irenaka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 __Lara napisał(a):Dziewczyny, włączam się w akcję wysyłania pw z zaproszeniami ;) biorę narazie literki: Ł, M, N ;) Biorę M, N, O, bo literki Ł w spisie użytkowników nie ma ;) Lara:loveu: Witaj oficjalnie na wątku:multi:. Rozumiem, że od dzisiaj przestaję siwieć;) Proponuję, żebyś została przy dwóch literkach na początek: M i N. Masz dziewczyno za dużo pracy na innych wątkach. Jak coś, to możesz liczyć, że Ci dołożę ( oczywiście literek):evil_lol:. Na pierwszej stronie jest tekst do wysyłania i nasze abecadło. Zaraz zaznaczam, że M i N są Twoje. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu:
Joodith Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 J wita miłe Panie i gratuluję taktyki. Póki co trzymam kciuki i rzecz jasna dodaję wątek do subskrypcji. W czerwcu obiecuję wsparcie finansowe, niewielkie, ale ziarnko do ziarnka. Trzymajcie się maleństwa.
Soema Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 __Lara napisał(a):Bez przesady ;) mam już wprawę :evil_lol: po za tym wysyłam do ludzi aktywnych ;) JA już nauczyłam się do wszystkich... dzięki tym literkom przypadkowo znalazłam transport dla mojej Nancy, dziewczyna rok nie była na dogo, aż dostała na maila przypomnienie :eviltong: i akurat jechała w tamte strony..
irenaka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Joodith napisał(a):J wita miłe Panie i gratuluję taktyki. Póki co trzymam kciuki i rzecz jasna dodaję wątek do subskrypcji. W czerwcu obiecuję wsparcie finansowe, niewielkie, ale ziarnko do ziarnka. Trzymajcie się maleństwa. A ja Cię śledzę:evil_lol: i tym razem tutaj dziękuję:loveu:.
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 irenaka napisał(a):Lara:loveu: Witaj oficjalnie na wątku:multi:. Rozumiem, że od dzisiaj przestaję siwieć;) Proponuję, żebyś została przy dwóch literkach na początek: M i N. Masz dziewczyno za dużo pracy na innych wątkach. Jak coś, to możesz liczyć, że Ci dołożę ( oczywiście literek):evil_lol:. Na pierwszej stronie jest tekst do wysyłania i nasze abecadło. Zaraz zaznaczam, że M i N są Twoje. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu: Ja się nie zrażam ;) narazie zrobiłam 3 strony z M :) i na dzisiaj kończę, bo muszę iść wcześniej spać, a jeszcze muszę na jeden wątek skoczyć i coś zrobić :) po mału i do celu :)
__Lara Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Soema napisał(a):JA już nauczyłam się do wszystkich... dzięki tym literkom przypadkowo znalazłam transport dla mojej Nancy, dziewczyna rok nie była na dogo, aż dostała na maila przypomnienie :eviltong: i akurat jechała w tamte strony.. No tak Soema :) ale takim sposobem to rzeczywiście w miesiąc bym tego nie skończyła :evil_lol: wymieram ograniczony model decyzyjny - wystarczająco dobry, zresztą nieważne :eviltong:
marysia55 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 __Lara napisał(a):No tak Soema :) ale takim sposobem to rzeczywiście w miesiąc bym tego nie skończyła :evil_lol: wymieram ograniczony model decyzyjny - wystarczająco dobry, zresztą nieważne :eviltong: mnie też możesz pominąć cioteczko Laro, ja juz tu jestem :p:p:p
marysia55 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 irenaka napisał(a):Jeżeli możesz, zrobić allegro, to poproszę Cię o Patoska.Problem tylko w tym, że Patosek (po powrocie z adopcji w związku z atakami padaczki), nie ma jeszcze tekstu do allegro. Jeżeli możesz poczekać, to będę wdzięczna. Patos ma osobny wątek, ale Jego historia jest podobna jak historia psiaków z tego wątku. Wszystkie mają za sobą Krzyczki. poczeka, poczeka :cool3::cool3: tekścik dla Patoska się pisze, może nawet jutro już będzie gotowy :lol: w godzinach nocnych oczywiście :eviltong:
jogi Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 to jak się tekst o Patosku napisze to proszę na pw mi podesłać:lol: (czy to będzie już gotowa aukcja, czy tylko tekst, bo ja bym wolała, żeby to było juz wszytsko ładnie dograne:oops:)
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 jogi napisał(a):to jak się tekst o Patosku napisze to proszę na pw mi podesłać:lol: (czy to będzie już gotowa aukcja, czy tylko tekst, bo ja bym wolała, żeby to było juz wszytsko ładnie dograne:oops:) Jogi:loveu: to może prześlij mi na pw swój mail i wtedy do Ciebie napiszę i wszystkie konkrety ustalimy. Ewentualnie Ty się odezwij do mnie: irenaka7@wp.pl
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Mam dwie sprawy do dziewczyn z Warszawy. Pierwsza jest taka, że się "zakochałam" w DT Kaira:evil_lol: Normalnie tzw. buty mi spadają, po wczorajszej korespondencji z dziewczyną. Druga sprawa to ulotki. Wy sobie tam grzecznie siedzicie;), mnie Soema zaraz krzywdę zrobi:evil_lol: za brak koncepcji ulotki a Wy co? Musimy moim zdaniem mieć dwa projekty. Jeden projekt dla psów z Krakowa i drugi dla psiaków z Warszawy.[FONT=Verdana]Kolportaż[/FONT] chyba przez Pocztę. Na to też musimy uzbierać kasę. Zbieranie pieniędzy na psy to numer jeden ale ulotki, to sprawa nr dwa.
