Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
Długo by opowiadać - ma podejrzenie uszkodzenia mózgu.

Aguś! Przecież już się umawiałyśmy, że wyczerpała się lista nieszczęść na tym wątku:placz:.Za nami była ściana, teraz miało być tylko lepiej.
Jak Ci mogę pomóc?:-(

Posted

Romi napisał(a):
Dostępne jest kolejne 250 plakatów (50 szt. x 5 piesków) :eviltong:
Chętnych zapraszam...:lol:

Już wiem co mi nie pasuje w tym drukowaniu, nie zgadza mi sie liczba psów. Powinien być jeszcze Nemuś Salibinki, masz plakat na 100%, bo rozwieszaliśmy razem. Jak możesz, to dodrukuj.

Posted

Co myślicie o tym, żeby wrócić do wysyłania maili na kolejne literki? Zaczynam martwić się o pieniądze na kolejne opłaty hotelików i DT. Irenko kochana, Ty znałaś aktualny stan wykorzystanych literek, czy byłaby szansa na odnowienie akcji? Ja jestem mało sprawna w tej kwestii, ale może jakąś nieduż literke bym zrobiła... Bo rozumiem, że kopiuje się gotowy tekst i po kolei wysyla do wszystkich osób z listy?

Posted

irenaka napisał(a):
Aguś! Przecież już się umawiałyśmy, że wyczerpała się lista nieszczęść na tym wątku:placz:.Za nami była ściana, teraz miało być tylko lepiej.
Jak Ci mogę pomóc?:-(

Nie możesz....... obawiam się, że nikt nie może. Sytuacja jest dość patowa. Musimy sobie jakoś poradzić. Jak troszkę się uspokoi to dam znać, na razie jest nerwowo.

Posted

[quote name='irenaka']Już wiem co mi nie pasuje w tym drukowaniu, nie zgadza mi sie liczba psów. Powinien być jeszcze Nemuś Salibinki, masz plakat na 100%, bo rozwieszaliśmy razem. Jak możesz, to dodrukuj.

Rozwieszać, rozwieszaliśmy...ja myślałem że Nemuś juz w nowym domku.
Ponadto zlecenie miałem na druk nowych plakatów krzyczkowskich zrobionych przez (o ile dobrze pamiętam) gusie0106 :multi:

Jak odnajdę plakat to dodrukuje....

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Co myślicie o tym, żeby wrócić do wysyłania maili na kolejne literki? Zaczynam martwić się o pieniądze na kolejne opłaty hotelików i DT. Irenko kochana, Ty znałaś aktualny stan wykorzystanych literek, czy byłaby szansa na odnowienie akcji? Ja jestem mało sprawna w tej kwestii, ale może jakąś nieduż literke bym zrobiła... Bo rozumiem, że kopiuje się gotowy tekst i po kolei wysyla do wszystkich osób z listy?

Ewuniu!:loveu:
Oczywiście, że tak. Przez te wszystkie kłopoty, zupełnie nam się to przesunęło. Daj mi dzień, dwa odrobię zaległości w poczcie, bazarkach i zabieram się za literki. Poszukam na wątku, bo faktycznie dość dawno to było. Salibinka:loveu: wtedy ładny tekst napisała, też go znajdę.
Postaram się na wątku wszystkie informacje zebrać.

Posted

[quote name='Romi']Rozwieszać, rozwieszaliśmy...ja myślałem że Nemuś juz w nowym domku.
Ponadto zlecenie miałem na druk nowych plakatów krzyczkowskich zrobionych przez (o ile dobrze pamiętam) gusie0106 :multi:

Jak odnajdę plakat to dodrukuje....

Szukaj Romeczku:loveu:a jak nie, to pisz do Salibinki:loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Ewuniu!:loveu:
Oczywiście, że tak. Przez te wszystkie kłopoty, zupełnie nam się to przesunęło. Daj mi dzień, dwa odrobię zaległości w poczcie, bazarkach i zabieram się za literki. Poszukam na wątku, bo faktycznie dość dawno to było. Salibinka:loveu: wtedy ładny tekst napisała, też go znajdę.
Postaram się na wątku wszystkie informacje zebrać.

