irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 E&M napisał(a):To co mogłam dzisiaj to wpłacić pieniądze - zrobione. W poniedziałek puszczę ogłoszenie w swojej pracy o zwierzakach z Krzyczek. Może wśród 500 pracowników, chociaż jeden psiak znajdzie dom E&M :loveu:ukłony WIELKIE :Cool!: za odzew i pomoc.
E&M Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 To co mogłam dzisiaj to wpłacić pieniądze - zrobione. W poniedziałek puszczę ogłoszenie w swojej pracy o zwierzakach z Krzyczek. Może wśród 500 pracowników, chociaż jeden psiak znajdzie dom
mariamc Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pieniądze wplaciłam .50 pnl na Lisiczkę, 250 pnl na Niepołomice. Nie umiem robić ogłoszeń:-( Nawet nie probuję pisać PW, sądzę,że szybciej psy z Krzyczek znajdą domy niz ja napisałabym Pw z jednej litery. A poza tym Irena zeszłaby na zawal ze śmiechu,gdyby przeczytala,że chcę brać się za takie skomplikowane historie:diabloti: Ale dalej będę zbierać kasę jak trochę się ogarnę:-(
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Przypominam nasze aktualne abecadło. Przypominam i gorąco proszę w przelewach zaznaczać KRZYCZKI. Gdyby ktoś nie wiedział gdzie zgłaszać rzeczy na bazarki proszę o kontakt do mnie na pw. Jeżeli ktoś robi ogłoszenia psów to proszę o wykaz stron i psa na wątku, będę przerzucać te informacje na pierwszą stronę. Przy literkach zaznaczam kto ją robi. Później post usunę: A Salibinka:loveu: B Soema:loveu: C Gusia0106:loveu: DSoema:loveu: E irenaka F irenaka G Gusia0106:loveu: H I J K L Ł Bushido:loveu: M bumel:loveu: N bumel :loveu: O Bushido:loveu: P R S T U W Gonia66:loveu: Y Z Gonia66:loveu:
mariamc Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Irenko, czy przeczytałaś gdzieś tam wcześniej ,że Szpilka, o pomoc dla niej Cię prosiłam , znalazła dom?:loveu:
Maszaberla Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='irenaka']:-o:-o:-o Rzadko mi się to zdarza, żeby języka w g... zapomnieć, ale teraz to naprawdę nie wiem co napisać. Duże DZIĘKUJĘ to za mało. Zaraz postaram się wysłać Ci chociaż krótką historię Krzyczek. ( coś tylko zjem) Irenko, przekopalam dokladnie caly watek - zajelo mi to dokladnie 2 godziny:angryy: bo wiesza mi sie dogo, w miedzyczasie pisze do Ciebie maila na skrzynke do wp - tam bedzie wiecej Z tego co zrozumialam - Burka, Hektor, Burka i Bryza sa w Warszawie tak? Wiec proponuje przyjechac np. z 3-ka psow do p.Olszanskiego Oglaszane sa psy wylacznie ze schronisk ale w tym wypadku mysle, ze uda sie to jakos przeforsowac - to powazna sprawa i psom trzeba pomoc Neigh bedziesz mogla i chciala wystapic w TV? Z tego co sie orientuje - wolny termin bedzie w kwietniu, ewentualnie moze sie zwolnic tez 31 marca ale to bede wiedziala 16-17.03 To na poczatek Czy dobrze zrozumialam, ze Burka nadawalaby sie raczej do domu niz do bloku? Przepraszam jesli sie myle - moze myle Burke z Bryza, ale Bryza tez chyba nie nadaje sie do miasta:roll: Dobrze zrozumialam?
