salibinka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 C&C napisał(a):tak , pojadą do Krakowa :lol: Czy futrzana kurtka -nówka ( oczywiście sztuczne futro ) ma jeszcze szansę na bazarku? Toć wiosna już tuż tuż;) Moze w ramach wyprzedaży :evil_lol: Po niedzieli paczka będzie gotowa do zabrania A kto, bo mi umknęło, będzie wystawiał? Tak jak pisałam, chętnie dołożę trochę rzeczy na aukcje :lol:.
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 salibinka napisał(a):A kto, bo mi umknęło, będzie wystawiał? Tak jak pisałam, chętnie dołożę trochę rzeczy na aukcje :lol:. Nic Ci nie umkło, bo szukamy kogoś chyba jeszcze...:roll: C&C mój znajomy jeździ na weekendy do Łodzi i przeważnie wraca wczesnym rankiem w poniedziałek, ew. w niedzielę w nocy.
beti.r Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Soema napisał(a):Dzięki za odzew :) jeśli będzie bazarek od C&C to rzeczy chyba do Krk z Łodzi przyjadą... ale bardzo chętnie skorzystamy :oops: to dajcie proszę znać kto by chciał i mógł je wystawić, wyślę gdzie będzie trzeba:) tymczasem zobaczę co by tu przygotować i odezwę się niedługo, pozdrawiam!
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dziękujemy :loveu: od wczoraj wieczora wątek ma o 1000 więcej wejść.. Czyli jednak dużo osób czyta (mam nadzieję). Kto może zająć się bazarkiem??:oops:
gusia0106 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja wystawię. Ale to co w Warszawie zdobędę. Chyba, że jakoś damy radę przetransportować do Wawy - to spoko ;)
Bushido Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja moge poogłaszać jeśli potrzeba. Moge też wstawić jakieś rzeczy na bazarek . Chętnie pomoge. :)
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Bushido napisał(a):Ja moge poogłaszać jeśli potrzeba. Moge też wstawić jakieś rzeczy na bazarek . Chętnie pomoge. :) Dziękuję za odpowiedź :Rose::Rose: Ty z Sandomierza jesteś też :lol:
mysza 1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Bushido napisał(a):Ja moge poogłaszać jeśli potrzeba. Moge też wstawić jakieś rzeczy na bazarek . Chętnie pomoge. :) O, to byłoby super. Na pierwszej stronie są zdjęcia i opisy psów oraz informacja, gdzie są ogłaszane. Pozostałe miejsca są "do wzięcia":eviltong:
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Nie było mnie "chwilkę", ale widzę, że nas przybywa do pomocy:multi:. Po pierwsze dziękuję ogromnie. Postanowiłam, że jeżeli faktycznie w tej chwili najbardziej zapalnym tematem są bazarki, to je zrobię. Nie wiem jak technicznie to rozwiązać, czy rzeczy które wystawiam, powinny być u mnie? Czy można opierać się na zdjęciach i wysyłki robić od osoby które te rzeczy posiadają? Doradźcie coś, bo nie wiem, jak powinno to być. Po drugie, myślę o założeniu osobnego wątku rozliczeniowego. Ten na którym w tej chwili działamy jest już ogromnie rozbudowany. Rozliczenia gdzieś w środku, bez przejrzystości. Na pierwszą stronę, nie ma co wklejać rozliczeń i tak brakuje mi postów aby powklejać zdjęcia i informacje o psiakach. Co sądzicie?
salibinka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja również serdecznie dziękuję tym, którzy odpowiedzieli na zaproszenia:loveu:. Rozsyłam dalej:lol:. Irenko, co do aukcji, to pewnie w dużej mierze zależy od czasu do dyspozycji. Próbowałam swego czasu jedną i drugą wersję i wydaje mi się, że najlepiej jednak jest, jak jedna osoba ma to wszystko w ręku:roll:
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Myślę, ze wątek rozliczeniowy moze być potrzebny......tym bardziej, ze są osoby, które wpłacają na konkretny cel. Pucka - wielkie dzięki:-). Na dobre konto wpłaciłaś!. Zbieramy w jednym miejscu, bo nam się bajzel zrobi...Prośba tylko o wyraźne zaznaczenie celu ( behawiorysta Lisia) Ta sama prośba do wszystkich deklarujących stałe wpłaty na konkretny cel...piszcie proszę np. marzec, niepołomice, hotel albo kwiecień Lisia behawiorysta. Bardzo bardzo proszę........mamy jeszcze Kaira, który powinien trafić pod specjalistyczną opiekę. Mamy też Burkę......do sterylizacji. Moze ktoś z Wawy ma talon na sterylkę np??? KrysiaM proszona o szczegółowe info dotyczące zachowań suńki...
