Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak przy plakacikach robionych przez Paros jesteśmy......ręka do góry kto powiesił?

W Warszawie natknęłam się na jeden Puśki.....
Nie znajdziemy domów tym psoom, jeśli się nie będzie wykorzystywać KAŻDEJ dostępnej szansy.

Ja w swojej paranoii zagaduję każdego psiarza w lecznicy - bo moze wie o kimś kto psa szuka, nagabuję moich wetów.....no po prostu.

Bardzo prosimy osoby, które mogą tylko albo aż tyle - pomóżcie. To naprawdę ważne. A co to za wysiłek powiesić plakat? W pracy na uczelni, szkole, sklepie, wszystko jedno gdzie.......

Naprawdę jeden wyaadoptowany pies.....to jest sukces

Posted

[quote name='C&C']Gdzie wpłacić na leczenie Patosa?

Pensjonat Pupila
Bożena Bator
Ul. Wałowa 11
32-005 Niepołomice
w temacie przelewu : Dla Patosa

Dziękuję w imieniu Patosa

Posted

Aga, zobcz, znou pustki na wątku, znowu jest to samo...
A jesli chodzi o plakaty to rozwieszałam w mojej okolicy, ale ludzie to taborety, nie pozwalają w sklepie, jak powieszę pod to zrywają, dobrze, że sa słupy i lecznice.
Ja tez nagabuję ludzi, już mnie za szaloną niektórzy mają. I guzik. Nie wiem o co chodzi, z innymi adopcjami mam niesamowite szczęscie a tu kicha.
Moze ludzie boją się tego hasła Krzyczki, sama już nie wiem.

Posted

Ja trochę z innej beki:

Ciotki, 20 czerwca (sobota) w Warszawie (pewnie gdzieś na Ursynowie), będzie można BEZPŁATNIE wziąć udział w szkoleniu o tematyce psiej - 2h z pierwszej pomocy z wetem, 2,5h z behawiorystyki ze szkoleniowcem i 2,5h z praw zwierząt z prawnikiem. Liczbę miejsc mam ograniczoną więc jeśli któraś by chciała to szybciutko mi PW poproszę z imieniem, nazwiskiem i miejscem zamieszkania.

Posted

Ja dzisiaj zamiast pracować znowu drukowałam plakaty a nastepnie skrzętnie nacinałam dolny brzeg, żeby łatwo bylo rwać numery telefonów. Jak na zpt w podstawówce:evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ja dzisiaj zamiast pracować znowu drukowałam plakaty a nastepnie skrzętnie nacinałam dolny brzeg, żeby łatwo bylo rwać numery telefonów. Jak na zpt w podstawówce:evil_lol:

Bardzo dzielnaś:-)

Posted

No właśnie, też dzisiaj nacinałam, ale tylko dlatego, że mi podpowiedziałaś Mysza 1;) Jakoś nie wpadło to do mojego pustego dzisiaj łba, że tak jest prościej...

Posted

wklejam fotki przesympatycznego pieska Krzyczkowego :loveu:

moim zdaniem chłopak ma super charakter...jest bardzo opanowany, na burzę nie zwrócił uwagi...poza tym nie ciągnie na smyczy, ciągle się cieszy i ma dobry kontakt z człowiekiem :loveu: ogon chodził mu cały czas :loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Dzięki Rufus :loveu:

To Dupek, jakby kto nie poznał

Żebyś wiedziała, że nie poznałam.
Choć po chwili zastanowienia stwierdziłam, że jak rudy to musi był Dupek.
Zupełnie nie ten sam pies:loveu:.

Posted

mariamc napisał(a):
Cały czas jestem, czytam.....
Moja Zuzia zaczyna chorować :-(, ma już 11lat a to boksia.

Danusiu! Co z Zuzią? Nie martw mnie tą ciszą:shake:

Posted

Dupek od wczoraj nosi dumne imię branżowe As(s):-)

Moim skromnym zdaniem to jest superpies. Jest taki film Kondratiuka ( moim zdaniem powalający) pt "Hydrozagadka" - występuje w nim super bohater czyli As:-)

Dzięki Rufusowa za zdjęcia - śliczne są:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Dupek od wczoraj nosi dumne imię branżowe As(s):-)

Moim skromnym zdaniem to jest superpies. Jest taki film Kondratiuka ( moim zdaniem powalający) pt "Hydrozagadka" - występuje w nim super bohater czyli As:-)

a ja myslałam,że ten As to od ASSHOLE, czyli dupek po angielsku :evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
a ja myslałam,że ten As to od ASSHOLE, czyli dupek po angielsku :evil_lol:

:evil_lol: a As wygląda prawie jak labek:eviltong:

Posted

a ja sie czaje zeby nie pisać tego "imienia" a Wy tu tak oficjalnie :mad::eviltong:

Ass zdecydowanie bardziej do chłopaka pasuje :p

w zyciu bym nie powiedziała, ze to pies po przejsciach a tym bardziej po krzyczkowych :shake:

normalny pies do kochania

Posted

No to przecież ja cały czas trąbie na prawo i lewo, ze to jest najfajniejszy pies z tych co były do wyadoptowania - obok Roxi ( vel Przylepy ) nadal do wizięca i Bryśka. ( już ma własną kanapę :-) )

Serio.......większośc niestety była psychicznymi flakami.......a ta trójeczka jakoś ocalała......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...