Diuna B. Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Niestety w tym miesiącu jestem całkiem z kasą do tyłu,może w przyszłym....Mogę tylko podnieść....
bumel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 muka1 napisał(a):Przelalam dzisiaj 100 zł .Moge tylko tyle.. Nie "tylko tyle", a "aż tyle". Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: Jestem w połowie literki "n", jak skończę, to dam znać. Deklarowałam się, ze później pomogę z ogłoszeniami, Neigh proponowała Hektorka na priva, ale w międzyczasie ktoś go zaklepał na wątku...tylko nie pamiętam, kto taki.
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Te wiadomości od Lisi to dla mnie kosmos!!!:multi: REWELACJA!!!:multi: Podziękuj Pani Patrycji:loveu:
Soema Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 C&C mój znajomy chyba w ten weekend, jak na złość jedzie do Pragi służbowo.. jakby coś się zmieniło dam znać. A nie zastanawiałaś się nad adopcją jakiegoś "krzyczkowca", skoro z niufką nie wyszło?:)
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 bumel napisał(a):Nie "tylko tyle", a "aż tyle". Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: Jestem w połowie literki "n", jak skończę, to dam znać. Deklarowałam się, ze później pomogę z ogłoszeniami, Neigh proponowała Hektorka na priva, ale w międzyczasie ktoś go zaklepał na wątku...tylko nie pamiętam, kto taki. Hektor faktycznie jest zaklepany na pierwszej stronie ( na czerwono). Myślałam, że przeoczyłam. Ale psiaków u nas dość. Polecamy się z innymi:loveu:
Doda_ Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Nie wiem czy psy z Krzyczek maja alegratke czy nie? bo jesli nie to ja moge zrobic wyrozniona
Bushido Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja mam Hektora . Jeszcze mi troche zostało ogłoszeń. (alegratka i allegro)
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 bumel napisał(a):Nie "tylko tyle", a "aż tyle". Bardzo, bardzo dziękujemy:multi: Jestem w połowie literki "n", jak skończę, to dam znać. Deklarowałam się, ze później pomogę z ogłoszeniami, Neigh proponowała Hektorka na priva, ale w międzyczasie ktoś go zaklepał na wątku...tylko nie pamiętam, kto taki. Chyba Bushido, na razie Hektor ma jedno dodatkowe ogłoszenie. Hektor jest bardzo bardzo ważny, z różnych powodów....
C&C Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Soema napisał(a):C&C mój znajomy chyba w ten weekend, jak na złość jedzie do Pragi służbowo.. jakby coś się zmieniło dam znać. A nie zastanawiałaś się nad adopcją jakiegoś "krzyczkowca", skoro z niufką nie wyszło?:) Niufka to marzenie mojego TZ, dlatego myślałam o tym maleństwie. Na razie tylko coś w tym typie wchodzi w grę Jeżeli chodzi o bazarek to może spróbuje zrobić:crazyeye: ( noga ze mnie w tej materii ) Jak coś mi się nie uda to będę pytać- pomożecie? To tez będzie mój pierwszy raz;)
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 C&C napisał(a):Niufka to marzenie mojego TZ, dlatego myślałam o tym maleństwie. Na razie tylko coś w tym typie wchodzi w grę Jeżeli chodzi o bazarek to może spróbuje zrobić:crazyeye: ( noga ze mnie w tej materii ) Jak coś mi się nie uda to będę pytać- pomożecie? To tez będzie mój pierwszy raz;) Ale się będzie dziać!!:multi: Pewnie, że pomożemy. Ja na milion procent. Tylko nie jutro do 16. Sobota "skoro świt":cool3: plakatowanie miasta. Niedziela ( chyba) adopcja. W pozostałych terminach jestem Gosiu:loveu: do Twojej dyspozycji. Zdjęcia tylko przygotuj i zaczynamy Twój pierwszy raz. Pewnie bedzie lepiej niż z moim pierwszym;).
gusia0106 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 A ja mogę dziś tylko przeprosić za opóźnienie.... Właśnie po 6 godzinach wróciłam z Variem od weta i dziś...nie dam rady już zrobić nic. Jutro od GosiS odbieram kolejne rzeczy na bazarek i w zależności od tego, o której wrócimy z kroplówek postaram się wystawić wszystko jutro.
gibon301 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 czy wiadomo co z tekstami do plakatów? ja zarezerwowałam sobie cała sobotę na ten cel, więc będę mocno działać!!jak nie będzie to sama coś napiszę...
