Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema napisał(a):
Dopiero 10 osób przeczytało moje pw.. Dwie obiecały pomóc w miarę możliwości :) :loveu:
jak wrócę z zajęć dokończę "b" i wezmę się pomału za następną ;)

Soema, ja robię "c", które dzisiaj dokończę. Żebyśmy się nie dublowały, to w zaistniałej sytuacji następną bo "b" jest "d" :)

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko ja też chcę pomóc. Ale jak wiesz jeśli chodzi o internet to jestem całkowita noga.Nie porobię ogłoszeń i bazarków bo nie umiem. Mogę wesprzeć Was finansowo i porozwieszać u nas plakaty. Napisz mi tylko jak mam je odebrać od Ciebie???????:cool3:

Posted

Poprawiałam pierwszą stronę.
Bardzo Was proszę o uwagi, co poprawić.
Nie wiem dlaczego ale nie mam banerka który teoretycznie część z Was ma w podpisie.
Chciałam prosić o wklejenie na wątek, dam również na pierwszą stronę.

Bardzo WAŻNA SPRAWA!!
Ogłoszenia które zrobiłam są pod zdjęciami psów.
Proszę kopiujcie sobie te strony aby nie dublować stron z ogłoszeniami.
Proszę abyście pisali na wątku, gdyby ktoś robił ogłoszenia jakiegoś psa.
Unikniemy sytuacji, że jeden pies ma masę ogłoszeń a inny nic.
Jeżeli ktoś ( na wątku) zgłosi się do ogłoszeń jakiegoś psa to wstawię to również na pierwszą stronę przed tekst o psie.

Psy Niepołomice -teksty są do kopiowania i zdjecia też. Teksty będę zmieniać. Napisze je Marysia55:loveu:.
Psy z Warszawy - bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji.
Psy z Poznania - nie mam zdjęć i jw. czyli bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji.

Proszę o uwagi i propozycje.

Posted

majka50 napisał(a):
Irenko ja też chcę pomóc. Ale jak wiesz jeśli chodzi o internet to jestem całkowita noga.Nie porobię ogłoszeń i bazarków bo nie umiem. Mogę wesprzeć Was finansowo i porozwieszać u nas plakaty. Napisz mi tylko jak mam je odebrać od Ciebie???????:cool3:

Majka:loveu: -Kolejny nasz Aniołku!!:loveu:
Postaram Ci się wysłać plakaty pocztą, ale dopiero w przyszłym tygodniu.
Romek już podrukował dużo, ale to i tak będzie mało jak na potrzeby takiej akcji.
Poczekaj do przeszłego tygodnia a gdybym zapomniała, to od razu bij;).

Posted

irenaka napisał(a):
Poprawiałam pierwszą stronę.
Bardzo Was proszę o uwagi, co poprawić.
Nie wiem dlaczego ale nie mam banerka który teoretycznie część z Was ma w podpisie.
Chciałam prosić o wklejenie na wątek, dam również na pierwszą stronę.

Bardzo WAŻNA SPRAWA!!
Ogłoszenia które zrobiłam są pod zdjęciami psów.
Proszę kopiujcie sobie te strony aby nie dublować stron z ogłoszeniami.
Proszę abyście pisali na wątku, gdyby ktoś robił ogłoszenia jakiegoś psa.
Unikniemy sytuacji, że jeden pies ma masę ogłoszeń a inny nic.
Jeżeli ktoś ( na wątku) zgłosi się do ogłoszeń jakiegoś psa to wstawię to również na pierwszą stronę przed tekst o psie.

Psy Niepołomice -teksty są do kopiowania i zdjecia też. Teksty będę zmieniać. Napisze je Marysia55:loveu:.
Psy z Warszawy - bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji.
Psy z Poznania - nie mam zdjęć i jw. czyli bardzo proszę o teksty dla tych psiaków, ale przede wszystkim informacje które z nich są już do adopcji.

Proszę o uwagi i propozycje.

Irenko,
ja dziś zrobię Filipka. Możesz mnie dopisać do 1 postu.

Posted

gusia0106 napisał(a):
Irenko,
ja dziś zrobię Filipka. Możesz mnie dopisać do 1 postu.

Gusia:loveu:
Bardzo Cię tylko proszę uzupełniaj strony, nie dubluj.

Majka:loveu:
Ja myślałam, że załapię się na jakąś perwersję a tu nic.:evil_lol:
Nawet bić nie chcesz:placz:;)

Posted

Irenko wiesz,że ja należę do tych co mają oczy na mokrym miejscu:evil_lol: Więc jak ja miałabym Cię zbić skoro ja nawet muchy nie skrzywdzę:evil_lol::diabloti:

Posted

majka50 napisał(a):
Irenko wiesz,że ja należę do tych co mają oczy na mokrym miejscu:evil_lol: Więc jak ja miałabym Cię zbić skoro ja nawet muchy nie skrzywdzę:evil_lol::diabloti:

Wiem i dlatego sobie na wygłupy pozwalam. Całuski:calus:

Posted

W tym poście wklejam abecadło.
Przy literkach zaznaczam kto ją robi.
Później post usunę:
A Salibinka:loveu:
B Soema:loveu:
C Gusia0106:loveu:
DSoema:loveu:
E irenaka
F irenaka
G Gusia0106:loveu:
H
I
J
K
L
Ł
M
N
O
P
R
S
T
U
W Gonia66:loveu:
Y
Z Gonia66:loveu:

Pomijam ć,ź itp.

