rufusowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 eee labkowaty to on tylko na zdjęciach ;) on bardziej lisowaty :loveu: tez się zastanawiam czy go ktos ogłasza moze teraz z nowymi zdjęciami ktos się nim zainteresuje :razz:
Kamila_s Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 wlasnie wlasnie;) czy ten labkowaty lisek jest gdzies ogloszony?? ma allegro itd??? jakie namiary podawac na niego do ogloszen??;);)
Neigh Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Miał allegro, które ja mu robiłam Miał mieć wyróżnione. Miał też taaaaaaaką długachną listę ogłoszeń robionych przez Beatkę i Gusię. Możliwe ze sie podeaktualizowały Oprócz tego był w Superekspressie i Metrze i diabli wiedzą gdzie jeszcze No i co i wielka Dupa.......ciekawe co na to modzi.......
Neigh Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Asior napisał(a):a ja myslałam,że ten As to od ASSHOLE, czyli dupek po angielsku :evil_lol: Bardzo dobrze myślałaś Kochana - ale warto mieć inną teorię w zanadrzu. On będzie As tak oficjalnie od Ali, a wtajemniczeni to wiecie....dlaczego:diabloti:
Asik81 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Witajcie! Chcialabym rozwiesic plakaty w Krakowie, ale mysle ze ich tresc nie przedstawia aktualnej sytuacji (wyglada tak jakby psy dopiero przyjechaly z Krzyczek). Po drugie, ich tresc nie jest zrozumiala dla ludzi ktorzy nie czutaja tego forum, gdyz prezentuje wyrwane z kontekstu komentarze. Tresc nie brzmi zachecajaco. Moznaby je uaktualnic.
basiapron Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ooo jaki dobry pomysł, ja jeszcze mam coś na bazarki ale coś nie idą ostatnio:/ jak będę miała wene twórczo-zachęcającą klientów to spróbuje coś wyprodukowac bazarkowego
mysza 1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asik81 napisał(a):Witajcie! Chcialabym rozwiesic plakaty w Krakowie, ale mysle ze ich tresc nie przedstawia aktualnej sytuacji (wyglada tak jakby psy dopiero przyjechaly z Krzyczek). Po drugie, ich tresc nie jest zrozumiala dla ludzi ktorzy nie czutaja tego forum, gdyz prezentuje wyrwane z kontekstu komentarze. Tresc nie brzmi zachecajaco. Moznaby je uaktualnic. W sumie to racja, myslałam też o zmianie zdjęć na nowsze. Niestety nie umiem tego zrobić:shake:
irenaka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Asik81 napisał(a):Witajcie! Chcialabym rozwiesic plakaty w Krakowie, ale mysle ze ich tresc nie przedstawia aktualnej sytuacji (wyglada tak jakby psy dopiero przyjechaly z Krzyczek). Po drugie, ich tresc nie jest zrozumiala dla ludzi ktorzy nie czutaja tego forum, gdyz prezentuje wyrwane z kontekstu komentarze. Tresc nie brzmi zachecajaco. Moznaby je uaktualnic. Bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu:. Co do plakatów, to mamy dwie wersje. Jedna zrobiona przez Paros w poście nr 7 oraz druga wersja zrobiona przez Gibon 301 czyli Madzię dla psów z Krzyczek które są w Niepołomicach: Post 1371, 1374, 1375, 1377, 1593. Może poproszę Myszkę1:loveu: o wklejenie ich też do postu nr7? Będzie wszystko na pierwszej stroni, w jednym poście.
irenaka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 basiapron napisał(a):ooo jaki dobry pomysł, ja jeszcze mam coś na bazarki ale coś nie idą ostatnio:/ jak będę miała wene twórczo-zachęcającą klientów to spróbuje coś wyprodukowac bazarkowego Basiu:loveu: To czekamy spokojnie na wenę;) Dziękuję za pamięć.
irenaka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 salibinka napisał(a):Miałam wczoraj ogromną przyjemność poznać i wytulić Figielka przy okazji wizyty u Felci (bo są razem i razem buszują po ogrodzi:lol:) To cudny, rozkochany w życiu, pies. Jest niesamowity... Zgadza się Aniu:loveu:. Figlowi służy towarzystwo Felci i odwrotnie. Mam nadzieję, że szybko dziewczynka znajdzie dom; pewnie wystarczy jedno dobre zdjęcie jak biega z uszkami nietoperza:evil_lol: i uśmiechem na pyszczku. Jest super:loveu:.
