mgie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nie wiem czy pragnie pozostać anonimową. Link do wątku ma, więc może się ujawni;). Na początku każdego miesiąca będę przypominać o wpłatach (tak się umówiłyśmy).
irenaka Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Julie napisał(a):jakbym dała rzeczy to zrobiłaby któraś z was bazarek?bo ja niestety nie umiem... Pewnie, że tak, jestem zwarta i gotowa:evil_lol:.
ewatonieja Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 irenaka napisał(a):"Zjadł mnie nerw";) Napisałam do mądrych głów z prośbą o informację, gdzie robię błąd skoro nie ma publikacji tego artykułu. publikacja następuje po zweryfikowaniu treści przez "redakcję" niestety czasem tak głupio do tego podchodzą ze zmieniają tytuł na mało adekwatny ale można reklamować
salibinka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Parametry poprawione;). Co do Soni - opierając się na rozmowie z panią Bożenką:loveu: - chciałam zaznaczyć indywidualizm, ale i to, że podobno przepięknie się wdzięczy do zaufanych osób. Zamiast więc "pełną uroku, otwartą na świat, indywidualistką" może zostać po prostu "pełną uroku indywidualistką";)? AMOR to przepiękny pies, który żyje z pasją. Kocha ruch, bieganie, gonitwę za piłką. Jest gotowy zaufać człowiekowi i dać z siebie wszystko. Przyjaźń z nim oznacza radosną, dynamiczną przygodę. Amor ma ok. 3lata, waży 25kg. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wysterylizowany. SONIA jest wyjątkową sunią z wdziękiem okazującą radość z towarzystwa zaufanej osoby. Z atencją traktuje mężczyzn i... piłeczkę. To pełna uroku, otwarta na świat, indywidualistka. Sonia ma ok. 2,5 roku, waży 20kg. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. FILIP wie, co to komendy, aportuje z zapałem. Jego żywiołem jest woda – kontakt z nią daje mu wiele radości. Jest zgodny, ułożony, posłuszny, jeśli potrzeba – elokwentny ;). Lubi się przytulać. Filip ma ok. 3 lata, waży 25 kg. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wysterylizowany. FIGIEL ufa każdemu, zawsze gotowy na pieszczoty i wspólną zabawę. Pogodny, wesoły, wyrozumiały - z zapałem oczekuje człowieka. Radość i łagodność to jego sposób na życie. Figiel ma ok. 3 lata, waży ok. 20kg. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wysterylizowany. ARES jest wielkim pieszczochem, radosnym, ułożonym, bardzo posłusznym psem. W czasie spacerów lubi być blisko, ocierać się o ludzkie nogi, czuć obok siebie ukochaną osobę. Ares ma ok. 3 lata, waży 19kg. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wysterylizowany. PATOS to pies o wyjątkowej urodzie. Ma w sobie spokój i dostojną łagodność. Żyje subtelnie i bez patosu. Pieszczota ludzkiej dłoni jest dla niego szczęściem. Patos ma ok. 1,5 roku, waży 30kg. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wysterylizowany.
paros Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę zacytować postu..... Charly wstaw nr tel. 503 522 400 w sprawie adopcji Przylepki, zamiast tel. do p. Joli, bo ona sporadycznie odbiera telefon. :cool3: Irenaka wstaw w sprawie adopcji przylepki nr tel. 503 522 400
Neigh Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='paros']Nie wiem co się dzieje, ale nie mogę zacytować postu..... Charly wstaw nr tel. 503 522 400 w sprawie adopcji Przylepki, zamiast tel. do p. Joli, bo ona sporadycznie odbiera telefon. :cool3: Irenaka wstaw w sprawie adopcji przylepki nr tel. 503 522 400 Paros - prośba - wstaw mój numer telefonu w miejsce telefonu Neris ( Kair, Lisia, Pręgusia) - aktualnie 606 36 39 31. Trzeba też uaktualnić tekst o Lisi - mam Ci przesłać? Ona już może iść do adopcji, z tym, że nie do bloku Dzięki!!!!!!! A Dupek vel Hektor nazywa się wreszcie :-) i niezmiennie Radar - gdybyś to też mogła poprawić.
