irenaka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Asik81 napisał(a):Ja zagladam ;) Rozwiesilam juz kilka plakacikow, a bedzie ich wiecej! Dzwonil ktos w sprawie adopcji? Niestety nikt. Ale mam nadzieję, że będziesz mieć szczęśliwą rękę. Bardzo Ci dziękuję Asik:loveu: A może od Romka weźmiesz plakaty? Powinien coś w tym tygodniu druknąć.
Romi Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='irenaka']Niestety nikt. Ale mam nadzieję, że będziesz mieć szczęśliwą rękę. Bardzo Ci dziękuję Asik:loveu: A może od Romka weźmiesz plakaty? Powinien coś w tym tygodniu druknąć. Wujek Romi podrukował juz po 30 plakatów każdego psa, co nam daje 150 plakatów do rozwieszenia. Jak by trzeba było jeszcze to w tym tygodniu mogę dodrukować. Plakaty są oczywiście piękne i kolorowe. Chętnych zapraszam...
Soema Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Właśnie miałam pytać gdzie mogę tanio i ładnie wydrukować plakaty :) gdzie mogę po nie przyjść?:oops: Pod koniec tygodnia będę miała więcej czasu i chętnie pochodzę po mieście. w grę wchodzą tylko lecznice i sklepy zoo? Czy np. klatka schodowa i słupy, sklepy spożywcze też?
mysza 1 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ja rozwieszałam plakaty i nikt nawet nie dzwoni :shake:
irenaka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Soema napisał(a):Właśnie miałam pytać gdzie mogę tanio i ładnie wydrukować plakaty :) gdzie mogę po nie przyjść?:oops: Pod koniec tygodnia będę miała więcej czasu i chętnie pochodzę po mieście. w grę wchodzą tylko lecznice i sklepy zoo? Czy np. klatka schodowa i słupy, sklepy spożywcze też? Może być wszędzie ( choć podobno to niedozwolone):evil_lol: To ja dostanę po głowie, ale jestem przygotowana na "dyskusję";) Bardzo dziękuję.
basiapron Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 będzie 15 zł z jednego bazarku, czekam aż ruszy coś drugi żeby przelac wam kumulację
irenaka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Soema napisał(a):Irenko, a skąd i kiedy mam je wziąć?:razz: Podaj mi swój adres. Przekażę Romkowi. Może jesteście sąsiadami?;) A jeżeli nie, to poproszę aby szybko pocztą wysłał; mogę też podać telefon do Romka. Jak wolisz?
irenaka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 basiapron napisał(a):będzie 15 zł z jednego bazarku, czekam aż ruszy coś drugi żeby przelac wam kumulację Basiu! :loveu:Pięknie dziękuję za bazarki. A nie można czasem liczyć na takie kumulacje jak w Totku?;)
Romi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Soema napisał(a):Irenko, a skąd i kiedy mam je wziąć?:razz: Soema, kontaktowac się możesz ze mną na kilka sposobów. Jest e-mail, PW, Gadu-gadu, Skype. Wszystkie dane do kontaktu są w moim profilu. Nie musimy do tego angażować naszej kochanej i niezastąpionej Irenki. Ale Irence nasłodziłem....goferek mi sie należy :evil_lol: :diabloti:
irenaka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Romi napisał(a):Soema, kontaktowac się możesz ze mną na kilka sposobów. Jest e-mail, PW, Gadu-gadu, Skype. Wszystkie dane do kontaktu są w moim profilu. Nie musimy do tego angażować naszej kochanej i niezastąpionej Irenki. Ale Irence nasłodziłem....goferek mi sie należy :evil_lol: :diabloti: Ty śpiochu.:mad:;) Zaraz Ci mail wysyłam. Słabo słodzisz:evil_lol:. Zwłaszcza, że teraz Twoja kolej na stawianie goferów. Może gdybyś tak codziennie słodził, to bym zmiękła:evil_lol: A tak to pupa zbita, stawiać musisz:mad:.
