gusia0106 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Soema napisał(a):Dopiero 10 osób przeczytało moje pw.. Dwie obiecały pomóc w miarę możliwości :) :loveu: jak wrócę z zajęć dokończę "b" i wezmę się pomału za następną ;) Soema, ja robię "c", które dzisiaj dokończę. Żebyśmy się nie dublowały, to w zaistniałej sytuacji następną bo "b" jest "d" :)
majka50 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Irenko ja też chcę pomóc. Ale jak wiesz jeśli chodzi o internet to jestem całkowita noga.Nie porobię ogłoszeń i bazarków bo nie umiem. Mogę wesprzeć Was finansowo i porozwieszać u nas plakaty. Napisz mi tylko jak mam je odebrać od Ciebie???????:cool3:
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Poprawiałam pierwszą stronę. Bardzo Was proszę o uwagi, co poprawić. Nie wiem dlaczego ale nie mam banerka który teoretycznie część z Was ma w podpisie. Chciałam prosić o wklejenie na wątek, dam również na pierwszą stronę. Bardzo WAŻNA SPRAWA!! Ogłoszenia które zrobiłam są pod zdjęciami psów. Proszę kopiujcie sobie te strony aby nie dublować stron z ogłoszeniami. Proszę abyście pisali na wątku, gdyby ktoś robił ogłoszenia jakiegoś psa. Unikniemy sytuacji, że jeden pies ma masę ogłoszeń a inny nic. Jeżeli ktoś ( na wątku) zgłosi się do ogłoszeń jakiegoś psa to wstawię to również na pierwszą stronę przed tekst o psie. Psy Niepołomice -teksty są do kopiowania i zdjecia też. Teksty będę zmieniać. Napisze je Marysia55:loveu:. Psy z Warszawy - bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji. Psy z Poznania - nie mam zdjęć i jw. czyli bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji. Proszę o uwagi i propozycje.
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 majka50 napisał(a):Irenko ja też chcę pomóc. Ale jak wiesz jeśli chodzi o internet to jestem całkowita noga.Nie porobię ogłoszeń i bazarków bo nie umiem. Mogę wesprzeć Was finansowo i porozwieszać u nas plakaty. Napisz mi tylko jak mam je odebrać od Ciebie???????:cool3: Majka:loveu: -Kolejny nasz Aniołku!!:loveu: Postaram Ci się wysłać plakaty pocztą, ale dopiero w przyszłym tygodniu. Romek już podrukował dużo, ale to i tak będzie mało jak na potrzeby takiej akcji. Poczekaj do przeszłego tygodnia a gdybym zapomniała, to od razu bij;).
gusia0106 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 irenaka napisał(a):Poprawiałam pierwszą stronę. Bardzo Was proszę o uwagi, co poprawić. Nie wiem dlaczego ale nie mam banerka który teoretycznie część z Was ma w podpisie. Chciałam prosić o wklejenie na wątek, dam również na pierwszą stronę. Bardzo WAŻNA SPRAWA!! Ogłoszenia które zrobiłam są pod zdjęciami psów. Proszę kopiujcie sobie te strony aby nie dublować stron z ogłoszeniami. Proszę abyście pisali na wątku, gdyby ktoś robił ogłoszenia jakiegoś psa. Unikniemy sytuacji, że jeden pies ma masę ogłoszeń a inny nic. Jeżeli ktoś ( na wątku) zgłosi się do ogłoszeń jakiegoś psa to wstawię to również na pierwszą stronę przed tekst o psie. Psy Niepołomice -teksty są do kopiowania i zdjecia też. Teksty będę zmieniać. Napisze je Marysia55:loveu:. Psy z Warszawy - bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji. Psy z Poznania - nie mam zdjęć i jw. czyli bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji. Proszę o uwagi i propozycje. Irenko, ja dziś zrobię Filipka. Możesz mnie dopisać do 1 postu.
majka50 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dobrze Irenko:loveu: Myślę,że bicie nie będzie potrzebne:diabloti:
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 gusia0106 napisał(a):Irenko, ja dziś zrobię Filipka. Możesz mnie dopisać do 1 postu. Gusia:loveu: Bardzo Cię tylko proszę uzupełniaj strony, nie dubluj. Majka:loveu: Ja myślałam, że załapię się na jakąś perwersję a tu nic.:evil_lol: Nawet bić nie chcesz:placz:;)
gusia0106 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 irenaka napisał(a):Gusia:loveu: Bardzo Cię tylko proszę uzupełniaj strony, nie dubluj. Oki, będzie jak sobie życzysz :lol:
majka50 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Irenko wiesz,że ja należę do tych co mają oczy na mokrym miejscu:evil_lol: Więc jak ja miałabym Cię zbić skoro ja nawet muchy nie skrzywdzę:evil_lol::diabloti:
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 majka50 napisał(a):Irenko wiesz,że ja należę do tych co mają oczy na mokrym miejscu:evil_lol: Więc jak ja miałabym Cię zbić skoro ja nawet muchy nie skrzywdzę:evil_lol::diabloti: Wiem i dlatego sobie na wygłupy pozwalam. Całuski:calus:
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 W tym poście wklejam abecadło. Przy literkach zaznaczam kto ją robi. Później post usunę: A Salibinka:loveu: B Soema:loveu: C Gusia0106:loveu: DSoema:loveu: E irenaka F irenaka G Gusia0106:loveu: H I J K L Ł M N O P R S T U W Gonia66:loveu: Y Z Gonia66:loveu: Pomijam ć,ź itp.