paros Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='Neigh']Paros - prośba - wstaw mój numer telefonu w miejsce telefonu Neris ( Kair, Lisia, Pręgusia) - aktualnie 606 36 39 31. Trzeba też uaktualnić tekst o Lisi - mam Ci przesłać? Ona już może iść do adopcji, z tym, że nie do bloku Dzięki!!!!!!! A Dupek vel Hektor nazywa się wreszcie :-) i niezmiennie Radar - gdybyś to też mogła poprawić. Oczywiście wszystko poprawię :lol: To tekściki i zdjęcia poproszę na maila jogwa@o2.pl
Neigh Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [quote name='paros']Oczywiście wszystko poprawię :lol: To tekściki i zdjęcia poproszę na maila jogwa@o2.pl Ok, ale jutro - dziś siedzę nad tekstem do mailingu... jutro wieczorem obrobię uaktualnienia:-)
paros Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Neigh napisał(a):Ok, ale jutro - dziś siedzę nad tekstem do mailingu... jutro wieczorem obrobię uaktualnienia:-) OK :lol: uaktualnię wszystko razem
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dziewczyny która jest na NK? Kto może wrzucić link do naszego wątku?
Soema Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 irenaka napisał(a):Dziewczyny która jest na NK? Kto może wrzucić link do naszego wątku? Chita ma to zrobić też, już nawet 3 cegiełki kupiła :loveu::loveu:
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Soema']Chita ma to zrobić też, już nawet 3 cegiełki kupiła :loveu::loveu: SUPER i DZIĘKUJĘ!! Napiszę małymi literkami, żeby może szczęście się do Krzyczek uśmiechnęło. Mam dzisiaj spotkanie w sprawie Filipa. Wczoraj mnie facet obudził i nic więcej nie wiem oprócz tego, że chce psiaka do domu. Zdążyłam tylko zapytać o budę i kojec, resztę dopytam na spotkaniu. Nieprzytomna byłam:evil_lol:.
gusia0106 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No to trzymamy kciuki!!! Daj znać Irenko co i jak ;)
chita Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Soema napisał(a):Chita ma to zrobić też, już nawet 3 cegiełki kupiła :loveu::loveu: :lol:cegielki kupione a link zaraz wrzucam!
salibinka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='irenaka']SUPER i DZIĘKUJĘ!! Napiszę małymi literkami, żeby może szczęście się do Krzyczek uśmiechnęło. Mam dzisiaj spotkanie w sprawie Filipa. Wczoraj mnie facet obudził i nic więcej nie wiem oprócz tego, że chce psiaka do domu. Zdążyłam tylko zapytać o budę i kojec, resztę dopytam na spotkaniu. Nieprzytomna byłam:evil_lol:. No to wstrzymujemy oddech małymi literkami;). oby to był ten... facet:loveu:
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 chita napisał(a)::lol:cegielki kupione a link zaraz wrzucam! Bosko, dziękuję. Dlaczego Salibinka ma zapchaną skrzynkę?:evil_lol: Ciotka Irena pw wysyła i nie może.
Soema Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 chita napisał(a)::lol:cegielki kupione a link zaraz wrzucam! :loveu::loveu: :oops: Irenko trzymam kciuki :)
chita Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ja tez trzymam chociaz dopiero sie biore za czytanie a lektura spora:lol: mam nadzieje ze bedzie odzew Logowanie do nasza-klasa.pl
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Weszłam teraz na allegro z cegiełkami i mi dech zaparło:evil_lol:. Osobiście swoje cztery literki nadstawiam i przepraszam, za to, że zwątpiłam:oops: Będę pewnie miała siną tą część ciała, ale zasłużyłam:evil_lol: Idę teraz wydzwaniać do [FONT=Verdana]zaprzyjaźnionych [/FONT]firm, może coś jeszcze uzbieram:shake:.
salibinka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 irenaka napisał(a):Bosko, dziękuję. Dlaczego Salibinka ma zapchaną skrzynkę?:evil_lol: Ciotka Irena pw wysyła i nie może. Odepchana;).
magda222 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 irenaka napisał(a):Weszłam teraz na allegro z cegiełkami i mi dech zaparło:evil_lol:. Osobiście swoje cztery literki nadstawiam i przepraszam, za to, że zwątpiłam:oops: Irenko to skumulowana pozytywna energia dogomaniaczek zadziałała :) Będzie dobrze :)
irenaka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 mgie napisał(a):Wici wśród znajomych rozesłane,jutro pójdą przelewy :) Dziękuję:loveu: I psiaki też.
Sally (od Koanka) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Chciałabym pomóc... mogę zrobić ogłoszenia, ale na razie nie mam czasu przedzierać się przez te wszystkie strony. Czy pierwsze posty są aktualne i dla którego psa najpilniej/najlepiej robić ogłoszenia?
Recommended Posts