Posted

No to odzyskałam net....hmm te info o psach mam wysłać, wstawić, co z tym zrobić??? Mam na myśli psy warszawskie.

Do adopcji

Hektor ( czyli Dupek ale pliss piszmy o nim już Hektor tak jak w ogłoszeniach) - super pies
Bryza - noo nie dla każdego
Przylepa- super sunia

Kair i Lisia i Pręguska - jeszcze nie

Burka - hmm dokładnych info nie mam, jest niewysterylizowana, KrysiaM pisała, ze nie jest z nią już tak źle,ale nic wiecej nie powiem.

To te o których wiem. Czyli teoretycznie do adopcji 2 sunie i pies.

Posted

Neigh możesz mi tekst wstawić na wątek albo na mail.
Dam na pierwszą stronę. Jeżeli masz jakieś szczególne wymagania co do domu, to też mi zaznacz.

Posted

Wezmę "D" :diabloti: mam pytanko, osoby które nie logują się kilka lat/miesięcy mam opuszczać? Bo wątpię żeby miały przypomnienie na mailu, z drugiej strony dostałam odp od dziewczyny która logowała się ostatnio 2 miechy temu..
Mam 3 deklarację pomocy :loveu:

Posted

Soema napisał(a):
Wezmę "D" :diabloti: mam pytanko, osoby które nie logują się kilka lat/miesięcy mam opuszczać? Bo wątpię żeby miały przypomnienie na mailu, z drugiej strony dostałam odp od dziewczyny która logowała się ostatnio 2 miechy temu..

Ja takim osobom, które ostatnio się logowały w 2004 albo w 2006 nie wysyłam. Reszcie tak ;)

Posted

Soema napisał(a):

Myślę, że rozsądnie będzie jak granicznym czasem wstecz bedą trzy miesiące.
Może macie inne zdanie?

Posted

Irenko, dopiero teraz zjawiam sie na watku gotowa do pomocy, szukalam Krzyczek i gapa ze mnie bo przeciez link byl w Twoim podpisie:oops:
Na razie nie jestem w stanie przekopac sie przez caly watek, ktore psiaki sa do adopcji - te z 1 strony?

Posted

irenaka napisał(a):
W tym poście będę wklejam abecadło.
Przy literkach zaznaczam kto ją robi.
Później post usunę:
A Salibinka:loveu:
B Soema:loveu:
C Gusia0106:loveu:
DSoema:loveu:
E irenaka
F irenaka
G
H
I
J
K
L
Ł
M
N
O
P
R
S
T
U
W Gonia66:loveu:
Y
Z Gonia66:loveu:

Pomijam ć,ź itp.

Irenko,
to zapisz mnie jeszcze na G. Jak się obrobię z C i Filipkiem to zrobię G.
A Ty jak będziesz wysyłać do tych na E - to wiesz, mhm, uważaj :diabloti:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Irenko, dopiero teraz zjawiam sie na watku gotowa do pomocy, szukalam Krzyczek i gapa ze mnie bo przeciez link byl w Twoim podpisie:oops:
Na razie nie jestem w stanie przekopac sie przez caly watek, ktore psiaki sa do adopcji - te z 1 strony?

Aniołku:loveu: Jesteś kolejną osobą której pojwienie się na wątku powoduje, że mam łzy w oczach.
Na pierwszej stronie są ( jeszcze nie wszystkie) psiaki które szukają domów.
Zaraz tam poprawię wpisy. Będziesz wiedziała jakie psy są w Krakowie a jakie w Warszawie.

Na tym wątku jest Agnieszka o której Ci pisałam, to Neigh:loveu:
Neigh -przedstaw się :evil_lol: Maszaberla to dziewczyna o której Ci pisałam.
Ta misja specjalna to właśnie Maszaberla :loveu::loveu::loveu:

Posted

gusia0106 napisał(a):

A Ty jak będziesz wysyłać do tych na E - to wiesz, mhm, uważaj :diabloti:

Nic mnie nie doceniasz:placz:;)
Dlaczego sobie zaklepałam?:diabloti:

Posted

Witam serdecznie. Mogę wspomóc jedynie finansowo, chociaż popytam wśród znajomych odnośnie adopcji ,to wówczas sie odezwę. Rozumiem, że wszelkich wpłat mamy dokonywać na konto podane na pierwszej stronie.:-o

Posted

CAPRIO napisał(a):
Witam serdecznie. Mogę wspomóc jedynie finansowo, chociaż popytam wśród znajomych odnośnie adopcji ,to wówczas sie odezwę. Rozumiem, że wszelkich wpłat mamy dokonywać na konto podane na pierwszej stronie.:-o

Witam serdecznie,
dzięki CAPRIO za odzew z PW.
Wsparcie finansowe jest bardzo ważne, nie jest "jedynie".
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy :razz:

Tak, konto z pierwszej strony jest jak najbardziej aktualne.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...