Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ja odbierałam Kaira, ale nic nie rozliczałam.
Ustalę z Neris co trzeba i załatwię sprawę.

Gusia:loveu: dziękuję.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiorku:loveu: dziękuję pięknie za allergo.
Dziewczyny bardzo proszę o wysłanie tekstów w sprawie psiaków z Warszawy. Na pierwszej stronie są dwa przepiękne teksty Salibinki:loveu: i Marsysi55:loveu: do wykorzystania. Dodajcie do tego opisy psiaków i wyślijcie do Asiorka. Ona ma dobrą rękę do ogłoszeń allegro.

Posted

irenaka napisał(a):
Asiorku:loveu: dziękuję pięknie za allergo.
Dziewczyny bardzo proszę o wysłanie tekstów w sprawie psiaków z Warszawy. Na pierwszej stronie są dwa przepiękne teksty Salibinki:loveu: i Marsysi55:loveu: do wykorzystania. Dodajcie do tego opisy psiaków i wyślijcie do Asiorka. Ona ma dobrą rękę do ogłoszeń allegro.

Neigh, tak sobie pomyślałam, że to robota dla Ciebie :evil_lol:
Co Ty na to?

W zasadzie z warszawskich ogłaszać można Radara, Bryzę i Przylepę.

Lisia, Pręgusia, Burka i Kair to jeszcze nie.....

Posted

W domu: tylko 2 psy ,trzeci odszedł mając 20 lat.
W porywach 15 kotów - koci tymczas - wszystkie chore, uszkodzone, maluszki
trafiają do mnie.Mają wybieg na podwórku.

W Buczku : różnie ,było już 86 psów.
Do "obrządku": 3 pracowników z robót publicznych, sprzątają i gotują.
Co 2 tygodnie 5 więżniów do prac porządkowych.
20 wolontariuszy do wyprowadzania psów na spacery i resocjalizacji.
3 weterynarzy - opieka wet.24 na dobę.

Posted

Irenko, co z Dianką?
Mam dzisiaj dokończyć regulamin schroniska,a siedzę na Dogo:diabloti:
odrabiam zaległości,moje wszystkie szczeniaczki z lasu mają już domki, dziękuję Wam za pomoc.:loveu:

Już tylko 2 tygodnie do odbioru budowlanego schroniska.
Nawet trawa z rolki już rośnie na wybiegach:diabloti:

Posted

mariamc napisał(a):
Irenko, co z Dianką?
Mam dzisiaj dokończyć regulamin schroniska,a siedzę na Dogo:diabloti:
odrabiam zaległości,moje wszystkie szczeniaczki z lasu mają już domki, dziękuję Wam za pomoc.:loveu:

Już tylko 2 tygodnie do odbioru budowlanego schroniska.
Nawet trawa z rolki już rośnie na wybiegach:diabloti:

Danusiu, organizacyjnie to Ty jesteś mistrz świata i okolic...

Posted

Dzięki Gusiu:oops:
Lata walki i odnowiona choroba wrzodowa.

Jak pokazałam w UM wannę do kąpieli psiaków,to "chłopcy" powiedzieli,że też chcą się w niej kąpać:lol:

Wiem ,że się chwalę ale to z radości, co raz bliżej końca i jużtylko przeprowadzka:multi:

Posted

mariamc napisał(a):
Jak pokazałam w UM wannę do kąpieli psiaków,to "chłopcy" powiedzieli,że też chcą się w niej kąpać:lol:

Wiem ,że się chwalę ale to z radości, co raz bliżej końca i jużtylko przeprowadzka:multi:

Ale masz czym Danusiu i to takie pozytywne, kiedy czyta się, w jakich warunkach będą u Ciebie przebywały psiaki:multi:

Posted

Tutaj się mogę chwalić,w mieście, połowa mieszkańców chętnie by mnie zlinczowala:diabloti:
była kontrola wet. z UE,z Niemiec.Też szczena opadła:diabloti:

Posted

mariamc napisał(a):
Dzięki Gusiu:oops:
Lata walki i odnowiona choroba wrzodowa.