bumel Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='Soema']jak wrócę z zajęć dokończę "b" i wezmę się pomału za następną ;) To ja jestem z tego rzutu na "b"J,. Sama niedawno rozsyłałam zaproszenia na wątek Konga, a teraz melduję się tutaj … Chciałabym pomóc w rozreklamowaniu wątku, przydzielcie mi tylko jakąś literkę… Mogłabym też dorobić ogłoszeń któremuś z piesków, ale ciężko połapać się, która bidunia ma ich najmniej. Czy mogę liczyć na podrzucenie takiej informacji? To tak na gorąco, co mi przyszło do głowy (na wskazane konto przelew już wysłałam, postaram się coś jeszcze dorzucić) Jesteście bardzo dzielne!
bea100 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Mam trochę srebrnej bizuterii- na aukcję/bazarek/Allegro (dowolnie do wykorzystania formy sprzedaży- byle z przeznaczeniem na psy z Krzyczek/ na dowolnego psa w największej potrzebie)- nie będzie mnie jakiś czas w necie- proszę mi wysłać smsem pod 691661980 adres gdzie i do kogo mam wysłać pocztą przesyłkę. Jestem z Warszawy- tutaj mogę dowieźć do kogoś sama- w takim przypadku proszę o telefon (wieczorem). Serdecznie pozdrawiam i czekam :p
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Aguś! Nie wiem, czy Iza z fundacji nas nie zabije za te opisy. Ma jedno konto na wiele psów i nie tylko. Ja myślę, że jak ktoś napisze w opisie Krzyczki a na dogo napisze, że to na psy u behawiorysty to wystarczy. Dla mnie deklaracja i zdanie darczyńcy jest święta. Z tego co pamiętam, to Salibinka deklarowała 100,00 na behawiorystę, 100,00 wpłaciła Pucka i 100,00 Mysza1. Jeżeli się coś nie zgadza ( a piszę z tego co pamiętam, to poprawcie mnie).
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Gusia moze u Ciebie zrobić zbiórkę rzeczy na warszawskie bazarki, co? Kto sie odezwie do Bea? ( WIELKIE CI DZIĘKI) I hmm ( irenka nie bij!!!) zaproponowałam Bumel moje literki.....laski jak sie tylko nieco obrobię to przysięgam ze włączę się w literkowanie. Na razie to wczoraj byłam na zebraniu w szkole:mad: i musze sie trochę hmm własnym stadem zająć................
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='bea100']Mam trochę srebrnej bizuterii- na aukcję/bazarek/Allegro (dowolnie do wykorzystania formy sprzedaży- byle z przeznaczeniem na psy z Krzyczek/ na dowolnego psa w największej potrzebie)- nie będzie mnie jakiś czas w necie- proszę mi wysłać smsem pod 691661980 adres gdzie i do kogo mam wysłać pocztą przesyłkę. Jestem z Warszawy- tutaj mogę dowieźć do kogoś sama- w takim przypadku proszę o telefon (wieczorem). Serdecznie pozdrawiam i czekam :p Bea -dziękujemy. Gusi chyba teraz nie ma na dogo, ale skontaktuje się z Tobą. Pięknie Ci dziękujemy.:loveu:
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Bushido napisał(a):Ja moge zrobić Hektorowi. Nie wiem jednak czy nie ma już zrobionych ogłoszeń. Z tego co sie orientuje to raczej nie. PS. Tak jestem z Sandomierza i widze że ty też Soema :) Jeżeli na pierwszej stronie nie ma wklejonych ogłoszeń to znaczy, że pies ich nie ma. Bardzo Cię proszę tylko o wklejanie stron gdzie go ogłosisz a ja to wkleję na pierwszą stronę. Bardzo dziękuję.:loveu:
irenaka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='bumel']To ja jestem z tego rzutu na "b"J,. Sama niedawno rozsyłałam zaproszenia na wątek Konga, a teraz melduję się tutaj … Chciałabym pomóc w rozreklamowaniu wątku, przydzielcie mi tylko jakąś literkę… Mogłabym też dorobić ogłoszeń któremuś z piesków, ale ciężko połapać się, która bidunia ma ich najmniej. Czy mogę liczyć na podrzucenie takiej informacji? To tak na gorąco, co mi przyszło do głowy (na wskazane konto przelew już wysłałam, postaram się coś jeszcze dorzucić) Jesteście bardzo dzielne! Bumel :loveu: Dziękujemy. Czy mogę Cię poprosić o literki M i N? Zaznaczę to na naszym abecadle. Ogłoszenia są na pierwszej stronie.Bushido robi ogłoszenia Hektorkowi, wybierz kolejnego i napisz co wybrałaś.