wire fox Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Witajcie, Ja z tego "J" co to taki mały odzew :lol: muszę bronić honoru Literki - przelew już poszedł. Mam nadzieję, że choć trochę pomoże. Postaram się zaglądać tu częściej - przyznaję wątek przeczytałam pobieżnie z braku czasu, ale trzymam za Was kciuki i pozdrawiam razem z Fugusią - moją problemową, ukochaną Foksią !!!
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Jota napisał(a):Witajcie, Ja z tego "J" co to taki mały odzew :lol: muszę bronić honoru Literki - przelew już poszedł. Mam nadzieję, że choć trochę pomoże. Postaram się zaglądać tu częściej - przyznaję wątek przeczytałam pobieżnie z braku czasu, ale trzymam za Was kciuki i pozdrawiam razem z Fugusią - moją problemową, ukochaną Foksią !!! Wcale się nie dziwię, że przeczytałaś wątek pobieżnie. Jak mnie ktoś by prosił o pomoc na wątku który ma ponad 200 stron i jeszcze chciał,żebym przeczytała cały, to bym w kosmos tego numerata wysłała:evil_lol:. Jeżeli masz pytania to pytaj, chętnie odpowiemy. I dziękujemy za pomoc. A może jakieś rodzinne foto ze swoją Fugusią wkleisz? Powiększymy trochę nasz kącik rodzinny, bo na wątku non stop te same "twarze";)
Neigh Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jota napisał(a):Witajcie, Ja z tego "J" co to taki mały odzew :lol: muszę bronić honoru Literki - przelew już poszedł. Mam nadzieję, że choć trochę pomoże. Postaram się zaglądać tu częściej - przyznaję wątek przeczytałam pobieżnie z braku czasu, ale trzymam za Was kciuki i pozdrawiam razem z Fugusią - moją problemową, ukochaną Foksią !!! BEZPROBLEMOWA FOKSIA??? Jeeeeeeeeny:-). Moim pierwszym w życiu psem - takim własnym całkowicie był Gaj - fokserier szorstkowłosy. Nie był bezproblemowy hmm:-). Dzięki Jota.
