Soema Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Irenko zajrzyj na maila, ja idę walczyć z migreną....:roll:
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='irenaka']Czy tak może być?:Pomóż!!! - Wieści - MM Moje Miasto Cytuję sama siebie, ale mi odrzucili ten tekst. Czy ja śnię, czy jednak mieszkam w Krakowie?;) Złożyłam reklamację!!:evil_lol:
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Soema napisał(a):Irenko zajrzyj na maila, ja idę walczyć z migreną....:roll: Nic nie mam od Ciebie:shake:
Neigh Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Asior napisał(a):sie brudzia napijemy kiedyś to przestane paniować :D Tyy weź jak mnie by przyszło ze wszystkimi co im na "ty" walę brudzia pić........to bym kilka lat pijana chodziła:-)
Neigh Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 irenaka napisał(a):Cytuję sama siebie, ale mi odrzucili ten tekst. Czy ja śnię, czy jednak mieszkam w Krakowie?;) Złożyłam reklamację!!:evil_lol: Jak to odrzucili.......weź jaśniej. Tu nie wszyscy tacy teges lotni są......Ja nie kumam....
marysia55 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='chita']Logowanie do nasza-klasa.pl cioteczki warto wchodzić w tego linka. Weszłam i "poleciłam znajomym". To bardzo szybki sposób rozsyłania informacji. Proprosiłam tez o to inne osoby dopisujące posty. Mam nadzieję,że zadziała :p:p:p [quote name='irenaka']Asiu:loveu:Ja Cię chyba zamorduję;) za tą panią i ukocham za allegro. Irenko zrób to w odwrotnej kolejności. Najpierw ją ukochaj :lol: a potem uduś :grab: w razie czego możesz liczyć na moją współpracę :evil_lol::evil_lol: (odnosnie tego drugiego):diabloti::diabloti:
marysia55 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Neigh napisał(a):Jak to odrzucili.......weź jaśniej. Tu nie wszyscy tacy teges lotni są......Ja nie kumam.... no właśnie może jaśniej :evil_lol::evil_lol: przed chwilą weszłam w tego linka i piekny artykuł sie otworzył , więc co będziesz Irenko rekłamować :diabloti:
Asior Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marysia55 napisał(a): Irenko zrób to w odwrotnej kolejności. Najpierw ją ukochaj :lol: a potem uduś :grab: w razie czego możesz liczyć na moją współpracę :evil_lol::evil_lol: (odnosnie tego drugiego):diabloti::diabloti: tak tak... koniecznie to drugie, bo ja taka jakaś nie dopieszczona jestem ostatnio :p NEIGH - to trza jakimś bezalkoholowym ;)
Neigh Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marysia55 napisał(a):no właśnie może jaśniej :evil_lol::evil_lol: przed chwilą weszłam w tego linka i piekny artykuł sie otworzył , więc co będziesz Irenko rekłamować :diabloti: Irena weź SIĘ zareklamuj:-). A co Ci kobito szkodzi. hihih przepraszam, ale chyba mam lekką głupawkę ze zmęczenia. Czeka mnie jeszcze tak z pól kilo papierów do obróbki......i zaczyna mi walić na głowę.
chita Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 marysia55 napisał(a):cioteczki warto wchodzić w tego linka. Weszłam i "poleciłam znajomym". To bardzo szybki sposób rozsyłania informacji. Proprosiłam tez o to inne osoby dopisujące posty. Mam nadzieję,że zadziała :p:p:p dziekuje:lol:
irenaka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Już się tłumaczę z tego artykułu;). Jak wróciłam z Niepołomic, to miałam w skrzynce mail od redakcji, że tekst odrzucili, bo to psy z mazowieckiego a nie małopolskiego. No to napisałam, że psy w Niepołomicach a ja z Krakowa, fundacja też. I dlatego o 22 artykuł już był. A co do reklamowania siebie, to odpada. Najlepiej się czuję w mysiej norze. A gdyby ktoś chciał wykorzystać mój wizerunek do jakiejś reklamy, to chyba tylko domu spokojnej starości:evil_lol:.
Asior Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 P. Irenko, a mozna tam takie artykuły o innych psach zamieszczać???? Bo mozę o Gonzie bym zrobiła....
