mysza 1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Neigh napisał(a):Przepraszam, że mnie nie ma - nie olewam, mam kosmiczny problem z Tygrysem. Co się stało?
Romi Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dostępne jest kolejne 250 plakatów (50 szt. x 5 piesków) :eviltong: Chętnych zapraszam...:lol:
irenaka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Neigh napisał(a):Długo by opowiadać - ma podejrzenie uszkodzenia mózgu. Aguś! Przecież już się umawiałyśmy, że wyczerpała się lista nieszczęść na tym wątku:placz:.Za nami była ściana, teraz miało być tylko lepiej. Jak Ci mogę pomóc?:-(
irenaka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Romi napisał(a):Dostępne jest kolejne 250 plakatów (50 szt. x 5 piesków) :eviltong: Chętnych zapraszam...:lol: Już wiem co mi nie pasuje w tym drukowaniu, nie zgadza mi sie liczba psów. Powinien być jeszcze Nemuś Salibinki, masz plakat na 100%, bo rozwieszaliśmy razem. Jak możesz, to dodrukuj.
Ewa Marta Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Co myślicie o tym, żeby wrócić do wysyłania maili na kolejne literki? Zaczynam martwić się o pieniądze na kolejne opłaty hotelików i DT. Irenko kochana, Ty znałaś aktualny stan wykorzystanych literek, czy byłaby szansa na odnowienie akcji? Ja jestem mało sprawna w tej kwestii, ale może jakąś nieduż literke bym zrobiła... Bo rozumiem, że kopiuje się gotowy tekst i po kolei wysyla do wszystkich osób z listy?
Neigh Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 irenaka napisał(a):Aguś! Przecież już się umawiałyśmy, że wyczerpała się lista nieszczęść na tym wątku:placz:.Za nami była ściana, teraz miało być tylko lepiej. Jak Ci mogę pomóc?:-( Nie możesz....... obawiam się, że nikt nie może. Sytuacja jest dość patowa. Musimy sobie jakoś poradzić. Jak troszkę się uspokoi to dam znać, na razie jest nerwowo.
Romi Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='irenaka']Już wiem co mi nie pasuje w tym drukowaniu, nie zgadza mi sie liczba psów. Powinien być jeszcze Nemuś Salibinki, masz plakat na 100%, bo rozwieszaliśmy razem. Jak możesz, to dodrukuj. Rozwieszać, rozwieszaliśmy...ja myślałem że Nemuś juz w nowym domku. Ponadto zlecenie miałem na druk nowych plakatów krzyczkowskich zrobionych przez (o ile dobrze pamiętam) gusie0106 :multi: Jak odnajdę plakat to dodrukuje....
irenaka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ewa Marta napisał(a):Co myślicie o tym, żeby wrócić do wysyłania maili na kolejne literki? Zaczynam martwić się o pieniądze na kolejne opłaty hotelików i DT. Irenko kochana, Ty znałaś aktualny stan wykorzystanych literek, czy byłaby szansa na odnowienie akcji? Ja jestem mało sprawna w tej kwestii, ale może jakąś nieduż literke bym zrobiła... Bo rozumiem, że kopiuje się gotowy tekst i po kolei wysyla do wszystkich osób z listy? Ewuniu!:loveu: Oczywiście, że tak. Przez te wszystkie kłopoty, zupełnie nam się to przesunęło. Daj mi dzień, dwa odrobię zaległości w poczcie, bazarkach i zabieram się za literki. Poszukam na wątku, bo faktycznie dość dawno to było. Salibinka:loveu: wtedy ładny tekst napisała, też go znajdę. Postaram się na wątku wszystkie informacje zebrać.
