Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E&M napisał(a):
To co mogłam dzisiaj to wpłacić pieniądze - zrobione. W poniedziałek puszczę ogłoszenie w swojej pracy o zwierzakach z Krzyczek. Może wśród 500 pracowników, chociaż jeden psiak znajdzie dom

E&M :loveu:ukłony WIELKIE :Cool!: za odzew i pomoc.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To co mogłam dzisiaj to wpłacić pieniądze - zrobione. W poniedziałek puszczę ogłoszenie w swojej pracy o zwierzakach z Krzyczek. Może wśród 500 pracowników, chociaż jeden psiak znajdzie dom

Posted

Pieniądze wplaciłam .50 pnl na Lisiczkę, 250 pnl na Niepołomice.
Nie umiem robić ogłoszeń:-(

Nawet nie probuję pisać PW, sądzę,że szybciej psy z Krzyczek znajdą domy niz ja napisałabym Pw z jednej litery.

A poza tym Irena zeszłaby na zawal ze śmiechu,gdyby przeczytala,że chcę brać się za takie skomplikowane historie:diabloti:

Ale dalej będę zbierać kasę jak trochę się ogarnę:-(

Posted

Przypominam nasze aktualne abecadło.
Przypominam i gorąco proszę w przelewach zaznaczać KRZYCZKI.
Gdyby ktoś nie wiedział gdzie zgłaszać rzeczy na bazarki proszę o kontakt do mnie na pw.
Jeżeli ktoś robi ogłoszenia psów to proszę o wykaz stron i psa na wątku, będę przerzucać te informacje na pierwszą stronę.

Przy literkach zaznaczam kto ją robi.
Później post usunę:
A Salibinka:loveu:
B Soema:loveu:
C Gusia0106:loveu:
DSoema:loveu:
E irenaka
F irenaka
G Gusia0106:loveu:
H
I
J
K
L
Ł Bushido:loveu:
M bumel:loveu:
N bumel :loveu:
O Bushido:loveu:
P
R
S
T
U
W Gonia66:loveu:
Y
Z Gonia66:loveu:

Posted

[quote name='irenaka']:-o:-o:-o

Rzadko mi się to zdarza, żeby języka w g... zapomnieć, ale teraz to naprawdę nie wiem co napisać.
Duże DZIĘKUJĘ to za mało.
Zaraz postaram się wysłać Ci chociaż krótką historię Krzyczek.
( coś tylko zjem)

Irenko, przekopalam dokladnie caly watek - zajelo mi to dokladnie 2 godziny:angryy: bo wiesza mi sie dogo, w miedzyczasie pisze do Ciebie maila na skrzynke do wp - tam bedzie wiecej

Z tego co zrozumialam - Burka, Hektor, Burka i Bryza sa w Warszawie tak?

Wiec proponuje przyjechac np. z 3-ka psow do p.Olszanskiego
Oglaszane sa psy wylacznie ze schronisk ale w tym wypadku mysle, ze uda sie to jakos przeforsowac - to powazna sprawa i psom trzeba pomoc
Neigh bedziesz mogla i chciala wystapic w TV?

Z tego co sie orientuje - wolny termin bedzie w kwietniu, ewentualnie moze sie zwolnic tez 31 marca ale to bede wiedziala 16-17.03
To na poczatek

Czy dobrze zrozumialam, ze Burka nadawalaby sie raczej do domu niz do bloku?
Przepraszam jesli sie myle - moze myle Burke z Bryza, ale Bryza tez chyba nie nadaje sie do miasta:roll:
Dobrze zrozumialam?

