Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='arjuna']jakbyś wstawiła zdjecia psów w kubrakach-wstawiłabym do wątku na kilku forach;)

Mam nadzieję, że to nie jest pilne.
W najbliższym czasie będę w sprawie adopcji psiaków ( mam nadzieję).
Będzie mi ciężko zająć się innymi psiakami.
Dzisiaj byłam w Niepołomicach i oczywiście mam nowe foty psiaków oraz niespodziankę dla Wszystkich.
Nasze psiaki mają nowe wielbicielki. To Justynka:loveu: i Ania:loveu:
Myślę, że w najbliższym czasie uda mi się dziewczyny namówić na rejestrację na dogo i dołączą do stałych wielbicielek tego wątku.
One są super!!

Justynka i Amor!!

Ania i Amor!!

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy z psów, które są w Niepołomicach (Ares, Amor, Filip, Figiel i Sonia) wszystkie wciąż szukaja domu? pytam ze względu na plakaty. mam nadzieję, że uda mi się w końcu jutro cos powiesić, a wolałabym nie wieszać tych które ewentualnie miałyby juz jakieś szanse na domek.

Posted

gibon301 napisał(a):
czy z psów, które są w Niepołomicach (Ares, Amor, Filip, Figiel i Sonia) wszystkie wciąż szukaja domu? pytam ze względu na plakaty. mam nadzieję, że uda mi się w końcu jutro cos powiesić, a wolałabym nie wieszać tych które ewentualnie miałyby juz jakieś szanse na domek.

I tu mnie masz:evil_lol:
Tak bardzo nie chcę zapeszać.
Ale jeżeli już, to nie wieszaj Figielka

Posted

[quote name='marysia55']

nie myślałam , że taki całuśnik z naszego Amora :loveu::loveu:

Coś Ty, przecież to Amor:loveu::evil_lol:
Reszta zdjęć jutro, padam:shake:.

Posted

to w takim razie uznajmy pytanie za niebyłe. jesli uda mi się jutro cos powiesić, to powiedzmy, że jego akurat zapomnę przez 'przypadek' ;)
trzymam kciuki!!

Posted

[quote name='gibon301']to w takim razie uznajmy pytanie za niebyłe. jesli uda mi się jutro cos powiesić, to powiedzmy, że jego akurat zapomnę przez 'przypadek' ;)
trzymam kciuki!!

Dobra- umówmy się, że nikt nic nie wie;).

A teraz dalszy ciąg zdjęć:

Posted

Wspaniałe zdjęcia! I tak się cieszę, że psiaki mają kolejne "namacalne" wielbicielki:lol: Im tak bardzo potrzeba kontaktu z przyjaznymi im ludźmi...
Nie rozumiem kompletnie jak to możliwe, że do tej pory nikt ich nie odkrył i nie przyjął do swojej rodziny:shake: Są kapitalne, takie szczęśliwe, zupełnie, jakby nie przeżyły tego krzyczkowego koszmaru. Gdybym nie miała dwóch swoich i zdecydowanego sprzeciwu domowników co do przyjęcia kolejnych, wzięłabym je do siebie wszystkie. Bo najtrudniej byłoby chyba dokonać wyboru między nimi... Choć nadal moje serce jest blisko Sonieczki:roll:

Posted

Jakie fajne zdjecia, widac, że są szczęśliwe:loveu:.
Ja tez nie wiem dlaczego nijak domów nie mogą znaleźć:shake:
Trochę niepokoi mnie ponowny brak zaintersowania wątkiem, zaraz kasa sie skonczy i znowu będą kłopoty:shake:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jakie fajne zdjecia, widac, że są szczęśliwe:loveu:.
Ja tez nie wiem dlaczego nijak domów nie mogą znaleźć:shake:
Trochę niepokoi mnie ponowny brak zaintersowania wątkiem, zaraz kasa sie skonczy i znowu będą kłopoty:shake:

Ciociu Iwonko:loveu:, musimy na tym wątku mieć dużo optymizmu.
Bo jak nie my, to kto?
Żeby Ci czarne myśli nie przychodziły do głowy, ciotka Irena szykuje Ci robótki;)
Trochę jeszcze poczekaj.

Posted

mysza 1 napisał(a):

Rozsyłanie PW przynosiło dobre rezultaty....

Posted

gusia0106 napisał(a):
Rozsyłanie PW przynosiło dobre rezultaty....

I myślę, że wrócimy do tego, tylko pod koniec miesiąca.
Nie wiem ja Wy, ale mnie się wydawało, że wcześniej nie było sensu, ze względu na okres świąteczny.
Na mnie czeka jeszcze literka F nie zrobiona.
Jestem sto lat świetlnych za innymi:shake:.

Posted

Ja też cały czas jestem;). Rysunki na aukcję już są (troszkę zmodyfikowany pomysł, bo całą pracę wykonał dla psiaków z zapałem i wiarą:lol: mój pięcioletni synek ;))czekają na ramki i wystawiam, o literkach ("moje" H ;)) również pamiętam - pomyślałam jednak, że chwilkę się wstrzymam z zaproszeniami, żeby właśnie zainteresowanie wątkiem się rozkładało "równomierniej":roll:

A... foty psiaków piękne:lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Ciociu Iwonko:loveu:, musimy na tym wątku mieć dużo optymizmu.
Bo jak nie my, to kto?
Żeby Ci czarne myśli nie przychodziły do głowy, ciotka Irena szykuje Ci robótki;)
Trochę jeszcze poczekaj.

Słusznie, to ja czekam.;)

Posted

Dziewczyny , bardzo Was proszę,chociaż podnoście wątek z moimi szczeniaczkami.
Pisałam wam maile z prośbą o pomoc.
Mamy sytuację lekko awaryjną,leczenie psa na babeszjozę kosztuję straszną kasę , muszę szybko znależć maluchom domy , bo przestanę wyrabiać się finansowo:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...