irenaka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Romi']Rozwieszać, rozwieszaliśmy...ja myślałem że Nemuś juz w nowym domku. Ponadto zlecenie miałem na druk nowych plakatów krzyczkowskich zrobionych przez (o ile dobrze pamiętam) gusie0106 :multi: Jak odnajdę plakat to dodrukuje.... Szukaj Romeczku:loveu:a jak nie, to pisz do Salibinki:loveu:
Romi Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 irenaka napisał(a):Szukaj Romeczku:loveu:a jak nie, to pisz do Salibinki:loveu: Odnalezione i wydrukowane ;)
Ewa Marta Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 irenaka napisał(a):Ewuniu!:loveu: Oczywiście, że tak. Przez te wszystkie kłopoty, zupełnie nam się to przesunęło. Daj mi dzień, dwa odrobię zaległości w poczcie, bazarkach i zabieram się za literki. Poszukam na wątku, bo faktycznie dość dawno to było. Salibinka:loveu: wtedy ładny tekst napisała, też go znajdę. Postaram się na wątku wszystkie informacje zebrać. Irenko, postaram sie jutro odnaleźć te dwa posty, z listą literek i z tekstem Salibinki. Ty zajmij się swoimi waznymi sprawami. Myślałam, że masz to jakoś zapisane, a jak nie, odszukam i dam Ci znać gdzie są, żebyś mogła wyciągnąć na wierzch;)
mysza 1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ewa Marta napisał(a):Co myślicie o tym, żeby wrócić do wysyłania maili na kolejne literki? Zaczynam martwić się o pieniądze na kolejne opłaty hotelików i DT. Irenko kochana, Ty znałaś aktualny stan wykorzystanych literek, czy byłaby szansa na odnowienie akcji? Ja jestem mało sprawna w tej kwestii, ale może jakąś nieduż literke bym zrobiła... Bo rozumiem, że kopiuje się gotowy tekst i po kolei wysyla do wszystkich osób z listy? Dobry pomysł, ja też zaczynam się martwić. Niektóre osoby deklarowaly dalsze wpłaty, prosiły tylko o przypomnienie- na pewno lavinia (zapamiętałam:evil_lol:). Aga, bardzo mi przykro z powodu Tygrysia, mam nadzieję, ze diagnoza się nie potwierdzi.
Soema Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 agamika napisał(a):\ \(PS. mogę z plakatami pomóc, ale to moze Soema sie ze mną podzieli, mieszkamy raczej nie daleko siebie ;) ) Ewentualnie... odstąpię Ci kilka :cool1: kiedy i gdzie?:)
agamika Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 P>Irenko czy doszło moje pw odnośnie Figlowego tekstu ? :oops: \(PS. mogę z plakatami pomóc, ale to moze Soema sie ze mną podzieli, mieszkamy raczej nie daleko siebie ;) )
Neigh Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 andzia69 napisał(a):Neigh - czy moje skarbonki dotarły???:razz::oops: Oj tak:-) Bardzo, bardzo wielkie dzieki. Przepraszam, troszkę mi się dzieje i zupełnie momentami tracę głowę - jak nie ja. Ale pojawia się jakby światełko w tunelu...
Ewa Marta Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Neigh napisał(a):Przepraszam, troszkę mi się dzieje i zupełnie momentami tracę głowę - jak nie ja. Ale pojawia się jakby światełko w tunelu... O jak dobrze! Dużo zdrowia dla Tygrysa!!! Irenko! Wrzuciłam na PW tekst i literki;)
irenaka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 agamika napisał(a):P>Irenko czy doszło moje pw odnośnie Figlowego tekstu ? :oops: \(PS. mogę z plakatami pomóc, ale to moze Soema sie ze mną podzieli, mieszkamy raczej nie daleko siebie ;) ) Aga! Pw. doszło, ale mam zmianę tekstu do ogłoszeń. Nowy napisała Ania:loveu:. Zaraz przesyłam, tylko uzupełnię tekst o odpowiednie namiary. A z plakatami nie widzę problemu, bo Romek już teraz drukuje na bieżąco.Nie musisz podkradać Soemie:evil_lol:.
irenaka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Ewa Marta napisał(a): Irenko! Wrzuciłam na PW tekst i literki;) Mam, zaraz poprawiam i wrzucam na wątek.
irenaka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Powtarzamy akcję literkową. W skrócie polega Ona na tym, że wysyłamy pw. do osób z dogo, zapraszamy na wątek i prosimy o pomoc dla naszych psiaków. Mam nadzieję, że przyłączy się do nas troszeczkę wielbicieli naszych kochanych mordeczek:loveu:. Można pomóc w ten sposób, że wysyłacie pw następującej treści: Po długotrwałej akcji likwidowania makabrycznego pseudo schroniska w Krzyczkach, zostało kilkanaście psów w dramatycznej sytuacji. Jesteśmy bezradni!!! Proszę, wejdź i przeczytaj: ...................... ( tu wklejamy link do wątku) Dziękuję z całego serca ..............(imię) Nasze abecadło. A Salibinka B Soema C Gusia0106 D Soema E irenaka F irenaka G Gusia0106 H Salibinka I Gusia0106 J K Soema L Romi Ł M N O P R S T U W Y Z Jeżeli przy literce jest nick, to znaczy, że pw było już wysłane. Ja wprawdzie jestem przy literce E i F, ale przyznaję, że literki F nie zrobiłam i dlatego zacznę od tej zaległości. Kto chętny na literkę? Przymusowi ochotnicy;) zgłaszać się, goferki czekają:evil_lol:
Recommended Posts