mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To były piękne czasy. Chłopaki nazwali nasze miasteczko" Smentowem" Występowali pod hasłem: SMENTOWSKIE SLOWIKI -BEZDOMNYM ZWIERZETOM- A teraz wszyscy oprócz Krisa w Anglii,ciężko jest wybić się z takiego Smentowa:evil_lol:
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 mariamc napisał(a):To były piękne czasy. Chłopaki nazwali nasze miasteczko" Smentowem" Występowali pod hasłem: SMENTOWSKIE SLOWIKI -BEZDOMNYM ZWIERZETOM- A teraz wszyscy oprócz Krisa w Anglii,ciężko jest wybić się z takiego Smentowa:evil_lol: A jednak się udaje. To jest to co uwielbiam u młodych ludzi:loveu:. Zapał, energia, pokłady optymizmu i wiara, że trzeba próbować.
mariamc Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Irena było tyle ludzi ,ze nie można było się dopchać do drzwi. Jutro obieram puszki, to napiszę ile zebralismy. Była redaktorka z Radia -Koszalin, to stwierdziła , myślała ,że ludzi będzie dużo ,ale nie ,że az taki dziki tłum. Jutro relacja w naszych lokalnych TV, może uda mi się wstawić:multi::multi::multi:
irenaka Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 A Ty wątpiłaś. Ludzie naprawdę chcą pomagać zwierzakom.:cool2:
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Dzisiaj robię rozliczenia Krzyczek. Czy ktoś już przemyślał sprawę i podejmie się prowadzenia akcji cegiełkowej? Mam zgodę fundacji na podanie konta. Tylko czy ktoś mi pomoże?
gusia0106 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Irenko Kochana, ja mogę wystawić aukcję cegiełkową. Potrzebuje tylko: - tekst do allegro - zdjęcia - choć właściwie nie - zdjęcia ściągnę sobie ze strony - namiary na fundację
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Rozliczenie wypłat: Sfora przelała 10 053,15 DT Roxi ( Przylepka) 2x300 =600,00 DT Kair, Pręgusik, Lisiczka 2x600,00=1200,00 DT Zeus, Mat, Lotnik 2x750,00=1500,00 Hotel Niepołomice 1915 ,00+2170,00= 4085,00 Emir Pipi, Pusia 2x300=600,00 Razem wypłaty :7985,00 Wpłata z bazarków KarusiaP-130,00 Na rachunku Krzyczek jest aktualnie 2198,15. Jest to kwota wyjściowa na dzień 01.02.2009 Wypłaty rozliczyłam za dwa miesiące, ponieważ jak wiecie był opóźniony grudzień.
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 gusia0106 napisał(a):Irenko Kochana, ja mogę wystawić aukcję cegiełkową. Potrzebuje tylko: - tekst do allegro - zdjęcia - choć właściwie nie - zdjęcia ściągnę sobie ze strony - namiary na fundację Aga! Zabieram się za to dopiero w tej chwili, przepraszam.
irenaka Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Aga! Poszedł tekst do allegro, ale zapomniałam tam zaznaczyć, aby nad danymi fundacji i pod, był dopisek "Krzyczki". To jest zbiórka celowa i jak ktoś nie zaznaczy Krzyczki nie chcę się tłumaczyć, dlaczego nie ma wpłaty na wykazie.
gusia0106 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ok, postaram się jutro zrobić. Dzisiaj mój Vario miał wylew. Trzeci. Zobaczymy jak będzie. Nie mam głowy do innych rzeczy mówiąc szczerze.
Miki Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 gusia0106 napisał(a):Ok, postaram się jutro zrobić. Dzisiaj mój Vario miał wylew. Trzeci. Zobaczymy jak będzie. Nie mam głowy do innych rzeczy mówiąc szczerze. Matko kochana, piesku trzymaj się
irenaka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 gusia0106 napisał(a):Ok, postaram się jutro zrobić. Dzisiaj mój Vario miał wylew. Trzeci. Zobaczymy jak będzie. Nie mam głowy do innych rzeczy mówiąc szczerze. Aga! Zajmij się Vario i nie przejmuj resztą. Może ktoś jeszcze ten wątek czyta i będzie mógł pomóc.
