Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):

Na pierwszej stronie są ( jeszcze nie wszystkie) psiaki które szukają domów.
Zaraz tam poprawię wpisy. Będziesz wiedziała jakie psy są w Krakowie a jakie w Warszawie.

O, wlasnie to dla mnie cenna informacja - i pozniej trzeba tylko to pochnac dalej;), w weekend przekopie caly watek;)

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
O, wlasnie to dla mnie cenna informacja - i pozniej trzeba tylko to pochnac dalej;), w weekend przekopie caly watek;)

Zrobię Ci skrót na pw. Nie ma co czytać ponad 100 stron ( a to tylko jeden wątek).

Posted

Hihih aktualnych wątków jest dwa......a onegdaj było jeszcze ze 3 :-) ( wszystkie zamknięte) trzeba zrobić skrót.....inaczej masz czytania na dwa miesiące :-). Ale przyznaję wątek ciekawy i dramat i komedia, i motywy kryminalne.......miłosnych chyba tylko nie było. No chyba ze czegoś nie wiem..

"Krzyczki" to prawdziwe oblicze dogo. We wszystkich jego pochrzanionych aspektach. Od cudów....po chwile godne uczczenia minutą ciszy..tiaa.

Posted

ja co prawda pw nie dostałam jeszcze z zaproszeniem, ale się sama zaprosiłam jakisczas temu i Wam po cichutku kibicuję :kciuki: bo wiem jak to jest jak cały świat zapomina o psiakach jak już są w DT/hotelu :-( (patrz pustki na wątkach missieekowych olkuskich tymczasów) ale jesteście twarde babki i będzie dobrze!!!! Ducha mi jeszcze wystarczy, żeby Wam pokibicować ;) bo kasy już nie :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja co prawda pw nie dostałam jeszcze z zaproszeniem, ale się sama zaprosiłam jakisczas temu i Wam po cichutku kibicuję :kciuki: bo wiem jak to jest jak cały świat zapomina o psiakach jak już są w DT/hotelu :-( (patrz pustki na wątkach missieekowych olkuskich tymczasów) ale jesteście twarde babki i będzie dobrze!!!! Ducha mi jeszcze wystarczy, żeby Wam pokibicować ;) bo kasy już nie :placz:

Ooooo, cześć Ciociu Malawaszko :loveu:
Duch potrzebny nam niemniej niż kasa - fajnie, że jesteś :cool3:

Posted

Neigh napisał(a):
Hihih aktualnych wątków jest dwa......a onegdaj było jeszcze ze 3 :-) ( wszystkie zamknięte) trzeba zrobić skrót.....inaczej masz czytania na dwa miesiące :-). Ale przyznaję wątek ciekawy i dramat i komedia, i motywy kryminalne.......miłosnych chyba tylko nie było. No chyba ze czegoś nie wiem..

Co nie było, co nie było :mad:
Oświadczyłaś mi się tam sklerozo jedna Ty :evil_lol:

Posted

Neigh napisał(a):
Ciiii a to miał być taki romantyczny związek:-) ......

No i jest ;) Ino już upubliczniony :cool3:

Dobra, jadę z Geriavitem na zastrzyk, a potem wracam i kończę "c".

Posted

Ja sobie wypraszam.......:-)

Malawaszko JA na wątku u Misieek nie tylko bywam, ale się nawet poezją param.....

Aaa wiecie, ze moj kot jest w KOCIE? ( tym piśmie?). Dzwoni Paulina co jej kiedyś zdjęcie cyknęła i mówi: Twój kot jest w gazecie. Pytam: a co tam robi?
Tajdzi : d... liże:-)

A nieprawda bo grzbiet raczej.....Taki szylkret wylizujący się na zdjęciu to moja osobista znajda Andzia:-). Się pochwaliłam.....ze mam gwiazdę/
A prawda jest taka, ze Tajdzi robi zajefajne zdjęcia.

Mam pomysł na tekścik....moze go napisze wieczorkiem.

Posted

Malawaszko spadłaś mi z nieba.
Ducha też mi trzeba i to bardzo, tak jak wszystkim tutaj.

A do Agi mama pytanie.
Czy Ty kochanie możesz nam zrobić dwie literki?
Może M i N?
W ramach przekupstwa wysyłam pw.:evil_lol:

Teraz do Myszki1 mam pytanie.
Czy kontakt na pierwszej stronie w sprawie adopcji Przylepki jest aktualny?

