irenaka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 danka1234 napisał(a):Czy psiaczki potrzebują jeszcze ogłoszeń? Dzisiaj robiłam aktualizację pierwszej strony z ogłoszeniami. Jeżeli możesz mi pomóc z którymś z psiaków z Niepołomic będę wdzięczna. Może Filip?
irenaka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 mariamc napisał(a):Kochaś ma dom :loveu::loveu::loveu: On taki był nieufny do obcych,ja mogłam wyciągnać mu kość z gardła. Wujka Horsta kochał całym psim serduszkiem. Jak przychodzili po psy musieliśmy zamykać go w kojcu , bo potrafił chwycić za kostkę. A jak przyszli po niego "nowi Rodzice" , to poszedł z nimi jakby to był od zawsze ich pies. W lecznicy chciał skubnąć naszą wetkę.Karolina -wet. też mówiła,że aż dziwne Ich pies od zawsze.:multi::multi::multi: Super Danusiu:loveu: Pies wybiera dom:loveu::multi::multi:
Saphira Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='chita']Soema nie dawno pisala o nowym hoteliku ale nie pamietam gdzie to bylo:roll::oops: jak sie doszukam to dam znac. edit: juz znalazlam sprawdz prosze tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1006/hotelik-dla-malych-duzych-psiakow-serock-kolo-warszawy-139120/#post12406453 Napisałam na wątku. niech eliza sprawdzi:lol:
Soema Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Nie było mi kilka dni.. a tu takie cuda :) cegiełki szaleją, super !:multi:
chita Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Soema napisał(a):Nie było mi kilka dni.. a tu takie cuda :) cegiełki szaleją, super !:multi: no wlasnie a Ty gdzie sie szwedasz:mad::diabloti:zapraszasz mnie na watek i uciekasz:mad::mad::mad:
Soema Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 chita napisał(a):no wlasnie a Ty gdzie sie szwedasz:mad::diabloti:zapraszasz mnie na watek i uciekasz:mad::mad::mad: :oops::oops: oOł... W środę burza była, piorun uderzył tak blisko domu, że spalił się modem i drukarka...:roll: a wszystko wyłączone było.. Irenko wysłałam Ci maila.
iwlajn Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A ten Kochaś to też piesek z Krzyczek, bo nie kojarzę tego imienia?
mysza 1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mariamc napisał(a):Kochaś ma dom :loveu::loveu::loveu: Super:multi::multi::multi:
paros Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mariamc napisał(a):Kochaś ma dom :loveu::loveu::loveu: On taki był nieufny do obcych,ja mogłam wyciągnać mu kość z gardła. Wujka Horsta kochał całym psim serduszkiem. Jak przychodzili po psy musieliśmy zamykać go w kojcu , bo potrafił chwycić za kostkę. A jak przyszli po niego "nowi Rodzice" , to poszedł z nimi jakby to był od zawsze ich pies. W lecznicy chciał skubnąć naszą wetkę.Karolina -wet. też mówiła,że aż dziwne Ich pies od zawsze.:multi::multi::multi: Kochaś ma dom :multi::multi::multi:
magda222 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mam pytanie. Jak wysyłacie PW do dogomaniaków spod wybranej literki to wysyłacie do wszystkich po kolei czy tylko do tych,którzy logowali się w ostatnim czasie?
danka1234 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ogłoszenia dla Filipa;-czy jego wcześniejsze ogłoszenia są aktualne? kokosy interpress e-oferty giełda ogłoszeń 24 polska ogłoszenia olx aleokazja ofertownia nasi pupile petsy
mariamc Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Kochaś ;) oczywiście ,że Krzyczkowiak. Została mi jeszcze siódemeczka.
irenaka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 magda222 napisał(a):Mam pytanie. Jak wysyłacie PW do dogomaniaków spod wybranej literki to wysyłacie do wszystkich po kolei czy tylko do tych,którzy logowali się w ostatnim czasie? Ja nie wysyłam tylko tym, którzy byli aktywni po 2007.
irenaka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 danka1234 napisał(a):ogłoszenia dla Filipa;-czy jego wcześniejsze ogłoszenia są aktualne? Wszystkie ogłoszenia które są na pierwszej stronie i dotyczą Niepołomic są aktualne. Robiłam je w przeciągu ostatniego tygodnia. Dorzuciłam jeszcze teraz te które zrobiłaś do Filipka. Bardzo pięknie dziękuję:loveu:.
irenaka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 mariamc napisał(a):Irenko, dzisiaj my ranne ptaszki?;) W końcu dzisiaj spałam. Od wczorajszego dnia od 20:oops:.
mariamc Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 U nas cały czas pada.:shake: Idzie oszaleć,kończę papierosa i idę dalej spać;)
irenaka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Weszłam teraz na allegro i kolejny raz dech mi zaparło. Ludzie nie zapomnieli o Krzyczkach. Są sprzedane już 132 cegiełki:multi::multi: Poproszę Fundację zaraz na początku tygodnia o podanie salda na koncie Krzyczek, żebyśmy mogli się uspokoić. Uprzejmie też donoszę;), że jutro mnie nie będzie i mam nadzieję, że mimo to na wątku Wy będziecie. Powód mojej nieobecności jest prozaiczny, nie ma kto mi sprawdzić domu pod Opolem dla Figielka i umówiłam się z Romkiem na wyprawę. Jak tylko nic Romkowi nie wypadnie to jedziemy. Kolejna sprawa - NK. Bardzo wszystkich proszę o ewentualne sprawdzenie ogłoszeń na NK dotyczących Krzyczek. Wczoraj rozmawiałam z kochaną Iwonką:loveu: z Monachium i okazuje się, że np. Ares i Amor są ogłaszane jako psy pod opieką fundacji Sfora. Trzeba zwrócić się do autorów tych apeli z prośbą o aktualizacje konta i może linki wysłać. Ostatnia prośba do hotelu w Niepołomicach. Bardzo proszę o solidne wyczesanie naszych psiaków. Nie można ich pogłaskać tak się sypią.Jeżeli nie będziecie mieć czasu, dajcie znać zadzwonię do Iwonki i razem spróbujemy powalczyć z włoskami naszych [FONT=Verdana]milusińskich[/FONT]. Bardzo też proszę o wizytę weta. Po pierwsze sprawa Figielka, po drugie chcę aby psy były odrobaczone. Proszę też o podanie z książeczek dat szczepień poszczególnych psów. Coś mi świta, że to była druga połowa lipca ub. roku. I sprawa zabezpieczeń przeciw kleszczom. Mija chyba 1,5 miesiąca, trzeba powtórzyć.
irenaka Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 danka1234 napisał(a):Którym psiaczkom robić ogłoszenia? A może być kolejny z Niepołomic? Może Sonia?
danka1234 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 irenaka napisał(a):A może być kolejny z Niepołomic? Może Sonia? Mogą byc wszystkie które potrzebują ogłoszeń.;)
Ewa Marta Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wpadłam, żeby potrzymac kciuki za ewentualny domek dla Figielka... Oby się udało:multi:
Recommended Posts