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Irenko jestem:evil_lol: instruuj mnie troche...co moge zrobic???sa juz cegielki???ktos robi??? ja moge pomc je pooglaszac..tak zeby sie pieknie sprzedaly;) Stoje gotowa Irenko do pomocy:razz:;)
irenaka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kamila_s napisał(a):Irenko jestem:evil_lol: instruuj mnie troche...co moge zrobic???sa juz cegielki???ktos robi??? ja moge pomc je pooglaszac..tak zeby sie pieknie sprzedaly;) Stoje gotowa Irenko do pomocy:razz:;) Kamilko!:loveu: Niegrzeczna dziewczynko!;) Co miałaś robić do poniedziałku?
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 irenaka napisał(a):Kamilko!:loveu: Niegrzeczna dziewczynko!;) Co miałaś robić do poniedziałku? :eviltong::eviltong::eviltong:nie dalam rady .....to bylo silniejsze ode mnie:evil_lol::eviltong: latam juz z ogloszeniami po necie:-):evil_lol: powiedz mi Irenko co z tymi cegielkami???
irenaka Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kamila_s napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:nie dalam rady .....to bylo silniejsze ode mnie:evil_lol::eviltong: latam juz z ogloszeniami po necie:-):evil_lol: powiedz mi Irenko co z tymi cegielkami??? Dogomania jak narkomania:evil_lol: Szukam Kamilko kogoś kto będzie w stanie poprowadzić akcję cegiełkową na rzecz Krzyczek. Mam zgodę fundacji na zbiórkę. Tylko nie wiem kogo? Wszyscy tak zarobieni, że aż strach pytać:shake:
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Irenko..ja moge zrobic cegielki..nie ma problemu...robilam jz dla kilku bidulek i dam rade...nie umiem tylko tak jak Isadora..mam na mysli grafiki:oops:
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Najwyraźniej zrobiły się tu totalne pustki:shake:. Sama sobie robię niespodziankę:evil_lol: i wklejam nową stronkę z psiakami z Niepołomic: e-Gazeta Niepołomicka - Zaopiekuj się mną
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 mariamc napisał(a):wysyłam zdjęcia:multi::multi::multi: Dotarły! dziękuje. Po pierwsze zaczynam się poważnie zastanawiać,czy nie przejść na Twoje utrzymanie:evil_lol: Takie żarełko, to Wersal i salony:klacz:. Po drugie psy nie są utuczone jak twierdzisz, tylko dobrze wyglądają. Dla mnie właśnie tak powinien wyglądać wzorcowy pies! Jesteś NIEPRWADOPODOBNA!!!!:loveu: Ja bym tak po cichu chciała "wymodlić" sobie więcej takich jak Ty:Rose:.
mariamc Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jutro dostaniesz zdjęcia Rudego, nie za bardzo jeszcze podchodzi na pieszczoty, nie poznasz go. To jest żywność kat.III za darmo z zaprzyjaznionej rzeżni. Czyli płucka , przełyki , kopytka , golonki ,ogony i cale mnóstwo dobra. Mają od nas 2 psy a kierownik kocha wszystkie cztery łapy i dorzuca co się da. My karmimy psy gotowanym w parniku mięsem a raz w tygodniu suche. Chyba ,że się przezrą to wtedy kasza na kościach, one nawet o kości się nie kłócą. Totalny luzik:evil_lol:
mariamc Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 A jak ci się podoba takie ocieplenie bud?:multi::loveu::multi:
irenaka Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 mariamc napisał(a):A jak ci się podoba takie ocieplenie bud?:multi::loveu::multi: Jesteś pewna, że dzieciom nie zabrałaś z łóżeczek?;) Bo wiesz? Wyjdzie na to, że jeszcze z Ciebie "wredna" matka!;) A tak poważnie,ocieplenie-rewelacja:multi:.
Recommended Posts