Neigh Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nooo a my się znamy :-) Bo ja mam żólwia znajdę od kolezanki AnK:-). HIhih z moich 5 żólwi 4 są z odzysku:-)
gusia0106 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ciotki.... A jeśli brak Wam wiary. I siły. I chęci. I optymizmu. A wiem, że brak................to zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f80/krzyczki-metamorfozy-116128/ Od razu chce się chcieć :diabloti:
C&C Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Soema , czy dostałaś moje PW. , bo dogo szwankuje i nie wiem czy dotarło?
gosikbaum Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dostałam wiadomośc, nie mam czasu czytac całego wątku, o Krzyczkach czytałam wczesniej. Rozumiem że potrzebujecie przede wszystkim pieniędzy i domów?? postaram sie zrobic jakies allegro i bazarki. niestety nie moge adoptowac psiaka....
Gosiapk Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 BRAWO DZIEWCZYNY za AKCJĘ!!! Jesteście Super Girls!!!
gusia0106 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 gosikbaum napisał(a):dostałam wiadomośc, nie mam czasu czytac całego wątku, o Krzyczkach czytałam wczesniej. Rozumiem że potrzebujecie przede wszystkim pieniędzy i domów?? postaram sie zrobic jakies allegro i bazarki. niestety nie moge adoptowac psiaka.... Witamy :cool3: Dzięki za odzew. Tak, przede wszystkim potrzebne nam domy. No i pieniądze. Wszelka pomoc się przyda :loveu: Baaaardzo dziękujemy za zainteresowanie.
gusia0106 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Gosiapk']BRAWO DZIEWCZYNY za AKCJĘ!!! Jesteście Super Girls!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki Gosia!
Neigh Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Gosiapk']BRAWO DZIEWCZYNY za AKCJĘ!!! Jesteście Super Girls!!! Ktoś nas kiedyś nazwał TWA ( Towarzystwo Wzajemnej Adoracji) i to było Bingo. A....ze chciał nam wtedy dopiec, cóż niech sie wstydzi..... hihihih chociaż ja zawsze uważałam, ze "Komando Czarne Foki" bardziej pasowało:-) Guuuuuusia wrzuć na metamorfozy Krzyczkowe Tyglysa......no jak taki wątek bez Tyglysa......
Soema Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 C&C napisał(a):Soema , czy dostałaś moje PW. , bo dogo szwankuje i nie wiem czy dotarło? Dostałam, ale na razie nie wiem czy znajomy jedzie w przyszły weekend. Czekam aż mi napisze :)
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Goś napisał(a):No to mnie gusia0106 dorwała...wśród tych na "g". No dobiłyście mnie na wieczór :placz::placz::placz: Jestem obecnie zupełnym bankrutem - właśnie zakończyłam operacyjną historię jednej z moich suk (ciągnącą się od początku grudnia), która kosztowała mnie już prawie 4000zł. I teraz będę kolejną babę szykować do zabiegów. Narawdę nie jestem w stanie wyłożyć kasy :placz::placz::placz: Może jakąś inną pomoc przyjmiecie?? Jak się do nas uśmiechniesz bedzie dobrze!!:evil_lol: Za takie mordki zapłakane na tym wątku to my się gniewamy:mad:;)
Goś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No to mnie gusia0106 dorwała...wśród tych na "g". No dobiłyście mnie na wieczór :placz::placz::placz: Jestem obecnie zupełnym bankrutem - właśnie zakończyłam operacyjną historię jednej z moich suk (ciągnącą się od początku grudnia), która kosztowała mnie już prawie 4000zł. I teraz będę kolejną babę szykować do zabiegów. Narawdę nie jestem w stanie wyłożyć kasy :placz::placz::placz: Może jakąś inną pomoc przyjmiecie??