Ewa Marta Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Nie znam Was wszystkich w realu, ale jak tak sobie podczytuję, to jestem dumna, że poznaję Was wirtualnie. Lisia, - jej metamorfoza - to najwspanialsza wiadomość ostatnich dni, zaraz za nią idzie ta, że psiaki mają przedłużony czas na znalezienie domów i mogą zostać tam, gdzie są. Jestem autentycznie wzruszona i szczęśliwa, że tyle osób znowu chce pomóc tym czworonogom. Poza wsparciem psychicznym i wysyłaniem przelewów nie moge narazie pomóc inaczej, ale bardzo mocno trzymam kciuki za każdego Krzyczkowca i cieszę się, że spotkały na swojej drodze Neigh, Irenkę i wiele innych osób, których nie sposób wymienić, a które działaja tu prężnie, żeby im się już więcej krzywda nie działa. Jestem z Wami całym sercem, staram się namawiać znajomych do wpłacenia choćby grosika, szukam tez odpowiedzialnych ludzi, którzy mogliby przygarnąć do siebie psiaka, ale z tym najtrudniej:shake: Mnie niestety trzeciego stwora rodzina nie pozwoli przygarnąć:-(
Gosiapk Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 gusia0106 napisał(a):A ja mogę dziś tylko przeprosić za opóźnienie.... Właśnie po 6 godzinach wróciłam z Variem od weta i dziś...nie dam rady już zrobić nic. Jutro od GosiS odbieram kolejne rzeczy na bazarek i w zależności od tego, o której wrócimy z kroplówek postaram się wystawić wszystko jutro. co sie dzieje z Varlem?
C&C Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='C&C']Łoł , chyba się udało http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-wiosenna-zmiane-w-kuchni-w-salonie-133926/#post11991469
C&C Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Irenko, wykorzystałam tekst z Twojego bazarku.:evil_lol:
Soema Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 C&C napisał(a):Irenko, wykorzystałam tekst z Twojego bazarku.:evil_lol: I skopiowałaś też podpis Irenki :eviltong::diabloti: to są Twoje rzeczy, czy mariamc?
marysia55 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Neigh napisał(a):Od postu 1191 pomoc w kwietniu obiecały: Asus Lavinia Wielkie dzięki!!!!!!! Na bank się przyda. Kurcze niech nam się jakiś wyadoptuje, to od razu mniej kasy będzie trzeba. Neigh cygani na wątku w żywe oczyska :diabloti::diabloti: a mój post nr 1192 to niby coooooo :eviltong::eviltong::eviltong:
lavinia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 a ja poproszę o potwierdzenie, że moje 50 zł dotarło :-) i oczywiście podtrzymuję propozycję dalszych wpłat
C&C Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Soema napisał(a):I skopiowałaś też podpis Irenki :eviltong::diabloti: to są Twoje rzeczy, czy mariamc? Ło matko, jaki podpis ? Jak coś jest nie tak , to powiedzcie ,ja noga komputerowa jestem.:placz: Rzeczy sa moje . Na razie wstawiłam tylko 2 . Zobaczę jak akcja się potoczy, i czy sobie poradzę dalej.Wszystkie wskazówki mile widziane. Co z tym podpisem?
dogeviper Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Cześć, właśnie dostaliśmy adres wątku i zobaczyliśmy Lisię-jest strasznie podobna do naszego Edka:loveu: Śliczna!!!:loveu: Czy jest wysterylizowana? W jakim jest wieku? Nasz Eduś bardzo się podoba wszystkim naszym znajomym:lol:, więc może ktoś z nich chciałby taką piękną Lisiczkę:loveu: Studiujemy weterynarię więc są to w miarę normalni ludzie :) ...jak macie jakieś ogłoszenia to przyślijcie na adres: asiaipiotrek@o2.pl Z góry dzięki
C&C Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Jak zmienić tytuł bazarku . Musze dopisać na co i do kiedy. Próbowałam i nic nie wykombinowałam :-(
Neigh Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 marysia55 napisał(a):Neigh cygani na wątku w żywe oczyska :diabloti::diabloti: a mój post nr 1192 to niby coooooo :eviltong::eviltong::eviltong: Marysia55 - gdybyś tu bywała drzewiej, to byś wiedziała, ze ja cyganię, malwersuję i ogólnie jestem całe zło:-). Zresztą nie tylko ja......cała ta grupa krzyczkowa to:mad: A poważnie .......przegapiłam:-). Dzięki!!! Właśnie po to wypisuję takie rzeczy, ze moze jakiś bardziej przytomny uchwyci:-)
Recommended Posts