Charly Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Neigh napisał(a):ALEŻ OCZYWIŚCIE! (...) Nie każdy jest ześwirowanym dogomaniakiem, któremu nie przeszkadza, że mu pies zeżre firankę, zrobi kupę na środku pokoju, na spacer wynosi sie go na rękach, a żeby pogłaskać to trzeba najpierw złapać hihihihi:lol:. dajcie mi jakąs literke proszę
irenaka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Asior napisał(a):P. Irenko, a mozna tam takie artykuły o innych psach zamieszczać???? Bo mozę o Gonzie bym zrobiła.... Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Nie wiesz, czy ktoś nie szuka owczarka niemieckiego? Po Zabierzowie się kręci:-(
irenaka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Charly napisał(a):hihihihi:lol:. dajcie mi jakąs literke proszę Proszę bardzo. Przydział masz na literkę W. Mam nadzieję, że doczytałaś na pierwszej stronie, że gratisek Ci się należy:evil_lol: Na goferki zapraszam wszystkich którzy pomagają robić literki. Choć tak naprawdę chciałabym, aby skończyło się totalnym zlotem wszystkich z tego wątku w Krakowie.
Olga132 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :oops: kurcze zaniedbałam ostatnio i dogo i ten wątek na razie nie moge duzo zrobic ale obiecuję, że wystawię kolejny bazarek na psiaki !!!!
Asior Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 irenaka napisał(a): Nie wiesz, czy ktoś nie szuka owczarka niemieckiego? Po Zabierzowie się kręci:-( osz kurcze, nic nie wiem.... moze by na krakowski wątek Pani to wpisała, mozę dziewczynom się coś obiło o uszy.... a ma Pani jakieś jego zdjęcia???
magda222 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wiecie co?!Muszę to napisać.Rozsyłam zaproszenia do wątku do dogomaniaków na literkę S.I pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego,że jedna z wielbicielek psów odpisała mi,że nie życzy sobie,żebym przesyłała jej takie wiadomości.Jestem w szoku.
Soema Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A ja ani trochę.. coraz mniej jest tu prawdziwych miłośników psów z sercem. Coraz więcej ludzi szukających problemów i czepiających się wszystkiego.. Klepiących po prostu w klawiaturę . . . :roll:
Charly Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 moje "W" z "nieuczciwego Dzierżonowa" nadeszło:multi::multi::evil_lol: Dzięki wroobelterrorystko:)
wroobelterrorystka Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 jedyne, co moge teraz zrobić, to porozsyłać linki do allegro :(
Neigh Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 magda222 napisał(a):Wiecie co?!Muszę to napisać.Rozsyłam zaproszenia do wątku do dogomaniaków na literkę S.I pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego,że jedna z wielbicielek psów odpisała mi,że nie życzy sobie,żebym przesyłała jej takie wiadomości.Jestem w szoku. Trzeba było ją zapytać : Czego sobie w takim razie życzy. Jasne nie zawsze można pomóc to oczywiste. Jednak informacja tego typu.....hmmm moim zdaniem skreśla taką osobę z grona dogomaniaków. Jak rozumiem nad psem leżącym przejedzie.....a moze wyśle info do straży miejskiej "nie życze sobie takich widoków". Cóż....i my się potem dziwimy skąd się biorą ludzie nie rozumiejący psich i kocich problemów. Skoro wśród nas zdarzają się "czarne kwiatki".
__Lara Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 magda222 napisał(a):Wiecie co?!Muszę to napisać.Rozsyłam zaproszenia do wątku do dogomaniaków na literkę S.I pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego,że jedna z wielbicielek psów odpisała mi,że nie życzy sobie,żebym przesyłała jej takie wiadomości.Jestem w szoku. To jeszcze nic... przy jednej akcji rozsyłania zaproszeń na innym wątku ktoś doniósł o tym do moderatora i zostało to potraktowane jako SPAM... i jakaś osoba miała potem nieprzyjemności z tego powodu....
irenaka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Mam złe wiadomości:-(. Dzisiaj dostałam opinię dr Orła na temat Aresa: [FONT=Arial][FONT=Verdana]"oba biodra są chore i docelowo oba są do zabiegu pilnie do zabiegu jest noga lewa ale prawa też prawdopodobnie skończy się zabiegiem ma dysplazje E"[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT]
Recommended Posts