salibinka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Miałam wczoraj ogromną przyjemność poznać i wytulić Figielka przy okazji wizyty u Felci (bo są razem i razem buszują po ogrodzi:lol:) To cudny, rozkochany w życiu, pies. Jest niesamowity...
mysza 1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Wkleiłam plakaty na pierwszą stronę. Teraz prosimy drukować i rozwieszać:loveu:
rufusowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ciotka a mozesz jeszcze wkleić nowe fotki Assa/Hektora na pierwszą? :cool3: tam ma takie opadniete uszka i ogolnie wyglada na staruszka zmeczonego zyciem
gusia0106 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Neigh napisał(a):As to ma assolutnie nie więcej niz 5 lat. Dupek znaczy - bo może nie wszyscy nadążają za zmianą imion. I ten..może by jeszcze zmienić dane do kontaktu?
mysza 1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 rufusowa napisał(a):ciotka a mozesz jeszcze wkleić nowe fotki Assa/Hektora na pierwszą? :cool3: tam ma takie opadniete uszka i ogolnie wyglada na staruszka zmeczonego zyciem Irenka musi, bo to w Jej poście są zdjęcia Assa;)
Neigh Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 gusia0106 napisał(a):Dupek znaczy - bo może nie wszyscy nadążają za zmianą imion. I ten..może by jeszcze zmienić dane do kontaktu? Zdecydowanie popieram powyższe zdanie.
Ewa Marta Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A co u innych krzyczkowych? Narazie wszyscy skupiliśmy się na Patosie na jego wątku, ale i te bidy tutaj potrzebują podniesienia do góry.
gibon301 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ja na razie tylko podniosę :oops: jakby ktoś potrzebował moje plakaty 1:1 to proszę o priva-będę wysyłać
gibon301 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mysza1 mam do Ciebie ogromną prośbę - czy mogłabys na pierwszej stronie dołożyc plakat Aresa i podmienić Sońkę-obydwu rozjaśniłam zdjęcia bo strasznie ciemne wychodziły na wydruku!
irenaka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Ewa Marta napisał(a):A co u innych krzyczkowych? Narazie wszyscy skupiliśmy się na Patosie na jego wątku, ale i te bidy tutaj potrzebują podniesienia do góry. Ewuniu:loveu: Pamiętam o naszej piątce. Nie zapomniałam zwłaszcza o Figielku:loveu:. Na szczęście nie dostarcza mi powodów do stresu. Jest z nową dziewczyną w kojcu, która skuteczniej niż Sonia rozruszała naszego chłopaka. Dzisiaj niestety nie jadę do Niepołomic. Muszę odrobić zaległości służbowe i domowe, bo inaczej pewnie będzie czekać na mnie pozew rozwodowy:shake:.
irenaka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 mysza 1 napisał(a):Irenka musi, bo to w Jej poście są zdjęcia Assa;) Zrobię to dzisiaj, tylko muszę się pozbyć z domu męża. Chwilę to potrwa;)
Ewa Marta Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 irenaka napisał(a):Ewuniu:loveu: Pamiętam o naszej piątce. Nie zapomniałam zwłaszcza o Figielku:loveu:. Na szczęście nie dostarcza mi powodów do stresu. Jest z nową dziewczyną w kojcu, która skuteczniej niż Sonia rozruszała naszego chłopaka. Dzisiaj niestety nie jadę do Niepołomic. Muszę odrobić zaległości służbowe i domowe, bo inaczej pewnie będzie czekać na mnie pozew rozwodowy:shake:. Irenko, że TY pamiętasz, nie mam cienia wątpliwości. Martwię się tylko, żeby znowu psiaki nie zostały zapomniane przez innych. na szczęście widzę, że inni tez działają:loveu: Poinwestuj dzisiaj w męża i dom, żeby Cię potem puszczał do Niepołomic;) Jak to wspaniale, że Figielek w dobrej kondycji!!!
irenaka Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Wstawiłam zdjęcia Dupka. Właściwie, nie wiem czy Dupka;).Może Asa? Czy mogę prosić o jakieś decyzje ostateczne? Niech się chłopak przyzwyczaja już do jednego imienia. Mam jeszcze prośbę o banerek. Czy ktoś może zrobić z linkiem do tego wątku?
Recommended Posts