A chwal się, bo masz czym. Niektóre panienki do śmiechu mnie doprowadzają, jak g.. robią i same pod niebiosa się wychwalają.
Ty jesteś naszą chlubą i tak trzymaj.
Chłopakom umyj plecy w tej wannie, na trawniczku połóż, niech odpoczną a Ty razem z nimi.
I życzę Ci Danusiu tylko samych dobrych dni po skończeniu tej ogromnej pracy. Wszystko na Twojej głowie było a jednak sobie poradziłaś.
Zapomniałam Wam jeszcze napisać, że dzisiaj Figielek jedzie do programu Kundel. Romka nie ma ( jest w pracy), ale Iwonka pomogła mi załatwić transport a Karolinka czyli KarusiaP bedzie Figielka prezentować.
Bardzo dziewczynom dziękuje za pomoc w tym okropnym dla mnie czasie i przede wszystkim Pani Magdzie na miejsce i zgodę na pokazanie Figielka.
Zaciskajcie kciuki mocno. Może znajdzie sie tym razem jakiś raj dla Figielka.
Co do Dianki, to w tej chwili jest dobrze. Jest na sterydach. Pilnuję, obserwuję i dogadzam z jedzonkiem. Jemy często a mało. Wróciły czasy kiedy jak dawniej chorowała i wszystko Jej było wolno. Zero dyscypliny, totalne rozwydrzenie. Sika bardzo dużo, chodziłam już drugą noc co trzy godziny. To efekt leków i sterydów. Nadal mi trudno się pogodzić z diagnozą, nadal szukam w sobie spokoju aby Jej było dobrze, żeby nie widziała moich łez.

Posted

Dzięki Irenko, za podtrzymywanie mnie na duchu w chwilach zwątpienia.
Już nie płaczę:diabloti:
Rozpuszczaj Diankę, robię to samo z moją Zuzią, wszystko jej wolno;)

Posted

A ja tak nieśmiało przypominam co poniektórym, zem góralka z pochodzenia i o pomysłach, umowach, datach i takich tam pamiętam:-)

Irena - wiesz, ze wszystkie bardzo trzymamy kciuki za spokoj....

A mariamc - nooo wiesz....cały czas oczekuję ustalenia kiedy tę wstęgę przecinamy;-)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Neigh, tak sobie pomyślałam, że to robota dla Ciebie :evil_lol:
Co Ty na to?

W zasadzie z warszawskich ogłaszać można Radara, Bryzę i Przylepę.

Lisia, Pręgusia, Burka i Kair to jeszcze nie.....

Przylepy nie zrobię..........bo co ja o niej wiem.....mogę napisać to co pamiętam z dnia, kiedy ją zabrałyśmy z Krzyczek, jak nas wylizywać chciała i w aucie i potem.......Jak się cieszyła, jak zobaczyła, ze wysiada w dt......ech. Jak sie przytulała, przylepiała i lizała. I tyle o niej wiem.....

A ja bym tak nieśmiało z Lisią spróbowała........naturalnie z opisem, jak gdzie kiedy i w ogóle. Patrycja mówi, ze ona by mogła iść do domu. Fakt wyjątkowego.....ale kurna ja mojego Osobistego Anioła poznałam przez allegro.

Posted

No i gra.
To rób póki co bez Przylepy. Jak się dowiemy więcej to napiszemy. Lisię w takim razie szykujemy do adopcji. Jak pójdzie na jej miejsce będzie można w końcu wsadzić Burkę....

Neris rozliczyła się sama. Nic nie musiałam robić.
Tak w ogóle to przelew z Fundacji doszedł do niej wczoraj.
A ona dziś na konto Fundacji odesłała 120 zł.
I git. Sprawa zamknięta.

Jak możesz Neigh to załatw te dane do umowy na DT i nr konta, oki?
Bo ja w zasadzie tej Pani nie znam ;)

Sprawa numer dwa. Stanowczo domagam się zmiany w opisie Radara :diabloti:
To, że nie dogaduje się z innymi psami to bujda na resorach :cool3:
On się ze wszystkimi dogaduje. Z sukami, z psami, nawet dominującymi.

Posted

Czyli spacer się udał........a mnie tam nie było. Nie ma sprawiedliwości na świecie.

No mówiono mi, ze warkoli na samce. Zakładałam, że mu za to dupala wygryziono.

Dane załatwię. Aczkolwiek ten tymczas nie chce kasy z góry, tylko z dołu. Na moje "my płacimy zawsze z góry" otrzymałam odpowiedz: "a ja biorę z dołu".

ps. Trzeba sie koniecznie dowiedzieć, co myśli o kotach! I fotki z dziećmi, fotki z dziećmi!!!

