Neigh Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A jak przy plakacikach robionych przez Paros jesteśmy......ręka do góry kto powiesił? W Warszawie natknęłam się na jeden Puśki..... Nie znajdziemy domów tym psoom, jeśli się nie będzie wykorzystywać KAŻDEJ dostępnej szansy. Ja w swojej paranoii zagaduję każdego psiarza w lecznicy - bo moze wie o kimś kto psa szuka, nagabuję moich wetów.....no po prostu. Bardzo prosimy osoby, które mogą tylko albo aż tyle - pomóżcie. To naprawdę ważne. A co to za wysiłek powiesić plakat? W pracy na uczelni, szkole, sklepie, wszystko jedno gdzie....... Naprawdę jeden wyaadoptowany pies.....to jest sukces
mysza 1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='C&C']Gdzie wpłacić na leczenie Patosa? Pensjonat Pupila Bożena Bator Ul. Wałowa 11 32-005 Niepołomice w temacie przelewu : Dla Patosa Dziękuję w imieniu Patosa
mysza 1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aga, zobcz, znou pustki na wątku, znowu jest to samo... A jesli chodzi o plakaty to rozwieszałam w mojej okolicy, ale ludzie to taborety, nie pozwalają w sklepie, jak powieszę pod to zrywają, dobrze, że sa słupy i lecznice. Ja tez nagabuję ludzi, już mnie za szaloną niektórzy mają. I guzik. Nie wiem o co chodzi, z innymi adopcjami mam niesamowite szczęscie a tu kicha. Moze ludzie boją się tego hasła Krzyczki, sama już nie wiem.
gusia0106 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja trochę z innej beki: Ciotki, 20 czerwca (sobota) w Warszawie (pewnie gdzieś na Ursynowie), będzie można BEZPŁATNIE wziąć udział w szkoleniu o tematyce psiej - 2h z pierwszej pomocy z wetem, 2,5h z behawiorystyki ze szkoleniowcem i 2,5h z praw zwierząt z prawnikiem. Liczbę miejsc mam ograniczoną więc jeśli któraś by chciała to szybciutko mi PW poproszę z imieniem, nazwiskiem i miejscem zamieszkania.
mariamc Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cały czas jestem, czytam..... Moja Zuzia zaczyna chorować :-(, ma już 11lat a to boksia.
mysza 1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja dzisiaj zamiast pracować znowu drukowałam plakaty a nastepnie skrzętnie nacinałam dolny brzeg, żeby łatwo bylo rwać numery telefonów. Jak na zpt w podstawówce:evil_lol:
Neigh Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mysza 1 napisał(a):Ja dzisiaj zamiast pracować znowu drukowałam plakaty a nastepnie skrzętnie nacinałam dolny brzeg, żeby łatwo bylo rwać numery telefonów. Jak na zpt w podstawówce:evil_lol: Bardzo dzielnaś:-)
Ewa Marta Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No właśnie, też dzisiaj nacinałam, ale tylko dlatego, że mi podpowiedziałaś Mysza 1;) Jakoś nie wpadło to do mojego pustego dzisiaj łba, że tak jest prościej...
Asior Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 P. Irenko postaram się przed weekendem wystawić te allegra psiakom spowrotem...
mysza 1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oby z tych naszych wycinanek odzew był, dzisiaj wieszam.
rufusowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 wklejam fotki przesympatycznego pieska Krzyczkowego :loveu: moim zdaniem chłopak ma super charakter...jest bardzo opanowany, na burzę nie zwrócił uwagi...poza tym nie ciągnie na smyczy, ciągle się cieszy i ma dobry kontakt z człowiekiem :loveu: ogon chodził mu cały czas :loveu:
irenaka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 gusia0106 napisał(a):Dzięki Rufus :loveu: To Dupek, jakby kto nie poznał Żebyś wiedziała, że nie poznałam. Choć po chwili zastanowienia stwierdziłam, że jak rudy to musi był Dupek. Zupełnie nie ten sam pies:loveu:.
irenaka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 mariamc napisał(a):Cały czas jestem, czytam..... Moja Zuzia zaczyna chorować :-(, ma już 11lat a to boksia. Danusiu! Co z Zuzią? Nie martw mnie tą ciszą:shake:
Neigh Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dupek od wczoraj nosi dumne imię branżowe As(s):-) Moim skromnym zdaniem to jest superpies. Jest taki film Kondratiuka ( moim zdaniem powalający) pt "Hydrozagadka" - występuje w nim super bohater czyli As:-) Dzięki Rufusowa za zdjęcia - śliczne są:-)
Asior Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Neigh napisał(a):Dupek od wczoraj nosi dumne imię branżowe As(s):-) Moim skromnym zdaniem to jest superpies. Jest taki film Kondratiuka ( moim zdaniem powalający) pt "Hydrozagadka" - występuje w nim super bohater czyli As:-) a ja myslałam,że ten As to od ASSHOLE, czyli dupek po angielsku :evil_lol:
mysza 1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Asior napisał(a):a ja myslałam,że ten As to od ASSHOLE, czyli dupek po angielsku :evil_lol: :evil_lol: a As wygląda prawie jak labek:eviltong:
rufusowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 a ja sie czaje zeby nie pisać tego "imienia" a Wy tu tak oficjalnie :mad::eviltong: Ass zdecydowanie bardziej do chłopaka pasuje :p w zyciu bym nie powiedziała, ze to pies po przejsciach a tym bardziej po krzyczkowych :shake: normalny pies do kochania
Ewa Marta Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Spójrzcie na ten zamazany na każdym zdjęciu ogon:lol: Musial mu latać w zawrotnym tempie. Dla mnie cudo!!!!
Neigh Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 No to przecież ja cały czas trąbie na prawo i lewo, ze to jest najfajniejszy pies z tych co były do wyadoptowania - obok Roxi ( vel Przylepy ) nadal do wizięca i Bryśka. ( już ma własną kanapę :-) ) Serio.......większośc niestety była psychicznymi flakami.......a ta trójeczka jakoś ocalała......
gusia0106 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Neigh napisał(a):Kto tu ma na imię Ala??? I chce mieć w domu cudnego Dupala?:-) Chyba mi palma odbija....... Chyba?????????????? :diabloti:
rufusowa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 no to teraz czas żeby jego przyszły właściciel się na nim poznał :p
Neigh Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kto tu ma na imię Ala??? I chce mieć w domu cudnego Dupala?:-) Chyba mi palma odbija.......
Kamila_s Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 alez ladny ten Dupcio i faktycznie do labka podobny;);) a ma jakies ogloszenia???moglabym skubnac ,skopiowac i rozeslac???;)
Recommended Posts