mariamc Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 To prezent z Zakładu Karnego:diabloti::diabloti: Watolina , którą były wypełnione materace więzienne. Cudowny wynalazek.Pakujemy watolinę na maksa do budy a one sobie to układają. Zaden pies nie ma nawet śladu kataru:multi:
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 mariamc napisał(a):To prezent z Zakładu Karnego:diabloti::diabloti: Watolina , którą były wypełnione materace więzienne. Cudowny wynalazek.Pakujemy watolinę na maksa do budy a one sobie to układają. Zaden pies nie ma nawet śladu kataru:multi: Wiadomo, gdzie diabeł nie może tam..... pośle:evil_lol: Ależ Ty masz "znajomości"!!!:evil_lol: W końcu się dzisiaj śmieję. Tak serdecznie. Dziękuję!!!:loveu:
Soema Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Zaznaczę wątek, nie wiem jak mnie mogło tu wcześniej nie być :oops::oops: później przeczytam na spokojnie i nadrobię zaległości :roll:
Neigh Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jeśli to kogoś interesuje, to przez najbliższe dwa tygodnie jestem słomiana matka:-) Potomstwo się feriuje. Także gdybym mogła coś zrobić pożytecznego, to walcie jak w dym. W ograniczonym zakresie, bo zagrypiłam się trochę....
mariamc Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Kochana , bo my tutaj działamy:mad::mad::mad: Mam podpisaną umowę z Zakładem Karnym - Program - Bliżej Natury;) Dwa razy w miesiący przyjeżdża 5 więzniów pod opieką wychowawcy Pauliny, to był jej pomysł a naczelnik się zgodził. Chłopaki sprzątają, rąbią drwa do parnika, chodzą na spacery z psiakami itd....
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Neigh napisał(a):Jeśli to kogoś interesuje, to przez najbliższe dwa tygodnie jestem słomiana matka:-) Potomstwo się feriuje. Także gdybym mogła coś zrobić pożytecznego, to walcie jak w dym. W ograniczonym zakresie, bo zagrypiłam się trochę.... No w końcu jakiś pożytek będzie z grypy:evil_lol:. Pisz szybko teksty ( tylko takie fajne jak dla Patosa) dla wszystkich psów z DT. Niepołomice mają. Masz czas do niedzieli. Tylko nie marudź.:mad:
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 mariamc napisał(a):Kochana , bo my tutaj działamy:mad::mad::mad: Mam podpisaną umowę z Zakładem Karnym - Program - Bliżej Natury;) Dwa razy w miesiący przyjeżdża 5 więzniów pod opieką wychowawcy Pauliny, to był jej pomysł a naczelnik się zgodził. Chłopaki sprzątają, rąbią drwa do parnika, chodzą na spacery z psiakami itd.... Z tego tematu wygłupów nie będzie. Stra................sznie mi się pomysł podoba!!
mariamc Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Irenko, już poważnie . To jest świetny pomysł,dzięki Paulinie, bo opiekuje się tymi więżniami za friko,poświęca swoj wolny czas. Sa to soboty. Nasi Krzyczkowiacy coraz lepiej reagują na facetow. Przyjechał nowy wet.{praktykant}, żałowalam , że nie mam aparatu.Roa ,strachajło , chciala do niego na ręce:loveu:
Neigh Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Fajne teksty dla psów krzyczkowych w dt? Ale wesołe, smutne, ile wersów.? Jednym slowem "la kogo to ma byc szanowna pani..........sie zrobi";-)
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Neigh napisał(a):Fajne teksty dla psów krzyczkowych w dt? Ale wesołe, smutne, ile wersów.? Jednym slowem "la kogo to ma byc szanowna pani..........sie zrobi";-) "Sie" koleżanka postara? To poproszę wersję smutną, nadal w Krzyczkach nie widzę nic radosnego. I proszę trochę dłuższe, ewentualnie skrócę. Aga! :loveu: Dziękuję bo już myślałam, że zostałam sama:shake:.