Posted

Maszaberla napisał(a):
Na 1 rzut poszly plakaciki, Kris je wydrukowal - beda wisialy na tablicach ogloszen w Polskim Radiu i TV
Bo reszta dzialan to juz po ogarnieciu watku - juz sa plany..

:-o:-o:-o

Rzadko mi się to zdarza, żeby języka w g... zapomnieć, ale teraz to naprawdę nie wiem co napisać.
Duże DZIĘKUJĘ to za mało.
Zaraz postaram się wysłać Ci chociaż krótką historię Krzyczek.
( coś tylko zjem)

Posted

irenaka napisał(a):
Teraz do Myszki1 mam pytanie.
Czy kontakt na pierwszej stronie w sprawie adopcji Przylepki jest aktualny?

Dzwoniła do mnie jakiś czas temu opiekunka Przylepki, nazywają ją Roxi; myślę, ze lepiej podac Jej numer telefonu, ja tak robię ogłoszenia.
Jola- 601 266 140.

Posted

Neigh napisał(a):

Malawaszko JA na wątku u Misieek nie tylko bywam, ale się nawet poezją param.....

to na jednym, a na pozaostałych 20 rozwijam swoje schizofreniczne gadanie do siebie :evil_lol: ale nie o tym chciałam - chciałam o tym, że o Waszym z Gusią związku i oświadczynach to publicznie wiadomo już od :hmmmm: dość dawna a nie będę liczyć jak dawna bo będę musiała w łeb sobie strzelić, że tyle czasu znowu minęło :cool1:

Posted

Przepraszam nie mogę się zająć żadnymi literkami. Powód? Po prostu mam problemy domowe, bo się notorycznie nie wyrabiam, a cierpi na tym mój dom

Posted

zaproszenie dostałam....sprawę Krzyczek znam i to bardzo dobrze...ale co ja mogę?:placz::placz::placz::placz: jest taki totalny zastój w adopcjach, że dzień w dzien mam doły:-(:-(:-(

i jeszcze jak sobie wspomnę słowa do mnie takiej jednej, że jak mnie nie stać na ratowanie to żebym sobie kredyt wzięła to mnie krew zalewa...:angryy::angryy::angryy:
najlepiej dobrych rad udzielać zza komputera, rozpaprać parę rzeczy a potem piznąć to wszystko i isć na drugi watek robic za mądrale....ech:shake:

jedyne co mi przychodzi do głowy...to taki pomysł, zeby kazdy z tu wchodzących wziął "na siebie" po 1 psiaku i na maxa go poogłaszał gdzie tylko się da...wtedy może jakieś większe szanse....

i ew. mogę wspomóc finansowo od czasu do czasu:oops:

Posted

Dziewczyny, kaskę ( niewielką:sad:) przelałam na konto z pierwszego postu)
Teraz czas na przygotowanie rzeczy na bazarek.

Posted

przelałam 100,00
Na behawiorystę nie przelałam bo sprzecznie zeznajecie - gdzie przelać. Neigh - dygająca Agnieszko - to daj znać jak trzeba bedzie przelać. I - gdzie.

Posted

C&C napisał(a):
Dziewczyny, kaskę ( niewielką:sad:) przelałam na konto z pierwszego postu)
Teraz czas na przygotowanie rzeczy na bazarek.

C&C, czy przydałyby się jakieś rzeczy na bazarek? jeśli tak to przeszukam dom, zawsze się coś znajdzie bazarkowego;) dalłabym Ci znać co mam i jeśli się przyda to Ci wyślę

Posted

beti.r napisał(a):
C&C, czy przydałyby się jakieś rzeczy na bazarek? jeśli tak to przeszukam dom, zawsze się coś znajdzie bazarkowego;) dalłabym Ci znać co mam i jeśli się przyda to Ci wyślę

Dzięki za odzew :) jeśli będzie bazarek od C&C to rzeczy chyba do Krk z Łodzi przyjadą...
ale bardzo chętnie skorzystamy :oops:

Posted

Soema napisał(a):
Dzięki za odzew :) jeśli będzie bazarek od C&C to rzeczy chyba do Krk z Łodzi przyjadą...
ale bardzo chętnie skorzystamy :oops:

tak , pojadą do Krakowa
:lol:
Czy futrzana kurtka -nówka ( oczywiście sztuczne futro ) ma jeszcze szansę na bazarku? Toć wiosna już tuż tuż;) Moze w ramach wyprzedaży :evil_lol:
Po niedzieli paczka będzie gotowa do zabrania

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...