Astaroth Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='irenaka']Czy ja mogę prosić o wklejenie zdjęć brata bliźniaka na wątek? Mój Figielek jest najbardziej kontaktowym psem z Krzyczek. Tylko niech ktoś spróbuje zrobić mu zdjęcie jak się uśmiecha i wariuje:evil_lol:. Boi sie tylko aparatu fotograficznego:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f85/tajfun-z-krzyczek-ds-dt-na-2tyg-13-27lipca-pilnie-w-wa-ma-dom-113638/ tu jest stary temat Tajfusia jak jeszcze myśleliśmy że jesteśmy w stanie go oddać do adopcji . Akurat wszystkie zdjęcia takie poważne ma, muszę mu porobić jak biega, nie widziałam jeszcze psa który tak biega, nie da się z niego nie śmiać.
mariamc Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mało się udzielam, muszę wyprostować pewne sprawy związane oczywiście z psiakami u nas:shake: Z poprzedniego bazarku zostało jeszcze 10 pnl, Ineż do Villaro zapłaciła 20 pnl za sweterek. Dziękuję:multi: Inez uzupełniła też bazarek o nowe rzeczy. Link do bazarku w poście 953. Irenko, jesli możesz, wrzuć go tez na pierwszą. I podnosić dziewczyny i kupować , bardzo proszę:mad:
mariamc Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ewo, czekam na twój powrót, dobre wieści i trzymam kciuki.;)
Neigh Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 dogeviper napisał(a):OK, to w takim razie z ogłoszeniami i tak sobie damy spokój, natomiast popytamy bezpośrednio ludzi, może znajdziemy jakiś "ześwirowany dom Waszego(naszego) pokroju". Od wczoraj jak zobaczyliśmy Lisię to tylko ją mamy w głowie(tak też było z naszym Edkiem po wizycie w schronisku, no i w końcu za 2 dni udaliśmy się po naszego Skarba) i sami bardzo chętnie byśmy ją przygarnęli, nie wiemy tylko czy damy radę z 2 pieskami :roll: - to poważna decyzja ...:roll: Stąd te nasze pytania i zniecierpliwienie. PS. dogeviper=:loveu:Asia i Piotrek:loveu: ;) Nooo i wszystko jasne. Ja Tygrysa ( też z Krzyczek) mialam tylko do hotelu odwieźć. A że mi mało nie zszedł w samochodzie, to go zawiozłam do siebie do domu. Wtedy ważył niecałe 24 kg i po wyjęciu usiłował zjeść tuję. Teraz waży 48, ma padaczkę i takie tam. Ale spróbujcie go namówić do przeprowadzki. Mam 6 ogonów, tylko po jeden pojechałam świadomie do schronu, reszta jakoś tak się wprowadziła na krzywy ryj.....Nawet cholerny pers. Wzięłam bo myślałam, ze nooo kto jak kto, ale pers to tak szybko znajdzie dom, ze na bank nie zostanie. Acha...... Najnowsze wieści od Patrycji + zdjęcia suni zaraz Wam prześlę na mail, będziecie na bieżąco:-)
Neigh Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 mysza 1 napisał(a):Na wątek Lisię daj ładnie prosimy:eviltong: A jak myślisz po co ja to Gusi i Irence wysłałam?A niech wstawiają.....Lecę do pracy, będę dopiero jutro:icon_roc:
mysza 1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Gusia i Irenka to juz na ostatnich nogach, tyle roboty mają z tym wszystkim:razz:
Soema Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Irenka chyba plakaty rozwiesza na mieście.. :) szalona, kochana Kobieta :loveu: Dostała kolejne odpowiedzi i chęć pomocy. Wątek krąży po całej Polsce :)
irenaka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Wróciłam po akcji plakatowania ale skonana jestem. Nogi mi weszły... Ale muszę podziękować, czyli na wątku prywatę pouprawiać.:evil_lol: Dziękuję Straży Miejskiej:loveu:, że mnie dzisiaj oszczędziła!!! Miało być 300,0,00, później 100,00 a skończyło się na upomnieniu:multi: Zobaczyli chyba plakaty i odpuścili, Romek się zdenerwował a ja zaczełam przeliczać mandat na dniówki psa w hotelu:evil_lol:
gusia0106 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Właściwie to niewiele widać na tych zdjęciach, ale wstawię: Przeraszam za obecność z doskoku. Wrócę na dłużej jak Vario wróci do siebie. Wieczorem jak zaśnie postaram się wystawić bazarki bo już mi się duuuużo rzeczy nazbierało.