Irenko, postaram sie jutro odnaleźć te dwa posty, z listą literek i z tekstem Salibinki. Ty zajmij się swoimi waznymi sprawami. Myślałam, że masz to jakoś zapisane, a jak nie, odszukam i dam Ci znać gdzie są, żebyś mogła wyciągnąć na wierzch;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):

Dobry pomysł, ja też zaczynam się martwić.
Niektóre osoby deklarowaly dalsze wpłaty, prosiły tylko o przypomnienie- na pewno lavinia (zapamiętałam:evil_lol:).

Aga, bardzo mi przykro z powodu Tygrysia, mam nadzieję, ze diagnoza się nie potwierdzi.

Posted

agamika napisał(a):
\
\(PS. mogę z plakatami pomóc, ale to moze Soema sie ze mną podzieli, mieszkamy raczej nie daleko siebie ;) )

Ewentualnie... odstąpię Ci kilka :cool1: kiedy i gdzie?:)

Posted

P>Irenko czy doszło moje pw odnośnie Figlowego tekstu ? :oops:

\(PS. mogę z plakatami pomóc, ale to moze Soema sie ze mną podzieli, mieszkamy raczej nie daleko siebie ;) )

Posted

andzia69 napisał(a):
Neigh - czy moje skarbonki dotarły???:razz::oops:

Oj tak:-) Bardzo, bardzo wielkie dzieki. Przepraszam, troszkę mi się dzieje i zupełnie momentami tracę głowę - jak nie ja. Ale pojawia się jakby światełko w tunelu...

Posted

Neigh napisał(a):
Przepraszam, troszkę mi się dzieje i zupełnie momentami tracę głowę - jak nie ja. Ale pojawia się jakby światełko w tunelu...

O jak dobrze! Dużo zdrowia dla Tygrysa!!!

Irenko! Wrzuciłam na PW tekst i literki;)

Posted

agamika napisał(a):
P>Irenko czy doszło moje pw odnośnie Figlowego tekstu ? :oops:

Aga! Pw. doszło, ale mam zmianę tekstu do ogłoszeń. Nowy napisała Ania:loveu:. Zaraz przesyłam, tylko uzupełnię tekst o odpowiednie namiary.
A z plakatami nie widzę problemu, bo Romek już teraz drukuje na bieżąco.Nie musisz podkradać Soemie:evil_lol:.

Posted

Powtarzamy akcję literkową. W skrócie polega Ona na tym, że wysyłamy pw. do osób z dogo, zapraszamy na wątek i prosimy o pomoc dla naszych psiaków. Mam nadzieję, że przyłączy się do nas troszeczkę wielbicieli naszych kochanych mordeczek:loveu:.
Można pomóc w ten sposób, że wysyłacie pw następującej treści:

Po długotrwałej akcji likwidowania makabrycznego pseudo schroniska w Krzyczkach, zostało kilkanaście psów
w dramatycznej sytuacji. Jesteśmy bezradni!!!
Proszę, wejdź i przeczytaj:
...................... ( tu wklejamy link do wątku)

Dziękuję z całego serca
..............(imię)

Nasze abecadło.
A Salibinka
B Soema
C Gusia0106
D Soema
E irenaka
F irenaka
G Gusia0106
H Salibinka
I Gusia0106
J
K Soema
L Romi
Ł
M
N
O
P
R
S
T
U
W
Y
Z

Jeżeli przy literce jest nick, to znaczy, że pw było już wysłane.
Ja wprawdzie jestem przy literce E i F, ale przyznaję, że literki F nie zrobiłam i dlatego zacznę od tej zaległości.
Kto chętny na literkę?
Przymusowi ochotnicy;) zgłaszać się, goferki czekają:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...