Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

__Lara napisał(a):
Dziewczyny, włączam się w akcję wysyłania pw z zaproszeniami ;) biorę narazie literki: Ł, M, N ;)

Biorę M, N, O, bo literki Ł w spisie użytkowników nie ma ;)

Lara:loveu: Witaj oficjalnie na wątku:multi:.
Rozumiem, że od dzisiaj przestaję siwieć;)
Proponuję, żebyś została przy dwóch literkach na początek: M i N.
Masz dziewczyno za dużo pracy na innych wątkach.
Jak coś, to możesz liczyć, że Ci dołożę ( oczywiście literek):evil_lol:.
Na pierwszej stronie jest tekst do wysyłania i nasze abecadło.
Zaraz zaznaczam, że M i N są Twoje. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J wita miłe Panie i gratuluję taktyki. Póki co trzymam kciuki i rzecz jasna dodaję wątek do subskrypcji. W czerwcu obiecuję wsparcie finansowe, niewielkie, ale ziarnko do ziarnka. Trzymajcie się maleństwa.

Posted

__Lara napisał(a):
Bez przesady ;) mam już wprawę :evil_lol: po za tym wysyłam do ludzi aktywnych ;)

JA już nauczyłam się do wszystkich... dzięki tym literkom przypadkowo znalazłam transport dla mojej Nancy, dziewczyna rok nie była na dogo, aż dostała na maila przypomnienie :eviltong: i akurat jechała w tamte strony..

Posted

Joodith napisał(a):
J wita miłe Panie i gratuluję taktyki. Póki co trzymam kciuki i rzecz jasna dodaję wątek do subskrypcji. W czerwcu obiecuję wsparcie finansowe, niewielkie, ale ziarnko do ziarnka. Trzymajcie się maleństwa.

A ja Cię śledzę:evil_lol: i tym razem tutaj dziękuję:loveu:.

Posted

irenaka napisał(a):
Lara:loveu: Witaj oficjalnie na wątku:multi:.
Rozumiem, że od dzisiaj przestaję siwieć;)
Proponuję, żebyś została przy dwóch literkach na początek: M i N.
Masz dziewczyno za dużo pracy na innych wątkach.
Jak coś, to możesz liczyć, że Ci dołożę ( oczywiście literek):evil_lol:.
Na pierwszej stronie jest tekst do wysyłania i nasze abecadło.
Zaraz zaznaczam, że M i N są Twoje. Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc:loveu:

Ja się nie zrażam ;) narazie zrobiłam 3 strony z M :) i na dzisiaj kończę, bo muszę iść wcześniej spać, a jeszcze muszę na jeden wątek skoczyć i coś zrobić :) po mału i do celu :)

Posted

Soema napisał(a):
JA już nauczyłam się do wszystkich... dzięki tym literkom przypadkowo znalazłam transport dla mojej Nancy, dziewczyna rok nie była na dogo, aż dostała na maila przypomnienie :eviltong: i akurat jechała w tamte strony..

No tak Soema :) ale takim sposobem to rzeczywiście w miesiąc bym tego nie skończyła :evil_lol: wymieram ograniczony model decyzyjny - wystarczająco dobry, zresztą nieważne :eviltong:

Posted

__Lara napisał(a):
No tak Soema :) ale takim sposobem to rzeczywiście w miesiąc bym tego nie skończyła :evil_lol: wymieram ograniczony model decyzyjny - wystarczająco dobry, zresztą nieważne :eviltong:

mnie też możesz pominąć cioteczko Laro, ja juz tu jestem :p:p:p

Posted

irenaka napisał(a):
Jeżeli możesz, zrobić allegro, to poproszę Cię o Patoska.Problem tylko w tym, że Patosek (po powrocie z adopcji w związku z atakami padaczki), nie ma jeszcze tekstu do allegro.
Jeżeli możesz poczekać, to będę wdzięczna.
Patos ma osobny wątek, ale Jego historia jest podobna jak historia psiaków z tego wątku. Wszystkie mają za sobą Krzyczki.

poczeka, poczeka :cool3::cool3: tekścik dla Patoska się pisze, może nawet jutro już będzie gotowy :lol: w godzinach nocnych oczywiście :eviltong:

Posted

to jak się tekst o Patosku napisze to proszę na pw mi podesłać:lol: (czy to będzie już gotowa aukcja, czy tylko tekst, bo ja bym wolała, żeby to było juz wszytsko ładnie dograne:oops:)

Posted

jogi napisał(a):
to jak się tekst o Patosku napisze to proszę na pw mi podesłać:lol: (czy to będzie już gotowa aukcja, czy tylko tekst, bo ja bym wolała, żeby to było juz wszytsko ładnie dograne:oops:)

Jogi:loveu: to może prześlij mi na pw swój mail i wtedy do Ciebie napiszę i wszystkie konkrety ustalimy. Ewentualnie Ty się odezwij do mnie:
irenaka7@wp.pl

Posted

Mam dwie sprawy do dziewczyn z Warszawy.
Pierwsza jest taka, że się "zakochałam" w DT Kaira:evil_lol:
Normalnie tzw. buty mi spadają, po wczorajszej korespondencji z dziewczyną.
Druga sprawa to ulotki. Wy sobie tam grzecznie siedzicie;), mnie Soema zaraz krzywdę zrobi:evil_lol: za brak koncepcji ulotki a Wy co?
Musimy moim zdaniem mieć dwa projekty. Jeden projekt dla psów z Krakowa i drugi dla psiaków z Warszawy.[FONT=Verdana]Kolportaż[/FONT] chyba przez Pocztę.
Na to też musimy uzbierać kasę.
Zbieranie pieniędzy na psy to numer jeden ale ulotki, to sprawa nr dwa.

Posted

Witajcie,
Ja z tego "J" co to taki mały odzew :lol: muszę bronić honoru Literki - przelew już poszedł. Mam nadzieję, że choć trochę pomoże. Postaram się zaglądać tu częściej - przyznaję wątek przeczytałam pobieżnie z braku czasu, ale trzymam za Was kciuki i pozdrawiam razem z Fugusią - moją problemową, ukochaną Foksią !!!

Posted

Jota napisał(a):
Witajcie,
Ja z tego "J" co to taki mały odzew :lol: muszę bronić honoru Literki - przelew już poszedł. Mam nadzieję, że choć trochę pomoże. Postaram się zaglądać tu częściej - przyznaję wątek przeczytałam pobieżnie z braku czasu, ale trzymam za Was kciuki i pozdrawiam razem z Fugusią - moją problemową, ukochaną Foksią !!!

Wcale się nie dziwię, że przeczytałaś wątek pobieżnie.
Jak mnie ktoś by prosił o pomoc na wątku który ma ponad 200 stron i jeszcze chciał,żebym przeczytała cały, to bym w kosmos tego numerata wysłała:evil_lol:. Jeżeli masz pytania to pytaj, chętnie odpowiemy.
I dziękujemy za pomoc.
A może jakieś rodzinne foto ze swoją Fugusią wkleisz?
Powiększymy trochę nasz kącik rodzinny, bo na wątku non stop te same "twarze";)

Posted

Jota napisał(a):
Witajcie,

BEZPROBLEMOWA FOKSIA??? Jeeeeeeeeny:-). Moim pierwszym w życiu psem - takim własnym całkowicie był Gaj - fokserier szorstkowłosy. Nie był bezproblemowy hmm:-).
Dzięki Jota.

Posted

Neigh napisał(a):

Co do ulotek. Ja mogę tylko tekstowo coś tam zrobić......co do koncepcji - jestem noga kosmiczna. Zaplanowanie w którym miejscu kartki ma być domek, w którym płotek a gdzie głowonóg......to jest szczyt moich możliwości

Wiesz co? Ja rozumiem, że ja jako babcia emerytka nie mam wyobraźni i koncepcji, ale że TY też?:evil_lol:
Może zróbmy tak. Wybierz sześć psów z Warszawy i wymyśl krótkie teksty ( tylko napisz je do przyszłego tygodnia).
Dziewczyny z Krakowa jako młodsze duchem i ciałem opracują koncepcję ulotek. A jak będzie wszystko gotowe to poproszę zamiast Twojego podpisu krzyżyk z akceptacją pomysłów. OK?;)