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Neigh napisał(a): Co do ulotek. Ja mogę tylko tekstowo coś tam zrobić......co do koncepcji - jestem noga kosmiczna. Zaplanowanie w którym miejscu kartki ma być domek, w którym płotek a gdzie głowonóg......to jest szczyt moich możliwości Wiesz co? Ja rozumiem, że ja jako babcia emerytka nie mam wyobraźni i koncepcji, ale że TY też?:evil_lol: Może zróbmy tak. Wybierz sześć psów z Warszawy i wymyśl krótkie teksty ( tylko napisz je do przyszłego tygodnia). Dziewczyny z Krakowa jako młodsze duchem i ciałem opracują koncepcję ulotek. A jak będzie wszystko gotowe to poproszę zamiast Twojego podpisu krzyżyk z akceptacją pomysłów. OK?;)
Neigh Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 irenaka napisał(a):Mam dwie sprawy do dziewczyn z Warszawy. Pierwsza jest taka, że się "zakochałam" w DT Kaira:evil_lol: Normalnie tzw. buty mi spadają, po wczorajszej korespondencji z dziewczyną. Druga sprawa to ulotki. Wy sobie tam grzecznie siedzicie;), mnie Soema zaraz krzywdę zrobi:evil_lol: za brak koncepcji ulotki a Wy co? Musimy moim zdaniem mieć dwa projekty. Jeden projekt dla psów z Krakowa i drugi dla psiaków z Warszawy.[FONT=Verdana]Kolportaż[/FONT] chyba przez Pocztę. Na to też musimy uzbierać kasę. Zbieranie pieniędzy na psy to numer jeden ale ulotki, to sprawa nr dwa. Dom Kaira jest nieprawdopodobny. Codziennie dostajemy relację + zdjęcia + filmik. Wiedziałam, ze bardzo dobrze trafił......ale naprawdę chylę czoła przed zaangażowaniem, morzem czasu i pracy jego aktualnej opiekunki. Nooo i postępy widać. Ale ja nic nie mówię......czekam dnia, kiedy wkleje zdjęcia Kairka idącego grzecznie przy nóżce na spacer. A taki dzień będzie! Ja w to wierzę. Co do ulotek. Ja mogę tylko tekstowo coś tam zrobić......co do koncepcji - jestem noga kosmiczna. Zaplanowanie w którym miejscu kartki ma być domek, w którym płotek a gdzie głowonóg......to jest szczyt moich możliwości
Ewa Marta Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To prawda, domek Kaira jest modelowym DT:multi: Czas, który jego opiekunka mu poświęca przynosi efekty i Kairek nie może się nacieszyć, kiedy ją widzi. Pozwala się miziać, głaskać po całym grzbiecie, je z ręki, bawi się piłką, pluszakiem.... Za moment, mam nadzieję, pozwoli wyprowadzić się na daleki spacer i pobiega wreszcie na dużej przestrzeni.... Tak, Kairowi udało się trafić doskonale:multi: A w kwestii ulotek:roll: Ja jestem taką nogą pastyczną, że mowy nie ma, żeby cokolwiek, co wymyślę, miało sens. Mogę tylko trzymac kciuki za pomysły innych, przepraszam....
wire fox Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 By joanna08, shot with E5400 at 2008-02-20 Fotka na życzenie - może nie rodzinna, ale "Pańcia" musiała trzymać aparat. Pozdrawiamy ! Jeżeli mogłabym pomóc w inny sposób to poproszę o wskazówki.
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 ANIOŁ:loveu: CUDO:loveu: I te niewinne oczęta;) A w kwestii pomocy, to nie wiem jak możesz nam pomóc. Może jakąś literkę Ci podrzucę?;) Zarazisz innych wątkiem Krzyczek, jak my Ciebie:evil_lol:. Co Ty na to?;)
wire fox Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Proszę o literkę :lol: Rzeczywiście taki apel skierowany personalnie - działa. Chodząc sobie po wątkach trudno zdecydować komu pomóc - morze psich nieszczęść powoduje,że ręce opadają .
wire fox Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 "Z" będzie w sam raz :lol: Postaram się, proszę tylko o wyrozumiałość, bo do 15.00 to trochę "kradziony" czas :evil_lol: , a potem moi ludzie i zwierzę czekają na obiadek :cool3:, ale będę się starała !!
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Jota napisał(a):Proszę o literkę :lol: Rzeczywiście taki apel skierowany personalnie - działa. Chodząc sobie po wątkach trudno zdecydować komu pomóc - morze psich nieszczęść powoduje,że ręce opadają . Dziękuję:multi: Czy może być literka Z ? Ona taka samotna na końcu naszego abecadła;) Prześlę Ci też tekst na pw z instrukcją. Tylko bardzo Cię proszę abyś nie miała wyrzutów sumienia, że nie idzie Ci zbyt szybko. To strasznie pracochłonne zajęcie i jeszcze dogo muli.
maciaszek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 irenaka napisał(a):Kto jest [FONT=Verdana]zarejestrowany[/FONT] na molosach? Kto może się tam wpisać i poprosić o mail do mnie ze zdjęciem tej suczkiZrobione :).
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Jota napisał(a):"Z" będzie w sam raz :lol: Postaram się, proszę tylko o wyrozumiałość, bo do 15.00 to trochę "kradziony" czas :evil_lol: , a potem moi ludzie i zwierzę czekają na obiadek :cool3:, ale będę się starała !! Jeszcze raz dziękuję:loveu:.
irenaka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 maciaszek napisał(a):Zrobione :). Rany:-o Tak szybko? Dziękuję:loveu: Oby to była Sara:loveu:.
Recommended Posts