Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Mam złe wiadomości:-(.
Dzisiaj dostałam opinię dr Orła na temat Aresa:
[FONT=Arial][FONT=Verdana]"oba biodra są chore i docelowo oba są do zabiegu pilnie do zabiegu jest noga lewa ale prawa też prawdopodobnie skończy się zabiegiem ma dysplazje E"[/FONT][/FONT]

A oświeci mnie ktoś co to jest dysplazja E?

Posted

gusia0106 napisał(a):
A oświeci mnie ktoś co to jest dysplazja E?

To ta najgorsza:-(.
Jak by komuś się udało wykopać dinozaura czyli milionera na dogo, to niech się zgłosi do mnie:shake:. Operacje Aresa będą kosztować podobno majątek. Rzuciło mnie o ścianę jak usłyszałam 3000,00:-(.

Posted

Właśnie wysłałam 50 zł na

FUNDACJA ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ

Tytuł: DLA PSÓW Z KRZYCZEK

oraz rozesłałam link do Allegro do wszystkich znajomych.

Posted

[quote name='teacherka']Właśnie wysłałam 50 zł na

FUNDACJA ZWIERZĘ NIE JEST RZECZĄ

Tytuł: DLA PSÓW Z KRZYCZEK

oraz rozesłałam link do Allegro do wszystkich znajomych.

Wielkie Ci dzięki!

Posted

[quote name='irenaka']To ta najgorsza:-(.
Jak by komuś się udało wykopać dinozaura czyli milionera na dogo, to niech się zgłosi do mnie:shake:. Operacje Aresa będą kosztować podobno majątek. Rzuciło mnie o ścianę jak usłyszałam 3000,00:-(.

To prawda...Operacja kosztuje 3000...Dziś wyczytałam to na wątku benka Stefana:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/stefan_roczny-bernardyn_dysplazja-zbieramy-na-operacje-139080/

Posted

[quote name='magda222']To prawda...Operacja kosztuje 3000...Dziś wyczytałam to na wątku benka Stefana:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/stefan_roczny-bernardyn_dysplazja-zbieramy-na-operacje-139080/
Madzia Stefan ma mieć daroplastykę, a ten zabieg można robić do 12 miesiąca życia.. Ares jest starszy.
Stefan powinien mieć wstawione implanty (5tys. jeden) ale nas nie stać..
Spytajcie Mosii, może coś doradzi, bo ma sporą wiedzę.

Posted

właśnie LACRIMA napisała, ze zamknie się w 2000 zł opertacja... może i tu nie wyjdzie tyle... no bo przecież bernardyn większy jest od Areska :)

Posted

irenaka napisał(a):
Mam złe wiadomości:-(.
Dzisiaj dostałam opinię dr Orła na temat Aresa:
[FONT=Arial][FONT=Verdana]"oba biodra są chore i docelowo oba są do zabiegu pilnie do zabiegu jest noga lewa ale prawa też prawdopodobnie skończy się zabiegiem ma dysplazje E"[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

Tak mi sie wydawało, że to lewe biodro :-(

A czy dr nie daje zniżki dla psów bezdomnych ..... psów uratowanych z Krzyczek?? :cool3:

Posted

Olga132 napisał(a):
:oops: kurcze zaniedbałam ostatnio i dogo i ten wątek
na razie nie moge duzo zrobic ale obiecuję, że wystawię kolejny bazarek na psiaki !!!!

Olga132 psiaki krzyczkowe witają Ciebie :lol:

Posted

pamiętam o tych rzeczach na bazarek, miałam teraz dość niespodziewany wyjazd i dziś wróciłam, żeby było zabawniej to z dodatkowym psem. W tym tygodniu napewno rzeczy dostarcze.

Posted

paros napisał(a):
Tak mi sie wydawało, że to lewe biodro :-(

A czy dr nie daje zniżki dla psów bezdomnych ..... psów uratowanych z Krzyczek?? :cool3:

Z tego co wiem rewelacyjny wet od operacji stawów jest w Grudziadzu. Praktyka w Stanach - ponoc najlepszy w Polsce. Ostatnio było o nim głosno jak operował jakiegos psiego emeryta z służb ratunkowych. Nie znam nazwiska, ale moge sie dowiedzieć.

Posted

Teraz będzie krótko, bo muszę popracować.
Szukam kogoś bardzo zaufanego do sprawdzenia domu w opolskim, miejscowość Kielcza. Dom dla Figielka.
W sprawie Filipa cisza na łączach czyli nic z tego nie będzie.
Do sprawy Aresa wrócę i będę wdzięczna za namiary wetów z którymi powinnam [FONT=Verdana]skonsultować[/FONT] diagnozę dr Orła. Danusia już mi coś podesłała.

Jeszcze jedna ważna rzecz i podziękowania.
Co to za wspaniałe Anioły:loveu: na wątku się pojawiły, że nagle mój telefon tak dzwoni? :evil_lol: Filip, Patos, Figiel i dzisiaj znowu Filip.
Wszystkim bardzo dziękuję. I za pomoc finansową, ogłoszenia, plakaty i na dodatek za ciepłe słowa które mam od wszystkich na pw.

Posted

[quote name='sonikowa']Irenko, ten Ares, ktory potrzebuje operacji to ten Ares z pierwszej strony - 2-3 lata, brazowy, 22 kg?

Tak Pati:loveu:. To Ares, tylko waga w tej chwili 19kg.
Dziękuję Ci za odpowiedź na pw.
Nasze Aresiątko:loveu:

Posted

Niestety narazie Irenko czekam, aż mój TZ wyremontuje mój samochód po wypadku, który miał. Jestem bez samochodu, bez TZ, który siedzi w Niemczech i szuka części i bez mojego totalnego optymizmu:shake:
Ale przyjadę, tego możesz być pewna. Bardzo chcę poznać wszystkie niepołomickie psiaki...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...