Posted

irenaka napisał(a):
Mam dwie sprawy do dziewczyn z Warszawy.
Pierwsza jest taka, że się "zakochałam" w DT Kaira:evil_lol:
Normalnie tzw. buty mi spadają, po wczorajszej korespondencji z dziewczyną.
Druga sprawa to ulotki. Wy sobie tam grzecznie siedzicie;), mnie Soema zaraz krzywdę zrobi:evil_lol: za brak koncepcji ulotki a Wy co?
Musimy moim zdaniem mieć dwa projekty. Jeden projekt dla psów z Krakowa i drugi dla psiaków z Warszawy.[FONT=Verdana]Kolportaż[/FONT] chyba przez Pocztę.
Na to też musimy uzbierać kasę.
Zbieranie pieniędzy na psy to numer jeden ale ulotki, to sprawa nr dwa.

Dom Kaira jest nieprawdopodobny. Codziennie dostajemy relację + zdjęcia + filmik. Wiedziałam, ze bardzo dobrze trafił......ale naprawdę chylę czoła przed zaangażowaniem, morzem czasu i pracy jego aktualnej opiekunki. Nooo i postępy widać. Ale ja nic nie mówię......czekam dnia, kiedy wkleje zdjęcia Kairka idącego grzecznie przy nóżce na spacer. A taki dzień będzie! Ja w to wierzę.

Co do ulotek. Ja mogę tylko tekstowo coś tam zrobić......co do koncepcji - jestem noga kosmiczna. Zaplanowanie w którym miejscu kartki ma być domek, w którym płotek a gdzie głowonóg......to jest szczyt moich możliwości

Posted

To prawda, domek Kaira jest modelowym DT:multi: Czas, który jego opiekunka mu poświęca przynosi efekty i Kairek nie może się nacieszyć, kiedy ją widzi. Pozwala się miziać, głaskać po całym grzbiecie, je z ręki, bawi się piłką, pluszakiem.... Za moment, mam nadzieję, pozwoli wyprowadzić się na daleki spacer i pobiega wreszcie na dużej przestrzeni.... Tak, Kairowi udało się trafić doskonale:multi:

A w kwestii ulotek:roll: Ja jestem taką nogą pastyczną, że mowy nie ma, żeby cokolwiek, co wymyślę, miało sens. Mogę tylko trzymac kciuki za pomysły innych, przepraszam....

Posted

ANIOŁ:loveu: CUDO:loveu:
I te niewinne oczęta;)

A w kwestii pomocy, to nie wiem jak możesz nam pomóc.
Może jakąś literkę Ci podrzucę?;)
Zarazisz innych wątkiem Krzyczek, jak my Ciebie:evil_lol:.
Co Ty na to?;)

Posted

Proszę o literkę :lol: Rzeczywiście taki apel skierowany personalnie - działa. Chodząc sobie po wątkach trudno zdecydować komu pomóc - morze psich nieszczęść powoduje,że ręce opadają .

Posted

"Z" będzie w sam raz :lol: Postaram się, proszę tylko o wyrozumiałość, bo do 15.00 to trochę "kradziony" czas :evil_lol: , a potem moi ludzie i zwierzę czekają na obiadek :cool3:, ale będę się starała !!

Posted

Jota napisał(a):
Proszę o literkę :lol: Rzeczywiście taki apel skierowany personalnie - działa. Chodząc sobie po wątkach trudno zdecydować komu pomóc - morze psich nieszczęść powoduje,że ręce opadają .

Dziękuję:multi:
Czy może być literka Z ? Ona taka samotna na końcu naszego abecadła;)
Prześlę Ci też tekst na pw z instrukcją.
Tylko bardzo Cię proszę abyś nie miała wyrzutów sumienia, że nie idzie Ci zbyt szybko. To strasznie pracochłonne zajęcie i jeszcze dogo muli.

Posted

irenaka napisał(a):
Kto jest [FONT=Verdana]zarejestrowany[/FONT] na molosach?
Kto może się tam wpisać i poprosić o mail do mnie ze zdjęciem tej suczki
Zrobione :).

Posted

Jota napisał(a):
"Z" będzie w sam raz :lol: Postaram się, proszę tylko o wyrozumiałość, bo do 15.00 to trochę "kradziony" czas :evil_lol: , a potem moi ludzie i zwierzę czekają na obiadek :cool3:, ale będę się starała !!

Jeszcze raz dziękuję:loveu:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...