irenaka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 mariamc napisał(a):Irenko, już poważnie . To jest świetny pomysł,dzięki Paulinie, bo opiekuje się tymi więżniami za friko,poświęca swoj wolny czas. Sa to soboty. Nasi Krzyczkowiacy coraz lepiej reagują na facetow. Przyjechał nowy wet.{praktykant}, żałowalam , że nie mam aparatu.Roa ,strachajło , chciala do niego na ręce:loveu: Wiesz co? Cały czas robisz mnie w tzw. konia;) Roa chciała na ręce do weta? Padłam jak teraz doczytałam:evil_lol: Nawet nie wiesz, jak sie cieszę:multi:
Neigh Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kurde ja albo mam zaćmienie umysłowe, albo to jednak grypa. Długie, smutne, o psach krzyczkowych z dt. Problemu nie widzę... Jedno pytanie dodatkowe - wspólne ma być? Znaczy wszyscy razem? Bo jak każdemu mam fundować rozdzierającą historię to nie dam rady psychicznie:-)
irenaka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Neigh napisał(a):Kurde ja albo mam zaćmienie umysłowe, albo to jednak grypa. Długie, smutne, o psach krzyczkowych z dt. Problemu nie widzę... Jedno pytanie dodatkowe - wspólne ma być? Znaczy wszyscy razem? Bo jak każdemu mam fundować rozdzierającą historię to nie dam rady psychicznie:-) Nie ma lekko:evil_lol: Wspólny tekst o Krzyczkach mam.Teraz muszę mieć osobne teksty do każdego psa. Pisałam, że masz nie marudzić? :evil_lol: ;)A TY co? A tak poważnie, to napisz ile możesz.
Neigh Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Napiszę takie osobno - zbiorcze ( ocenisz), ale powoli, bo jak tak na raz to zatraca się indywidualne podejście. Spoko, mam 2 tyg luzu........w wakacje jak byłam słomianą matką, caly urlop wywoziłam Krzyczki. W ferie mogę popisać ( niekoniecznie się;-) ).
mariamc Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Irena , masz wszystkie moje sobotnie zdjęcia:multi::multi::multi:
Kamila_s Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Irenko..tak jak Ci pisalam...plakacik wstawilam...trzymam teraz kciuki za odzew!!;);) wstawilabym tutaj,ale nie mam pojecia jak sie to robi:shake::shake:
irenaka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Kamila_s napisał(a):Irenko..tak jak Ci pisalam...plakacik wstawilam...trzymam teraz kciuki za odzew!!;);) wstawilabym tutaj,ale nie mam pojecia jak sie to robi:shake::shake: Kamilko:loveu:! Poproszę Romka:loveu:. Poradzi sobie. Ps. Czy już dzisiaj pisałam, że pięknie Ci :loveu:dziękuję.
Kamila_s Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Irenko juz widzialam,ze ludzie kopiuja ten plakacik umieszczajac na swoich kontach!!;) pisz Irenko jak bedzie jakis odzew...ja mocno,mocno trzymam kciuki!!!!!!
irenaka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Kamilko! Jak z jednej strony jest dobrze, to zaraz gdzie indziej źle:-(. Filipek z Krzyczek pojechał dzisiaj do weta. Siedzę i się denerwuję, bo jeszcze nie ma wyników badań.
irenaka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 mariamc napisał(a):Irenko , jak to wstawić:multi: Prześlę Ci na mail ten plakacik.
irenaka Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 mariamc napisał(a):te dziwne litery to odpowiedz na moje proby wstawienia bannerku samodzielnie:oops::oops::oops: Już lepiej nie próbuj, bo sie po....:evil_lol::evil_lol: To nie banerek, to plakat:evil_lol::evil_lol:
mariamc Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 te dziwne litery to odpowiedz na moje proby wstawienia bannerku samodzielnie:oops::oops::oops:
Recommended Posts