Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwlajn napisał(a):
A jak tam domki dla psiaków?
Wspominałaś coś Irenko o telefonach w ich sprawie. Czy nadal jest zainteresowanie?

Mam bardzo konkretną dziewczynę w sprawie adopcji Figielka. Jestem na etapie szukania osoby do sprawdzenia domu w opolskim. Dzisiaj się dowiedziałam od dziewczyny z Opola, że wprawdzie ta miejscowość jest w opolskim, ale od samego Opola to 180km, muszę poszukać kogoś bliżej.
Natomiast w sprawie Filipa cisza, czyli że ludzie po naszym spotkaniu w Niepołomicach nie zdecydowali się na adopcję.

Posted

Więc trzymam kciuki za Figielka, może na mapie Dogo znajdziecie kogoś kto mógłby ten domek sprawdzić.
A co do reszty psiaków - niech się te domki nawet później znajdą ale już takie na całe życie.

Posted

witam :)
pozwole sie ujawnic i sprobowac jakos pomoc w sprawie dojazdu-kielcza lezy 50 km od opola/kierunek ozimek -zwadzkie/ a od was jest 160 km do mnie.z tarnowskich gor tez niema daleko do mnie ,wiec moze ktos sie znajdzie -moze jednak ta osoba z opola - nie jest to znow tak daleko,bylabym bardzo wdzieczna.pozdrawiam i czekam cierpliwie;)

Posted

[quote name='lotoss']witam :)
pozwole sie ujawnic i sprobowac jakos pomoc w sprawie dojazdu-kielcza lezy 50 km od opola/kierunek ozimek -zwadzkie/ a od was jest 160 km do mnie.z tarnowskich gor tez niema daleko do mnie ,wiec moze ktos sie znajdzie -moze jednak ta osoba z opola - nie jest to znow tak daleko,bylabym bardzo wdzieczna.pozdrawiam i czekam cierpliwie;)

Witaj Lotossku:loveu: Wieczorem odpiszę na Twój mail. Dzisiaj odrabiam wszystkie zaległości na wątku i czekają mnie jeszcze dwa bazarki:shake:.
Napiszę na 100%.
Teraz już wiesz, że sama nie będę jechać do Ciebie i sprawdzać domu, tylko któraś z dziewczyn z dogo mi pomoże. Już napisałam do następnej dziewczyny, mam nadzieję, że da radę. Nie martw się, ktoś przyjedzie.

Posted

to swietnie!!!;):multi:siedze jak na iglach troche ,bo dlugo to trwa wszystko-ale wiem ze jest warto !i z niecierpliwoscia cierpliwie czekam.poprostu odpisz jak bedziesz miec czas .;)

Posted

[quote name='paros']Irenaka, ortopeda to dr Bissenik lub dr Sterna. Dr Bissenik robi operacje też metodą laparoskopową ale nie każdą operację można tą metodą zrobić.
Do nich przyjeżdżają psiaki z całej Polski.

Do nich są linki w dziale weterynaria/ortopedia:
http://www.dogomania.pl/forum/12424344-post2.html

Dziękuję Jolu:loveu:.
Mam nadzieję, że konsultują na odległość.

Posted

Na koniec dnia postanowiałam przedstawić Wam niezwykłego Człowieka, którego wczoraj poznałam.
Niby mały a taki WIELKI !!!:loveu:
Nie jestem zwolenniczką robienia na tym forum gwiazd z ludzi, ale Eli:loveu: jest niezwykły i na tym bazarku znajdziecie Jego prace:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/czy-dziecko-moze-pomoc-psom-z-krzyczek-dziela-do-12-06-a-139181/

Mam nadzieję, że Eli:loveu: będzie kiedyś (tak jak dziś) wspaniałym, wrażliwym człowiekiem.
Żeby całkiem nie ujawniać Jego wizerunku;) postanowiłam pokazać Wam takie zdjęcie:

Posted

[FONT=Verdana]"Niech się wreszcie coś ruszy, niech się wreszcie coś ruszy, niech się wreszcie coś ruszy"[/FONT]
[FONT=Verdana]Skopiowałam z wątku szóstego psiaka z Krzyczek - Patoska:loveu:[/FONT]
[FONT=Verdana]Może i tutaj zaczniemy czarować;)[/FONT]

Posted

irenaka napisał(a):
Dziękuję Jolu:loveu:.
Mam nadzieję, że konsultują na odległość.

Irenko, znam osobiscie dr Bissenika, w razie potrzeby daj znak.;)

Posted

[quote name='Saphira']Dziewczyny ! Może macie namiery na tanie, wolne miejsca w hotelikach . W Jędrzejowie też tragedia :
http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedrzejow-swietokrzyskie-27-psow-czeka-eksmisja-schron-w-dyminach-106655/

Soema nie dawno pisala o nowym hoteliku ale nie pamietam gdzie to bylo:roll::oops: jak sie doszukam to dam znac.

edit: juz znalazlam sprawdz prosze tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/f1006/hotelik-dla-malych-duzych-psiakow-serock-kolo-warszawy-139120/#post12406453

Posted

Kochaś ma dom :loveu::loveu::loveu:
On taki był nieufny do obcych,ja mogłam wyciągnać mu kość z gardła.
Wujka Horsta kochał całym psim serduszkiem.
Jak przychodzili po psy musieliśmy zamykać go w kojcu , bo potrafił chwycić za kostkę.
A jak przyszli po niego "nowi Rodzice" , to poszedł z nimi jakby to był od zawsze ich pies.
W lecznicy chciał skubnąć naszą wetkę.Karolina -wet. też mówiła,że aż dziwne Ich pies od zawsze.:multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...