Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety w obecnej chwili nie jestem w stanie wpłacić jakiejkolwiek kwoty na psiaki z Krzyczek ale za to mam prośbę o podanie na jaki adres mogłabym wysłać jakieś rzeczy na np. bazarek (filmy, książki lub ubrania???); wiem, że to niewiele ale może jednak coś da....

Jesteście wspaniałymi ludźmi o wielkim SERCU I SILE!!!! A te psiaki, którym udało się przeżyć i doczekać ratunku z Krzyczek są tego świadectwem.
Podziwiam WAS!!!!

Posted

Dziękuję pięknie Wam wszystkim za pomoc:loveu:.
Oczywiście bazarek zrobię, to duża szansa, że zbierzemy pieniądze na te psiaki.
Już wysyłam pw z moimi namiarami.

Posted

Astaroth napisał(a):
przyłączam się do pytana o bazarek, czy gdzieś w Warszawie można by podrzucić rzeczy?

Nie wiem, czy jakaś dziewczyna z Warszawy zgłosi się na wątku, ja jestem z Krakowa. Jeżeli to nie przeszkadza, to chętnie wystawię rzeczy na bazarek. Czy podać swoje dane na pw?

Posted

olccia napisał(a):
niestety w obecnej chwili nie jestem w stanie wpłacić jakiejkolwiek kwoty na psiaki z Krzyczek ale za to mam prośbę o podanie na jaki adres mogłabym wysłać jakieś rzeczy na np. bazarek (filmy, książki lub ubrania???); wiem, że to niewiele ale może jednak coś da....

przyłączam się do pytana o bazarek, czy gdzieś w Warszawie można by podrzucić rzeczy?

Posted

Astaroth napisał(a):

Można:) W centrum lub na ursynowie do mnie ;)

Posted

Gusiu, jeśli robisz kolejny bazarek, to ja chętnie dorzucę coś jeszcze. Mam jeszcze jeden srebrny pierścionek, nową kosmetyczkę turystyczną - taką rozkładaną i zawieszaną - idealną na campingi i 500- elementowe puzzle. Może uda się znaleźć nabywcę...

Posted

Astaroth napisał(a):
Przeszukam mieszkanie, napadne w sobote na rodziców i jak będę miała łupy to się odezwę. Mieliśmy gdzieś zupełnie nową nie rozpakowaną jeszcze suszarkę do włosów, TZ pewnie będzie marudził że znowu myślę tylko o dogomanii i żebym z takim zapałem podchodziła do pracy co do pomagania zwierzakom to byśmy byli milionerami ale myśłe że go przekonam że dwie suszarki nam się do niczego nie przydadzą :lol:

Super, będę czekąc ;) A TZ napeeeeewno zrozumie :evil_lol:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Można:) W centrum lub na ursynowie do mnie ;)

Przeszukam mieszkanie, napadne w sobote na rodziców i jak będę miała łupy to się odezwę. Mieliśmy gdzieś zupełnie nową nie rozpakowaną jeszcze suszarkę do włosów, TZ pewnie będzie marudził że znowu myślę tylko o dogomanii i żebym z takim zapałem podchodziła do pracy co do pomagania zwierzakom to byśmy byli milionerami ale myśłe że go przekonam że dwie suszarki nam się do niczego nie przydadzą :lol:

Posted

Właśnie dlatego dobrze wszystkim pw wysyłac :)
Bo Ci nowi, mają największe serce i jeszcze mnóstwo chęci i wiary.. A większośc, co jest na dogo długo ma swoje zwyczaje i swoje długi..
Przepraszam, że tak skromnie "k" rozsyłam, ale sesja... i net przeciwko mnie :oops:

Posted

[quote name='irenaka']Aniu:loveu:
Czy myślisz, że mogłabym tego chłopca zaprosić z rodzicami do Niepołomic?
Może byłoby miło, gdyby poznał psiaki którym tak chce pomóc?
Nie jestem w stanie przestać płakać ze wzruszenia.

Irenko:loveu:, ten chłopiec osobiście biegał z Figielkiem (nie wiem, który szybciej:evil_lol:) po ogródku p. Bożenki (jak byliśmy jakiś czas temu z karmą dla Felicji;)). Ale, fakt, nie poznaliśmy pozostałych psiaków:shake: i CiebieIrenko, więc jeśi zechcesz nas zaprosić na chwilkę - to będzie nam bardzo miło:loveu:.

Posted

Ja jestem z literki P ;)
zaznaczam wątek, a pieniążki prześlę - niewiele w tym miesiącu, ale mam nadzieję, ze grosik do grosika....

nie czytałam wątków, bo chyba by mi serce pękło, ale DZIĘKUJĘ że dokonaliście tego wszystkiego :multi:

Posted

Madziu:loveu:
Ja się boję praw autorskich do tego filmu.
Jest rewelacyjny, ale nie wiem czy mamy prawo w tej chwili go w tej akcji ratowania Krzyczek wykorzystać:shake:.
Dodałbym też więcej zdjęć z dnia dzisiejszego. To naprawdę inne psy.
Wiem, że ludzie reagują na drastyczne obrazy, ale myślę, że możemy więcej też pokazać co osiągnęliśmy dzięki hojności darczyńców.
Może jeszcze przed zdjęciami bym dodała:
Zobaczcie jak dzisiaj wyglądają psy z Krzyczek. Brakuje im tylko kochających domów. Jeszcze nie czas na epilog. Historię Krzyczek trzeba doprowadzić do prawdziwego szczęśliwego końca.
To ostanie zdanie jest z tekstu Salibinki na pierwszej stronie wątku.

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
Ja jestem z literki P ;)
zaznaczam wątek, a pieniążki prześlę - niewiele w tym miesiącu, ale mam nadzieję, ze grosik do grosika....

nie czytałam wątków, bo chyba by mi serce pękło, ale DZIĘKUJĘ że dokonaliście tego wszystkiego :multi:

Papryczko:loveu: Dziękuję.
Czy Ty jesteś taka ostra dziewczyna, czy tylko nick masz taki ostry?;)
Ja mam nadzieję, że zostaniecie teraz WSZYSCY:loveu: na wątku, żeby nas wspierać. Teraz już nawet nie chodzi o ilość pieniędzy które są wpłacane ale o sam fakt, że nie zostajemy na wątku same:shake:.

Posted

[quote name='salibinka']Irenko:loveu:, ten chłopiec osobiście biegał z Figielkiem (nie wiem, który szybciej:evil_lol:) po ogródku p. Bożenki (jak byliśmy jakiś czas temu z karmą dla Felicji;)). Ale, fakt, nie poznaliśmy pozostałych psiaków:shake: i CiebieIrenko, więc jeśi zechcesz nas zaprosić na chwilkę - to będzie nam bardzo miło:loveu:.

Kompletnie nic mi Bożenka nie mówiła, że TAKIEGO GOŚCIA :loveu:miała.
Coś muszę zaradzić w końcu z tym naszym spotkaniem, bo przecież już teraz nie wytrzymam, żeby Was nie poznać:evil_lol:.

Posted

witajcie,

co prawdo do mnie PW jeszcze nie trafilo :cool3:, ale slyszalam o Krzyczkach...
bede po 11.06 w Polsce i moglabym wyslac pare fantow na bazarek, jesli ktos podjal by sie go zrobic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...