gusia0106 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):Zapraszam również na wątek rozliczeniowy. Proszę o uwagi i sprawdzenie, czy każdy z darczyńców jest na wykazie: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-prosba-o-wsparcie-rozliczenia-133857/#post11987121 Ogromnie, przeogromnie dziękuję za pamięć i za pomoc.:multi: Potrzebujemy jeszcze pomocy w ogłoszeniach. Czy mogę na kogoś liczyć? Irenko, możesz mnie zapisać na jakiegoś psiaka do ogłaszania. Mam do zrobienie jeszcze dwa bazarki (dzisiaj), jutro zrobię "i", i pojutrze mogę któregoś ogłosić.
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Odpowiedź hurtowa:evil_lol: Salbinko:loveu: chyba powinnam wrzucić bazarek, bo jest nowy? Nie widzę go na zestawieniu:shake: GoskaGoska:loveu: Jeżeli dziewczyny nie wkleiły jeszcze zdjęć zaraz to zrobię. Kamila_s:loveu: Czekam przy telefonie, tylko pogoń te domki, bo inaczej bilbord załatwiam:evil_lol:. Puścisz mnie z torbami:placz:;) Ania+Milva i Ulver:loveu: Dziękuję za ogłoszenia, zaraz daję na pierwszą i błagam o jeszcze Gusia0106:loveu: wybieraj psiaka którego chcesz.
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja też chcę być w poście z podziękowaniami :oops: a więc.. będę wstawiała powoli psiaki na cafeanimal. Tylko to muszą zdjęcia z maximum 5 zdaniami opisu. Fotki są śliczne, opisy będę wpisywała podstawowe. W tym tygodniu wątpię, czy któryś ukażę się w gazecie, ale będę próbowała. :)
gusia0106 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):Gusia0106:loveu: wybieraj psiaka którego chcesz. Mi właściwie wszystko jedno. Wybierz Kochana tego, który ma najmniej ogłoszeń.
salibinka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Salbinko:loveu: chyba powinnam wrzucić bazarek, bo jest nowy? Nie widzę go na zestawieniu:shake: Wrzuciłam go wczoraj na wątek, ale chyba się schował między postami;).
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Soema napisał(a):Ja też chcę być w poście z podziękowaniami :oops: a więc.. będę wstawiała powoli psiaki na cafeanimal. Tylko to muszą zdjęcia z maximum 5 zdaniami opisu. Fotki są śliczne, opisy będę wpisywała podstawowe. W tym tygodniu wątpię, czy któryś ukażę się w gazecie, ale będę próbowała. :) Wybrańcy:loveu: będą na liście honorowej. Przypomnij mi mail. Prześlę treść ogłoszeń i zdjęcia. Gusia:loveu: Poproszę o Hektora.
gusia0106 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):Gusia:loveu: Poproszę o Hektora. Z przyjemnością
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 A gdzie jest Paros z naszym banerkiem?:mad:;)
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):Wybrańcy:loveu: będą na liście honorowej. Przypomnij mi mail. Prześlę treść ogłoszeń i zdjęcia. Zdjęcia sobie ściągnęłam z wątku :eviltong: ale mail kaarina.g@gmail.com . A ogłoszenia muszą być bardzo zwięzłe. 2-letni Filip, przeżył piekło. Teraz bezpieczny czeka, może na Ciebie? Ma w sobie niespożyte pokłady energii, radości i psiej kultury. Do szczęścia brakuje tylko człowieka.. taki przykład :roll: chwilowo cafeanimal się mi nie włącza :mad: walczę.. :cool1:
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Soema napisał(a):Zdjęcia sobie ściągnęłam z wątku :eviltong: ale mail kaarina.g@gmail.com . A ogłoszenia muszą być bardzo zwięzłe. 2-letni Filip, przeżył piekło. Teraz bezpieczny czeka, może na Ciebie? Ma w sobie niespożyte pokłady energii, radości i psiej kultury. Do szczęścia brakuje tylko człowieka.. taki przykład :roll: chwilowo cafeanimal się mi nie włącza :mad: walczę.. :cool1: Ale Numer z Ciebie:evil_lol: Jesteś samowystarczalna. Nic nie wysyłam:evil_lol:
Neigh Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Zapytam wprost otwartym tekstem...... Do soboty wyprowadzi się pewien szczeniak. Patrycja wprawdzie się wzbrania, ale.........no ale moze mi się uda ją namówić na jeszcze jednego psa. Co wiemy o Kairze? Łazi po siatkach? Istotne, bo drugi wolny kojec nie ma zadaszenia. Owszem można przenieść Lisię, która i tak włazi i wyłazi kiedy chce, bo ma otwarty kojec, ale Patrycja nie chce tego robić. Chce, zeby Lisia kojec traktowała jak schronienie. Wszelkie zmiany niezbyt mile widziane..... No i jeszcze jedno.......też ważne. Bardzo przepraszam, ale moj portfel nie wytrzyma kolejnych 170 km, jesli pies miałby się przeprowadzić. To jest jakieś 50 zł na benzynę. I co Szanowne Zgromadzenie na to?
