , bo potrafił chwycić za kostkę.
A jak przyszli po niego "nowi Rodzice" , to poszedł z nimi jakby to był od zawsze ich pies.
W lecznicy chciał skubnąć naszą wetkę.Karolina -wet. też mówiła,że aż dziwne Ich pies od zawsze.:multi::multi::multi:

Kochaś ma dom :multi::multi::multi:

Posted

Mam pytanie.
Jak wysyłacie PW do dogomaniaków spod wybranej literki to wysyłacie do wszystkich po kolei czy tylko do tych,którzy logowali się w ostatnim czasie?

Posted

magda222 napisał(a):
Mam pytanie.
Jak wysyłacie PW do dogomaniaków spod wybranej literki to wysyłacie do wszystkich po kolei czy tylko do tych,którzy logowali się w ostatnim czasie?

Ja nie wysyłam tylko tym, którzy byli aktywni po 2007.

Posted

danka1234 napisał(a):
ogłoszenia dla Filipa;-czy jego wcześniejsze ogłoszenia są aktualne?

Wszystkie ogłoszenia które są na pierwszej stronie i dotyczą Niepołomic są aktualne. Robiłam je w przeciągu ostatniego tygodnia.
Dorzuciłam jeszcze teraz te które zrobiłaś do Filipka.
Bardzo pięknie dziękuję:loveu:.

Posted

Weszłam teraz na allegro i kolejny raz dech mi zaparło. Ludzie nie zapomnieli o Krzyczkach. Są sprzedane już 132 cegiełki:multi::multi:
Poproszę Fundację zaraz na początku tygodnia o podanie salda na koncie Krzyczek, żebyśmy mogli się uspokoić.
Uprzejmie też donoszę;), że jutro mnie nie będzie i mam nadzieję, że mimo to na wątku Wy będziecie. Powód mojej nieobecności jest prozaiczny, nie ma kto mi sprawdzić domu pod Opolem dla Figielka i umówiłam się z Romkiem na wyprawę. Jak tylko nic Romkowi nie wypadnie to jedziemy.
Kolejna sprawa - NK. Bardzo wszystkich proszę o ewentualne sprawdzenie ogłoszeń na NK dotyczących Krzyczek. Wczoraj rozmawiałam z kochaną Iwonką:loveu: z Monachium i okazuje się, że np. Ares i Amor są ogłaszane jako psy pod opieką fundacji Sfora. Trzeba zwrócić się do autorów tych apeli z prośbą o aktualizacje konta i może linki wysłać.
Ostatnia prośba do hotelu w Niepołomicach. Bardzo proszę o solidne wyczesanie naszych psiaków. Nie można ich pogłaskać tak się sypią.Jeżeli nie będziecie mieć czasu, dajcie znać zadzwonię do Iwonki i razem spróbujemy powalczyć z włoskami naszych [FONT=Verdana]milusińskich[/FONT]. Bardzo też proszę o wizytę weta. Po pierwsze sprawa Figielka, po drugie chcę aby psy były odrobaczone. Proszę też o podanie z książeczek dat szczepień poszczególnych psów. Coś mi świta, że to była druga połowa lipca ub. roku. I sprawa zabezpieczeń przeciw kleszczom. Mija chyba 1,5 miesiąca, trzeba powtórzyć.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...