Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O,widzę,że kochane cioteczki spod literki "S" się pojawiły :multi:
Dziękuję Wam kochane,że tu jesteście :loveu:
A rozesłałam dopiero 181 zaproszeń :cool3:

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Chciałabym pomóc... mogę zrobić ogłoszenia, ale na razie nie mam czasu przedzierać się przez te wszystkie strony. Czy pierwsze posty są aktualne i dla którego psa najpilniej/najlepiej robić ogłoszenia?

Z tego co wiem Irenka na bieżąco aktualizuje pierwszy post.

Posted

to prawda allegro jest naprawde profesjonalne szkoda ze niestety w takiej smutnej sytuacji...tak czy inaczej odzew z nk tez jest dostalam juz jakies maile w sprawie wplat i cegielek;):multi:

Posted

Super - i dopiero dziś zauważyłam, że mój tekst wykorzystano ( nie ma to jak przytomność)
Z literówką zresztą, bo jest maskara zamiast "masakra", ale nic to.

Napisałam to z myślą o "streszczeniu" dla tych, którzy nie bardzo wiedzą skąd, po co, na co i dlaczego.......

Powiem to co z uporem maniaka powtarzam od roku. Kasa jasne bardzo ważna. Pozwoli przetrwać kolejny miesiąc.....NAJWAŻNIEJSZE jednak są domy. I na to należy kłaść nacisk.
Cegiełki dziś sie sprzedadzą......a za 3 miesiące? A za 5? Żebyśmy mogły myśleć o przetrwaniu potrzebujemy co najmniej 3 psy wysłać do domu

Posted

I o to właśnie chodzi...
Nawet domy tymczasowe niepłatne nas ratują.
Ja tam wierzę, że z tymczasu łatwiej znaleźć dom niż z hotelu.
Nawet najlepszego.

Posted

gusia0106 napisał(a):
I o to właśnie chodzi...
Nawet domy tymczasowe niepłatne nas ratują.
Ja tam wierzę, że z tymczasu łatwiej znaleźć dom niż z hotelu.
Nawet najlepszego.

ALEŻ OCZYWIŚCIE!
Po pierwsze o wiele wiecej wiadomo o psie, po drugie ludzie są jakoś tak bardziej przekonani, ze nie chory, ze zadbany, ze nie załatwia sie w domu, ze nie demoluje i takie tam.
Nie każdy jest ześwirowanym dogomaniakiem, któremu nie przeszkadza, że mu pies zeżre firankę, zrobi kupę na środku pokoju, na spacer wynosi sie go na rękach, a żeby pogłaskać to trzeba najpierw złapać

Posted

Ja myślałam, że jak mnie nie ma, to dalej będzie wiało optymizmem;).
Macie rację dziewczyny, że nie ma jak DT, ale w tej chwili takich nie mam.
Za to mam lekko optymistyczne wiadomości dotyczące Filipa.
Żeby się nie cieszyć, nie zapeszać, napiszę tylko, że jest szansa na dom.
Na ile jest to realne napiszę jutro, domek ma czas na przemyślaną decyzję. Muszę chyba sobie zrobić wycieczkę z Romkiem w niedzielę, bo jak znam życie w długi [FONT=Verdana]weekend[/FONT] nikt mi domu nie sprawdzi:shake:.

Posted

[quote name='irenaka']Ja myślałam, że jak mnie nie ma, to dalej będzie wiało optymizmem;).
Macie rację dziewczyny, że nie ma jak DT, ale w tej chwili takich nie mam.
Za to mam lekko optymistyczne wiadomości dotyczące Filipa.
Żeby się nie cieszyć, nie zapeszać, napiszę tylko, że jest szansa na dom.
Na ile jest to realne napiszę jutro, domek ma czas na przemyślaną decyzję. Muszę chyba sobie zrobić wycieczkę z Romkiem w niedzielę, bo jak znam życie w długi [FONT=Verdana]weekend[/FONT] nikt mi domu nie sprawdzi:shake:.

A daleko macie jechać?

W środę ma się do mnie odezwać Pani w sprawie Radara ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
A daleko macie jechać?

W środę ma się do mnie odezwać Pani w sprawie Radara ;)

Okolice Kielc, czyli rzut beretem od Krakowa;).
Jak Romek mówi, że jedziemy, to mam jak w banku.
A za Radarka też trzymam kciuki i przy okazji przepraszam, że wyrzuciłam Jego dwa zdjęcia z pierwszego postu, ale mi dogo napisało komunikat, że mam za dużo znaków i muszę sie ograniczać;).
Dobrze, że jeszcze gadać mogę, bo co by to było, gdyby w tym temacie zrobiono jakieś ograniczenia?:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Okolice Kielc, czyli rzut beretem od Krakowa;).
Jak Romek mówi, że jedziemy, to mam jak w banku.
A za Radarka też trzymam kciuki i przy okazji przepraszam, że wyrzuciłam Jego dwa zdjęcia z pierwszego postu, ale mi dogo napisało komunikat, że mam za dużo znaków i muszę sie ograniczać;).
Dobrze, że jeszcze gadać mogę, bo co by to było, gdyby w tym temacie zrobiono jakieś ograniczenia?:evil_lol:

Nie ma za co ;) Pytałam Radara czy Ci wybaczył i powiedział, że wybaczył ;)

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Chciałabym pomóc... mogę zrobić ogłoszenia, ale na razie nie mam czasu przedzierać się przez te wszystkie strony. Czy pierwsze posty są aktualne i dla którego psa najpilniej/najlepiej robić ogłoszenia?

Ja proponuję, żebyś nawet nie próbowała przedzierać się przez te wszystkie strony:evil_lol: Na pierwszej stronie ( mam nadzieję) są aktualne ogłoszenia. Ponieważ jednak ogłoszenia spadają, zaczełam je robić od nowa i z nowymi zdjęciami. Może umówym się, że na czwartek postaram się wszystko wkleić co zrobiłam a jeżeli będziesz mogła coś później dorobić będę bardzo wdzięczna.

Posted

Asior napisał(a):
P. Irenko jestem wreszcie, przekopie się przez najpilniejsze wątki i postaram się dziś zrobić allegro Patosowi no i krzyczkowskie odnowić....

Asiu:loveu:Ja Cię chyba zamorduję;) za tą panią i ukocham za allegro.

Posted

P. Irenko jestem wreszcie, przekopie się przez najpilniejsze wątki i postaram się dziś zrobić allegro Patosowi no i krzyczkowskie odnowić....

Posted

magda222 napisał(a):
Sprzedała się połowa cegiełek :multi:

Madziu!!:loveu:
Ogromnie dziękuję Ci za pomoc i wszystkim, którzy kupują cegiełki na rzecz Krzyczek.
Nawet chyba się nikt nie domyśla, jak ubogi jest dla mnie język polski, bo słowo dziękuję to tak mało:oops:

Posted

[quote name='mgie']irenaka ma się to coś ;)
Jak uporam się z literką T mogę zabrać się za inną.

Właśnie !!!
Nie dość, ze masz to coś;), to jeszcze pewnie młodszy rocznik:evil_lol:
Poczekam z rezerwacją literki, nie spiesz się:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Asiu:loveu:Ja Cię chyba zamorduję;) za tą panią i ukocham za allegro.

sie brudzia napijemy kiedyś to przestane paniować :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...