Posted

Widze, ze Irenka ma wrzucony w podpisie link do watku - czy nie przydalby sie jakis bannerek (najlepiej maly) z SOS dla Krzyczek?
Chetnie bym go dopiela, widze tylko taki wiekszy zolty

Posted

No i nie napisalam najwazniejszego - jestem pelna podziwu dla tego co wszystkie robicie, uklon dla Waszego zaangazowania i przede wszystkim - konsekwencji
Jestescie wspaniale

Posted

paros napisał(a):
A jak ma wyglądać? Jaki wymiar? To zrobię :roll:

Swietnie:multi:
Najlepiej taki maly - jak np. moj Nikifor, tylko nie mam pomyslu na napis na takim malenstwie:hmmmm:

Posted

[quote name='Maszaberla']Widze, ze Irenka ma wrzucony w podpisie link do watku - czy nie przydalby sie jakis bannerek (najlepiej maly) z SOS dla Krzyczek?
Chetnie bym go dopiela, widze tylko taki wiekszy zolty

A jak ma wyglądać? Jaki wymiar? To zrobię :roll:

Posted

Kurna olek no trzecie podejście do odpisania......
Napisałam pw w sprawie wystąpień....

Jeden problem z psów warszawskich do takich akcji nadaje sie wyłącznie Roxi vel Przylepa i Hektor vel Dupek.

Reszta "warszawskich" wpadnie w total panikę.....

Nooo i hmm przypominam ze u Michała O. ( hihihih) to Kanzaj już z Hektorem była.....

Chociaż uczciwie dodam, ze ja z tego wystąpienia 30 sec zorientowałam się, iż Kanzaj prowadzi nielegalne schronisko i zamierza pozbyć sie paru psów, bo nie chce ich zagłodzić.....

Posted

Bryza - raczej do domu niz do bloku. Jest z nią duuuużo lepiej niż było jest u behawiorysty. Reaguje na proste polecenia, chodzi na smyczy itp, ale ruch uliczny, gwar, winda, dużo ludzi to nadal ją płoszy.

o Burce wiem mniej - podobno juz podchodzi do człowieka, daje się głaskać. Ona mieszka na działce u KrysiM. Ona wie o niej najwiecej. Wiadomo, ze zrobiła postępy, ale ona też nie jest miastowa.

Pewniak adopcyjny to Hektor . Mój absolutny faworyt. Z psic ok. jest Roxi vel Przylepa.

Posted

Bushido napisał(a):
O co chodzi z tymi literami?

Idziemy po kolei z użytkownikami na konkretną literkę.. Wysyłamy wiadomości o Krzyczkach z prośbą o pomoc :)

Posted

Burcia siedzi w kojcu i nie mam pojecia jak by sie zachowywała w domu.
Jest ciągle wycofana choc juz gotowa do socjalizacji tylko ja nie mam czasu.
Jest dośc dużą suka (ok. 30 kg) i silną ale nie widziałam u niej żadnych przejawów agresji.
Zdjecia moge zrobić dopiero za tydzień i bardzo by mi pomoglo, jakby ktos do mnie przyjechał i pomógł.

Posted

mariamc napisał(a):
Sówka 46-18 ma dom:multi:

Ta zadziora cholerna ? :loveu:
Cudowne wieści z rana - dzięki wielki i jeszcze większe ukłony mariamc :loveu:

Ps. Skończłam "c", biorę się za "g".

Posted

Bushido napisał(a):
O co chodzi z tymi literami?

Z literkami chodzi o to, że dzielimy się literami alfabetu i poszczególne osoby, które się zgłaszają, wysyłają PW z prośbą o wejście na ten wątek i pomoc do osób z listy użytkowników dogo zaczynających się na konkretną literkę np. a, b, c itd.

Posted

Witajcie!!!:loveu:
Za oknem mam słoneczko, trawa jest zielona:evil_lol: i chce mi się żyć:multi:.

Aktualizacja abecadła na stronie 113 post 1129.
Bushido :loveu:- dziękuję za pomoc.

Posted

Bushido napisał(a):
To ja też moge wziąść jakąś literke. Ł i O ;) ok?;)

:multi::multi: dzięki :)
ja zaraz wracam do "d".. szkoda, że można jeden pw na 60sekund wysyłać:roll::oops:.

Posted

Aga, wejdż na starą listę Paros:evil_lol:
Ona miała podwójny nr, 46-18

Miała takie jasne włosienta dookoła oczu, dlatego Sówka:diabloti:

zaraz Ci wyślę zdjęcie ,tylko w końcu zjem śniadanie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...