mysza 1 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ciężki służbowo dzień, czasu na pisanie nie bylo...
Ania+Milva i Ulver Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo sie ciesze ,ze pieniązki spływaja!! Mam nadzieje,że spisz spokojniej Irenko?;) Mi podłaczyli net, więc niedługo zajme sie bazarkiem porcelanowym :cool3:
gusia0106 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Filipek ma ogłoszenia na: alegratka.pl autogielda.pl eoferty.pl ogloszenia.interpress.net.pl ojej.pl oferta.com.pl cafeanimal.pl mamoferte.pl animalia.pl bono-polska.pl drobne.centrumofert.pl gielda.bai.pl ogloszenia.24polska.pl polskastrefa.eu dwukropek.pl petworld.pl sprzedasz.pl olx.pl ogloszenia.aleokazja.pl adpedia.pl wegetarianie.pl vetmozga.com ogloszenia.yellowpage.pl rozglos.net anonseogloszenia.pl najpewniej.pl petsy.pl vendito.pl twoje-ogloszenia.pl szybko-sprzedam.pl pchlitarg.info.pl neeon.pl ogloszenia.infoweb.pl Jutro zabiorę się za bazarki, no a później za "i". Ps. U Was też tak wieje???????????
Soema Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wieje.... :roll: cały dzień na zmianę piękne słońce i śnieżyce.. Net się tnie.. Ale... dostałam kolejną odpowiedź o wpłacie :multi:
salibinka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ja też jestem. Dzisiaj wszystkie aury się wymieszały - wichry, śnieżyce, słońca i chmury i co tam jeszcze wylazło z natury:evil_lol:
Olga132 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 według moich wyliczeń z aukcji allegro powinno wpłynąc na psiaki z krzyczek 95 zł + trochę z bazarku wspomnieniowego no kropla w morzu potrzeb ale jak to sie mówi ziarnko do ziarnka
Soema Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Z niecierpliwością czekamy na dobre wieści rozliczeniowe :oops:
majka50 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Irenko ja też jestem. Ale jak już pisałam co będę się wymądrzać jak nie mam nic do powiedzenia.:shake: Bezradność mnie dobija.Siedzę cichutko i obserwuję Waszą wspaniałą akcję.:multi:i trzymam kciuki za psinki. Przecież wiesz ,że całym serduchem jestem z Wami.
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Jestem dziewczyny:loveu: chociaż dzisiaj to już naprawdę z doskoku. Mam nerwową atmosferkę w domu:cool3: W nocy spałam dopóki taki "potwór" nie przyszedł, otrzepał się przy łóżku, co znaczy że mam się ruszyć, bo chce spać ze mną. Mowa oczywiście o Dianie a nie o TZ;). Wróciłam myślami do pewnego pomysłu, tylko potrzebuję informatyka - programisty. Oczywiście do pracy charytatywnej. Czy ktoś ma jakieś pomysły i zna kogoś kogo można wykorzystać? Gusia :loveu:ilość ogłoszeń powalająca, wklejam na pierwszą stronę.
gusia0106 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 irenaka napisał(a):Wróciłam myślami do pewnego pomysłu, tylko potrzebuję informatyka - programisty. Oczywiście do pracy charytatywnej. Czy ktoś ma jakieś pomysły i zna kogoś kogo można wykorzystać? Irenko, napisz mi proszę o co chodzi dokładnie bo informatyka mam chętnego do wykorzystania, ale musi wiedzieć co miałby zrobić bo nie wie czy potrafi :p
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 gusia0106 napisał(a):Irenko, napisz mi proszę o co chodzi dokładnie bo informatyka mam chętnego do wykorzystania, ale musi wiedzieć co miałby zrobić bo nie wie czy potrafi :p Już piszę pw. Pamiętaj, że to musi być programista. Sieciowca i sprzętowca mam w domu.
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Zrobiłam jak umiałam rozliczenia. Bardzo was proszę o uwagi i zgłaszanie poprawek. http://www.dogomania.pl/forum/f28/krzyczki-prosba-o-wsparcie-rozliczenia-133857/#post11987139
salibinka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 irenaka napisał(a):Jestem dziewczyny:loveu: chociaż dzisiaj to już naprawdę z doskoku. Mam nerwową atmosferkę w domu:cool3: W nocy spałam dopóki taki "potwór" nie przyszedł, otrzepał się przy łóżku, co znaczy że mam się ruszyć, bo chce spać ze mną. Mowa oczywiście o Dianie a nie o TZ;). Wróciłam myślami do pewnego pomysłu, tylko potrzebuję informatyka - programisty. Oczywiście do pracy charytatywnej. Czy ktoś ma jakieś pomysły i zna kogoś kogo można wykorzystać? Gusia :loveu:ilość ogłoszeń powalająca, wklejam na pierwszą stronę. Irenko, ja też poproszę o info o pomyśle na pw. Jeśli to nie mega czasochłonne, pogadam z tym kochanym "potworem", co się otrzepuje przy moim łóżku:evil_lol:.
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 majka50 napisał(a):Irenko ja też jestem. Ale jak już pisałam co będę się wymądrzać jak nie mam nic do powiedzenia.:shake: Bezradność mnie dobija.Siedzę cichutko i obserwuję Waszą wspaniałą akcję.:multi:i trzymam kciuki za psinki. Przecież wiesz ,że całym serduchem jestem z Wami. Dobrze, że jesteś przeczytaj czego potrzebujemy na wątku rozliczeniowym. Pojemność serca jest u Ciebie wielka więc jak jeszcze dobre słówko wpiszesz to jestem cała w skowronkach:multi:
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Co Wy wiecie o wianiu........ Ja mam linię tel + net napowietrzną. Powiało i zwiało. Od rana jednak znów w sieci. Niech nam żyje i dorasta prezes Tpsa chluba miasta hihihi Bardzo przepraszam to flashback stresu..... Już czytam co się tu działo.:diabloti:
Romi Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 lavinia napisał(a):melduje się lavinia, na literkę "l" dostałam pw wpłaciłam 50 zł trzymam kciuki dziewczyny przypomnijcie mi w Kwietniu - znów wpłacę DZIEKUJEMY :loveu::lol:
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Taka techniczna uwaga, dobrze by było zrobić listę tych wszystkich super ludzi, którzy deklarują wpłaty w kwietniu i proszę o przypomnienie. Ja to mogę na ochotnika robić... Żeby potem nie umknęło i pruć wątku na darmo......
mysza 1 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 A ja pamiętam, że parę osób deklarowało pomoc w ogłoszeniach, trzeba ich odnaleźć i przypomnieć grzecznie:evil_lol:
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Neigh napisał(a):Taka techniczna uwaga, dobrze by było zrobić listę tych wszystkich super ludzi, którzy deklarują wpłaty w kwietniu i proszę o przypomnienie. Ja to mogę na ochotnika robić... Żeby potem nie umknęło i pruć wątku na darmo...... Aguś!:loveu: Jeżeli mogę Cię prosić to zrób takie zestawionko w swoim notesiku z tymi super ludźmi i może tymi których możemy poprosić o pomoc w ogłoszeniach. Padam do nóżek z góry:loveu:
salibinka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dostałam kolejne "Aczkowe" pw - dziękuję za cichutką, ciepłą obecność i chęć pomocy:loveu:.
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ok, załatwione, przeczytam w nocy ostatnie parę stron i zapiszę wszystkich zgłaszających się.. No i ostatnie wieści: LISIA Zaczęła kojec traktować jak schronienie, a nie wiezienie. Ponieważ jest całkowicie bezkonfliktowa i karna ma całkowitą swobodę w poruszaniu się po terenie. Na noc "tak na wszelki wypadek" jest zamykana do kojca. I uwaga ta da da dam: od 2 dni jest na spacerach SPUSZCZANA ZE SMYCZY. Patrycja twierdzi, że niesamowicie się pilnuje, jest dosłownie jej cieniem. Lisia kocha się bawić.Bawi sie ponoć jak szczeniak. Boi się tylko patyków, które ze spacerów znosi osobisty pies Patrycji. Zresztą ona go do tego zachęca......Lisia z niejakim zdumieniem przygląda się do czego ( oprócz bicia) może patyk służyć.. Psiak z całą pewnością przechodził solidną socjalizację w dzieciństwie. Doskonale wie ze spacer do także możliwość do załatwienia swoich potrzeb. Odkąd wie, ze jest coś takiego jak spacer o określonych porach załatwia się poza terenem. Jest bardzo kontaktowa, uwielbia głaskanie, mizianie. Jest wrecz namolna. Naturalnie jest też strachliwa, tzn nagle otwarte okno powoduje ucieczkę do kojca, ale po chwili pies wychodzi.....Acha nie zabili. Lękliwa na pewno będzie. Patrycja uważa, ze nie jest jej potrzebny czas dłuższy niż 2 miesiące socjalizacji u niej ( prosiłyśmy na wstępie o określenie). Jej zdaniem mozemy powoli już rozglądać sie za domem. Warunki na dziś: ogrodzony teren, buda, nie moze być zamknięta w kojcu, ludzie spokojni, ciepli, chętni do miziania i okazywania morza uczuć.Dom możliwie mało zapsiony, tak aby otrzymywała tony zainteresowania. Psica nie jest konfliktowa, agresywna ani szczekliwa. Od 3 dni ma obrożę przeciwpchelną... No i ponagabuję o zdjęcia:-) już pamiętam Cieszycie się??? Bo ja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo
irenaka Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 salibinka napisał(a):Dostałam kolejne "Aczkowe" pw - dziękuję za cichutką, ciepłą obecność i chęć pomocy:loveu:. To ja całkiem głośno za tą cichą obecność dziękuję:loveu:
Neigh Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Od postu 1191 pomoc w kwietniu obiecały: Asus Lavinia Wielkie dzięki!!!!!!! Na bank się przyda. Kurcze niech nam się jakiś wyadoptuje, to od razu mniej kasy będzie trzeba. W nocy przejrzę strony od momentu pojawienia się Literek, którym bardzo za obecność dziękujemy. Czasem dobre slowo też niesie, jakoś tak człowiek nie jest sam.
Recommended Posts