Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam wiadomośc, nie mam czasu czytac całego wątku, o Krzyczkach czytałam wczesniej. Rozumiem że potrzebujecie przede wszystkim pieniędzy i domów?? postaram sie zrobic jakies allegro i bazarki. niestety nie moge adoptowac psiaka....

Posted

gosikbaum napisał(a):
dostałam wiadomośc, nie mam czasu czytac całego wątku, o Krzyczkach czytałam wczesniej. Rozumiem że potrzebujecie przede wszystkim pieniędzy i domów?? postaram sie zrobic jakies allegro i bazarki. niestety nie moge adoptowac psiaka....

Witamy :cool3:
Dzięki za odzew.
Tak, przede wszystkim potrzebne nam domy.
No i pieniądze. Wszelka pomoc się przyda :loveu:
Baaaardzo dziękujemy za zainteresowanie.

Posted

[quote name='Gosiapk']BRAWO DZIEWCZYNY za AKCJĘ!!! Jesteście Super Girls!!!

Ktoś nas kiedyś nazwał TWA ( Towarzystwo Wzajemnej Adoracji) i to było Bingo. A....ze chciał nam wtedy dopiec, cóż niech sie wstydzi.....

hihihih chociaż ja zawsze uważałam, ze "Komando Czarne Foki" bardziej pasowało:-)

Guuuuuusia wrzuć na metamorfozy Krzyczkowe Tyglysa......no jak taki wątek bez Tyglysa......

Posted

C&C napisał(a):
Soema , czy dostałaś moje PW. , bo dogo szwankuje i nie wiem czy dotarło?

Dostałam, ale na razie nie wiem czy znajomy jedzie w przyszły weekend. Czekam aż mi napisze :)

Posted

Goś napisał(a):
No to mnie gusia0106 dorwała...wśród tych na "g". No dobiłyście mnie na wieczór :placz::placz::placz: Jestem obecnie zupełnym bankrutem - właśnie zakończyłam operacyjną historię jednej z moich suk (ciągnącą się od początku grudnia), która kosztowała mnie już prawie 4000zł. I teraz będę kolejną babę szykować do zabiegów. Narawdę nie jestem w stanie wyłożyć kasy :placz::placz::placz:
Może jakąś inną pomoc przyjmiecie??

Jak się do nas uśmiechniesz bedzie dobrze!!:evil_lol:
Za takie mordki zapłakane na tym wątku to my się gniewamy:mad:;)

Posted

No to mnie gusia0106 dorwała...wśród tych na "g". No dobiłyście mnie na wieczór :placz::placz::placz: Jestem obecnie zupełnym bankrutem - właśnie zakończyłam operacyjną historię jednej z moich suk (ciągnącą się od początku grudnia), która kosztowała mnie już prawie 4000zł. I teraz będę kolejną babę szykować do zabiegów. Narawdę nie jestem w stanie wyłożyć kasy :placz::placz::placz:

Posted

Goś napisał(a):

Ojej, Gos, ja niechcący :oops:
Przyjmiemy każdą inną pomoc.
Jeśli masz dużo czasu zostało trochę wolnych literek do rozsyłania PW np ;)

Posted

jeśli jakieś psy marzną w kojcach, mogłybyśmy uszyć im kubraki-tylko musimy wiedzieć ile i jakie rozmiary sa potrzebne.
(od razu zaznaczam, że nie czytałam wątku i nie wiem, czy psy sa w domach czy nie)

Posted

arjuna napisał(a):
jeśli jakieś psy marzną w kojcach, mogłybyśmy uszyć im kubraki-tylko musimy wiedzieć ile i jakie rozmiary sa potrzebne.
(od razu zaznaczam, że nie czytałam wątku i nie wiem, czy psy sa w domach czy nie)

Ja chcę kubraczki!!!
Dla Sonieczki i Figielka!:loveu:
Arjuna nasze psiaki w kojcach czekają na domki:placz:

Posted

arjuna napisał(a):

Arjuna, ogromne dzięki za odzew:loveu: :loveu:

Posted

Skończyłam "g".
Możesz mnie Irenko zapisać na "i", ale uprzedam, że chwilę to potrwa bo najpierw zrobię ogłoszenia dla Filipka, potem bazarki, i potem dopiero "i".

Posted

monika083 napisał(a):
pw-ojojoj:roll: raczej jestem chetna do pomocy bazarkowej...robie wlasnie wiosenne porzadki w szafach :cool3:

radzę dopaść monikę083 z tymi bazarkami. Jest dobra w te klocki :evil_lol::evil_lol: a ja jej pomogę go rozkręcić. Prawda Moni że dobrze sie nam razem pracuje :diabloti::diabloti: spróbuj zaprzeczyć :cool3::cool3:

Posted

[quote name='marysia55']radzę dopaść monikę083 z tymi bazarkami. Jest dobra w te klocki :evil_lol::evil_lol: a ja jej pomogę go rozkręcić. Prawda Moni że dobrze sie nam razem pracuje :diabloti::diabloti: spróbuj zaprzeczyć :cool3::cool3:

Nie mam sumienia prosić:oops:.
Wszyscy są tak zarobieni i końca nie widać.
Ale za to EFEKTY są:multi:

Gusia literka I jest Twoja.
Tylko bardzo proszę nie wysyłaj mi zaproszenia na mój wątek:evil_lol:

Posted

Witam ;)

Otrzymałam wiadomość z prośbą o pomoc i jestem :) Wysłałam wczoraj parę groszy dla psiaków z Krzyczek, niewiele bo 20 zł, ale ciężko dzielić pieniążki pomiędzy tyle biednych psiaków, a fundusze ograniczone... :shake:

Temat psiaków z Krzyczek nie jest mi obcy. Wiele miesięcy temu, jeszcze zanim byłam na dogo zarejestrowana, dowiedziałam się o Krzyczkach i również jakiś grosik psiakom podrzucałam ;)

Będę zaglądać i postaram się jeszcze jakoś pomóc :)

Posted

[quote name='gusia0106']Właśnie odebrałam biżuterię.
W I E L K I E D Z I Ę K I Bea!!! :loveu:

Wieczorem, jak już skończę g :evil_lol:, powystawiam bazarki i allegro.
To ja napiszę: TO DLA WAS KOCHANE CIOTECZKI WIELKIE DZIĘKI ZA TO CO ROBICIE DLA TYCH PSÓW :loveu:
Trzymam kciuki za całą akcję i za Was a odetchnę jak już ostatni piesek znajdzie swój dom!

PS
Miło było poznać Cię Gusiu w realu. Pamiętaj (po udanej oraz "owocnej" sprzedaży za co trzymam kciuki) o danej mi obietnicy- będę czekała na maila.

Posted

Kibicuję psiakom z Krzyczek od samego początku więc temat jest mi znany;), niestety nie moge w tej chwili pomóc finansowo ale postaram się przejżeć swoją srebrną biżuterią i może coś się nada na bazarek. Niestety ja ich nie umiem robić :placz: , więc jak cuś to do której cioteczki uderzyć z prośbą?

Posted

anula1959 napisał(a):
Kibicuję psiakom z Krzyczek od samego początku więc temat jest mi znany;), niestety nie moge w tej chwili pomóc finansowo ale postaram się przejżeć swoją srebrną biżuterią i może coś się nada na bazarek. Niestety ja ich nie umiem robić :placz: , więc jak cuś to do której cioteczki uderzyć z prośbą?

Wspaniale:loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...