Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoskaS napisał(a):
Gusiu , napisalam do Ciebie na priv - doszlo?

Tak Gosiu, tylko nie dostałam powiadomienia, stąd opóźnienie w odpowiedzi. Już Ci odpisałam.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprawiłam pierwszą stronę.
Zrobiłam aktualizację wpłat podatku 1%.
Od razu proszę, żebyscie waliły maczugą jak coś jest nie tak;).
Odebrałam właśnie fajną paczkę z rękodziełem na rzecz psiaków od Pani Julii K:loveu:.
Bardzo serdecznie dziękuję. Postaram się po niedzieli zrobić bazarek.

Posted

A czemu ona je wysłała do Ciebie to nigdy nie zrozumiem:-).

Cholera nie wiem czy mnie widać. Gusia prosiłaś Julię, żeby wysłała rzeczy na bazarek do Irenki?

Wsio ryba ważne, że doszły:-)

Posted

ja też trochę podrukowałam i ciągle coś mi przeszkadza i nie pozwala ich porozwieszać :oops: wstyd bo od świąt powiesiłam jednego aresa, ale za to pod kościołem! (to za to, że tak długo na plakat czekał)...ale obiecuję się poprawić, a plakat Aresa tez musze poprawić bo zdjęcie strasznie coś ciemne jest...

Posted

Neigh napisał(a):
A czemu ona je wysłała do Ciebie to nigdy nie zrozumiem:-).

Cholera nie wiem czy mnie widać. Gusia prosiłaś Julię, żeby wysłała rzeczy na bazarek do Irenki?

Wsio ryba ważne, że doszły:-)

Nie-e, tym razem to nie ja.
Z Metrowego Dupka nici rozumiem?

Posted

marysia55 napisał(a):
zagłosowałam na missieek , ale razem z moim ma dopiero 7 głosów :crazyeye: , gdzie reszta krakowskich dogomaniaków :mad::mad:

A niekrakowscy moga być?;)

Posted

irenaka napisał(a):
Poprawiłam pierwszą stronę.
Zrobiłam aktualizację wpłat podatku 1%.
Od razu proszę, żebyscie waliły maczugą jak coś jest nie tak;).

Irenko a doszło moje 50zł?? Nie pamietam jak opisałam ale chyba na Krzyczki:oops::oops:

Posted

kobiety i dziewczęta anuluje swój post nr 1659 przez własne niedopatrzenie wprowadziłam wszystkich w bląd :oops::oops: nie możemy w tym miesiącu głosowac na missieek ponieważ nie ona wygrała ankiete na krakwecie, bardzo wszystkim przepraszam i mocno bije sie w piersi ( mam nadzieję , że to słyszycie) za swoja pomyłkę .Prosze o wybaczenie :modla::modla:

Posted

Zacznę od kubraczków, za które serdecznie dziękuję.
Wiem, że dojechały, tylko jeszcze nie miałam okazji zrobić przymiarki.
Wczoraj byłam w Niepołomicach, ale nie było czasu.
W sprawie Filipka zgłosiła się fajna rodzinka do adopcji, ale Filip dał plamę;).
Choć tak naprawdę, nie wiem, czy to nie jest czasem ten siódmy zmysł naszych psiaków. Ludzie oglądają naszych podopiecznych, ale chyba tak naprawdę, to one wybierają sobie domek.
Tak było wczoraj z Filipkiem. Po prostu nie poznawałam zupełnie naszego przystojniaka. Był bardzo nieufny, nawet do mnie nie chciał podejść.
Byłam bardzo zaskoczona. Pewnie jutro mnie przywita normalnie, czyli wylewnie.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Nie-e, tym razem to nie ja.
Z Metrowego Dupka nici rozumiem?

Nici totalne........zaczyna to bardzo źle wyglądać. Ja sie raczej nie poddaję.....ale powoli zapadam się w dół gigant

Bromba chora......zdania podzielone na co......
Tygrys miał dziś 4 ataki, przewrócił się o miskę......no niefajnie to wygląda niestety.
Hektor vel Dupek.....echhh co ja będę gadać......Najfajniejszy był Igor, potem Brysiek.....a potem zdecydowanie Dupek. Możecie mnie zabić, ale z tych co zostały do adopcji - moja lista faworytów:'
Hektor
Roxi
Lisia
Zeus

Widziałam je wszystkie.........ale te są super. No i oczywiście Lotnik:-). NIe zapomina się takiego gościa....

Posted

Neigh napisał(a):
Nici totalne........zaczyna to bardzo źle wyglądać. Ja sie raczej nie poddaję.....ale powoli zapadam się w dół gigant

Bromba chora......zdania podzielone na co......
Tygrys miał dziś 4 ataki, przewrócił się o miskę......no niefajnie to wygląda niestety.
Hektor vel Dupek.....echhh co ja będę gadać......Najfajniejszy był Igor, potem Brysiek.....a potem zdecydowanie Dupek. Możecie mnie zabić, ale z tych co zostały do adopcji - moja lista faworytów:'
Hektor
Roxi
Lisia
Zeus

Widziałam je wszystkie.........ale te są super. No i oczywiście Lotnik:-). NIe zapomina się takiego gościa....

ps...........Bryza - jej mi szkoda...ale jakoś tak nie nawiązałam z nią kontaktu, mimo ze to pies pod moją opieką. Cóż serce nie sługa.

Posted

gibon301 napisał(a):
czy to znaczy, że szansa Filipka na razie przepadła? byłoby szkoda bo to chyba super psiak :loveu:

Chyba tak. Namawiałam jeszcze rodzinkę, aby przyjechali jeszcze raz do Niepołomic. Filip jest tak dobrze ułożonym psem, że nie byłoby żadnych problemów później. Oglądali jeszcze Amorka i Figielka.
Ale w tej chwili cisza na łączach:shake:.

Posted

Asior napisał(a):
Amor i Ares mają po jednym obserwatorze... wiem,z ę to nic nie znaczy i to moze być ktoś z dogo,a le nadzieja zawsze jest ;)

Dziękuję Asiu:loveu:. Mam nadzieję, że to ktoś super, bo zasługują na to, żeby mieć dom z najwyższej półki. Do innego nie oddam.

Posted

irenaka napisał(a):
Zacznę od kubraczków, za które serdecznie dziękuję.
Wiem, że dojechały, tylko jeszcze nie miałam okazji zrobić przymiarki.
Wczoraj byłam w Niepołomicach, ale nie było czasu.
W sprawie Filipka zgłosiła się fajna rodzinka do adopcji, ale Filip dał plamę;).
Choć tak naprawdę, nie wiem, czy to nie jest czasem ten siódmy zmysł naszych psiaków. Ludzie oglądają naszych podopiecznych, ale chyba tak naprawdę, to one wybierają sobie domek.
Tak było wczoraj z Filipkiem. Po prostu nie poznawałam zupełnie naszego przystojniaka. Był bardzo nieufny, nawet do mnie nie chciał podejść.
Byłam bardzo zaskoczona. Pewnie jutro mnie przywita normalnie, czyli wylewnie.

jakbyś wstawiła zdjecia psów w kubrakach-wstawiłabym do wątku na kilku forach;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...