Bushido Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Sprytna jesteś. Mój tata wczoraj dostał mandat. Nie udało się wykręcić. Ja Hektora ogłosiłam już na : Gumtree Kokos.pl Interpress kupiepsa.pl gieldaogloszen.pl ogloszenia.24polska.pl nasipupile.pl szukajzwierzaka.pl adopcjapsa.pl ogloszenia.aleokazja.pl swarzedz.olx.pl Jeszcze allegro i alegratka. Macie jakies inne pomysły??
mysza 1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Tyle godzin nikogo tu nie było. Gusia mam nadzieję, że Vario poczuje się lepiej- bidulek:shake: Ja mogę wystawić jakieś bazarki, pomogę Ci jesli chcesz.
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Bazarek na Krzyczki w połowie -zapraszamy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ekskluzywne-kubki-filizanki-na-krzyczki-sare-do-31-marca-134037/#post12002156
irenaka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Kolejny bazarek : ttp://www.dogomania.pl/forum/f99/nie-musisz-byc-psychologiem-przeczytac-warto-do-01-04-2009-a-134052/#post12003777
irenaka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Cudne naszyjniki od Magdy:loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/f99/przepiekne-naszyjniki-wejdz-zobacz-do-dnia-01-04-2009-a-134053/
mariamc Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Gusia , co z Variem? jak patrzę na zdjęcia Lisiczki , to mi się płakać chce.:placz:
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 przepraszam za offa, ale błagam, zajrzyjcie chociaż: POMOCY-DRAMAT-zlikwidowana pseudohodowla pekińczyków,pomóżcie!!!
mariamc Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zmysł, widziałam już wczoraj na stronie KS,często Was odwiedzam , myślę ciepło, zawsze dziękuję za przygarnięcie Buczka na 1%. Niestety w tej chwili nie mogę pomóc finansowo. Czy urządzałyby Was przeterminowane psie szampony? Czy wiesz , co z resztą psiaków?
Zmysł Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 mariamc napisał(a):Zmysł, widziałam już wczoraj na stronie KS,często Was odwiedzam , myślę ciepło, zawsze dziękuję za przygarnięcie Buczka na 1%. Niestety w tej chwili nie mogę pomóc finansowo. Czy urządzałyby Was przeterminowane psie szampony? Czy wiesz , co z resztą psiaków? szampony, jak najbardziej, wszelie środki czystości. i duuuużo suchej drobnej karmy, bo maluchy odrabiają zaległości. zapraszam na ten wątek, tam są już zdjęcia wszystkich maleństw dzięki za każdą pomoc
gibon301 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 http://images47.fotosik.pl/89/2ded563061ef0e8emed.jpg
gibon301 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 chciałam załączyć link do plakatu, który zrobiłam dla amora ale nie wiem co się dzieje :angryy: czemu on sie tak modyfikuje? edit: już działa!
salibinka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Irenko, wysłałam Ci w piątek pw odnośnie pomysłu - nie wiem, czy dostałaś. Opisałam Ci, co zdaniem Krzysia w tej materii można zrobić i czego On mógłby się podjąć:roll: Resztę rzeczy, które mam na bazarek, może już sama wystawię w nadchodzącym tygodniu, bo coś ciężko nam się spotkać;):evil_lol:, ok?
salibinka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 gibon301 napisał(a):chciałam załączyć link do plakatu, który zrobiłam dla amora ale nie wiem co się dzieje :angryy: czemu on sie tak modyfikuje? edit: już działa! Wyszło pięknie:crazyeye::loveu:
Recommended Posts