Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muka1 napisał(a):
Przelalam dzisiaj 100 zł .Moge tylko tyle..

Nie "tylko tyle", a "aż tyle". Bardzo, bardzo dziękujemy:multi:

Jestem w połowie literki "n", jak skończę, to dam znać. Deklarowałam się, ze później pomogę z ogłoszeniami, Neigh proponowała Hektorka na priva, ale w międzyczasie ktoś go zaklepał na wątku...tylko nie pamiętam, kto taki.

Posted

C&C mój znajomy chyba w ten weekend, jak na złość jedzie do Pragi służbowo.. jakby coś się zmieniło dam znać.
A nie zastanawiałaś się nad adopcją jakiegoś "krzyczkowca", skoro z niufką nie wyszło?:)

Posted

bumel napisał(a):

Jestem w połowie literki "n", jak skończę, to dam znać. Deklarowałam się, ze później pomogę z ogłoszeniami, Neigh proponowała Hektorka na priva, ale w międzyczasie ktoś go zaklepał na wątku...tylko nie pamiętam, kto taki.

Hektor faktycznie jest zaklepany na pierwszej stronie ( na czerwono).
Myślałam, że przeoczyłam.
Ale psiaków u nas dość. Polecamy się z innymi:loveu:

Posted

bumel napisał(a):

Chyba Bushido, na razie Hektor ma jedno dodatkowe ogłoszenie.
Hektor jest bardzo bardzo ważny, z różnych powodów....

Posted

Soema napisał(a):
C&C mój znajomy chyba w ten weekend, jak na złość jedzie do Pragi służbowo.. jakby coś się zmieniło dam znać.
A nie zastanawiałaś się nad adopcją jakiegoś "krzyczkowca", skoro z niufką nie wyszło?:)

Niufka to marzenie mojego TZ, dlatego myślałam o tym maleństwie. Na razie tylko coś w tym typie wchodzi w grę
Jeżeli chodzi o bazarek to może spróbuje zrobić:crazyeye: ( noga ze mnie w tej materii ) Jak coś mi się nie uda to będę pytać- pomożecie?
To tez będzie mój pierwszy raz;)

Posted

C&C napisał(a):
Niufka to marzenie mojego TZ, dlatego myślałam o tym maleństwie. Na razie tylko coś w tym typie wchodzi w grę
Jeżeli chodzi o bazarek to może spróbuje zrobić:crazyeye: ( noga ze mnie w tej materii ) Jak coś mi się nie uda to będę pytać- pomożecie?
To tez będzie mój pierwszy raz;)

Ale się będzie dziać!!:multi:
Pewnie, że pomożemy. Ja na milion procent.
Tylko nie jutro do 16. Sobota "skoro świt":cool3: plakatowanie miasta.
Niedziela ( chyba) adopcja.
W pozostałych terminach jestem Gosiu:loveu: do Twojej dyspozycji.
Zdjęcia tylko przygotuj i zaczynamy Twój pierwszy raz.
Pewnie bedzie lepiej niż z moim pierwszym;).

Posted

A ja mogę dziś tylko przeprosić za opóźnienie....
Właśnie po 6 godzinach wróciłam z Variem od weta i dziś...nie dam rady już zrobić nic.

Jutro od GosiS odbieram kolejne rzeczy na bazarek i w zależności od tego, o której wrócimy z kroplówek postaram się wystawić wszystko jutro.

Posted

czy wiadomo co z tekstami do plakatów? ja zarezerwowałam sobie cała sobotę na ten cel, więc będę mocno działać!!jak nie będzie to sama coś napiszę...

Posted

Nie znam Was wszystkich w realu, ale jak tak sobie podczytuję, to jestem dumna, że poznaję Was wirtualnie.
Lisia, - jej metamorfoza - to najwspanialsza wiadomość ostatnich dni, zaraz za nią idzie ta, że psiaki mają przedłużony czas na znalezienie domów i mogą zostać tam, gdzie są.
Jestem autentycznie wzruszona i szczęśliwa, że tyle osób znowu chce pomóc tym czworonogom. Poza wsparciem psychicznym i wysyłaniem przelewów nie moge narazie pomóc inaczej, ale bardzo mocno trzymam kciuki za każdego Krzyczkowca i cieszę się, że spotkały na swojej drodze Neigh, Irenkę i wiele innych osób, których nie sposób wymienić, a które działaja tu prężnie, żeby im się już więcej krzywda nie działa.
Jestem z Wami całym sercem, staram się namawiać znajomych do wpłacenia choćby grosika, szukam tez odpowiedzialnych ludzi, którzy mogliby przygarnąć do siebie psiaka, ale z tym najtrudniej:shake: Mnie niestety trzeciego stwora rodzina nie pozwoli przygarnąć:-(

Posted

gusia0106 napisał(a):
A ja mogę dziś tylko przeprosić za opóźnienie....
Właśnie po 6 godzinach wróciłam z Variem od weta i dziś...nie dam rady już zrobić nic.

Jutro od GosiS odbieram kolejne rzeczy na bazarek i w zależności od tego, o której wrócimy z kroplówek postaram się wystawić wszystko jutro.

co sie dzieje z Varlem?

Posted

C&C napisał(a):
Irenko, wykorzystałam tekst z Twojego bazarku.:evil_lol:

I skopiowałaś też podpis Irenki :eviltong::diabloti: to są Twoje rzeczy, czy mariamc?

Posted

Neigh napisał(a):
Od postu 1191 pomoc w kwietniu obiecały:
Asus
Lavinia

Wielkie dzięki!!!!!!! Na bank się przyda. Kurcze niech nam się jakiś wyadoptuje, to od razu mniej kasy będzie trzeba.

Neigh cygani na wątku w żywe oczyska :diabloti::diabloti: a mój post nr 1192 to niby coooooo :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Soema napisał(a):
I skopiowałaś też podpis Irenki :eviltong::diabloti: to są Twoje rzeczy, czy mariamc?

Ło matko, jaki podpis ? Jak coś jest nie tak , to powiedzcie ,ja noga komputerowa jestem.:placz:
Rzeczy sa moje . Na razie wstawiłam tylko 2 . Zobaczę jak akcja się potoczy, i czy sobie poradzę dalej.Wszystkie wskazówki mile widziane. Co z tym podpisem?

Posted

Cześć, właśnie dostaliśmy adres wątku i zobaczyliśmy Lisię-jest strasznie podobna do naszego Edka:loveu:
Śliczna!!!:loveu:
Czy jest wysterylizowana?
W jakim jest wieku?
Nasz Eduś bardzo się podoba wszystkim naszym znajomym:lol:, więc może ktoś z nich chciałby taką piękną Lisiczkę:loveu:
Studiujemy weterynarię więc są to w miarę normalni ludzie :)
...jak macie jakieś ogłoszenia to przyślijcie na adres:
asiaipiotrek@o2.pl

Z góry dzięki

Posted

marysia55 napisał(a):
Neigh cygani na wątku w żywe oczyska :diabloti::diabloti: a mój post nr 1192 to niby coooooo :eviltong::eviltong::eviltong:

Marysia55 - gdybyś tu bywała drzewiej, to byś wiedziała, ze ja cyganię, malwersuję i ogólnie jestem całe zło:-). Zresztą nie tylko ja......cała ta grupa krzyczkowa to:mad:

A poważnie .......przegapiłam:-). Dzięki!!! Właśnie po to wypisuję takie rzeczy, ze moze jakiś bardziej przytomny uchwyci:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...