Maszaberla Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Widze, ze Irenka ma wrzucony w podpisie link do watku - czy nie przydalby sie jakis bannerek (najlepiej maly) z SOS dla Krzyczek? Chetnie bym go dopiela, widze tylko taki wiekszy zolty
Maszaberla Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 No i nie napisalam najwazniejszego - jestem pelna podziwu dla tego co wszystkie robicie, uklon dla Waszego zaangazowania i przede wszystkim - konsekwencji Jestescie wspaniale
Maszaberla Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 paros napisał(a):A jak ma wyglądać? Jaki wymiar? To zrobię :roll: Swietnie:multi: Najlepiej taki maly - jak np. moj Nikifor, tylko nie mam pomyslu na napis na takim malenstwie:hmmmm:
paros Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Maszaberla']Widze, ze Irenka ma wrzucony w podpisie link do watku - czy nie przydalby sie jakis bannerek (najlepiej maly) z SOS dla Krzyczek? Chetnie bym go dopiela, widze tylko taki wiekszy zolty A jak ma wyglądać? Jaki wymiar? To zrobię :roll:
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Kurna olek no trzecie podejście do odpisania...... Napisałam pw w sprawie wystąpień.... Jeden problem z psów warszawskich do takich akcji nadaje sie wyłącznie Roxi vel Przylepa i Hektor vel Dupek. Reszta "warszawskich" wpadnie w total panikę..... Nooo i hmm przypominam ze u Michała O. ( hihihih) to Kanzaj już z Hektorem była..... Chociaż uczciwie dodam, ze ja z tego wystąpienia 30 sec zorientowałam się, iż Kanzaj prowadzi nielegalne schronisko i zamierza pozbyć sie paru psów, bo nie chce ich zagłodzić.....
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Bryza - raczej do domu niz do bloku. Jest z nią duuuużo lepiej niż było jest u behawiorysty. Reaguje na proste polecenia, chodzi na smyczy itp, ale ruch uliczny, gwar, winda, dużo ludzi to nadal ją płoszy. o Burce wiem mniej - podobno juz podchodzi do człowieka, daje się głaskać. Ona mieszka na działce u KrysiM. Ona wie o niej najwiecej. Wiadomo, ze zrobiła postępy, ale ona też nie jest miastowa. Pewniak adopcyjny to Hektor . Mój absolutny faworyt. Z psic ok. jest Roxi vel Przylepa.
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Bushido napisał(a):O co chodzi z tymi literami? Idziemy po kolei z użytkownikami na konkretną literkę.. Wysyłamy wiadomości o Krzyczkach z prośbą o pomoc :)
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Posty tak skaczą, że jak ktoś wejdzie na wątek i chce coś przeczytać, to się załamie:angryy:.
Krysiam Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Burcia siedzi w kojcu i nie mam pojecia jak by sie zachowywała w domu. Jest ciągle wycofana choc juz gotowa do socjalizacji tylko ja nie mam czasu. Jest dośc dużą suka (ok. 30 kg) i silną ale nie widziałam u niej żadnych przejawów agresji. Zdjecia moge zrobić dopiero za tydzień i bardzo by mi pomoglo, jakby ktos do mnie przyjechał i pomógł.
gusia0106 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 mariamc napisał(a):Sówka 46-18 ma dom:multi: Ta zadziora cholerna ? :loveu: Cudowne wieści z rana - dzięki wielki i jeszcze większe ukłony mariamc :loveu: Ps. Skończłam "c", biorę się za "g".
gusia0106 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bushido napisał(a):O co chodzi z tymi literami? Z literkami chodzi o to, że dzielimy się literami alfabetu i poszczególne osoby, które się zgłaszają, wysyłają PW z prośbą o wejście na ten wątek i pomoc do osób z listy użytkowników dogo zaczynających się na konkretną literkę np. a, b, c itd.
Bushido Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To ja też moge wziąść jakąś literke. Ł i O ;) ok?;)
gusia0106 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bushido napisał(a):To ja też moge wziąść jakąś literke. Ł i O ;) ok?;) C U D O W N I E ! ! ! Wielkie dzięki :lol:
irenaka Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Witajcie!!!:loveu: Za oknem mam słoneczko, trawa jest zielona:evil_lol: i chce mi się żyć:multi:. Aktualizacja abecadła na stronie 113 post 1129. Bushido :loveu:- dziękuję za pomoc.
Soema Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bushido napisał(a):To ja też moge wziąść jakąś literke. Ł i O ;) ok?;) :multi::multi: dzięki :) ja zaraz wracam do "d".. szkoda, że można jeden pw na 60sekund wysyłać:roll::oops:.
Neigh Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 mariamc napisał(a):Sówka 46-18 ma dom:multi: Zabijcie mnie.........która Sówka???
mariamc Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Aga, wejdż na starą listę Paros:evil_lol: Ona miała podwójny nr, 46-18 Miała takie jasne włosienta dookoła oczu, dlatego Sówka:diabloti: zaraz Ci wyślę zdjęcie ,tylko w końcu zjem śniadanie:diabloti:
Recommended Posts