Neigh Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A ja baaardzo bardzo proszę o wsparcie w szukaniu domów. Kasa rzecz jasna ważna.......ale najważniejsze są domy. W końcu o to chodzi, zeby wreszcie przestać tę kasę zbierać, nieprawdaż?:) Dziś byłam na tyłach Jana Pawła w takim barze wegetariańskim, a tam niespodzianka.....plakat PUŚKI wisi..... I o to chodzi......oplakatujmy Polskę "krzyczkowcami" -.....plakaty, ulotki.....mailing, ogłoszenia. My już pukałyśmy wszędzie, gdzie nam do głowy przyszło.. Pracuję aktualnie nad tekścikiem do mailingu. Wtedy maile obiegły całą Polskę....masę psów właśnie dzięki temu znalazło domy... Fakt parę z nich się jeszcze do adopcji nie nadaje. Ale większość jednak tak, gdyby poszły do domów będzie łatwiej finansowo.
gibon301 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 czy potrzebne sa aktualne plakaty? bardzo chetni bym zrobila jesli jest taka potrzeba?
GameBoy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 gdyby ktos mial plakat i przeslal mi mailem to ja wydrukuje w pracy i moge rozwiesic w paru miejscach ale zrobic nie umiem:oops:
irenaka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 GameBoy napisał(a):gdyby ktos mial plakat i przeslal mi mailem to ja wydrukuje w pracy i moge rozwiesic w paru miejscach ale zrobic nie umiem:oops: Plakaciki są na stronie 1 post 7. Nieustające piękne dziękuję.
irenaka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 [quote name='Martens']Bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/biblioteczka-psio-babsko-horrorystyczna-na-krzyczki-janeczke-do-21-03-a-133599/ Dziękujemy, wkleiłam bazarek na pierwszą stronę.
bumel Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Skończyłam "m", to chyba najpopularniejsza litera wśród nicków dogomaniaków:crazyeye:, a od jutra "n":p
Soema Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 bumel napisał(a):Skończyłam "m", to chyba najpopularniejsza litera wśród nicków dogomaniaków:crazyeye:, a od jutra "n":p Wszystkich się jakoś namnożyło :mad::eviltong: ja kontynuuje "d"..
Neigh Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bardzoście dzielne są:-) A jak spreparuję tekst do maila, to będzie błysk:-) wystarczy.......:wyślij wszystkim i już:evil_lol:
monika083 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 bumel napisał(a):Skończyłam "m", to chyba najpopularniejsza litera wśród nicków dogomaniaków:crazyeye:, a od jutra "n":p zapisuje sie..
centauri22 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 dziewczyny, przypomnijcie proszę, skąd można wziąc plakaty, dzie sa pliki do ściągnięcia.
monika083 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='irenaka']Moniczko! Czy ja mam rozumieć,że jesteś chętna na jakąś literkę?:evil_lol::loveu: Majka!:loveu: Już piszę pw. pw-ojojoj:roll: raczej jestem chetna do pomocy bazarkowej...robie wlasnie wiosenne porzadki w szafach :cool3:
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 monika083 napisał(a):zapisuje sie.. Moniczko! :loveu:Czy ja mam rozumieć,że jesteś chętna na jakąś literkę?:evil_lol: Majka!:loveu: Już piszę pw.
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 monika083 napisał(a):pw-ojojoj:roll: raczej jestem chetna do pomocy bazarkowej...robie wlasnie wiosenne porzadki w szafach :cool3: To super!!!:loveu: Jak będziesz miała już link, to wkleję na pierwszą stronę. W literki wrobiłam wujka Romka:evil_lol:. Wczoraj mi nie odmówił ( może nie miał świadomości co czyni).;) I mam nadzieję, że dzisiaj się nie wycofa:mad:;). Uwaga dziewczyny!! Facet na "pokładzie":evil_lol:
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Przypominam nasze aktualne abecadło i nie tylko . Przypominam i gorąco proszę w przelewach zaznaczać KRZYCZKI. Gdyby ktoś nie wiedział gdzie zgłaszać rzeczy na bazarki proszę o kontakt do mnie na pw. Jeżeli ktoś robi ogłoszenia psów to proszę o wykaz stron i psa na wątku, będę przerzucać te informacje na pierwszą stronę. Przy literkach zaznaczam kto ją robi. Później post usunę: A Salibinka:loveu: B Soema:loveu: C Gusia0106:loveu: DSoema:loveu: E irenaka F irenaka G Gusia0106:loveu: H Salibinka :loveu: I Gusia0106:loveu: J K L Romi :loveu: Ł Bushido:loveu: M bumel:loveu: N bumel :loveu: O Bushido:loveu: P R S T U W Gonia66:loveu: Y Z Gonia66:loveu:
salibinka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 "W literki wrobiłam wujka Romka:evil_lol:. Wczoraj mi nie odmówił ( może nie miał świadomości co czyni).;) I mam nadzieję, że dzisiaj się nie wycofa:mad:;). Uwaga dziewczyny!! Facet na "pokładzie":evil_lol:[/quote]" Romi - brawo:multi:- to bardzo relaksujące zajęcie;) Dzisiaj już wreszcie skończę A i... poproszę H:lol:
gusia0106 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Właśnie odebrałam biżuterię. W I E L K I E D Z I Ę K I Bea!!! :loveu: Wieczorem, jak już skończę g :evil_lol:, powystawiam bazarki i allegro.
bumel Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dotychczas czworo Dogomaniaków na literkę "m" zadeklarowało pomoc finansową na priva i obiecało wpłacić grosik na konto psiaków z Krzyczek.
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='bumel']Dotychczas czworo Dogomaniaków na literkę "m" zadeklarowało pomoc finansową na priva i obiecało wpłacić grosik na konto psiaków z Krzyczek. Idziecie jak burza:loveu: Ja muszę w końcu popracować.:-( Literka H już zarezerwowana dla Salibinki:loveu:
Romi Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja otrzymałem literkę "L". Już nad nią pracuję. To tylko 663 dogomaniaków :diabloti:
salibinka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dziękuję serdecznie AnK za odzew i chęć pomocy:loveu:
mysza 1 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja tez z literki m dzięki za pw, na watku jestem od początku;)
irenaka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='salibinka']Dziękuję serdecznie AnK za odzew i chęć pomocy:loveu: Aniu! Przekazałam informację do Agi.
Recommended Posts