gusia0106 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Goś napisał(a):No to mnie gusia0106 dorwała...wśród tych na "g". No dobiłyście mnie na wieczór :placz::placz::placz: Jestem obecnie zupełnym bankrutem - właśnie zakończyłam operacyjną historię jednej z moich suk (ciągnącą się od początku grudnia), która kosztowała mnie już prawie 4000zł. I teraz będę kolejną babę szykować do zabiegów. Narawdę nie jestem w stanie wyłożyć kasy :placz::placz::placz: Może jakąś inną pomoc przyjmiecie?? Ojej, Gos, ja niechcący :oops: Przyjmiemy każdą inną pomoc. Jeśli masz dużo czasu zostało trochę wolnych literek do rozsyłania PW np ;)
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Kolejny bazarek na Krzyczki http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuszki-spodnice-bluzki-spodnie-na-psy-z-krzyczek-do-30-04-a-133663/#post11973320
arjuna Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 jeśli jakieś psy marzną w kojcach, mogłybyśmy uszyć im kubraki-tylko musimy wiedzieć ile i jakie rozmiary sa potrzebne. (od razu zaznaczam, że nie czytałam wątku i nie wiem, czy psy sa w domach czy nie)
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 arjuna napisał(a):jeśli jakieś psy marzną w kojcach, mogłybyśmy uszyć im kubraki-tylko musimy wiedzieć ile i jakie rozmiary sa potrzebne. (od razu zaznaczam, że nie czytałam wątku i nie wiem, czy psy sa w domach czy nie) Ja chcę kubraczki!!! Dla Sonieczki i Figielka!:loveu: Arjuna nasze psiaki w kojcach czekają na domki:placz:
salibinka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 arjuna napisał(a):jeśli jakieś psy marzną w kojcach, mogłybyśmy uszyć im kubraki-tylko musimy wiedzieć ile i jakie rozmiary sa potrzebne. (od razu zaznaczam, że nie czytałam wątku i nie wiem, czy psy sa w domach czy nie) Arjuna, ogromne dzięki za odzew:loveu: :loveu:
gusia0106 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Skończyłam "g". Możesz mnie Irenko zapisać na "i", ale uprzedam, że chwilę to potrwa bo najpierw zrobię ogłoszenia dla Filipka, potem bazarki, i potem dopiero "i".
paros Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mam pytanie w sprawie Roxi (Przylepki) - ile ma lat? :cool3: Mysza może wiesz?
marysia55 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 monika083 napisał(a):pw-ojojoj:roll: raczej jestem chetna do pomocy bazarkowej...robie wlasnie wiosenne porzadki w szafach :cool3: radzę dopaść monikę083 z tymi bazarkami. Jest dobra w te klocki :evil_lol::evil_lol: a ja jej pomogę go rozkręcić. Prawda Moni że dobrze sie nam razem pracuje :diabloti::diabloti: spróbuj zaprzeczyć :cool3::cool3:
irenaka Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='marysia55']radzę dopaść monikę083 z tymi bazarkami. Jest dobra w te klocki :evil_lol::evil_lol: a ja jej pomogę go rozkręcić. Prawda Moni że dobrze sie nam razem pracuje :diabloti::diabloti: spróbuj zaprzeczyć :cool3::cool3: Nie mam sumienia prosić:oops:. Wszyscy są tak zarobieni i końca nie widać. Ale za to EFEKTY są:multi: Gusia literka I jest Twoja. Tylko bardzo proszę nie wysyłaj mi zaproszenia na mój wątek:evil_lol:
irenaka Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Następny bazarek ciuchowy : http://www.dogomania.pl/forum/f99/krzyczki-kup-ciuszka-pomoz-psiakom-do-27-03-2009-a-133690/
MyrkurDagur Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Witam ;) Otrzymałam wiadomość z prośbą o pomoc i jestem :) Wysłałam wczoraj parę groszy dla psiaków z Krzyczek, niewiele bo 20 zł, ale ciężko dzielić pieniążki pomiędzy tyle biednych psiaków, a fundusze ograniczone... :shake: Temat psiaków z Krzyczek nie jest mi obcy. Wiele miesięcy temu, jeszcze zanim byłam na dogo zarejestrowana, dowiedziałam się o Krzyczkach i również jakiś grosik psiakom podrzucałam ;) Będę zaglądać i postaram się jeszcze jakoś pomóc :)
bea100 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='gusia0106']Właśnie odebrałam biżuterię. W I E L K I E D Z I Ę K I Bea!!! :loveu: Wieczorem, jak już skończę g :evil_lol:, powystawiam bazarki i allegro. To ja napiszę: TO DLA WAS KOCHANE CIOTECZKI WIELKIE DZIĘKI ZA TO CO ROBICIE DLA TYCH PSÓW :loveu: Trzymam kciuki za całą akcję i za Was a odetchnę jak już ostatni piesek znajdzie swój dom! PS Miło było poznać Cię Gusiu w realu. Pamiętaj (po udanej oraz "owocnej" sprzedaży za co trzymam kciuki) o danej mi obietnicy- będę czekała na maila.
anula1959 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kibicuję psiakom z Krzyczek od samego początku więc temat jest mi znany;), niestety nie moge w tej chwili pomóc finansowo ale postaram się przejżeć swoją srebrną biżuterią i może coś się nada na bazarek. Niestety ja ich nie umiem robić :placz: , więc jak cuś to do której cioteczki uderzyć z prośbą?
salibinka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 anula1959 napisał(a):Kibicuję psiakom z Krzyczek od samego początku więc temat jest mi znany;), niestety nie moge w tej chwili pomóc finansowo ale postaram się przejżeć swoją srebrną biżuterią i może coś się nada na bazarek. Niestety ja ich nie umiem robić :placz: , więc jak cuś to do której cioteczki uderzyć z prośbą? Wspaniale:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts