Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bushido napisał(a):
Ja moge poogłaszać jeśli potrzeba. Moge też wstawić jakieś rzeczy na bazarek . Chętnie pomoge. :)

trochę mi zajęło (miesiąc!:oops:) przygotowanie rzeczy na bazarek ale jeśli oferta Bushido co do wystawienia bazarku jest aktualna to proszę o adres na jaki mogę wysłać rzeczy:)

a jeśli nie Bushido to może ktoś inny chciał by je wystawić?

Posted

irenaka - uprzejmie donoszę iz źle opisałam przelew, w jego nazwie nie pojawiło się słowo "krzyczki" - to sobie zanotuj od razu - napisałam "pucka69, na behawiorystę albo wg uznania". Bardzo przepraszam - przyrzekam poprawę.

Posted

beti.r napisał(a):
trochę mi zajęło (miesiąc!:oops:) przygotowanie rzeczy na bazarek ale jeśli oferta Bushido co do wystawienia bazarku jest aktualna to proszę o adres na jaki mogę wysłać rzeczy:)

a jeśli nie Bushido to może ktoś inny chciał by je wystawić?

Bardzo proszę, jeżeli możesz prześlij do mnie.
Dane wysyłam na pw.

Posted

pucka69 napisał(a):
irenaka - uprzejmie donoszę iz źle opisałam przelew, w jego nazwie nie pojawiło się słowo "krzyczki" - to sobie zanotuj od razu - napisałam "pucka69, na behawiorystę albo wg uznania". Bardzo przepraszam - przyrzekam poprawę.

Mały donosik na samą siebie?;)
Stare czasy mi się przypominają.
Oczywiście zgłoszę to fundacji i dziękuję za pamieć o Krzyczkach.

Posted

trochę mi zajęło (miesiąc!:oops:) przygotowanie rzeczy na bazarek ale jeśli oferta Bushido co do wystawienia bazarku jest aktualna to proszę o adres na jaki mogę wysłać rzeczy:smile:

Możesz wysłać bo to trzeba tylko wstawić na dogomanie prawda, zrobić zdjęcie i wstawić ?

Posted

[SIZE="3"]

Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim na świeta.
Spokojnych i szczęśliwych
Świąt Wielkiej Nocy

[SIZE="3"]:krolik::krolik::krolik:życzy Marysia wszystkim cioteczkom:krolik::krolik::krolik:

Posted

święta już sie kończą , wyłazić z lodówek :diabloti::diabloti: bo sie na wątku nie zmieścicie :evil_lol::evil_lol: ( Marysiu55 do ciebie też to mówię :roflt::roflt::roflt: - to była tzw. autokrytyka)

Posted

Witajcie! Nie wiem czy mogę tutaj, ale wiem że wiele osób tu zagląda i dlatego pozwolę sobie tu wkleić. Dzisiaj to jest 13.04.2009 około godz 17-18 na trasie nr 50 w lesie między Kołbielą a Górą Kalwarią w okolicy miejscowości Tabor, Regut widziałam biedną chudą , (skóra i kości) suczkę siwą w czarne łaty z czerwoną obrożą, wydaje mi się, że była młoda. Miała około 40-45 cm w kłębie. Chcieliśmy ją złapać ale niestety była tak przestraszona, że uciekała od nas. Wszystko to się działo przy bardzo ruchliwej ulicy. Po paru próbach łapania jej postanowiliśmy odpuścić, gdyż próbowała ona przebiegać na drugą stronę ulicy co było bardzo niebezpieczne, ruch był bardzo duży. Może komuś uciekła??? Chociaż wydaje mi się,że została porzucona w tym lesie jakiś czas temu, wyglądała strasznie. Sama skóra i kości a ogonek całkiem podkulony. Jeśli ktoś mieszka w pobliżu to bardzo proszę o sprawdzenie tego miejsca i pomoc dla niej. Ona tak długo nie wytrzyma:-( Proszę pomóżcie!!!!
link do niej http://www.dogomania.pl/forum/f96/porzucona-zaginiona-trasa-kolbiel-gora-kalwaria-135547/#post12127670

Posted

Nie będzie mnie na Dogo do odwołania.

Z drugiego bazarku jest również 65 pnl, myślałam ,że będzie więcej:shake:bo rzeczy są super -szkoda.

Organizuję hotel przy schronisku z całodobową opieką wet, więc będę mogła przyjmować psy chore i wycofane. Jakieś doświadczenie w resocjalizacji też mam.
Jak dobrze pójdzie , hotel ruszy od lipca.Będzie 8 kojców i 2 miejsca w budynku.Duzy wybieg i codzienne spacery po łąkach.Zarełko gotowane , mięsko.Nauka chodzenia na smyczy i nauka posłuszeństwa.
Jak już będzie wszystko gotowe , założę wątek.

Do tego czasu ,wiecie jak mnie szukać:diabloti:

Posted

mariamc napisał(a):
Nie będzie mnie na Dogo do odwołania.

Nie wiem jak inni, ale ja nie przyjmuję tego do wiadomości:mad:;)
Rozumiem jeszcze, że nie będzie Cię na innych wątkach,ale Krzyczki mają chyba szczególne względy?:placz:

Posted

Dupek ma ogłoszenia na:
alegratka.pl
autogielda.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
ojej.pl
oferta.com.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
mamoferte.pl
animalia.pl
bono-polska.pl
tablica.pl
drobne.centrumofert.pl
gieldaogloszen.pl
gumtree.pl
gielda.bai.pl
kupiepsa.pl
ogloszenia.24polska.pl
polskastrefa.eu
adopcje.org
4lapy.pl
dwukropek.pl
petworld.pl
e-zwierzak.pl
sprzedasz.pl
olx.pl
ogloszenia.aleokazja.pl
adpedia.pl
wegetariani.pl
vetmozga.com
adopcjapsa.pl
rozglos.net
anonseogloszenia.pl
najpewniej.pl
mammisia.pl
petsy.pl
vendito.pl
twoje-ogloszenia.pl
pchlitarg.info.pl
neeon.pl
ogloszenia.infoweb.pl
darmobranie.pl
mojpupil.pl

Posted

Ja nie wiem, czy się chłopak na was za tego d... nie powinien obrazić...
W końcu w gazetach nawet o nim piszą:cool1: (jest w dzisiejszym Metrze)

Trzymam kciuki za dobry domek dla psiaka!

Posted

[quote name='bumel']Ja nie wiem, czy się chłopak na was za tego d... nie powinien obrazić...
W końcu w gazetach nawet o nim piszą:cool1: (jest w dzisiejszym Metrze)

Trzymam kciuki za dobry domek dla psiaka!

Ja myślę, że nasz podopieczny powinien komuś okazać szczególne względy za to imię:evil_lol:
Może jakaś dziurka na pewnej części ciałka Agi?;)
Zaraz zabieram się za robotę i robię porządki na naszym wątku.
Aktualizuję bazarki i ogłoszenia.
Jutro proszę wszystko co możliwe zawiązywać na supełki.
Jadę do Niepołomic z rodzinką zainteresowaną adopcją Filipka.
Może tym razem (choć mam wątpliwości). Nie tyle, czy to dobry dom, tylko czy sobie poradzą:shake:.
Ale supełki bardzo potrzebne.

Posted

A do Neigh po Metrze dzwonił jeden telefon....
I to cymbał w dodatku.
Bardzo ładnie spuściła go na drzewo, ale kurde domku jak nie było tak nie ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...