Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eee labkowaty to on tylko na zdjęciach ;)

on bardziej lisowaty :loveu:

tez się zastanawiam czy go ktos ogłasza
moze teraz z nowymi zdjęciami ktos się nim zainteresuje :razz:

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miał allegro, które ja mu robiłam

Miał mieć wyróżnione.

Miał też taaaaaaaką długachną listę ogłoszeń robionych przez Beatkę i Gusię. Możliwe ze sie podeaktualizowały

Oprócz tego był w Superekspressie i Metrze i diabli wiedzą gdzie jeszcze

No i co i wielka Dupa.......ciekawe co na to modzi.......

Posted

Asior napisał(a):
a ja myslałam,że ten As to od ASSHOLE, czyli dupek po angielsku :evil_lol:

Bardzo dobrze myślałaś Kochana - ale warto mieć inną teorię w zanadrzu.

On będzie As tak oficjalnie od Ali, a wtajemniczeni to wiecie....dlaczego:diabloti:

Posted

Witajcie! Chcialabym rozwiesic plakaty w Krakowie, ale mysle ze ich tresc nie przedstawia aktualnej sytuacji (wyglada tak jakby psy dopiero przyjechaly z Krzyczek). Po drugie, ich tresc nie jest zrozumiala dla ludzi ktorzy nie czutaja tego forum, gdyz prezentuje wyrwane z kontekstu komentarze. Tresc nie brzmi zachecajaco. Moznaby je uaktualnic.

Posted

ooo jaki dobry pomysł, ja jeszcze mam coś na bazarki ale coś nie idą ostatnio:/ jak będę miała wene twórczo-zachęcającą klientów to spróbuje coś wyprodukowac bazarkowego

Posted

Asik81 napisał(a):
Witajcie! Chcialabym rozwiesic plakaty w Krakowie, ale mysle ze ich tresc nie przedstawia aktualnej sytuacji (wyglada tak jakby psy dopiero przyjechaly z Krzyczek). Po drugie, ich tresc nie jest zrozumiala dla ludzi ktorzy nie czutaja tego forum, gdyz prezentuje wyrwane z kontekstu komentarze. Tresc nie brzmi zachecajaco. Moznaby je uaktualnic.

W sumie to racja, myslałam też o zmianie zdjęć na nowsze. Niestety nie umiem tego zrobić:shake:

Posted

Asik81 napisał(a):

Bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu:.
Co do plakatów, to mamy dwie wersje. Jedna zrobiona przez Paros w poście nr 7 oraz druga wersja zrobiona przez Gibon 301 czyli Madzię dla psów z Krzyczek które są w Niepołomicach:
Post 1371, 1374, 1375, 1377, 1593.
Może poproszę Myszkę1:loveu: o wklejenie ich też do postu nr7?
Będzie wszystko na pierwszej stroni, w jednym poście.

Posted

basiapron napisał(a):
ooo jaki dobry pomysł, ja jeszcze mam coś na bazarki ale coś nie idą ostatnio:/ jak będę miała wene twórczo-zachęcającą klientów to spróbuje coś wyprodukowac bazarkowego

Basiu:loveu: To czekamy spokojnie na wenę;)
Dziękuję za pamięć.

Posted

salibinka napisał(a):
Miałam wczoraj ogromną przyjemność poznać i wytulić Figielka przy okazji wizyty u Felci (bo są razem i razem buszują po ogrodzi:lol:)

To cudny, rozkochany w życiu, pies. Jest niesamowity...

Zgadza się Aniu:loveu:. Figlowi służy towarzystwo Felci i odwrotnie.
Mam nadzieję, że szybko dziewczynka znajdzie dom; pewnie wystarczy jedno dobre zdjęcie jak biega z uszkami nietoperza:evil_lol: i uśmiechem na pyszczku.
Jest super:loveu:.

Posted

Miałam wczoraj ogromną przyjemność poznać i wytulić Figielka przy okazji wizyty u Felci (bo są razem i razem buszują po ogrodzi:lol:)

To cudny, rozkochany w życiu, pies. Jest niesamowity...

Posted

ciotka a mozesz jeszcze wkleić nowe fotki Assa/Hektora na pierwszą? :cool3:
tam ma takie opadniete uszka i ogolnie wyglada na staruszka zmeczonego zyciem

Posted

Neigh napisał(a):
As to ma assolutnie nie więcej niz 5 lat.

Dupek znaczy - bo może nie wszyscy nadążają za zmianą imion.
I ten..może by jeszcze zmienić dane do kontaktu?

Posted

rufusowa napisał(a):
ciotka a mozesz jeszcze wkleić nowe fotki Assa/Hektora na pierwszą? :cool3:
tam ma takie opadniete uszka i ogolnie wyglada na staruszka zmeczonego zyciem

Irenka musi, bo to w Jej poście są zdjęcia Assa;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dupek znaczy - bo może nie wszyscy nadążają za zmianą imion.
I ten..może by jeszcze zmienić dane do kontaktu?

Zdecydowanie popieram powyższe zdanie.

Posted

Mysza1 mam do Ciebie ogromną prośbę - czy mogłabys na pierwszej stronie dołożyc plakat Aresa i podmienić Sońkę-obydwu rozjaśniłam zdjęcia bo strasznie ciemne wychodziły na wydruku!

Posted

Ewa Marta napisał(a):
A co u innych krzyczkowych? Narazie wszyscy skupiliśmy się na Patosie na jego wątku, ale i te bidy tutaj potrzebują podniesienia do góry.

Ewuniu:loveu: Pamiętam o naszej piątce. Nie zapomniałam zwłaszcza o Figielku:loveu:. Na szczęście nie dostarcza mi powodów do stresu. Jest z nową dziewczyną w kojcu, która skuteczniej niż Sonia rozruszała naszego chłopaka. Dzisiaj niestety nie jadę do Niepołomic. Muszę odrobić zaległości służbowe i domowe, bo inaczej pewnie będzie czekać na mnie pozew rozwodowy:shake:.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Irenka musi, bo to w Jej poście są zdjęcia Assa;)

Zrobię to dzisiaj, tylko muszę się pozbyć z domu męża.
Chwilę to potrwa;)

Posted

irenaka napisał(a):
Ewuniu:loveu: Pamiętam o naszej piątce. Nie zapomniałam zwłaszcza o Figielku:loveu:. Na szczęście nie dostarcza mi powodów do stresu. Jest z nową dziewczyną w kojcu, która skuteczniej niż Sonia rozruszała naszego chłopaka. Dzisiaj niestety nie jadę do Niepołomic. Muszę odrobić zaległości służbowe i domowe, bo inaczej pewnie będzie czekać na mnie pozew rozwodowy:shake:.

Irenko, że TY pamiętasz, nie mam cienia wątpliwości. Martwię się tylko, żeby znowu psiaki nie zostały zapomniane przez innych. na szczęście widzę, że inni tez działają:loveu:

Poinwestuj dzisiaj w męża i dom, żeby Cię potem puszczał do Niepołomic;)
Jak to wspaniale, że Figielek w dobrej kondycji!!!

Posted

Wstawiłam zdjęcia Dupka. Właściwie, nie wiem czy Dupka;).Może Asa? Czy mogę prosić o jakieś decyzje ostateczne? Niech się chłopak przyzwyczaja już do jednego imienia.

Mam jeszcze prośbę o banerek. Czy ktoś może zrobić z linkiem do tego wątku?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...