Asik81 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Plakaciki drukuje w pracy w wersji czarno-bialej, wygladaja tez dobrze, chociaz pewnie kolorowe lepiej. Podkreslam tytul kolorowym pisakiem ;) Rozwieszam glownie na slupach na razie.
Soema Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Romi napisał(a):Soema, kontaktowac się możesz ze mną na kilka sposobów. Jest e-mail, PW, Gadu-gadu, Skype. :evil_lol: :diabloti: Albo telefon do Irenki :oops::roll: to ja teraz już osobiście będę nękać:razz:
Romi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asik81 napisał(a):Plakaciki drukuje w pracy w wersji czarno-bialej, wygladaja tez dobrze, chociaz pewnie kolorowe lepiej. Podkreslam tytul kolorowym pisakiem ;) Rozwieszam glownie na slupach na razie. Oooo Asik81, jaka Ty jesteś pomysłowa :lol: Jak to mówią "...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" :eviltong:
Romi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Soema napisał(a):Albo telefon do Irenki :oops::roll: to ja teraz już osobiście będę nękać:razz: Tak bardzo to nie nękałaś :eviltong: Melduję (w szczególności Irence) iż plakaciki już u Soemy :multi:
Soema Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Romi napisał(a):Tak bardzo to nie nękałaś :eviltong: Melduję (w szczególności Irence) iż plakaciki już u Soemy :multi: Bo zdążyłeś w porę uciec :eviltong: potwierdzam odbiór 150 sztuk ;) poproszę o pomoc znajomych, żeby w swoich okolicach też kilka powiesili.
Romi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Soema napisał(a):Bo zdążyłeś w porę uciec :eviltong: potwierdzam odbiór 150 sztuk ;) poproszę o pomoc znajomych, żeby w swoich okolicach też kilka powiesili. No fakt :lol: Akcja przekazywania plakatów była wręcz ekspresowa.
Soema Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ja nie mam pojęcia o co chodzi :niewiem: ale elegancko w telefonie wpisane 'pan Romek' żeby nie było :eviltong:
irenaka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Romi napisał(a):No fakt :lol: Akcja przekazywania plakatów była wręcz ekspresowa. Coś to jest podejrzanie szybka akcja;) Zastanawiam się, czy czasem to nie urok osobisty Soemy:loveu: zadziałał i tak szybko plakaty przekazane?:evil_lol: Soema uważaj i Twój TZ niech też uważa:evil_lol: Romku:loveu: bardzo dziękuję i polecam się pamięci z drukowaniem. Może Asik81:loveu: potrzebuje plakaty?
Asik81 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dziekuje Pani Irenko :-) Na razie mam gdzie drukowac, ale jesli bede w potrzebie to zglosze sie do Romka ;) Soema-a na jakich osiedlach rozwieszasz plakaty? A przy okazji chcialabym prosic Was o podpisanie petycji. Zajmie Wam to chwilke. Dziekuje bardzo! A oto linki: 8hours | Stop long animal transports Stop Egypt Pig Cull - World Society for the Protection of Animals
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Bryza u mnie cały czas na allegro Pomóż wymazać obraz śmierci i cierpienia.Bryza (641009598) - Aukcje internetowe Allegro Do końca tygodnia postaram się wystawić bazarek krzyczkowy;)
Soema Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Asik81 na pewno na Azorach, bo tu mieszkam, no i o Krowodrzą zahaczę. Chcę dać kilka znajomym na Ruczaj, jak się uda to i w okolicach Rynku. I jak tak myślę, to i koło Piastowskiej też i tu i tam... Na Salwatorze jest sklep zoo i tam któregoś zaniosę, bo na 5 nie mają miejsca :roll: W sumie im więcej ich tym lepiej, a jak zobaczę, że gdzieś już wiszą, to po prostu ominę :) Na razie tylko myślę o sklepach i lecznicach, no i klatkach, póki się pogoda nie poprawi..
Neigh Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Przepraszam, że mnie nie ma - nie olewam, mam kosmiczny problem z Tygrysem.
Neigh Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mysza 1 napisał(a):Co się stało? Długo by opowiadać - ma podejrzenie uszkodzenia mózgu.
Recommended Posts