Posted

To teraz ja się pochwalę:
Pierwszy był Bąbel, ten z podpisu, potem Tosia, malutka sunia ze schronu w Olkuszu, potem pierwszy DT, Czupurka ze schronu w Lublinie, została bo miała taką agresje lękową że krew lała sie gesto,potem, Emi, Mucha, Czarny, Wiedźma, Malutka, dwie zagłodzone sunie z Krzyczek (zostały) i Burcia na DT.
Czyli 10. Może duzo ale każdy z nich jest dla mnie wazny.
Były tez koty ale okazało sie że mam astmę i koty ma teraz cała moja rodzina.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Stanowczo domagam się zmiany w opisie Radara :diabloti:
To, że nie dogaduje się z innymi psami to bujda na resorach :cool3:
On się ze wszystkimi dogaduje. Z sukami, z psami, nawet dominującymi.

On sie nie tylko dogaduje z sukami, i dominującymi psami, ale ze wszystkimi, ze mną też:lol:
A w ogóle, to zdradzę Wam w sekrecie, że na spacerze rozmawiając z jedną z właścicielek dużej suni, powiedziałyśmy, że Radar szuka domu i w skrócie opisałyśmy jego losy. Pani się zafrasowała i wyraziła nadzieję że może domek się znajdzie, a Gusia natychmiast rzuciła "ale nie musi byc tak na natychmiast, ma byc tylko najlepszy":multi: I to mi się podoba i znowu mam ochotę wyściskac Gusię za jej podejście do Radarka:loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Opowiedz Paros, co u Lotnika ;) Tak więcej w sensie - jaki ma domek i w ogóle. A to Mat jest teraz gdzie? A co u Zeusa?

O Lotniku pisałam wcześniej, kiedy po kastracji pojechał do nowego domu. Teraz otrzymałam informację, że jest świetnym, kontaktowym psiakiem a pan był przygotowany na ewentualne problemy. Dowiem się więcej.

Zeus jest tam gdzie był, a tylko Mat został zabrany i ma teraz kojec do dyspozycji. Mat w pierwszej chwili był przerażony, ale szybko zadomowił się. Bardzo ładnie idzie przy nodze, jest grzeczny i kontaktowy. Mat jest towarzyski, jest radosnym i wesołym super psiakiem. Mat szuka domu. W weekend będzie miał sesję zdjęciową, więc będą aktualne fotki do ogłoszeń. :lol:

Posted

[FONT=Verdana]Wklejam link do programu Kundel Bury i Kocury.[/FONT]
[FONT=Verdana]Nasz Figielek :loveu:zaprezentował się dzięki Karolince :loveu:cudownie.[/FONT]
[FONT=Verdana]Telefon po programie był tylko jeden z propozycją kojca.[/FONT]
[FONT=Verdana]Figiel chyba by złodzieja zalizał na śmierć z radości, że jakiś ludź się pojawia do głaskania:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[url=http://ww6.tvp.pl/7400,20090514906297.strona]TVP KRAK

Posted

Poszukuję diety Hills n/d.
Za puszkę krzyczą 20,00. Nie ma ktoś informacji, gdzie kupić taniej?
Potrzebuję stałe dostawy po 20szt.

Posted

irenaka napisał(a):
Poszukuję diety Hills n/d.
Za puszkę krzyczą 20,00. Nie ma ktoś informacji, gdzie kupić taniej?
Potrzebuję stałe dostawy po 20szt.

Irenko, w sklepach internetowych niektórych mają- Krakvet powinien mieć, zresztą zaraz popatrzę, bo mi się pracować nie chce i dam znać.

Kurczę, o ile inne puszki po 11,00 czy 12,00 to ta po 19,00:shake: w Krakvecie.

Słuchajcie- nie macie po akcji krzyczkowej dojść w mediach? Chodzi o sprawę likwidacji schroniska w Piotrkowie, obiecanki, że będzie wybudowane nowe a teraz nic z tego a kasa na to przeznaczona zniknęła.

http://www.dogomania.pl/forum/f1153/prezydent-piotrkowa-tryb-klamca-budowa-schroniska-nie-rusza-112680/index43.html

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...