Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na otwarcie zrobię listę obecności:mad: OBOWIązkowa:mad:

A Pow., no cóż, każde przegięcie jest szkodliwe ale już wolę to jego.bo jak nie chcą wyrazić na coś zgody ,znaczy UM nie chce ,to straszę doktorem z pozytywnym skutkiem;)

Posted

mariamc napisał(a):
Irena , trenuj i przyjeżdżaj:loveu::loveu::loveu:
A inez , jako najmłodszą, wezniemy na przynętę;)

Musisz poszukać "ofiar" w młodszych rocznikach:evil_lol:.
Ja ostatnio po jednym piwie się zataczam.
Może którąś z dziewczyn z Warszawy wytypujemy jako ochotniczki;).
Ewę - Martę albo Neigh?;)
A z Krakowa może Madzię -Gibon301?;)
Madzia nawet po imprezie plakaty rozwiesza, może połączyć przyjemne z pożytecznym?:evil_lol:

Posted

gwoli wyjaśnienia to trochę złożona sprawa z tymi plakatami była...ja niestety ostatnio strasznie nie mam czasu, a że plakatów parę udało mi się wydrukować to chciałabym je powiesić, a że byłam z psami na spacerze to je powiesiłam w końcu :cool3:
co do innych inicjatyw (o cokolwiek by nie chodziło bo nie bardzo wiem o co chodzi :razz:) niestety do końca czerwca mam totalny debet wolnego czasu :shake:

Posted

Ja do końca czerwca też wymiękam. Natomiast oświadczam, że płynie w moich żyłach góralska krew. Także ja nie muszę trenować:-)........genotyp mi to załatwia.

Posted

gibon301 napisał(a):

co do innych inicjatyw (o cokolwiek by nie chodziło bo nie bardzo wiem o co chodzi :razz:) niestety do końca czerwca mam totalny debet wolnego czasu :shake:

I bardzo dobrze, że ten debet kończy się w czerwcu, bo szukamy ochotników z mocnymi głowami właśnie w tym czasie.
Impreza ma się odbyć w Szczecinku, kawał drogi od Krakowa tylko chętnych brak.
Zastanów się i trenuj głowę;)

Posted

irenaka napisał(a):
Musisz poszukać "ofiar" w młodszych rocznikach:evil_lol:.
Ja ostatnio po jednym piwie się zataczam.
Może którąś z dziewczyn z Warszawy wytypujemy jako ochotniczki;).
Ewę - Martę albo Neigh?;)

Z tych młodszych roczników, to tylko Neigh Irenko:lol: Ja się na to nie załapuję, a poza tym po jednym piwie twarz mi się nie zamyka, po dwóch śpiewam, a po trzecim ruszę rozprawiac się z tymi, którzy krzywdzą czworonogi, więc lepiej mnie nie typuj, bo skończy się na komisariacie;)

Posted

no tak...jasne ale ja jestem zawsze w pakiecie:razz:
mój pakiet to dwa psy, a mój jeden pies to turecki nożownik więc mogłoby byc niebezpiecznie więc może to i lepiej że tak daleko ;)

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Z tych młodszych roczników, to tylko Neigh Irenko:lol: Ja się na to nie załapuję, a poza tym po jednym piwie twarz mi się nie zamyka, po dwóch śpiewam, a po trzecim ruszę rozprawiac się z tymi, którzy krzywdzą czworonogi, więc lepiej mnie nie typuj, bo skończy się na komisariacie;)

Ewa, Ty mi się podobasz coraz bardziej! :evil_lol::razz::evil_lol::razz:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ewa, Ty mi się podobasz coraz bardziej! :evil_lol::razz::evil_lol::razz:

Idziesz ze mną w razie czego gusiu? Coś mi podpowiada, że tak:lol:

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Idziesz ze mną w razie czego gusiu? Coś mi podpowiada, że tak:lol:

Ty Ursynów, Ja Ursynów - zaczniemy od komendy na Janowskiego ;)

Posted

gusia0106 napisał(a):
Ty Ursynów, Ja Ursynów - zaczniemy od komendy na Janowskiego ;)

To my tak blisko siebie mieszkamy? Super! To po trzecim piwie Cię zawołam do pomocy:evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
P. Irenko, co z allegro?? Wystawiać???

Jasne, że tak.
Z Niepołomic cztery psiaki: Amor, Ares, Filip i Sonia.
Jak wystawisz, to poproszę jeszcze dziewczyny o teksty dla psów z Warszawy. Tylko muszą cześć tekstu wykorzystać z tych niepołomickich.
Bardzo dziękuję Asiu.:loveu:

Posted

Uroczyście oświadczam, że od wczoraj jestem całkowicie odpowiedzialna za Hektora vel Dupcia.
Bardzo, bardzo proszę o wzmożone działania w poszukiwaniu mu domu.......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...