mariamc Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 starszej pani trzeba wszystko dokladnie wytlumaczyc:diabloti: zastanawialam sie ,dlaczego to takie duze:oops:
Romi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wstawiam link do ściągnięcia plakaciku na dysk. Jeżeli plakacik sam nie chce się zapisać, to należy na poniższym linku (to inaczej adres internetowy) kliknąć prawym przyciskiem myszki i wybrac opcję zapisz jako...no i już mamy na dysku :lol: http://img216.imageshack.us/img216/8439/plakatkrzyczkirk9.jpg
Soema Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Irenko mogę wydrukować plakat i powiesić na klatkach na osiedlu, gdzie mieszkam?:oops: Bo tu takie osiedle psio-lubne, zastanawiam się czy innych ogłoszeń też tu nie rozwieszac.. Jakby chociaż jedna bida dom znalazła to by sukces malutki był..:roll:
Kamila_s Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Irenko,a co Filipkowi sie stalo??? zle sie czul???? czy juz cos wiadomo????:shake::shake:
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Kamila_s napisał(a):Irenko,a co Filipkowi sie stalo??? zle sie czul???? czy juz cos wiadomo????:shake::shake: Dzisiaj powinnam mieć wyniki. W tych nerwach pomyliłam imię psa. To nie Filip tylko Figiel choruje.
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Soema napisał(a):Irenko mogę wydrukować plakat i powiesić na klatkach na osiedlu, gdzie mieszkam?:oops: Bo tu takie osiedle psio-lubne, zastanawiam się czy innych ogłoszeń też tu nie rozwieszac.. Jakby chociaż jedna bida dom znalazła to by sukces malutki był..:roll: Soema:loveu: bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. Jeżeli mi podasz mail na pw. to wyślę Ci taki plakat z odrywanymi numerkami telefonu, będzie łatwiej.
Kamila_s Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ale Irenko co sie Figlowi dzieje???:shake: czekam wiec na wyniki i mocno,mocno!!!!!!!trzymam kciuki!!!
majka50 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Irenko czy juz cos wiesz co dolega Figlowi??????????
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Dziewczyny spokojnie. Zmartwiłam się, że Figielek chudnie a je jak smok. Był wczoraj u weta i zapadła decyzja o badaniach krwi. Badania wyszły dobrze. Dzisiaj jeszcze Bożenka zawiozła ku.. do badania. Wyników jeszcze nie ma.
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 mariamc napisał(a):Irena, trzeba sprawdzić trzustkę:shake: Wiem o tym, ale podobno to drogie badanie i Danusia zaczęła od badania kupy. Myślisz, że od razu robić te badania?
mariamc Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jak nic nie będzie w kupie , to raczej tak:shake: Też mam takiego psa, jutro kolejne badania i kolejne USG.{ na wszelki wypadek] To jest jedyny taki chudy pies u nas , tłumaczę mu ,ze ma przestać się wygłupiać . Tylko wstyd nam przynosi.:diabloti: No i oczywiście specjalistyczna dieta.
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 mariamc napisał(a):Jak nic nie będzie w kupie , to raczej tak:shake: Też mam takiego psa, jutro kolejne badania i kolejne USG.{ na wszelki wypadek] To jest jedyny taki chudy pies u nas , tłumaczę mu ,ze ma przestać się wygłupiać . Tylko wstyd nam przynosi.:diabloti: No i oczywiście specjalistyczna dieta. To chyba dobrze doradzili, że najpierw kupa. Po Figielku naprawdę ciężko zauważyć aby cokolwiek się działo. Nawet zdjęć "porządnych" nie ma, bo skacze do góry i biega po ogrodzie jak sprinter. Jak coś będę wiedziała to się odezwę.
paros Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Figielku zdrówka :loveu: A mnie wirus zaatakował, ale już jakoś wychodzę Poprawię stronę krzyczkową i umieszczę nowy plakacik i aktualności :loveu:
irenaka Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='paros']Figielku zdrówka :loveu: A mnie wirus zaatakował, ale już jakoś wychodzę Poprawię stronę krzyczkową i umieszczę nowy plakacik i aktualności :loveu: Ciociu Jolu:loveu: Już myślałam, że Krzyczki opuściłaś. Sorki za brzydkie myśli:oops:
mariamc Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jolu , wracaj do nas szybko:multi: Irena , widzę , że Ty już też na posterunku;)
irenaka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 mariamc napisał(a):Jolu , wracaj do nas szybko:multi: Irena , widzę , że Ty już też na posterunku;) Pewnie, że tak. Ogłoszenia zaczynam klepać przed pracą, ale wiadomości muszę zebrać na dogo. Dziękuję za wczorajszą rozmowę. Budująca była.
mariamc Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nie ma za co:diabloti::diabloti::diabloti: Wysylam ci zaraz takie ogólne zezwolenie na Zywność kat.III A póżniej to imienne , na hodowlę psa rasowego, informatyk z UM musi mi zeskanować, bo wiesz ,że ja......;)
paros Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 irenaka napisał(a):Ciociu Jolu:loveu: Już myślałam, że Krzyczki opuściłaś. Sorki za brzydkie myśli:oops: Oj brzydkie :nono: niepołomnickie na cafeanimal :lol: codziennie losują kilka psiaków z umieszczonych w ostatnim dniu w necie i umieszczają w gazetowym wydaniu Metra Do adopcji - Zwierzaki - cafeanimal.pl
irenaka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Był już Ares z Krzyczek z moich ogłoszeń i Prins. Ale zero odzewu.
irenaka Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Nawet nie macie pojęcia jak się cieszę, że na koniec dnia mam dobrą wiadomość: Sonia będzie miała ogłoszenie w Dzienniku. Bardzo się cieszę, bo Hania R.:loveu: ma bardzo szczęśliwą rękę do adopcji, zwłaszcza moich. Zawsze, kiedy nie ma już naprawdę żadnych szans i pomocy, to Hania :loveu: mnie ratuje. I zawsze z tych ogłoszeń miałam super adopcje. Mam nadzieję, że tym razem również. Trzymajcie kciuki dziewczyny. Haneczko!:loveu: Ogromne podziękowania, nie tylko za Sonię, ale za wszystko co robisz dla psiaków w Krakowie.
Kamila_s Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Irenko czy byl jakis odzew z ogloszenia na n-k?? trzymam kciuki za Figla zeby sie nie wyglupial i byl zdrowy jak ryba!!;)
irenaka Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Kamila_s napisał(a):Irenko czy byl jakis odzew z ogloszenia na n-k?? trzymam kciuki za Figla zeby sie nie wyglupial i byl zdrowy jak ryba!!;) Kamilko!:loveu: Jeszcze jest cisza. Ale jak Cię znam, to muszę być przygotowana na to, że to cisza przed burzą. A Figiel faktycznie powinien się przestać wygłupiać:evil_lol:.
mariamc Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Irenko, czy masz może jakiś pomysł na Szpilkę:shake: Los tego psa wpędza mnie w deprechę Ona ma oczy mojej Zuzki, błagam:shake:
irenaka Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 mariamc napisał(a):Irenko, czy masz może jakiś pomysł na Szpilkę:shake: Los tego psa wpędza mnie w deprechę Ona ma oczy mojej Zuzki, błagam:shake: Zabij, nie wiem o co chodzi:oops:. Już Ci mail wysyłam.
Recommended Posts