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):Ale Numer z Ciebie:evil_lol: Jesteś samowystarczalna. Nic nie wysyłam:evil_lol: Trzeba sobie radzić :cool1:
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Aga! Ja myślę, że zapłacę Ci to 50,00 z mojej kieszeni i będzie OK. Co do Kaira to muszę porozmawiać z Neris. Może zamiast Kaira przenieść Pręguskę? Sama nie wiem; dzisiaj nie zadzwonię, nie wyrobię:shake:.
Neigh Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):Aga! Ja myślę, że zapłacę Ci to 50,00 z mojej kieszeni i będzie OK. Co do Kaira to muszę porozmawiać z Neris. Może zamiast Kaira przenieść Pręguskę? Sama nie wiem; dzisiaj nie zadzwonię, nie wyrobię:shake:. Żebyś mnie żywcem ze skóry obdzierała, to z Twojej kieszeni nie wezmę!!!!! Religia mi na to nie pozwala:-) Albo zrobimy zrzutę, albo z bazarków,albo inna wersja. Nie widzę powodu, zebyś akurat TY miała za to płacić! Odpada Kochana, odpada
Krysiam Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A może pojedzie Burcia, całkiem przystojna z niej kobieta - a wtedy sama ją zawiozę
Ewusek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Neigh napisał(a):Żebyś mnie żywcem ze skóry obdzierała, to z Twojej kieszeni nie wezmę!!!!! Religia mi na to nie pozwala:-) Albo zrobimy zrzutę, albo z bazarków,albo inna wersja. Nie widzę powodu, zebyś akurat TY miała za to płacić! Odpada Kochana, odpada to może ja zaplace za podroz ? :loveu:
Neigh Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ewusek napisał(a):to może ja zaplace za podroz ? :loveu: No mozesz się dołożyć.....rzekła łaskawie. A poważnie....wielkie dzięki Ewa:loveu:
Neigh Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Krysiam napisał(a):A może pojedzie Burcia, całkiem przystojna z niej kobieta - a wtedy sama ją zawiozę Burcia odpada bo jest niesterylizowana. Patrycja nie weźmie psa bez sterylki. Burcię trzeba najpierw ciachnąć. Prosta sprawa osobisty pies Pati jest niekastrowany i baaardzo amorzasty. Wycia po nocach wykluczają normalne funkcjonowanie. To był warunek jak miała jechać Lisia. Po drugie: za Kaira płacimy - a jest niestety nieadopcyjny. Musimy zrobić coś, żeby go postawić na łapy, wyadoptować i przestać płacić...... Uważam, że następna po Lisi winna być albo Burka albo Pręguska. Dlatego trzeba zrobić wszystko, zeby Lisi fajowy dom znaleźć. I Bryzie tyż.....( ona też blokuje miejsce u behawiorysty). Przypominam, ze Bryza do adopcji gotowa......a domu ni widu ni słychu.
Ewusek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Neigh napisał(a):No mozesz się dołożyć.....rzekła łaskawie. A poważnie....wielkie dzięki Ewa:loveu: podaj mi na pw nr konta zajrzyjcie do mojego podpisu i popatrzcie na smutna Tole...
gusia0106 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No to zapraszam na kolejny bazarek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/b-z-u-t-e-r-wpadajaca-w-oko-prawdziwa-okazja-na-psy-z-krzyczek-do-03-03-a-134248/#post12019723
Ewusek Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):EWUNIA WITAJ!!!:buzi: witaj !!! kurcze, tyle jest watkow psow krzyczkowych, o ktorych nie wiem... jak wchodze na dogo to tylko do moich subskrybcji....
paros Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 irenaka napisał(a):A gdzie jest Paros z naszym banerkiem?:mad:;) Tak do mnie od razu z maczugą :shake: Jestem :-( ogłaszałam psiaka koleżanki, dziś mija tydzień od zniknięcia:shake: może być wszędzie, w sobotnim Fakcie był artykuł ze zdjeciem i nic :-( Wątek poszukiwanego Alvaro TUTAJ Ja już wcześniej umieściłam psiaki krzyczkowe na cafeanimal
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 paros napisał(a):Tak do mnie od razu z maczugą :shake: Jestem :-( ogłaszałam psiaka koleżanki, dziś mija tydzień od zniknięcia:shake: może być wszędzie, w sobotnim Fakcie był artykuł ze zdjeciem i nic :-( Wątek poszukiwanego Alvaro TUTAJ Ja już wcześniej umieściłam psiaki krzyczkowe na cafeanimal Jolu!:loveu: Będzie krótko;) Dzień bez Ciebie, dniem straconym:evil_lol: A psiak się znajdzie, ja sama kiedyś znalazłam psiaka, który zginął ludziom osiem miesięcy wcześniej.
irenaka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ewusek napisał(a):witaj !!! kurcze, tyle jest watkow psow krzyczkowych, o ktorych nie wiem... jak wchodze na dogo to tylko do moich subskrybcji.... Chyba nie chcesz koleżanki z Krakowa zdenerwować?;) Dlaczego ten wątek nie jest numer jeden w Twoich subskrypcjach:cool3: Przyjedź do Krakowa, to wiesz co będzie?;)
Recommended Posts