mariamc Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Irena , trenuj i przyjeżdżaj:loveu::loveu::loveu: A inez , jako najmłodszą, wezniemy na przynętę;)
mariamc Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Na otwarcie zrobię listę obecności:mad: OBOWIązkowa:mad: A Pow., no cóż, każde przegięcie jest szkodliwe ale już wolę to jego.bo jak nie chcą wyrazić na coś zgody ,znaczy UM nie chce ,to straszę doktorem z pozytywnym skutkiem;)
irenaka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 mariamc napisał(a):Irena , trenuj i przyjeżdżaj:loveu::loveu::loveu: A inez , jako najmłodszą, wezniemy na przynętę;) Musisz poszukać "ofiar" w młodszych rocznikach:evil_lol:. Ja ostatnio po jednym piwie się zataczam. Może którąś z dziewczyn z Warszawy wytypujemy jako ochotniczki;). Ewę - Martę albo Neigh?;) A z Krakowa może Madzię -Gibon301?;) Madzia nawet po imprezie plakaty rozwiesza, może połączyć przyjemne z pożytecznym?:evil_lol:
gibon301 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 gwoli wyjaśnienia to trochę złożona sprawa z tymi plakatami była...ja niestety ostatnio strasznie nie mam czasu, a że plakatów parę udało mi się wydrukować to chciałabym je powiesić, a że byłam z psami na spacerze to je powiesiłam w końcu :cool3: co do innych inicjatyw (o cokolwiek by nie chodziło bo nie bardzo wiem o co chodzi :razz:) niestety do końca czerwca mam totalny debet wolnego czasu :shake:
Neigh Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja do końca czerwca też wymiękam. Natomiast oświadczam, że płynie w moich żyłach góralska krew. Także ja nie muszę trenować:-)........genotyp mi to załatwia.
mariamc Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Gibon, stare baby robia sobie? lekutkie "jaja" Tak dla odreagowania, czasem jest potrzebne;) I mam nadzieję, że post znowu nie przeskoczy:mad:
mariamc Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Otwarcie schroniska to początek lipca, czyli macie juz wtedy czas;)
Neigh Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Uuuuuuuu na początku lipca to ja mogie:-) .Przy okazji można uczcić rocznicę zamknięcia Krzyczek.....
mariamc Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie odpuszczę Wam przyjazdu do mnie . Wybieracie się już od jesieni, miało być rykowisko:evil_lol:
irenaka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 gibon301 napisał(a): co do innych inicjatyw (o cokolwiek by nie chodziło bo nie bardzo wiem o co chodzi :razz:) niestety do końca czerwca mam totalny debet wolnego czasu :shake: I bardzo dobrze, że ten debet kończy się w czerwcu, bo szukamy ochotników z mocnymi głowami właśnie w tym czasie. Impreza ma się odbyć w Szczecinku, kawał drogi od Krakowa tylko chętnych brak. Zastanów się i trenuj głowę;)
Ewa Marta Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 irenaka napisał(a):Musisz poszukać "ofiar" w młodszych rocznikach:evil_lol:. Ja ostatnio po jednym piwie się zataczam. Może którąś z dziewczyn z Warszawy wytypujemy jako ochotniczki;). Ewę - Martę albo Neigh?;) Z tych młodszych roczników, to tylko Neigh Irenko:lol: Ja się na to nie załapuję, a poza tym po jednym piwie twarz mi się nie zamyka, po dwóch śpiewam, a po trzecim ruszę rozprawiac się z tymi, którzy krzywdzą czworonogi, więc lepiej mnie nie typuj, bo skończy się na komisariacie;)
gibon301 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 no tak...jasne ale ja jestem zawsze w pakiecie:razz: mój pakiet to dwa psy, a mój jeden pies to turecki nożownik więc mogłoby byc niebezpiecznie więc może to i lepiej że tak daleko ;)
gusia0106 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ewa Marta napisał(a):Z tych młodszych roczników, to tylko Neigh Irenko:lol: Ja się na to nie załapuję, a poza tym po jednym piwie twarz mi się nie zamyka, po dwóch śpiewam, a po trzecim ruszę rozprawiac się z tymi, którzy krzywdzą czworonogi, więc lepiej mnie nie typuj, bo skończy się na komisariacie;) Ewa, Ty mi się podobasz coraz bardziej! :evil_lol::razz::evil_lol::razz:
Ewa Marta Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 gusia0106 napisał(a):Ewa, Ty mi się podobasz coraz bardziej! :evil_lol::razz::evil_lol::razz: Idziesz ze mną w razie czego gusiu? Coś mi podpowiada, że tak:lol:
gusia0106 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ewa Marta napisał(a):Idziesz ze mną w razie czego gusiu? Coś mi podpowiada, że tak:lol: Ty Ursynów, Ja Ursynów - zaczniemy od komendy na Janowskiego ;)
Ewa Marta Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 gusia0106 napisał(a):Ty Ursynów, Ja Ursynów - zaczniemy od komendy na Janowskiego ;) To my tak blisko siebie mieszkamy? Super! To po trzecim piwie Cię zawołam do pomocy:evil_lol:
irenaka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Asior napisał(a):P. Irenko, co z allegro?? Wystawiać??? Jasne, że tak. Z Niepołomic cztery psiaki: Amor, Ares, Filip i Sonia. Jak wystawisz, to poproszę jeszcze dziewczyny o teksty dla psów z Warszawy. Tylko muszą cześć tekstu wykorzystać z tych niepołomickich. Bardzo dziękuję Asiu.:loveu:
gusia0106 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Właśnie na konto fundacji wysłałam 115 zł z bazarków. Irenko a do Ciebie leci PW z deklaracjami z PITów.
Neigh Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Uroczyście oświadczam, że od wczoraj jestem całkowicie odpowiedzialna za Hektora vel Dupcia. Bardzo, bardzo proszę o wzmożone działania w poszukiwaniu mu domu.......
Soema Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 irenaka napisał(a):Napiszę Wam tylko jedno zdanie: Figiel wraca do kojca w Niepołomicach:-(. Co się stało.. Uczulenie?
irenaka Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Napiszę Wam tylko jedno zdanie: Figiel wraca do kojca w Niepołomicach:-(.
gibon301 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ???? takich wiadomości to się nie spodziewałam :-(
Recommended Posts