Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

perspektywa wakacji chyba dobrze działa na ludzi, bo jacyś tacy bardziej empatyczni..
jeśli nie mają pieniędzy to przynajmniej przesyłają link dalej, oczywiści też spotkałam się z komentarzami typu "zwierzeta mają lepiej niż ludzie" "jesteś nawiedzona" "pousypiaj" "dzieci głodują" ale ludzi życzliwych jest zdecydowanie więcej :)

Posted

Powoli wracam do życia:diabloti:
Chyba ,że mnie zlinczują.
Czekaliśmy ,{bo ja radna} z budową schroniska ,do odbioru mieszkań socjalnych. No i okazało się po 8 miesiącach , że wykonawca tak sp.....tego mieszkania socjalne ,że nie idzie tam mieszkac:-(

A nasze schronisko ,wręcz dopieszczone przez wykonawcę , kierownik budowy , p. Władek , wielki przyjaciel zwierząt:loveu:
A Prezes firmy , która budowała schronisko, p. Basia, doposażyła nam salę operacyjną w narzędzia + wiele innych potrzebnych mam jeszcze rzeczy na kwotę 15 tys. pnl netto.
Są jeszcze dobrzy ludzie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Irena , widzę ,ze jesteś.:multi:
Masz mój kod dostępu, błagam zlikwiduj mi ten napis:diabloti:
Juz nie będę nic kombinować, kajam się:diabloti:

Posted

[quote name='magda222']

Uwaga!Uwaga!

Z nowego allegro sprzedało się pierwsze 10 cegiełek :loveu:

:multi::multi::multi: DZIĘKUJE!!!:multi::multi::multi:

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
perspektywa wakacji chyba dobrze działa na ludzi, bo jacyś tacy bardziej empatyczni..
jeśli nie mają pieniędzy to przynajmniej przesyłają link dalej, oczywiści też spotkałam się z komentarzami typu "zwierzeta mają lepiej niż ludzie" "jesteś nawiedzona" "pousypiaj" "dzieci głodują" ale ludzi życzliwych jest zdecydowanie więcej :)

dzięki wroobel T:)

Posted

Irenko, Bożenko, dziękuję za wczorajszy czas z Wami i z psiakami:loveu:.
Radość Figielka, delikatność Patosa, szaleństwa Amora, wyraz pyszczka Soni, mokra pupa Filipa:lol:, oczy Aresa...

Są niezwykłe.

Posted

[quote name='mgie']Wysłałam wczoraj 30zł

Nie zgadzam się na tak małe literki:mad:;).
Powinno być tak:

Wysłałam wczoraj 30zł
[SIZE=2]
Pewnie wiesz o co mi chodzi:cool3: Dziękuję;)

Posted

mariamc napisał(a):
Irena , widzę ,ze jesteś.:multi:
Masz mój kod dostępu, błagam zlikwiduj mi ten napis:diabloti:
Juz nie będę nic kombinować, kajam się:diabloti:

Dobrze, że kajasz się publicznie:evil_lol:.
Zaraz zobaczę co narozrabiałaś;)

Posted

[quote name='chita']ja tez juz zamienilam linki z allegro:lol: a cegielki schodza:multi:

Na pierwszej stronie wątku też jest [FONT=Verdana]aktualizacja allegro i[/FONT] link do artykułu.
Rzućcie oczkiem czy wszystkie bazarki są OK. Nie wiem, czy o którymś nie zapomniałam. Może czegoś w pierwszym poście brakuje?
Bardzo Wam dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='salibinka']Irenko, Bożenko, dziękuję za wczorajszy czas z Wami i z psiakami:loveu:.
Radość Figielka, delikatność Patosa, szaleństwa Amora, wyraz pyszczka Soni, mokra pupa Filipa:lol:, oczy Aresa...

Są niezwykłe.

Zostawiłam sobie ten post na deserek;)
Będzie teraz mały przerywnik od kłopotów i stresu.
Wczoraj miałam okazję w końcu poznać Anię:loveu: i Jej rodzinkę.
Pojechaliśmy do Niepołomic odwiedzić psy z Krzyczek i zabawa mam nadzieję była super!! Psy miały fantastyczną radochę, bieganie, zabawę i smakołyki. Szkoda tylko, że tak krótko:shake:
Wkleję parę zdjęć z wczorajszej wizyty.

Posted

Przepraszam, że dopiero przelałam pieniądze na psiaki ale za to obiecuję, że co miesiąc będę dokładać się do ich utrzymania.
Miłego dnia wam życzę:)
A takie radosne pychole jak na zdjęciu powyżej to chyba najlepsze podziękowanie za Wasze starania:)

Posted

iwlajn napisał(a):

A takie radosne pychole jak na zdjęciu powyżej to chyba najlepsze podziękowanie za Wasze starania:)

Dokładnie tak jest. A na dodatek jak już całkiem nie mam siły, to jadę w oczy pozaglądać i kręgosłup sobie wyprostować, żeby mi się znowu chciało:evil_lol:
Dziękuję Ci za pomoc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...