Neigh Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 No to odzyskałam net....hmm te info o psach mam wysłać, wstawić, co z tym zrobić??? Mam na myśli psy warszawskie. Do adopcji Hektor ( czyli Dupek ale pliss piszmy o nim już Hektor tak jak w ogłoszeniach) - super pies Bryza - noo nie dla każdego Przylepa- super sunia Kair i Lisia i Pręguska - jeszcze nie Burka - hmm dokładnych info nie mam, jest niewysterylizowana, KrysiaM pisała, ze nie jest z nią już tak źle,ale nic wiecej nie powiem. To te o których wiem. Czyli teoretycznie do adopcji 2 sunie i pies.
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Neigh możesz mi tekst wstawić na wątek albo na mail. Dam na pierwszą stronę. Jeżeli masz jakieś szczególne wymagania co do domu, to też mi zaznacz.
Soema Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wezmę "D" :diabloti: mam pytanko, osoby które nie logują się kilka lat/miesięcy mam opuszczać? Bo wątpię żeby miały przypomnienie na mailu, z drugiej strony dostałam odp od dziewczyny która logowała się ostatnio 2 miechy temu.. Mam 3 deklarację pomocy :loveu:
gusia0106 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Soema napisał(a):Wezmę "D" :diabloti: mam pytanko, osoby które nie logują się kilka lat/miesięcy mam opuszczać? Bo wątpię żeby miały przypomnienie na mailu, z drugiej strony dostałam odp od dziewczyny która logowała się ostatnio 2 miechy temu.. Mam 3 deklarację pomocy :loveu: Ja takim osobom, które ostatnio się logowały w 2004 albo w 2006 nie wysyłam. Reszcie tak ;)
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Soema napisał(a):Wezmę "D" :diabloti: mam pytanko, osoby które nie logują się kilka lat/miesięcy mam opuszczać? Bo wątpię żeby miały przypomnienie na mailu, z drugiej strony dostałam odp od dziewczyny która logowała się ostatnio 2 miechy temu.. Mam 3 deklarację pomocy :loveu: Myślę, że rozsądnie będzie jak granicznym czasem wstecz bedą trzy miesiące. Może macie inne zdanie?
mysza 1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Allegro Aresika http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580780606
Maszaberla Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Irenko, dopiero teraz zjawiam sie na watku gotowa do pomocy, szukalam Krzyczek i gapa ze mnie bo przeciez link byl w Twoim podpisie:oops: Na razie nie jestem w stanie przekopac sie przez caly watek, ktore psiaki sa do adopcji - te z 1 strony?
mysza 1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Allegro Amorka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580791763 Dopisałam prośbę o wpłaty na konto fundacji gdyby ktoś chciał wesprzeć go wirtualnie
gusia0106 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 irenaka napisał(a):W tym poście będę wklejam abecadło. Przy literkach zaznaczam kto ją robi. Później post usunę: A Salibinka:loveu: B Soema:loveu: C Gusia0106:loveu: DSoema:loveu: E irenaka F irenaka G H I J K L Ł M N O P R S T U W Gonia66:loveu: Y Z Gonia66:loveu: Pomijam ć,ź itp. Irenko, to zapisz mnie jeszcze na G. Jak się obrobię z C i Filipkiem to zrobię G. A Ty jak będziesz wysyłać do tych na E - to wiesz, mhm, uważaj :diabloti:
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Maszaberla napisał(a):Irenko, dopiero teraz zjawiam sie na watku gotowa do pomocy, szukalam Krzyczek i gapa ze mnie bo przeciez link byl w Twoim podpisie:oops: Na razie nie jestem w stanie przekopac sie przez caly watek, ktore psiaki sa do adopcji - te z 1 strony? Aniołku:loveu: Jesteś kolejną osobą której pojwienie się na wątku powoduje, że mam łzy w oczach. Na pierwszej stronie są ( jeszcze nie wszystkie) psiaki które szukają domów. Zaraz tam poprawię wpisy. Będziesz wiedziała jakie psy są w Krakowie a jakie w Warszawie. Na tym wątku jest Agnieszka o której Ci pisałam, to Neigh:loveu: Neigh -przedstaw się :evil_lol: Maszaberla to dziewczyna o której Ci pisałam. Ta misja specjalna to właśnie Maszaberla :loveu::loveu::loveu:
Neigh Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzień dobry:-) Jestem Neigh, w cywilu Agnieszka......tu dygnęła grzecznie. Miło mi poznać:-)
irenaka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 gusia0106 napisał(a): A Ty jak będziesz wysyłać do tych na E - to wiesz, mhm, uważaj :diabloti: Nic mnie nie doceniasz:placz:;) Dlaczego sobie zaklepałam?:diabloti:
CAPRIO Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam serdecznie. Mogę wspomóc jedynie finansowo, chociaż popytam wśród znajomych odnośnie adopcji ,to wówczas sie odezwę. Rozumiem, że wszelkich wpłat mamy dokonywać na konto podane na pierwszej stronie.:-o
gusia0106 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 CAPRIO napisał(a):Witam serdecznie. Mogę wspomóc jedynie finansowo, chociaż popytam wśród znajomych odnośnie adopcji ,to wówczas sie odezwę. Rozumiem, że wszelkich wpłat mamy dokonywać na konto podane na pierwszej stronie.:-o Witam serdecznie, dzięki CAPRIO za odzew z PW. Wsparcie finansowe jest bardzo ważne, nie jest "jedynie". Baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy :razz: Tak, konto z pierwszej strony jest jak najbardziej aktualne.
Recommended Posts