Soema Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Uu Neigh... powiało grozą :-o nie bij.. wytłumacz :eviltong: Dziękuję za odpowiedzi! Widzisz Irenko, damy radę :) wysyłam kolejne pw :) Bushido a skąd dokładnie jesteś?:)
gusia0106 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 irenaka napisał(a):Bea -dziękujemy. Gusi chyba teraz nie ma na dogo, ale skontaktuje się z Tobą. Pięknie Ci dziękujemy.:loveu: Jest Gusia, jest - ino dalej "c" wałkuje. Oki, bazarkowania może być u mnie. Zadzwonię do Bea, bumel - wielkie dzięki!
Bushido Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ja moge zrobić Hektorowi. Nie wiem jednak czy nie ma już zrobionych ogłoszeń. Z tego co sie orientuje to raczej nie. PS. Tak jestem z Sandomierza i widze że ty też Soema :)
bea100 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f80/kartka-dla-sabinki-wrocilabym-do-caro-spolka-zal-16315/index291.html#post11954983 Wyjaśniam: niedawno zmarła nasza wspaniała dogomaniaczka o wielkim sercu Sabina1, zostały pieniądze ze składki na wieńce- zamieściłam w jej temacie linka do tego tematu- być może jej córki zdecydują przeznaczyć pieniądze właśnie na krzyczkowskie pieski...? Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na kontakt od Gusi.
bumel Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 irenaka napisał(a):Bumel :loveu: Dziękujemy. Czy mogę Cię poprosić o literki M i N? Zaznaczę to na naszym abecadle. Ogłoszenia są na pierwszej stronie.Bushido robi ogłoszenia Hektorkowi, wybierz kolejnego i napisz co wybrałaś. Tak, tak, proszę mnie umieścić w abecadle pod M i N, zaczynam wysyłać zaproszenia.
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Niech Hektor znajdzie, dom niech Hektor znajdzie dom......:modla: Wiecie ten rudy "dupek" to moje osobiste oczko w głowie.......najpierw go wykupiłyśmy za całe 20 zł.......potem modliłyśmy się, zeby dowieźć do uśpienia........potem sie modliłyśmy żeby przeżył, potem zeby się dał radę samodzielnie wypróżniać ( dla tych co nie wiedzą w miejscy tyłka Dupek miał wielką ranę....taka masakra).......A potem to już się o nic nie modliłyśmy..tak obok Bryska i Przylepy ( Roxi) to najfajniejszy krzyczkowy z ostaniego rzutu. SŁOWO! Pamiętam jak mu wyciągali muchy z ran próbując ogarnąć rozmiar tej maskary .......to Dupek zamiast gryźć to tak sobie wzdychał....
Neigh Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 E&M napisał(a):To co mogłam dzisiaj to wpłacić pieniądze - zrobione. W poniedziałek puszczę ogłoszenie w swojej pracy o zwierzakach z Krzyczek. Może wśród 500 pracowników, chociaż jeden psiak znajdzie dom DOM DOM DOM - to najważniejsze czego nam trzeba!!! DZIĘKI. Pamiętam jak "odżyłam" kiedy Brysiek pojechał.....i okazało się, ze zostaje i nie wraca..... No dobra idę przepytać jednego takiego, co mu pryszcze się na nosie robią.... moze nie dojdzie do mordu.....
Recommended Posts